LEUVEN TREFONDS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEUVEN TREFONDS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.512.731

Publication

21/08/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13304644*

Neergelegd

18-08-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0537512731

Benaming (voluit): Leuven Tréfonds

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3000 Leuven, Engels Plein 35 bus 0105

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Volgens een akte verleden voor Luc Van Campenhout, geassocieerde notaris te Keerbergen, op veertien augustus tweeduizend dertien hebben:

1. LEUVEN BUILDING, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 3000 Leuven, Engels Plein 35 bus 0105, met ondernemingsnummer 0842.335.429, opgericht volgens een akte, verleden voor geassocieerde notaris Bart Arnauts te Keerbergen op 23 december 2011, bekendgemaakt in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad nummer 12300087, en

2. LOVANIA PROPERTIES, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 3000 Leuven, Engels Plein 35 bus 0105, met ondernemingsnummer 0825.474.453, opgericht volgens een akte, verleden voor notaris Rita Heylen te Heist-op-den-Berg op 27 april 2010, bekendgemaakt in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad nummer 10068102,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met benaming Leuven Tréfonds en met zetel te 3000 Leuven, Engels Plein 35 bus 0105 opgericht.

De duur van deze vennootschap is niet beperkt.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door driehonderd aandelen.

Het kapitaal is door de oprichters geplaatst door inbrengen in geld. Elk van de oprichters plaatste negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) en volstortte drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00). Elk van de oprichters ontvangt 150 aandelen. Het door elk van de oprichters nog te volstorten kapitaal bedraagt zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

De vennootschap heeft tot doel:

a) uitsluitend voor rekening van het eigen vermogen van de vennootschap: de aankoop en verkoop, het huren en verhuren, het bouwen en verbouwen, de promotie en het aangaan van opstal en leasingcontracten van en betreffende alle onroerende goederen en zakelijke rechten op onroerende goederen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

b) de uitbating van hotels, bed & breakfast, motels en bijhorende catering.

c) alle industriële, commerciële, financiële verrichtingen betreffende roerende en onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

d) de vennootschap mag bovendien op gelijk welke wijze deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het doel kan bevorderen of veilig stellen.

e) de vennootschap kan ten voordele van derden alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren, evenals de functies van bestuurders, zaakvoerders of vereffenaar van vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Zijn er meerdere zaakvoerders dan zijn ze allen afzonderlijk bevoegd.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt:

a. door haar zaakvoerder, indien slechts één zaakvoerder benoemd is;

b. door haar zaakvoerders afzonderlijk, indien meer zaakvoerders benoemd zijn;

c. door de houder van een volmacht die beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Niet-statutair zaakvoerder van deze vennootschap is de vennootschap Leuven Building, voornoemd. Voor de uitoefening van dit mandaat is de heer Horny, Dov, wonende te 3140 Keerbergen, Vlieghavenlaan 64 vaste vertegenwoordiger.

Hij is individueel bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen.

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping op de eerste zaterdag van de maand maart om 12.00 uur.

Het boekjaar loopt van één oktober van elk kalenderjaar tot en met dertig september van het volgende kalenderjaar.

Over de bestemming van het resultaat beslist de algemene vergadering, rekening houdend met de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Overgangs- en slotbepalingen

Het eerste boekjaar eindigt op dertig september tweeduizend veertien.

Volmacht

De zaakvoerder verleent alle bevoegdheden aan de vennootschap Kadress bvba te Boutersem, Kapelstraat 37, ondernemingsnr. 0475.286.043 en haar aangestelden, elk met afzonderlijke bevoegdheid, om alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de diensten van de BTW, voor de inschrijving van de

Luik B - Vervolg

vennootschap.

Voor ontledend uittreksel.

Luc Van Campenhout, geassocieerde notaris te Keerbergen.

Eveneens neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
LEUVEN TREFONDS

Adresse
ENGELS PLEIN 35, BUS 0105 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande