LETTER-LUCK

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : LETTER-LUCK
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 848.687.741

Publication

25/09/2012
ÿþ Mod Woh157.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I i

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

hl 111111111111111111

*12159405*





Ondernemingsnr: u~- - 3 (-14

Benaming

(voluit) : Letter-luck

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Mechelsestraat 132, 1840 Londerzeel

-(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Heden, de 12de september 2012,

is overeengekomen tussen:

1.De heer Vandenbroucke Glenn, geboren te Oostende op 11/04/1972 en wonende te Mechelsestraat 132, 1840 Londerzeel, NN 720411 467 64

2.Mevrouw De Pauw Ann, geboren te Bomem op 05/12/1972 en wonende te Mechelsestraat 132, 1840 Londerzeel, NN 721205 370 09

een vennootschap onder firma op te richten onder de naam: "Letter-lock" en de maatschappelijke zetel te vestigen te Mechelsestraat 132, 1840 Londerzeel.

De beherende vennoten verrichten de volgende inbreng:

Elbe heer Vandenbroucke Glenn, een geldsom van 500,- euro, waarvoor hem vijftig aandelen worden

toegekend;

OMevrouw De Pauw Ann, een geldsom van 500,- euro waarvoor haar vijftig aandelen worden toegekend

De statuten van de vennootschap worden als volgt vastgesteld:

Art. 1 ; Rechtsvorm en naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een vennootschap onder firma (VOF) en is opgericht onder del

naam: Letter luck.

Art. 2 : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Mechelsestraat 132, 1840 Londerzeel. De zetel kan zonder statutenwijziging naar gelijk welke plaats in België verplaatst worden, bij eenvoudige beslissing van de beherende vennoten, De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

Art, 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naam en rekening als; voor naam en rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger,; tussenpersoon of commissionair, om het even welke industriële, handels-, financiële, roerende of onroerende] handeling en te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

-Detailhandel in boeken, wenskaarten, papierwaren, kantoor- en schoolbenodigdheden- en behoeften; -Detailhandel in dag- en weekbladen, tijdschriften, publicaties en magazines;

-Detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en genotsmiddelen niet overheersen; -Detailhandel in tabaksproducten;

-Detailhandel in postzegels, telefoonkaarten, bus- & tramkaarten en andere;

-Overige detailhandel in nieuwe artikelen in niet-gespecialiseerde winkels;

-De exploitatie van lottokantoor, PMU en andere kansspelen;

-De exploitatie van een trefpunt voor postorderbedrijven;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

1 4 SE 201Z

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

-Detailhandel in audiovisueel materiaal zoals foto, film, video en toebehoren;

-Detailhandel in speelgoed en allerlei fantasieartikelen;

-Het optreden als zelfstandig commissionair voor de verkoop van handelsvoorraden die door een committent in depot worden gegeven;

-Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, het huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen met betrekking tot roerende en onroerende goederen in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing, het toestaan van leningen, zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren. Voorgaande verrichtingen betreffen enkel eigen vermogens, niet die van derden. Evenmin zijn bedoeld handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar zoals bedoeld in het KB van 6/9/1993 tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar;

-Alle activiteiten die het doel van de vennootschap in de meest ruime zin kunnen bevorderen. De vennootschap kan participeren in of een fusie aangaan met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

De vennootschap kan tot verwezenlijking van haar doei alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of ander zekerheden verstrekken. De vennootschap mag de functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag alle handels, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel. Deze opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die, op welke wijze ook, bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap heeft de bevoegdheid alle handelingen te stellen in het kader van het vergoeden van de zaakvoerder(s) in geldtin natura of via voordelen van alle aard,

Art. 4 : Duur

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur vanaf de datum van oprichting.

Art. 5 : Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend <1.000> euro.

Het wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen met gelijke stemrechten.

De heer Vandenbroucke Glenn, voornoemd, brengt in de vennootschap 500,- euro in. In gemeen overleg worden hem hiervoor 50 van de 100 aandelen toegekend.

Mevrouw De Pauw Ann, voornoemd, brengt in de vennootschap 500,- euro in. ln gemeen overleg worden haar hiervoor tevens 50 van de 100 aandelen toegekend.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 1.000 EUR, vertegenwoordigd door 100 aandelen, volledig volgestort.

Art. 6 : Aandelen -- overdracht

6.1. Aandelen

De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één enkel persoon. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of behoort de blote eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen, dan worden de eraan verbonden lidmaatschapsrechten exclusief uitgeoefend door de betrokken oprichter.

In geval laatstgenoemde overleden is, zijn de betreffende rechten van rechtswege geschorst tot één enkel persoon is aangewezen en aanvaard, die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent. De overlevende vennoot oprichter heeft het recht deze aanvaarding uit te stellen tot en met de vijfde jaarvergadering, volgend op het overlijden.

6.2.Overdrachtsregeiing

De aandelen kunnen niet worden overgedragen onder de levenden of overgaan bij overlijden dan met eenparige goedkeuring van de vennoten. Deze goedkeuring is evenwel niet vereist voor de verwerving van aandelen van de mede-oprichters. De vennootschap wordt niet van rechtswege ontbonden door het overlijden of faillissement van een vennoot,

6.3.Aandelen register

In de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden van de aandelen, waarin wordt opgenomen de gegevens betreffende de persoon van elke aandeelhouder, het getal van zijn aandelen, de gedane stortingen, alsook alle wijzigingen betreffende het aandelenbezit. De eigendom van het aandeel wordt bewezen door de inschrijving in dit register en gedagtekend en ondertekend door alle vennoten.

6.4. Vennoten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

t

De vennoten zijn hoofdelijk aansprakelijk voor aile verbintenissen van de vennootschap, zowel deze ontstaan tijdens hun bestuur als voorheen en dit tot het ontslag als vennoot. Dit ontslag wordt door de vennootschap onverwijld bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Art. 7 : Overlijden - prijsbepaling

7.1. Overlijden

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet ais vennoot worden toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen. Zij mogen de afkoop ervan vragen door een per post aangetekende brief, die gericht wordt aan de zaakvoerder op de zetel van de vennootschap, die hiervan onmiddellijk een afschrift toezendt aan de onderscheiden vennoten. Behoudens overeenstemming wordt de prijs vastgesteld zoals bepaald in de statuten. De vennootschap kan beslissen de aandelen zelf in te kopen.

7.2.Waardering aandelen

De waarde van elk aandeel wordt door de vennoten conventioneel bepaald door de economische waarde van de vennootschap te delen door het totaal aantal aandelen. Deze waarde is gelijk aan de reële en realiseerbare waarde van de activa, verminderd met alle schulden en vermeerderd met een goodwill, gelijk aan de som van de gecorrigeerde winst van de laatste twee boekjaren.

Art. 8 : Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, afzonderlijk optredend, te benoemen door de algemene vergadering.

De zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder, beslist de algemene vergadering voor welke duur de zaakvoerder wordt aangesteld. Deze duur kan zowel beperkt zijn ais gelden voor onbepaalde termijn. Het mandaat van zaakvoerder wordt kosteloos uitgeoefend tenzij anders luidende beslissing van de algemene vergadering.

Art. 9 : Controle

iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en kan zich

laten vertegenwoordigen door een accountant.

Art. 10 : Onbekwaamverklaring, overlijden of faillissement van een vennoot

In geval van faillissement, kennelijk onvermogen, burgerlijke of geestelijke onbekwaamheid of overlijden van één der vennoten, of een verklaring van één der vennoten dat hij de vennootschap wil verlaten, zal de vennootschap niet ontbonden worden of de ontbinding niet kunnen veroorzaakt worden, maar worden verdergezet tussen de andere vennoten en gebeurlijke afstandhouders of ovememers van de aandelen of erfgenamen van de overleden vennoot.

Art. 11 : Jaarvergadering

De jaarvergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap. Zij omvat aile vennoten. De besluiten worden genomen bij meerderheid van aanwezige stemmen, waarbij elk aandeel recht heeft op één stem. Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber door middel van een schriftelijke volmacht.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot, komt uitsluitend toe aan haar of hem, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk of het gemeenschappelijk vermogen.

Jaarlijks, op de tweede maandag van juni om 18.00 uur wordt de jaarvergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of op de plaats aangeduid in de oproeping. Deze wordt aan de vennoten aangetekend opgestuurd of overhandigd minstens drie weken voor de algemene vergadering. Is de voorziene dag een wettelijke feestdag, dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Art. 12 : Boekjaar - Jaarrekening - Bestemming van het resultaat

Het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerders een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

in het jaarverslag geeft/geven de zaakvoerder(s) verantwoording over het gevoerde beleid. Het verslag bevat tevens een commentaar op de jaarrekening, alsmede de informatie voor de vennoten omtrent aile belangrijke ontwikkelingen die zich in en recent na het boekjaar hebben voorgedaan. De jaarvergadering vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

Art. 13 : Ontbinding - vereffening

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij tengevolge van een rechterlijke beschikking of ingevolge een

besluit van de algemene vergadering. De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaakvoerder(s) of door één of

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

J " r ~

meerdere vereffenaars aangeduid door de algemene vergadering. Aan de vereffenaar(s) worden de meest uitgebreide machten toegekend. Zij mogen de daden, vermeld in de artikelen 181 en 182 van het wetboek j vennootschapsrecht, stellen zonder dat zij daartoe een voorafgaandelijke machtiging van de algemene vergadering behoeven.

Art. 14 : Aanvullende bepaling

Voor al wat niet in de statuten voorzien werd, verklaren de vennoten te verwijzen en zich te houden aan de

bepalingen uit het wetboek vennootschappen.

Overgangsbepalingen

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot 31/12/2013 en de eerste jaarvergadering wordt gehouden

in 2014.

Aangezien de economische en de handelsactiviteiten pas vanaf 01/10/2012 aanvatten wordt de vennootschap geacht slechts vanaf 01/10/2012 rechtspersoonlijkheid te verkrijgen.

Verbintenissen

De vennootschap neemt de verbintenissen over, die voor rekening en ter name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overneming zal maar effect hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Algemene vergadering der vennoten

Aansluitend op de oprichting, beslist de algemene vergadering, voltallig aanwezig, mevrouw De Pauw Ann, die aanvaardt, te benoemen als zaakvoerder voor onbepaalde termijn. Op de jaarvergadering der aandeelhouders zal haar bezoldiging bepaald worden.

Bovendien wordt de heer Vandenbroucke Glenn benoemd tot zaakvoerder van tweede categorie. In deze hoedanigheid krijgt de heer Vandenbroucke Glenn volgende volmachten toegekend:

D Opvolging van de boekhouding en de administratie van de vennootschap;

EI Het verlenen van bijstand bij de voornaamste activiteit van de onderneming, zijnde de detailhandel in

boeken, dag- en weekbladen, tijdschriften, publicaties en magazines, alsook de exploitatie van het lottokantoor.

Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Bultijnck & De Smedt BVI3A, Mandekenstraat 135, 9255 Buggenhout, evenals aan haar aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Aldus opgesteld te Buggenhout op 12 september 2012 in 4 exemplaren. Elk der vennoten erkent een origineel exemplaar ontvangen te hebben.

Ann De Pauw

zaakvoerder

Tegelijk hierbij neergelegd: overeenkomst van oprichting - statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
LETTER-LUCK

Adresse
MECHELSESTRAAT 132 1840 LONDERZEEL

Code postal : 1840
Localité : LONDERZEEL
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande