LEVEN ZOALS VOORHEEN, AFGEKORT : LZV

Association sans but lucratif


Dénomination : LEVEN ZOALS VOORHEEN, AFGEKORT : LZV
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 425.805.155

Publication

28/06/2013
ÿþMOO 22

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voorbehouden to1,11.11,1,1ggml 1111

aan het

Belgisch Staatsblad





1\leargelee ter griffie cet-

Rechtbane t...r, /.-..)ophrartEkl

te Leuven ue 1 9 JUNI 2013

GRIFFIER

Griffie

Ondernemingsnr : 0425.805.155

Benaming

(voluit) : LEVEN ZOALS VOORHEEN

(verkort) : LzV

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Leuvensesteenweg 30210.2 - 3070 Kortenberg

Onderwerp akte : afsluiting van de vereffening

Leven zoals Voorheen vzw - Leuvensesteenweg 30210.2 3070 Kortenberg - ondernemingsnummer 0425.805.155 - statuten verschenen in de bijlagen bij het B.S. van 18 maart 2011 - besluit tot ontbinding gepubliceerd in de bijlagen van het B.S. van 0610212013.

De buitengewone Algemene Vergadering van 01/0612013 heeft de rekeningen van de vereffening goedgekeurd, heeft kwijting verleend aan de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat en heeft besloten om de afsluiting van de vereffening uit te spreken.

Overeenkomstig het besluit genomen door de buitengewone Algemene Vergadering van 01.06.2013 tot vereffening van de VZW, werd het netto-actief bestemd aan de VZW - VIB Rijvisschestraat, 120 9052 Gent "borstkanker onderzoek"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/02/2013
ÿþ MOD 2.0

r Y t* ; ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

M CNiTELIR B Neergelegd ter griffie tler

BEL 30-0t-2 SiSCFi STA, Ufj Rechtbank van Koophande

te Leuven, de 2 1 M. 2d13

. l çB1.j1; DE GRIFFIER,

unifie











Benaming

(voluit) : Leven zoals Voorheen

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Leuvensesteenweg 302 / 0.2 3070 kth E q

Ondernemingsnr : 0425.805.155 0 Voorwerp akte : ontbinding en aanstelling vereffenaars

De Algemene Vergadering van Leven zoals Voorheen vzw, voltallig aanwezig of vertegenwoordigd, is op zaterdag 01 december 2012 rechtsgeldig te Leuven samengekomen en heeft, overeenkomstig de statutaire bepalingen terzake en de wet van 27 juni 1921, gewijzigd bij de wet van 2 mei 2002, beslist de vereniging te ontbinden op 1 december 2012.

De vergadering verleent kwijting aan de bestuurders en stelt als vereffenaars aan:

Blomme Magda, Molenstraat, 30  8340 Sijsele

Bruelemnans Lisbeth, Wilselsesteenweg, 286  3010 Kessel-lo

De Paepe Linda, Provinciebaan, 171  9620 Zottegem

Marsti Luisa, Leuvensesteenweg, 30210.2  3070 Kortenberg

Rayen Mia, Sint Jacobsplein,3  3290 Diest

Pauwels André, Wijnegemhofstraat 1211- 3078 Meerbeek

Deze kunnen alle handelingen stellen die voor de vereffening van de vereniging noodzakelijk zijn.

Voor echt verklaard uittreksel

Kortenberg, 18 januari 2013

Luisa Marsé

Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/03/2011
ÿþir NVoD 2.2

" '1`,7ç .L4, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

IIIINuoazsazIINII~NIIIIINI

" *

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 0 8 M ART 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondememingsnr : 4258.051.55

Benaming

(voluit) : Leven zoals Voorheen

(verkort) : LzV

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Leuvensesteenweg 30210.2 3070 Kortenberg

Onderwerp akte : Wijziging Raad van Bestuur en Statuten

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering dd 6 oktober 2010

De leden van de Algemene Vergadering van Leven zoals Voorheen VZW zijn op woensdag 6 oktober 2010 rechtsgeldig samengekomen en hebben, overeenkomstig de statutaire bepalingen terzake en de wet van 27 juni 1921, gewijzigd bij de wet van 2 mei 2002, beslist de statuten en de samenstelling van de raad van bestuur als volgt te bepalen:

1. STATUTEN

TITEL I.  Benaming, zetel, doel, duur

Art. 1. De vereniging wordt opgericht als een entiteit met rechtspersoonlijkheid, meer in het bijzonder als een' vereniging zonder winstoogmerk (hierna "VZVV" genaamd) op grond van de Wet van 27 juni 1921 betreffende; de vereniging zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, gepubliceerd in het Belgische Staatsblad van 1 juli 1921, zoals ondermeer gewijzigd door de Wetten van 2 mei 2002, van 16 januari 2003, van 22 december 2003, van 9 juli 2004 en van 27 december 2004 (hierna genoemd " V&S-wet").

Art. 2. De VZW draagt de naam "Leven zoals Voorheen", afgekort "LzV".

Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en; andere stukken uitgaande van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of de afkorting "VZW", met nauwkeurige aanwijzing van de zetel.

Art. 3. De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te 3070 Kortenberg, Leuvensesteenweg 302/0.2, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Leuven.

Oe Raad van Bestuur is bevoegd om de zetel te verplaatsen naar iedere andere plaats binnen het Nederlands taalgebied.

De zetelwijziging zal worden bekrachtigd door de eerstvolgende Algemene Vergadering die het aanwezigheidsquorum en de meerderheden van een statutenwijziging respecteert.

" Art. 4. De vereniging heeft tot doel, ars patiëntenvereniging, aile maatregelen te nemen om personen die een borstoperatie hebben ondergaan en/of met borstkanker geconfronteerd werden te helpen en te. ondersteunen.

Art. 5. Tot de concrete activiteiten waarmee de doelstelling van de VZW wordt verwezenlijkt, behoren onder' meer: bezoeken aan patiënten die met borstkanker geconfronteerd werden, de inrichting van informatievergaderingen en de samenwerking met soortgelijke organisatie in binnen- en buitenland.

Daarnaast kan de vereniging alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële niet-winstgevende doelstellingen, met begrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten, binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de. opbrengsten te arien tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstellingen.

TITEL Il.  Leden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

k_

M002.2

Art. 6. De vereniging bestaat uit werkende en beschermende leden.

Daarnaast kan de vereniging beslissen steunende leden aan te sluiten. In dat geval betalen zij een bijdrage met het oog op de hoogte te worden gehouden van de activiteiten van de VZW. Het bijhouden van de gegevens van deze personen gebeurt in overeenstemming met de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van de persoonsgegevens.

Het aantal werkende leden met alle rechten en verplichtingen zoals omschreven voor de leden in de V&S-wet en in deze statuten is onbeperkt, maar moel minstens vijf bedragen.

De beschermende en steunende leden genieten enkel de rechten die hen door de huidige statuten of bij beslissing van de Raad van Bestuur uitdrukkelijk worden toegekend.

Art. 7. Werkende leden worden aanvaard bij besluit van de Raad van Bestuur. De raad kan discretionair en zonder motivatie beslissen dat een kandidaat niet wordt aanvaard als werkend lid.

Werkende leden zijn ervaringsdeskundige borstkanker. Zij kunnen enkel aanvaard worden na een gepaste opleiding en de ondertekening van de afspraken nota, opgesteld overeenkomstig het Decreet van 3 april 2009 en het Besluit van de Vlaamse Regering van 26 februari 2010 betreffende de vrijwilligersorganisatie.

Art. 8. Beschermende leden zijn personen die aan de vereniging diensten hebben bewezen of zich op een andere wijze inzetten of ingezet hebben voor de door de vereniging beoogde doelstellingen. De beschermende leden worden door de Raad van Bestuur verkozen. Deze keuze dient door de eerste erop volgende algemene vergadering worden bekrachtigd.

Art. 9. Werkende en beschermende leden kunnen zich op elk ogenblik uit de VZW terugtrekken door een formeel schrijven (per fax, per gewone brief, per aangetekende brief, per e-mail) te richten aan de voorzitter van de Raad van Bestuur. Het ontslag zal ingaan één maand na dit schrijven.

Het lidmaatschap van werkende leden die hun bijdragen voor het lopende jaar binnen door de Raad van Besuur bepaalde termijn niet betalen, wordt opgeschort na het verstrijken van de termijn van één maand te rekenen vanaf de eerste schriftelijke aanmaning tot regularisatie. Werkende leden die hun lidmaatschapsbijdrage na de regularisatietermijn niet betalen, worden geacht ontslagnemend te zijn.

Een werkend lid kan eveneens worden uitgesloten indien de afsprakennota niet wordt nageleefd. De uitsluiting van een werkend lid kan slechts door de Algemene Vergadering warden uitgesproken met een meerderheid van twee derde der aanwezige stemmen.

Beschermende leden die in strijd handelen met de doelstellingen van de VZW kunnen door een eenzijdig besluit van de Raad van Bestuur worden uitgesloten van lidmaatschap.

De Raad van Bestuur kan werkende leden die zich aan een zware overtreding van de statuten of aan de normen van eer en welvoeglijkheid schuldig hebben gemaakt schorsen tot aan de beslissing van de Algemene Vergadering.

Art. 10. Geen enkel lid kan enige aanspraak laten gelden of uitoefenen op activa van de VZW op grond van de enkele hoedanigheid van lid. Deze uitsluiting van rechten op de activa geldt te allen tijde: tijdens het lidmaatschap, bij beëindiging van het lidmaatschap om welke redden ook, bij ontbinding van de VZW, enzovoort.

Art. 11. De werkende leden zijn geen lidmaatschapsbijdrage verschuldigd.

TITEL. III.  Algemene Vergadering

Art. '12. De Algemene Vergadering bestaat uit de werkende leden. Alle werkende leden hebben gelijk stemrecht. Elk werklid heeft één stem. De beschermende leden mogen de Algemene Vergadering bijwonen met raadgevend stem.

Art. 13. De volgende exclusieve bevoegdheden kunnen uitsluitend door de Algemene Vergadering worden uitgeoefend: de wijziging van de statuten, de benoeming en de afzetting van de bestuurders, de benoeming en afzetting van de commissaris en het bepalen van diens bezoldiging, de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen, de goedkeuring van de begroting en van de jaarrekening, de ontbinding van de vereniging, de uitsluiting van een lid, de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk.

Art. 14. Elk jaar wordt minstens één Algemene Vergadering gehouden. Deze jaarlijkse Algemene Vergadering wordt ten laatste op 30 juni van elk jaar gehouden.

Een buitengewone Algemene Vergadering mag bijeengeroepen worden door de Raad van Bestuur of de voorzitter en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van één vijfde der werkende leden.

De Algemene Vergaderingen worden gehouden ten zetel van de vereniging of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief op andere wijze meegedeeld.

Art. 15. De oproepingsbrieven zowel voor Algemene Vergaderingen, worden ten minste acht dagen vôôr de datum van de vergadering aan ieder lid verzonden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

NfOD 2.2

Art. 16. Werkende leden die niet op de vergadering aanwezig kunnen zijn, kunnen door een ander werkend lid worden vertegenwoordigd. Elk lid kan maximum één schriftelijke volmacht dragen.

Art. 17. De Algemene Vergadering worden voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door een bestuurder. De secretaris van de Raad van Bestuur treedt op als notulist van de Algemene Vergadering. Bij zijn afwezigheid duidt de voorzitter van de vergadering de notulist aan. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de vergadering twee stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter.

Er worden notulen opgesteld en bewaard in het notulenregister dat ter inzage zal zijn van de werkende leden die hun inzagerecht uitoefenen overeenkomstig de in artikel 9 van het K.B. van 26 juni 2003 vastgelegde modaliteiten. Voor derden geldt dit inzagerecht niet. De notulen worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris of een ander bestuurder. De volmachten worden gehecht aan de verslagen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven.

Art. 18. Beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Een onthouding wordt als negatieve stem beschouwd. Bij staking der stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

De vergadering kan ook beraadslagen en besluiten over punten die niet op de agenda staan.

Art. 19. De wijziging van de statuten vereist een beraadslaging in een vergadering die voldoet aan een quorum van 2/3 van de werkende leden die aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Ingeval op de eerste vergadering minder dan 2/3 van de werkende leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede Algemene Vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden hierna bepaald, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen de 15 dagen volgende op de eerste vergadering worden gehouden. De beslissing wordt geacht aanvaard te zijn indien ze wordt goedgekeurd door 2/3 van de stemmen van de

e aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden. Enkel wanneer de statutenwijziging betrekking heeft op het

doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, vereist ze een meerderheid van 4/5 van de stemmen

c van de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden.

b TITEL IV. - Bestuur

Art. 20. De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit ten minste vijf bestuurders, leden van de VZW. Het aantal bestuurders moet in elk geval steeds lager zijn dan het aantal personen dat werkend lid is van de vereniging.

De bestuurders worden door de Algemene Vergadering benoemd bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden voor een termijn van twee jaar. Bestuurders zijn herbenoembaar.

Art. 21. De raad benoemt onder zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris, een penningmeester en enige andere functie. De raad bepaalt de taken van ieder van deze personen en kan het de specifieke bevoegdheden vereist voor het uitoefenen van deze taak toekennen.

et

Art. 22. De bestuurders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de Algemene Vergadering die daarover beslist bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Iedere bestuurder

et kan ook zelf ontslag nemen door een schriftelijke kennisgeving aan de voorzitter van de Raad van Bestuur. Een

et

bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen tot dat redelijkerwijze in zijn vervanging

kan worden voorzien.

v

D Art. 23. De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of

dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de VZW, met uitzondering van die handelingen waarvoor de Algemene Vergadering exclusief bevoegd is overeenkomstig artikel 4 van de V&5-wet. Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs niet nadat ze zijn openbaar gemaakt. Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken bestuurders in het gedrang. De Raad van Besuur kan een deel van zijn bestuursbevoegdheid delegeren aan één of meerdere derden niet-bestuurders, zonder dat deze overdracht

et evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de VZW of de algemene bestuursbevoegdheid van

de Raad van Bestuur.

Art. 24. De Raad van Besuur vertegenwoordigt de VZW als college in alle handelingen in en buiten rechte. Hij vertegenwoordigt de vereniging door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de VZW in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk handelen of één persoon al dan niet bestuurder die alleen handelt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOI? 22

De Raad van Bestuur of de bestuurders die de VZW vertegenwoordigen kunnen gevolmachtigden van de VZW aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de VZW binnen de perken van de hun verleende volmacht waarvan de grenzen wel tegenwerpbaar zijn aan derden overeenkomstig wat geldt inzake lastgeving.

Art. 25. De raad van Bestuur wordt samengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders. De oproepingsbrief wordt ten minste acht dagen voor de vergadering van alle bestuurders verzonden (per e-mail, per fax, per gewone post, per aangetekende brief,...). De vergadering wordt gehouden op de dag, het uur en de plaats aangeduid in de oproepingsbrief. De oproepingsbrief bevat eveneens de agenda. De agenda wordt vastgesteld door de voorzitter of door twee bestuurders. De vergadering kan beraadslagen over punten die niet in de agenda zijn opgenomen.

Art. 26. De bestuurders zij niet persoonlijk gebonden door de verbintenissen van de VZW. Tegenover de VZW en tegenover derden is hun aansprakelijkheid beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht overeenkomstig het gemeen recht, het bepaalde in de wet en in de statuten en zijn ze aansprakelijk voor de tekortkomingen in hun bestuur.

Art. 27. De kopijen of uittreksels van de notulen van de Algemene Vergadering en van de vergaderingen van de Raad van Bestuur welke aan het gerecht of eiders moeten worden voorgelegd, en meer specifiek alle uittreksels ter publicatie in het Belgisch Staatsblad of ter neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel, worden geldig ondertekend door één bestuurder of door een persoon die hiertoe uitdrukkelijk de volmacht van de raad heeft ontvangen.

TITEL V.  Boekjaar, jaarrekeningen, dividend en

Art. 28. De vereniging zal ondermeer worden gefinancierd door subsidies, toelagen giften, bijdragen, schenkingen, legaten en andere voorzieningen in laatste wilsbeschikkingen en testamenten, gegeven zowel om de algemene doeleinden van de vereniging te ondersteunen als ter ondersteuning van een specifiek project. Daarnaast kan de vereniging fondsen verwerven op elke andere wijze die niet in strijd is met de wet.

Art. 29. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig het bepaald in artikel 17 van de V&S-wet en de daarop toepasselijke uitvoeringsbesluiten. De jaarrekening wordt neergelegd in het verenigingsdossier dat wordt gehouden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel overeenkomstig het bepaalde in artikel 26novies van de V&S-wet. Voor zover van toepassing wordt de jaarrekening tevens neergelegd bij de Nationale Bank overeenkomstig het bepaalde in artikel 17, §6 van de V&S-wet en de desbetreffende uitvoeringsbesluiten. De Raad van Bestuur legt de jaarrekening van het voorafgaande boekjaar alsook een voorstel van begroting m.b.t. het komende boekjaar ter goedkeuring voor aan de jaarlijkse Algemene Vergadering.

TITEL VI.  Ontbinding, vereffening

Art. 30. De Algemene Vergadering zal worden samengeroepen ter bespreking van voorstellen m.b.t. de ontbinding voorgelegd door de Raad van Bestuur of door minimum 115 van alle werkende leden. De samenroeping en agendering vinden plaats overeenkomstig het bepaalde in deze statuten voor de Algemene Vergadering.

De beraadslaging en beslissing over de ontbinding respecteert het quorum en de meerderheid gesteld voor een doelwijziging. Vanaf de beslissing tot ontbinding vermeldt de VZW steeds dat zij een "VZW in vereffening" is overeenkomstig artikel 23 van de V&S-wet.

Ingeval het voorstel tot ontbinding wordt goedgekeurd, benoemt de Algemene Vergadering één of meer vereffenaars waarvan zij de opdracht zullen omschrijven.

In geval van ontbinding en de vereffening beslist de Algemene Vergadering over de bestemming van het vermogen van de VZW dat moet worden toegekend aan een andere VZW met een gelijkaardig of verwant doel, werkzaam in België.

Alle beslissingen betreffende de ontbinding, de vereffeningsvoorwaarden, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars, de afsluiting van de vereffening en de bestemming van het actief wordt neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad overeenkomstig het bepaalde in artikel 23 en 26novies van de V&S-wet en de uitvoeringsbesluiten daaromtrent.

TITEL VII.  Algemene beschikkingen

Art. 31. Voor alles wat niet uitdrukkelijk is voorzien in de statuten, gelden de bepalingen van de V&S-wet.

2.SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR

,Ce

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B  Vervolg

Ontslag :

De Smet Liesbeth  Tessenstraat,5 bus 22  3000 Leuven  Ondervoorzitser

Benoemingen :

Blomme Magda  Molenstraat 30  8430 Sijsele  Secretaris

De Paepe Linda  Provinciebaan 171  9620 Zottegem  Adjunct financieel

verantwoordelijke.

Nieuwe Raad :

Voorzitster : Marsé Luisa, Leuvensesteenweg 302/0.2, 3070 Kortenberg

Ondervoorzitster : Rayen Mia, Sint Jacobsplein 3 , 3290 Diest

Financieel verantwoordelijke:

Bruelemans Lisbeth, Wilselsesteenweg 286 , 3010 Kessel-Lo

Adjunct financieel verantwoordelijke :

De Paepe Linda, Provinciebaan 171, 9620 Zottegem

Secretaris : Blomme Magda, Moelnstraat,30, 8430 Sijsele

Bestuurder : Pauwels André, Wijnegemhofstraat 12, 3078 Kortenberg

De voormelde bestuurders hebben de bevoegdheden zoals omschreven in artikel drieëntwintig en vierentwintig van de statuten en oefenen dze uit als college.

Voor echt verklaard uittreksel

Kortenberg, 10 oktober 2010

Luisa Marsé

Voorzitster Leven zoals Voorheen VZW

Coordonnées
LEVEN ZOALS VOORHEEN, AFGEKORT : LZV

Adresse
LEUVENSESTEENWEG 302, BUS 02 3070 KORTENBERG

Code postal : 3070
Localité : KORTENBERG
Commune : KORTENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande