LEUVEN LIONS AMERICAN FOOTBALL TEAM, AFGEKORT : LEUVEN LIONS

Association sans but lucratif


Dénomination : LEUVEN LIONS AMERICAN FOOTBALL TEAM, AFGEKORT : LEUVEN LIONS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 478.952.841

Publication

23/12/2013
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

\:ziB"c :li:jC

Rechtbank van koopha de,

te Leuven, de~-1 DEC. 2013

DE GwieR,

111 10

*13193317*

Vo, beho aan Belg Staat

INV



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0478.952.841

Benaming

(voluit) : Leuven Lions American Football Team

(verkort) : Leuven Lions

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Hoegaardsesteenweg 12 - 3360 Bierbeek

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuursleden en toekenning functies

Ingevolge de beslissingen genomen tijdens de algemene vergadering van 13 november 2013 wordt het bestuur van het Leuven Lions American Football Team aldus gewijzigd:

1. Het ontslag van de volgende bestuursleden:

a. Vanbrabant Luk, secretaris

wonende te Dalemhof 13 - 3000 Leuven

b. Blondeel Erik, schatbewaarder

wonende te Gemeentestraat 33 - 3010 Kessel-Lo

c. Godts Sylvio, bestuurder

wonende te Uilekot 40 - 3210 Lubbeek

d. El Fatmi Faisal, bestuurder

wonende te Immelvoortstraat 35 -1850 Grimbergen

2, De benoeming van de volgende bestuursleden:

a. Van Uffel Maarten,

wonende te Leeuwerikkenstraat 49 bus 0802 - 3001 Heverlee

b. Tesseur Christoph,

wonende te Jachtlaan 2 - 3001 Heverlee

3. De mandaatverlenging van volgende bestuursleden:

e. Decoster Ja,

wonende te Hoegaardsesteenweg 12 - 3360 Bierbeek

b. De Winter Tim,

wonende te Monnikenhofstraat 31 - 1800 Vilvoorde

c. Marcoen Kevin,

wonende te Brusselsesteenweg 110 bus 8 -1850 Grimbergen

4, Aan de bestuursleden worden de volgende functies toegekend:

a. Decoster Jo - Voorzitter

b. De Winter Tim - Secretaris

c. Van Uffel Maarten - Schatbewaarder

d. Marcoen Kevin - Bestuurder

c, Tesseur Christoph - Bestuurder

-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

21/04/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



111111111,11.11_11611,11111111111111111urui1111"

Nee çelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 1 APR. 2011

DE GRIFFIER,

urne

Ondememingsnr : 0478.952.841

Benaming

(voluit) : Leuven Lions

(verkort) : Leuven Lions

Rechtsvorm : VZW

Zetel : E. Ruelensvest 37/601 3000 Leuven

Onderwerp akte : Verandering statuten en benoeming bestuursleden

STATUTEN Leuven Lions American Football VZW

In gevolge beslissing van de algemene vergadering van 6 april 2011 werden de statuten als volgt gewijzigd: TITEL I. -- Naam, zetel, doel, duur

Artikel 1. De vereniging draagt de naam : "Leuven Lions American Football team vzw", met als afkorting: Leuven Lions.

Art. 2. De maatschappelijk zetel van de vereniging is gevestigd in het gerechtelijk arrondissement Leuven,:

3360 Bierbeek, Hoegaardsesteenweg 12

Art. 3. Het maatschappelijk doel van de vereniging is het volgende:

" §1 De organisatie en coördinatie van alle activiteiten ter ontwikkeling en uitoefening van American Football, Flagfootball en Touchfootball in de regio Vlaams-Brabant.

§2 Zij kan alle daden uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdende met haar doel. Zij kan' met name roerende en onroerende goederen aanschaffen die nodig zijn voor het uitvoeren van haar activiteiten.

" Zij kan om het even welke organisatie met hetzelfde doel oprichten, besturen, leiden en onderhouden. Zij is volledig onafhankelijk en autonoom en moet weerstand bieden aan elke politieke, godsdienstige, taalkundige of commerciële druk.

§3 De vereniging mag ook op bijkomstige wijze economische activiteiten uitoefenen, op voorwaarde dat de: opbrengsten daarvan uitsluitend besteed worden aan het hoofddoel.

TITEL Il. -- Leden

Art. 4. De organisatie bestaat uit vaste leden en toegetreden leden. Het aantal leden is onbeperkt:

§1 Vaste leden:

a. De raad van bestuur. Het lidmaatschap van deze leden bedraagt 2 jaar en is vemieuwbaar.

b. personen die op basis van een overeenkomst afgesloten met de raad van bestuur en onder hiërarchie van deze raad van bestuur de functie van head coach, coach, assistent coach of coërdinator uitoefenen binnen de werking van de vereniging. Deze lijst van functies kan door de raad van bestuur bij eenvoudige meerderheid ad hoc aangevuld worden. Zij zijn vast lid tijdens de duur van de overeenkomst.

§2 Toegetreden leden:

c. Natuurlijke personen die dat jaar tenminste 8 jaar worden en die het lidgeld betalen zoals vastgesteld in artikel 5. Zij zijn vast lid voor het speelseizoen waarin de betaling van het lidgeld gebeurt, tenzij zij worden. uitgesloten op basis van het huishoudelijk reglement.

§3 Huishoudelijk reglement:

Alle leden zijn gehouden aan het huishoudelijk reglement zoals dit door de raad van bestuur wordt

opgesteld en wordt omschreven in artikel 29.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Art. 5. De geldelijke verbintenis van elke persoon die wil toetreden als toegetreden lid is beperkt tot het bedrag van het lidgeld. Behalve leden vermeld in art.4.§1a. en art.4.§1b. Het bedrag van het lidgeld wordt elk jaar bepaald door de raad van bestuur. Het lidmaatschap van de toegetreden leden vangt aan op moment dat de betaling van het jaarlijkse lidgeld de vereniging bereikt en duurt tot het einde van dat speelseizoen. Het maximale bedrag van het lidgeld is ¬ 300,00.

Art. 6. Elk lid is vrij de organisatie op elk ogenblik te verlaten. Het ontslag dient ter kennis gebracht te worden aan de raad van bestuur aan de hand van een eenvoudig schrijven. De ontslagnemende of uitgesloten leden kunnen in geen geval de terugbetaling of de vergoeding van het gestorte lidgeld of geleverde bijdragen vorderen.

Op voorstel van een 3 vaste leden kan de raad bestuur een algemene vergadering bijeen roepen tot uitsluiting van een lid. De uitsluiting van een lid kan slechts beslist worden door de algemene vergadering aan de hand van een gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen of zonder voorafgaande stemming na een inbreuk op het huishoudelijk reglement. Dit punt maakt voorwerp uit van de dagorde van de algemene vergadering.

Het desbetreffende lid zal voorafgaandelijk verwittigd moeten worden door de raad van bestuur en moet per eenvoudig schrijven uitgenodigd worden op de algemene vergadering en kan eisen om door de algemene vergadering gehoord te worden via een eenvoudig schrijven aan de raad van bestuur.

Art. 7. De vaste leden hebben geen recht op een vergoeding, tenzij contractueel anders bepaald. De winst van de vereniging mag niet onder de leden worden verdeeld. De winst blijft behouden in de vereniging en wordt besteed in het kader van het doel van de vereniging. In ieder geval, een lid die schuldeiser is van de vereniging naar aanleiding van een verkoop, een lening, een commerciële transactie of een andere rechtshandeling, heeft dezelfde rechten ten aanzien van de vereniging als iedere andere schuldeiser.

TITEL III. -- Algemene vergadering

Bevoegdheden

Art. 8. De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd om de statuten te wijzigen, een lid uit te sluiten, de leden van de raad van bestuur te benoemen, en af te zetten. Kwijting te geven aan de leden van de raad van bestuur, de rekeningen en de budgetten goed te keuren, de vereniging vrijwillig te ontbinden en in aile andere gevallen waarvoor een beslissing van de algemene vergadering is vereist. De raad van bestuur is belast met het opstellen van de agenda van de algemene vergadering. Voorstellen ondertekend door 1/10de van de leden wordt op de agenda van de algemene vergadering aangebracht. In hoogst dringende noodzaak kan een punt ter plekke worden toegevoegd met goedkeuring van de meerderheid van de leden van de raad van bestuur.

De raad van bestuur is bevoegd voor alle overige materies.

Art. 9. De algemene vergadering is samengesteld uit alle vaste leden.

Art. 10. De algemene vergadering kan bestuurders afzetten indien de gewone meerderheid van de aanwezige vaste leden hiertoe beslist.

Art. 11. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of iemand uit de raad van bestuur die door de voorzitter werd aangeduid. Deze voorzitter is verantwoordelijk voor het ordelijk verloop van de AV en is in die hoedanigheid gemachtigd om het woord te geven of te ontnemen aan alle vaste leden.

Indien de voorzitter geen lid meer is van de vereniging duidt de raad van bestuur iemand aan als voorzitter. Indien de raad van bestuur niemand kan aanduiden beslist de AV bij het begin van de vergadering wie de vergadering zal voorzitten.

Bijeenroeping

Art. 12. De algemene vergadering wordt minstens eenmaal per jaar bijeengeroepen in de loop van het

kalenderjaar.

Art. 13. De oproeping van de vaste leden dient te gebeuren per eenvoudige brief of per e-mail tenminste 8 dagen voor de algemene vergadering. Zij houdt de dagorde, de datum, de plaats en het uur van de algemene vergadering in. Een vast lid kan zich laten vertegenwoordigen door een ander vast lid op voorwaarde dat deze laatste in het bezit is van een geldige volmacht. Een vast lid kan stemmen met maximaal 2 volmachten. De beslissingen zijn bindend voor alle afwezige leden die geen volmacht gegeven hebben aan een ander lid en zij kunnen niet betwist worden.

Art. 14. De raad van bestuur moet de buitengewone algemene vergadering samenroepen als tenminste 1/5 van de leden hierom verzoekt. Om geldig te zijn, moeten de oproepingen voor de algemene vergadering ondertekend worden hetzij door de voorzitter, hetzij door twee bestuurders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Beslissingen

Art. 15. Buiten de gevallen voorzien door de wet of door de statuten, worden de beslissingen genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen, na aftrek van de onthoudingen tijdens een anonieme stemming. Bij gelijkheid van stemmen is de stem van de voorzitter of zijn plaatsvervanger beslissend.

Art. 16. De besluiten en beslissingen worden opgetekend in de notulen, getekend door de voorzitter en de secretaris en worden bewaard in een register bijgehouden voor dit doel.

Dit register wordt bewaard op de maatschappelijke zetel van de vereniging en alle leden mogen er kennis van nemen mits een schriftelijke aanvraag gericht aan de raad van bestuur. Alle bestuurders of derden die hun belang rechtvaardigen kunnen kopie of uittreksels ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur of door de secretaris aanvragen.

TITEL IV.  Raad van bestuur

Art. 17. De verkiezing van de raad van bestuur gebeurt op de volgende wijze:

1)Elk kandidaat lid voor het dagelijks bestuur wordt steeds toegewezen aan één bepaalde ploeg. De -19 jarigen vormen de ploeg juniors", de 19+ jarigen vormen de ploeg "seniors". Echter vanaf het jaar dat leden 19 jaar worden kunnen ze zelf kiezen bij welke ploeg zij worden ingedeeld.

De toewijzing gebeurt op de volgende manier:

a.De aanwezige toegetreden leden op de algemene vergadering worden bij de betaling van hun lidgeld onderverdeeld in ploegen op basis van de leeftijd van de betrokkene bij betaling.

b.De personen die op basis van een overeenkomst afgesloten met de raad van bestuur en onder hiërarchie van deze raad van bestuur de functie van head coach, coach, assistent coach of coordinator uitoefenen binnen de werking van de vereniging, worden toegewezen aan één bepaalde ploeg bepaald in de overeenkomst.

2)Elk toegetreden lid krijgt de mogelijkheid om zich kandidaat te stellen voor de functie van bestuurder op de algemene vergadering en heeft het recht om gehoord te worden om zijn kandidatuur te motiveren, deze personen dienen meerderjarig te zijn.

3)Kandidaat bestuurders, die toegetreden lid zijn, worden ingedeeld volgens de ploeg waarzij toe behoren. Kandidaat bestuurders, die nog geen vast of toegetreden lid zijn, bepalen op voorhand voor welke ploeg zij zich kandidaat stellen.

4) Elke natuurlijk persoon of rechtspersoon die wordt voorgedragen door minimum 10 toegetreden leden krijgt de mogelijkheid om zich kandidaat te stellen voor de functie van bestuurder op de algemene vergadering en heeft het recht om gehoord te worden om zijn kandidatuur te motiveren.

5)De kandidaat bestuurders worden per ploeg alfabetisch opgelijst op een stembiljet met achter de naam een mogelijkheid tot aankruisen.

6)Elk teogetreden en vast lid kiest binnen de kandidaat bestuurders uit zijn ploeg schriftelijk en anoniem minimaal één en maximaal drie leden voor de raad van bestuur door het aankruisen van de naam van de kandidaat bestuurder op het stembiljet.

7)Per ploeg worden de drie kandidaat bestuurders met de meeste aanduidingen, met een minimum aan drie stemmen, automatisch verkozen als lid van de raad van bestuur. Bij gelijkheid van stemmen wordt de oudste kandidaat bestuurder verkozen, tenzij een van de kandidaat bestuurders met meer stemmen na het bekendmaken van de resultaten zich terugtrekt.

Alle vaste leden over de verschillende ploegen heen kiezen samen op dezelfde anonieme en schriftelijke wijze ook één voorzitter. Bij gelijkheid van stemmen voor het voorzitterschap wordt een tweede ronde georganiseerd nadat de kandidaten met hetzelfde hoogste aantal stemmen worden gehoord. Indien bij deze tweede ronde geen enkele kandidaat een eenvoudige meerderheid haalt wordt de voorkeur gegeven aan de oudste persoon.

Art. 18. De vereniging wordt geleid door de raad van bestuur door de algemene vergadering verkozen zoals beschreven in artikel 17.

Art. 19. De raad van bestuur is minstens samengesteld uit drie personen.

Art. 20. De duur van het mandaat is twee jaar, dit mandaat is verlengbaar.

Elke benoeming, ontslag of oproeping van bestuurders moet binnen de maand in het Belgisch Staatsblad

worden gepubliceerd.

Art. 21. Bij het vacant zijn (overlijden of ontslag) tijdens het mandaat, kan een nieuwe kandidaat worden verkozen volgens de procedure in artikel 17.

Art. 22. De raad van bestuur heeft alle bevoegdheden, met uitzondering van deze bevoegdheden die

volgens de wet of volgens deze statuten uitdrukkelijk aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle juridische en niet-juridische handelingen.

Hij kan zijn bevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meerdere van zijn leden.

MOD 2.2

LuikB - Vervolg

Bij gebrek aan bijzondere bepalingen in de notulen van de raad van bestuur, ondertekent iedere bestuurder geldig de akten welke reglementair beslist werden door de raad.

Art. 23. De raad'íian bestuur mag onder zijn verantwoordelijkheid het dagelijks bestuur van de vereniging aan één van de leden, al dan niet een bestuurder, delegeren.

Art. 24. De verbintenissen van de vereniging, ander; dan het dagelijkse beheer, worden getekend door de voorzitter en een bestuurder of in geval dat de voorzitter verhinderd is, door twee bestuurders. Bij gebrek aan een speciale bepaling in de notulen van de raad van bestuur, tekent elke bestuurder geldig voor de verbintenissen van het dagelijks bestuur reglementair beslist door de raad van bestuur, hij dient zijn bevoegdheden niet ten aanzien van derden te verantwoorden.

Art. 25. De raad van bestuur wordt samengeroepen door de secretaris of twee bestuurders, ten minste één week voor de vergadering.

Art. 26. Alle bestuurders verkozen door één ploeg vormen samen een ploeg binnen de raad van bestuur. De voorzitter vormt een ploeg op zich.

Art. 27. De raad van bestuur streeft naar consensus. Indien er geen consensus is wordt er gestemd volgens een gewone meerderheid. De raad van bestuur neemt enkel geldige beslissingen wanneer tenminste elke ploeg ' vertegenwoordigd is.

Art. 28. Door de bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging, wanneer zij optreden in het kader van hun functie. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht. Dit mandaat is onbezoldigd.

Art. 29. De raad van bestuur is verantwoordelijk voor de eventuele opstelling van het HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Dit stipuleert reglement gronden voor de eventuele uitsluiting aan de leden. De artikels uit dit reglement die hier naar verwijzen dienen door de AV worden goedgekeurd.

Art. 30. De raad van bestuur kan ten allen tijde beslissen om al dan niet structureel gelijk wie uit te nodigen op haar vergaderingen als expert of raadgever. Deze personen kunnen de vergaderingen geheel of gedeeltelijk ' bijwonen, doch hebben geen beslissende stem en kunnen met eenvoudige meerderheid gevraagd worden de vergaderingen tijdelijk of definitief te verlaten.

TITEL V. -- Ontbinding, opheffing

Art. 31. De ontbinding van de vereniging kan door de algemene vergadering beslist worden en zal geldig :

verklaard worden overeenkomstig artikel 20 van de wet van 27 juni 1921 betreffende de v.z.w.'s.

Art. 32. In geval van vrijwillige ontbinding wijst de algemene vergadering meerdere vereffenaars aan. Zij bepaalt ook de uitgebreidheid van hun bevoegdheid.

Art. 33. In geval van gerechtelijk of vrijwillige ontbinding bepaalt de algemene vergadering de verdeling van het netto-activa, hetzij aan leden, hetzij aan derden. Alle geldelijke activa kunnen enkel worden overgedragen aan één of meerdere liefdadigheidswerken of verengingen zonder winstoogmerk, te kiezen door de vergadering.

Art. 34. Al hetgeen niet uitdrukkelijk werd vastgesteld in onderhavige statuten, wordt beheerst door de wet van 27 juni 1921.

BENOEMINGEN en ONTSLAGEN Bestuursleden:

Worden ontheven uit hun functie(s):

Verhoeven Hans - Voorzitter, geboren te Duffel, wonende te Burchtstraat 4 - 3000 Leuven

Loockx Helga - Secretaris en schatbewaarder , geboren te Aarschot, wonende te Commendries 7 3472 -

Kersbeek-Miskom

De Smedt Katrien - Secretaris, geboren te Leuven, wonende te E. Ruelensvest 37/601 - 3000 Leuven

Worden benoemd tot anderstaande functie's:

Decoster Jo - Voorzitter, wonende te Hoegaardsesteenweg 12 - 3360 Bierbeek

Van Brabant Luk - Secretaris, wonende te Dalemhof 13 - 3000 Leuven

Blondeel Erik - Schatbewaarder, wonende te gemeentestraat 33 - 3010 Kessel-Lo

Marcoen Keven - bestuurslid, wonende te Brusselsesteenweg 110 bus 8 - 1850 Grimbergen

De winter Tim - bestuurslid, wonenede te Monnikenhofstraat 31 - 4800 Vilvoorde

El Fatmi Faisal - bestuurslid, wonende te Immelvoortstraat 35 - 1850 Grimbergen

Godts Silvia - bestuurslid, wonende te Uilekot 40 - 3210 Lubbeek

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LEUVEN LIONS AMERICAN FOOTBALL TEAM, AFGEKOR…

Adresse
HOEGAARDSESTEENWEG 12 3360 BIERBEEK

Code postal : 3360
Localité : BIERBEEK
Commune : BIERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande