LEVAM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LEVAM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 425.048.258

Publication

27/01/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~~ k~~~~~~«

~-~~ ~~~Y~ ~~~~BRUSSEL

Griffie

4«.





Onclernemingsnr: 0425J348.258

Benaming

(voluit) LEVAM

(verkort) :

Rechtovorm: naamloze vennootschap

Zetel : VWndnno|enwgQ8-1810 Kampenhout

(volledig adres)

Onderwerp akte: FUSIE DOOR OVERNEMING: VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Heverlee, op 19/12/2013, geregistreerd te Leuven, tweede kantoor der registratie, op 26/12/2013, boek 1384 bled 9 vak 6, dat een buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders is bijeengekomen van de naamioze vennootschap LEVAM, met zetel te Kampenhout, VVindmolenweg 8, die met éénparigheid van stemmen voigende beslissingen heeft genomen:

1.-De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen, met het oog op de fusie van de

van het fusievoorstel opgesteld de dato 15/10/2013 door de raad van bestuur, neergelegd bij uittreksel ter griffie van de Rechtbank van koophandel te Brussel op 24/10/2013, bekendgemaakt in de bijlagen tot het BS van 05/11 nadien, onder nr. 13166999, Aile aandeelhouders verklaren uitdrukkelijk kennis te hebben van de inhoud van voormeld voorstel.

-De vergadering ontslaat de voorzitter eveneens van het voodnzen, met het oog op de fusie van de vennootsnhmp, van het verslag van de bestuurders en van het controleverslag van de revisor [de burgerlijke vennootschap onder vorm van een BVBA Ira Nicolaij Bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door mevrouw Nicolaij |na, bedrijfsrevisor, met kantoor te 3800 S|nt-TYuiden, Kortenbosstraat 158], aangezien alle aandeelhouders erkennen kennis ervan te hebben genomen en een kopie ervan ontvangen te hebben.

-Vervolgens keurt de vergadering het fusievoorstel goed.

2.Fuge; De vergadering beslist tot de fusie van de vennootschap met de NV |thom| E|ocÓmnios, overnemende vennootschap (RPR Brussel 0489.189.677), door overgang in deze vennootschap van de algemeenheid van haar ganse actief en passief vermogen, volgens de voorwaarden en modaliteiten van het fusievoorstel, volgens toestand afgesloten op 30/09/2013; de vergadering besluit dus tot ontbinding van de NV

Levam, d vereffening, et het oog op d fusie et d NV Ithomi Electronics, De od h

erkent dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in het vermogen van de vennootschap, tussen de financiële toestand van de vennootschap per 30/09/2013, waarvan sprake in het fusievoorstel, en de datum van huidige vergadering. Alle verrichtingen die vanaf 01/10/2013 werden gesteld worden verondersteld verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap, en de vanaf die datum verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap worden geboekt. De vergadering verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang te algemenen titel, overeenkomstig het fusievoorstel, van het gehele vermogen van de vennootschap naar de overnemende vennootschap vast te stellen,

3.De ver ad ón beslist d t d dh ón door de lg vergadering de aandeelhouders van de

overnemende vennootschap van de eerste balans die zal opgemaakt worden na de fusie, kwijting zal inhouden voor de (gedelegeerd) bestuurders van de overgenomen vennootschap voor hun bestuur tot en met de verwezenlijking van de fusie.

4.De ver cdah beslist dat d besluiten genomen betreffende de bovenstaande punten onderworpen zijn aan de opschortende voorwaarde van de goedkeuring door de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap van voormelde fusie.

5.De vergadering verleent aan het bestuur van de overnemende vennootschap de meest uitgebreide macht tot uitvoering van al hetgeen voorafgaat, ondermeer tot het verrichten van de formaliteiten van openbaarmaking en tot vernietiging van haar aandelen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Bijgevoegd: uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering met

NOTARIS HUGO KUIJPERS

-'---'-'-------'-'-'------'----'--'---------'-'------ __________ '-'_______ - _____

'--

opge laatsteWz van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

USSEL

'24 OCT. 2013

Griffie

f I1fI Il1 IRIVIIIIIII~IVAWI~

*13166999

bel a. Be Sta

Ondernemingsnr : 0425.048.258

Benaming

(voluit) : LEVAM

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Windmolenweg 8 -1910 Kampenhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL BIJ FUSIE DOOR OVERNEMING

Er blijkt uit een onderhandse overeenkomst opgesteld de dato 15/10/2013 tussen de bestuursorganen van de NV Ithomi Electronics (overnemende vennootschap), NV Financial Research Systems (overgenomen vennootschap) en NV Levam (overgenomen vennootschap), dat tot navolgend voorstel voor fusie door overneming werd beslist.

DE INHOUD VAN DIT FUSIEVOORSTEL LUIDT LETTERLIJK ALS VOLGT:

"De bestuursorganen van onderstaande vennootschappen hebben beslist het onderhavige fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 693 W. Venn, voor te leggen aan hun algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de artikelen 693  704 W. Venn.

-de ovememende vennootschap:

NV ITHOMI ELECTRONICS met zetel te Kampenhout, Windmolenweg 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer 0439.136.577.

-de overgenomen vennootschappen:

NV FINANCIAL RESEARCH SYSTEMS met zetel te Kampenhout, Windmolenweg 8, ingeschreven in het rechtspersonen register te Brussel onder het nummer 0420.295.258; en

NV LEVAM met zetel te Kampenhout, Windmolenweg 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer 0425.048.258.

De bestuursorganen van de NV FINANCIAL RESEARCH SYSTEMS en de NV LEVAM (over te nemen vennootschappen) en van de NV ITHOMI ELECTRONICS (overnemende vennootschap) hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikel 682 W. Venn.

Voomoemde partijen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgend fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke algemene vergaderingen:

Wettelijke vermeldingen:

Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 693, 1° W.Venn.):

Identificatie van de overgenomen vennootschap: NV FINANCIAL RESEARCH SYSTEMS

Oprichting:

De naamloze vennootschap 'FINANCIAL RESEARCH SYSTEMS", afgekort "FIRES", werd opgericht onder de benaming "BELGIAN BEVERAGES WORLDWIDE, afgekort "BBW', onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid, ingevolge akte verleden voor Notaris WELLENS Marcel te Mortsel op 10 april 1980, verschenen in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 19 april 1980 onder het nummer 842-13.

Statutenwijziging:

Haar statuten werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor Notaris COPPIN Jean-François te Kampenhout op 9 februari 1988, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 2 maart 1988 onder het nummer 880302-143.

Haar statuten werden vervolgens gewijzigd, waarbij de huidige vorm en benaming werd aangenomen, ingevolge akte verleden voor Notaris COPPIN Jean-François te Kampenhout op 20 december 1991, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 7 januari 1992 onder het nummer 920107-445.

Op cie laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Haar statuten werden het laatst gewijzigd ingevolge akte verleden voor Notaris SIMONART Joseph te

Leuven op 27 juni 2001, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 8 augustus 2001 onder

het nummer 20010808-468.

Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Kampenhout, Windmolenweg 8,

Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 62.000,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 1.250

aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder 1/1.254ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig volstort.

Er werd ons meegedeeld dat deze aandelen in handen zijn van:

-de burgerlijke maatschap zonder rechtspersoonlijkheid "NEENAA', 630 aandelen, met adres te

Kampenhout, Windmolenweg 8;

-NV ITHOMI ELECTRONICS, 620 aandelen, RPR Brussel 0439.169.577, met zetel te Kampenhout,

Windmolenweg 8.

Doel:

-voor eigen rekening en/of voor rekening van derden in België en/of in het buitenland alle activiteiten

betreffende het verzamelen, opzoeken, analyseren en publiceren van financiële, economische, fiscale en

boekhoudkundige informatie.

-het verlenen van alle diensten met betrekking tot bovengenoemde activiteiten aan particulieren, instellingen

en vennootschappen zowel in België als in buitenland.

-het onderzoeken, opstellen en verkopen voor eigen rekening en/of voor rekening van derden van

geprogrammeerde systemen op economische, financieel, fiscaal en boekhoudkundig gebied.

-het verhuren van haar diensten of diensten van derden, het verstrekken van raad, beheers- of

bestuursadvies, waarneming van belangen, zaakvoering, het opnemen en uitvoeren van mandaten, het

verstrekken van aile diensten en van alle activiteiten in verband met administratie, het beleid en controle van

handels- en industriële ondernemingen;

-het oprichten van, het deelnemen in, het zich financieel interesseren bij (waaronder begrepen het zich tot

borg of hoofdelijk schuldenaar of het zich tot zekerheidsstelling voor een schuld van een derde verbinden) en

het samenwerken met (fusie daaronder begrepen) andere rechtspersonen, ongeacht het doel van deze, en met

andere ondernemingen;

-de vennootschap mag voor eigen rekening en/of voor rekening van derden alle commerciële, industriële,

financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of

gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk dcel en die van aard zouden zijn de verwezenlijking

ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

-zij mag aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen deelnemen die een gelijksoortig of

bijkomend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar

maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren die haar het meest geschikt voorkomen,

zowel in het binnen- ais in het buitenland.

Zij mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende

verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn de

verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het

buitenland.

Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel,

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken,

ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die

de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door haar raad van bestuur bestaande uit:

-NV ITHOMI ELECTRONICS, gedelegeerd bestuurder, RPR Brussel 0439169.577, met zetel te

Kampenhout, Windmolenweg 8, vertegenwoordigd door de Heer VERTONGEN Joseph;

-de Heer VERTONGEN Joseph, gedelegeerd bestuurder, wonende te Aignan (Frankrijk), Arrate;

-de Heer VERTONGEN Peter, bestuurder, wonende te Ninove, Stationsstraat 38;

-NV LEVAM, bestuurder, RPR Brussel 0425.048.258, met zetel te Kampenhout, Windmolenweg 8,

vertegenwoordigd door de Heer VERTONGEN Joseph.

Rechtspersonenregister:

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer

0420.295.258.

Identificatie van de overgenomen vennootschap: NV LEVAM

Oprichting:

De naamloze vennootschap "LEVAM" werd opgericht onder de benaming "FINANCIAL RESEARCH

SYSTEMS", afgekort "FIRES", ingevolge akte verleden voor Notaris BERQUIN Hans te Brussel op 29

december 1983, verschenen in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 25 januari 1984 onder het nummer

727-9.

Statutenwijziging:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Haar statuten werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor Notaris COPPIN Jean-François te Kampenhout op 25 maart 1986, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 16 april 1986 onder het nummer 860416-100.

Haar statuten werden vervolgens gewijzigd, waarbij de huidige benaming werd aangenomen, ingevolge akte verleden voor Notaris COPPIN Jean-François te Kampenhout op 10 februari 1992, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 26 februari 1992 onder het nummer 920226-22,

Haar statuten werden het laatst gewijzigd ingevolge akte verleden voor Notaris SIMONART Joseph te Leuven op 27 juni 2001, verschenen in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 4 augustus 2001 onder het nummer 20010804-162.

Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Kampenhout, Windmolenweg 8.

Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 62.000 EUR en wordt vertegenwoordigd door 2.500 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder 1/2.500ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig volstort.

Er werd ons meegedeeld dat deze aandelen in handen zijn van de Burgerlijke maatschap zonder rechtspersoonlijkheid "NEENA" met adres te Kampenhout, Windmolenweg 8.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel het verrichten van alle beleggingen, zo roerend als onroerend, beheer van patrimonium voor eigen rekening.

Alle verrichtingen zoals kopen, verkopen, bouwen, laten bouwen, verkavelen, verbouwen, valoriseren, huren en verhuren en onder alle mogelijke vormen uitbaten van onbebouwde en gebouwde onroerende goederen, de financieringshuur van onroerende goederen voor nijverheids- en handelsdoeleinden.

De verwerving van deelnemingen, onder om het even welke vorm, in alle commerciële, industriële, dienstverlenende of financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse. De verwerving door inbreng, deelneming, inschrijving, aankoop, optie, versmelting, geldschieting of door enig ander middel, van aandelen, obligaties, waarden en effecten. De verwerving van brevetten en licenties welke de vennootschap zal kunnen behouden, exploiteren en beheren,

Het verzamelen, onderzoeken, opstellen, doceren en verkopen voor eigen rekening en/of voor rekening van derden van wetenschappelijk, economische, financiële, fiscale en boekhoudkundige informatie en informatiesystemen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel,

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door haar raad van bestuur bestaande uit:

-NV ITHOMI ELECTRONICS, gedelegeerd bestuurder, RPR Brussel 0439.169.577, met zetel te

Kampenhout, Windmolenweg 8, vertegenwoordigd door de Heer VERTONGEN Joseph;

-de Heer VERTONGEN Joseph, bestuurder, wonende te Aignan (Frankrijk), Arrate;

-Mevrouw KACHEL Barbara, bestuurder, wonende te Aignan (Frankrijk), Arrate,

Rechtspersonenregister:

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer

0425.048.258.

Identificatie van de ovememende vennootschap: NV ITHOMI ELECTRONICS

Oprichting:

De naamloze vennootschap ITHOMI ELECTRONICS" werd opgericht, onder de benaming "ELECTRONIC

EXPERTS C,V.", afgekort "EXP C.V,", onder de vorm van een coöperatieve vennootschap, ingevolge

onderhandse akte te Aartselaar op 22 december 1989, verschenen in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van

24 januari 1990 onder het nummer 900124-489,

Statutenwijziging:

Haar statuten werden gewijzigd, waarbij de huidige vorm en benaming werd aangenomen, ingevolge akte

verleden voor Notaris COPPIN Jean-François te Kampenhout op 28 maart 1994, bekendgemaakt in de Bijlage

tot het Belgisch Staatsblad van 14 april 1994 onder het nummer 940414-237.

De statuten werden het laatst gewijzigd ingevolge akte verleden voor Notaris SIMONART Joseph te Leuven

op 27 juni 2001, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 4 augustus 2001 onder het nummer

20010804-163,

Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Kampenhout, Windmolenweg 8.

Kapitaal:

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 62.000,00 EUR en wordt

vertegenwoordigd door 490 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder 11490ste van het

kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig volstort.

Er werd ons meegedeeld dat deze aandelen in handen zijn van de Burgerlijke maatschap zonder

rechtspersoonlijkheid "NEENA" met adres te Kampenhout, Windmolenweg 8.

Doel;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge " De vennootschap heeft tot doel het voor eigen rekening en voor rekening van derden leveren en analyseren van financiële en economische data, in hoofdzaak met betrekking tot het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel het verhuren van haar eigen diensten of van diensten van derden, vennoten of niet , het verstrekken van raad, beheers- of bestuursadvies, het waarnemen van belangen, de zaakvoering, het opnemen en uitvoeren van mandaten, het verstrekken van alle diensten en van alle activiteiten in verband met administratie, het beleid, de controle van handels- en industriële ondernemingen.

De vennootschap heeft verder tot doel, aile verrichtingen zoals kopen, verkopen, bouwen, laten bouwen, verkavelen, verbouwen, valoriseren, huren, verhuren en onder alle mogelijke vormen uitbaten van onbebouwde en gebouwde onroerende goederen. De vennootschap mag alle handelingen verrichten, zowel roerende als onroerende, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan of het verwezenlijken ervan kunnen bevorderen.

Re vennootschap heeft eveneens tot doel het kopen, verkopen en verhandelen in de ruimste zin van het woord, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks van alle electronische, optische componenten en apparaten, alle aanverwante artikelen en onderdelen.

De lijst is enkel van opsommende en niet van beperkende aard. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden, Tot zekerheidsstellingen van haar vorderingen mag zij ondermeer hypotheken nemen op onroerende goederen, handelsfondsen in pand nemen onder voorbehoud van te bekomen machtiging, afstandsbetekeningen van schuldvorderingen en facturen aanvaarden, evenals alle andere waarborgen.

Zij mag bovendien rechtstreeks of onrechtstreeks door middel van inbreng, fusie, opslorping, inschrijving of op welke manier ook deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen die een gelijksoortig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn voor gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, dit alles in de meest ruime zin.

Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door haar raad van bestuur bestaande uit:

-de Heer VERTONGEN Joseph, gedelegeerd bestuurder, wonende te Aignan (Frankrijk), Arrate;

-mevrouw PACHEL Barbara, bestuurder, wonende te Aignan (Frankrijk), Arrate;

-de Heer VERTONGEN David, bestuurder, wonende te Kampenhout, Windmotenweg 8. Rechtspersonenregister:

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer 0439.169.577,

Ruilverhouding (art. 693, 2° W.Venn.):

Per bestaand aandeel van de NV FINANCIAL RESEARCH SYSTEMS wordt voorgesteld om één (1) nieuw aandeel uit te geven van de NV ITHOMI ELECTRONICS.

Per bestaand aandeel van de NV LEVAM wordt voorgesteld om één (1) nieuw aandeel uit te geven van de NV ITHOMI ELECTRONICS.

Deze nieuw uit te geven aandelen zullen dezelfde rechten genieten als deze van de bestaande aandelen. Er is geen opleg in geld voorzien.

De 620 aandelen van de NV FINANCIAL RESEARCH SYSTEMS reeds in het bezit van de NV ITHOMI ELECTRONICS worden niet geruild.

Aldus wordt voorgesteld om de resterende 630 aandelen van de NV FINANCIAL RESEARCH SYSTEMS te ruilen tegen 630 nieuwe aandelen van de NV ITHOMI ELECTRONICS en de 2.500 aandelen van de NV LEVAM te ruilen tegen 2.500 nieuwe aandelen van de NV ITHOMI ELECTRONICS.

Wijze van uitreiking (art. 693, 3° W.Venn.):

De inruiloperatie van de aandelen van de overgenomen vennootschappen tegen aandelen van de overnemende vennootschap zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap.

De aandeelhouders van de overgenomen vennootschappen kunnen, na afspraak met de gedelegeerd bestuurder van de overnemende vennootschap, hun aandelen inruilen tegen het hoger bepaald aantal aandelen in de overnemende vennootschap.

Hierbij tekent de gedelegeerd bestuurder in het aandelenregister van de overnemende vennootschappen, de volgende gegevens aan:

-identiteit van de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap;

-het aantal aandelen van de overnemende vennootschap die aan hen toekomen;

-de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving wordt door de gedelegeerd bestuurder en door de vennoten ondertekend.

Datum van deelname in de winst (art. 693, 4° W.Venn.):

De nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap nemen deel in de resultaten van de overnemende vennootschap vanaf 01 oktober 2013.

Boekhoudkundige datum (art. 693, 5° W.Venn.):

De verrichtingen van de over te nemen vennootschappen zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 01 oktober 2013.

Bijzondere rechten (art. 693, 6° W Venn.):

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschappen vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende Vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschappen.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling worden uitgewerkt.

~ " Bijzondere bezoldiging (art, 693, 7° W.Venn.):

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge Voor zover de aandeelhouders niet zouden verzaken aan de controleverslaggeving waarvan sprake is in art.

695 W.Venn., wordt aan de BVBA IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR, kantoorhoudende te Sint-Truiden,

Kortenbosstraat 156, opdracht verleend om de controleverslaggeving waarvan sprake, op te stellen. De

bedrijfsrevisor zal in voorkomend geval een vergoeding ontvangen zoals overeen te komen met de

bestuursorganen van de betrokken vennootschappen en dit volgens de voor het bedrijfsrevisorenkantoor

geldende tarieven.

Bijzondere voordelen (art. 693, 8° W.Venn.):

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen

vennootschappen, noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

Onroerende goederen - bodemdecreet

De overgenomen vennootschappen NV FINANCIAL RESEARCH SYSTEMS en NV LEVAM zijn ondermeer

volle/gedeeltelijke eigenaar van gronden en bebouwde onroerende goederen met de hierna volgende

kadastrale gegevens. Deze onroerende goederen zijn gelegen in het Vlaams Gewest en zullen door de fusie

overgedragen worden aan de NV ITHOMI ELECTRONICS.

Voor de betreffende gronden werd conform het bodemdecreet een bodemattest aangevraagd:

KAMPENHOUT, 3de afdeling Nederokkerzeel:

-Een perceel landbouwgrond, gelegen ter plaatse "Molenveld', gekadastreerd sectie C, nummer 1521A, voor

een oppervlakte van 75a 50ca;

Inhoud van het bodemattest met als kenmerk A; 20130227078 -- R: 20130225994 met datum 21 mei 2013

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen;

1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht,

2.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling:www.overdracht.ovam.be

3.Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie: www.ovam.befgrondverzet.

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens,

-Een perceel landbouwgrond, gelegen ter plaatse "Mcienveld', gekadastreerd sectie C, nummer 154/B, voor

een oppervlakte van 14a 30ca;

Inhoud van het bodemattest met als kenmerk A: 20130227080  R: 20130225994 met datum 21 mei 2013

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3.Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

-Een perceel landbouwgrond, gelegen ter plaatse "Molenveld', gekadastreerd sectie C, nummer 150, voor

een oppervlakte van 24a 18ca;

Inhoud van het bodemattest met als kenmerk A: 20130227077  R; 20130225994 met datum 21 mei 2013

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden ais er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3.Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens,

-Een perceel landbouwgrond, gelegen ter plaatse "Molenveld', gekadastreerd sectie C, nummer 134/B, voor

een oppervlakte van 55a 60ca;

Inhoud van het bodemattest met als kenmerk A: 20130227076  R: 20130225994 met datum 21 mei 2013

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling; www.overdracht.ovam.be

3.Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

" -Een perceel landbouwgrond, gelegen ter plaatse "Molenveld', gekadastreerd sectie C, nummer 134/02B,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge voor een oppervlakte van 25a 40ca;

Inhoud van het bodemattest met als kenmerk A: 20130227079 -- R; 20130225994 met datum 21 mei 2013

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens niet betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3.Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie: www.ovam.befgrondverzet.

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens,

-Een perceel landbouwgrond, gelegen ter plaatse "Molenveld', gekadastreerd sectie C, nummer 133, voor

een oppervlakte van 26a 60ca;

Inhoud van het bodemattest met als kenmerk A: 20130226849  R; 20130225731 met datum 21 mei 2013

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten,

Opmerkingen:

1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling; www.overdracht.ovam.be

3.Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

STAD LEUVEN, 1 ste afdeling

-een woonhuis met aanhorigheden op en met grond en tuin, gelegen Nerviërstraat 69, gekadastreerd

volgens titel en kadaster sectie A, nummer 9891T/3, met een oppervlakte volgens titel van 83 m2;

Inhoud van het bodemattest met ais kenmerk A: 20130147731  R: 20130146186 met datum 28 maart 2013

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3.Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie: www.ovam.befgrondverzet.

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

-twee appartementen met autostaanplaatsen in een appartementsgebouw, genaamd Residentie Vaartstraat,

op grond gelegen te Leuven, Vaartstraat 40 (volgens kadaster 38/42, volgens titel 36), gekadastreerd volgens

titel en kadaster wijk A nummer 786/L;

Inhoud van het bodemattest met als kenmerk A: 20130147722  R: 20130146174 met datum 28 maart 2013

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3.AIs er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

STAD OOSTENDE, 5de afdeling

-een duplexappartement met berging gelegen in een appartementsgebouw met aanhorigheden op en met

grond, genaamd "Residentie Ensor I, gelegen aan de Dorpsstraat 7, gekadastreerd volgens titel wijk B nummer

112/S16;

Inhoud van het bodemattest met als kenmerk A: 20130147724  R: 20130146176 met datum 28 maart 2013

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3.AIs er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet, Meer

informatie: www.ovam.be/grondverzet

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

-een garage gelegen in een garagecomplex met aanhorigheden op en met grond, gelegen aan de

Violierenlaan 130, gekadastreerd volgens titel wijk B nummer 111N12;

Voor ,behoucen

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Inhoud van het bodemattest met als kenmerk A: 20130147723  R: 20130146175 met datum 28 maart 2013

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht,

2.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3.Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens,

Voor de volledigheid melden we dat NV FINANCIAL RESEARCH SYSTEMS eveneens voor 95% eigenaar

is van een onroerend goed gelegen te Aignan (Frankrijk), Arrate.

Kosten van de fusieverrichting:

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen ais volgt:

-In de hypothese dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten worden gedragen door de betrokken vennootschappen, elk voor een derde.

-In de hypothese dat onderhavig fusievoorstel zat worden goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten worden gedragen door de overnemende vennootschap,

Verbintenissen:

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds er toe om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorste! door de algemene vergaderingen en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze. De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

Algemene vergadering:

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de over te nemen vennootschappen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij art. 693 W.Venn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 15 oktober 2013, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel overeenkomstig art. 693 W.Venn."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Bijgevoegd: afschrift van het fusievoorstel d.d. 15/10/2013 Joseph VERTONGEN, bestuurder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 31.07.2012 12367-0541-010
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 31.08.2011 11507-0012-010
06/01/2011
ÿþMotl 2.1

I M., LagS In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Levam

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

II1 uh 1110 Iii 1h h iI1 J h lOi O1

*11002590*

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad





Griffie

Ondememingsnr : 0425.048.258 Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Windmolenweg 8 te 1910 Kampenhout

Onderwerp akte : Herbenoeming

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere Algemene Vergadering en de raad van bestuur van 30 november 2010, beiden gehouden op de zetel van de vennootschap, respectievelijk om 18u00 en 19u00.

De vergadering besluit, met eenparigheid van stemmen, de volgende bestuurders te herbenoemen voor een

periode van 6 jaar ingaand op 1 juli 2010 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2016:

- De heer Joseph Vertongen, wonende te Arrate, 32290 Aignan, Frankrijk

- Mevrouw Barbara Pachel, wonende te Arrate, 32290 Aignan, Frankrijk

- De Naamloze Vennootschap "Ithomi Electronics" met zetel te windmolenweg 8 te 1910 Kampenhout, BE

0439.169.577, met als vaste vertegenwoordiger de heer Joseph Vertongen, wonende te Arrate, 32290 Aignan,

Frankrijk.

Het mandaat als bestuurder van Dhr Vertongen Joseph en Mevr Pachel Barbara wordt onbezoldigd

uitgeoefend.

Alle voornoemde bestuurders verklaren hun mandaat te aanvaarden,

Met eenparigheid van stemmen herbenoemt de raad van bestuur Dhr Vertongen Joseph tot voorzitter van de raad van bestuur en de naamloze vennootschap "lthomi Electronics" BE 0439.169.577 met zetel te Windmolenweg 8 te 1910 Kampenhout, vertegenwoordigd door Dhr Joseph Vertongen, wonende te Arrate, 32290 Aignan, Frankrijk als gedelegeerd bestuurder.

De naamloze vennootschap "Ithomi Electronics", voornoemd en alhier tussenkomend, verklaart het haar toegekende mandaat te aanvaarden.

Voor eensluidend uittreksel

Ithomi Electonics NV

Gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger

Joseph Vertongen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 30.08.2010 10496-0023-010
22/09/2009 : LE080409
05/08/2009 : LE080409
09/01/2009 : LE080409
31/07/2008 : LE080409
03/08/2007 : LE080409
27/07/2006 : LE080409
04/08/2005 : LE080409
26/01/2005 : LE080409
03/08/2004 : LE080409
05/08/2003 : LE080409
28/10/2002 : LE080409
23/11/2001 : LE080409
09/11/2001 : LE080409
17/10/2000 : LE080409
26/02/1992 : LE80409
30/08/1991 : LE80409
24/05/1991 : LE80409

Coordonnées
LEVAM

Adresse
WINDMOLENWEG 8 1910 KAMPENHOUT

Code postal : 1910
Localité : KAMPENHOUT
Commune : KAMPENHOUT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande