LEVI STRAUSS & CO. EUROPE

Divers


Dénomination : LEVI STRAUSS & CO. EUROPE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 424.656.991

Publication

25/06/2014 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 30.11.2013, GGK 12.06.2014, NGL 19.06.2014 14196-0303-076
14/10/2014
ÿþmoc111.1

" .1,1,11: L In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging tergriffie van de akte

" nege " " " ,n

03 CL 2014

ter griffie van de Niede.rkinIstalige rechtbank van koorer".,-r.,1 Bruc-cl

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :0424656991

Benaming (voluit): LEVI STRAUSS & CO. EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm: Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel: Leonardo Da Vincilaan 19, Airport Piaza, Rio Building

1831 Diegern

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN EEN SCHULDVORDERING MET UITGIFTEPREMIE EN MET VERSLAGGEVING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zestien september tweeduizend veertien, door Meester Tim: Carnewai, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de commanditaire vennootschap cp: aandelen "LEVI STRAUSS & CO. EUROPE", waarvan de zetel gevestigd is te Leonardo Da Vincilaan 19, Airport Plaza, Rio Building, 1831 Diegem, hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Verhoging van het kapitaal van de Vennootschap met een bedrag van twaalf euro eenentwintig cent: (12,21 EUR) om het te brengen op dertien miljoen achthonderd en zevenduizend tweehonderd negenenvijftigi, euro zesenzeventig cent (13.807.259,76 EUR), door uitgifte van één (1) nieuw aandeel.

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door de inbreng door de naamloze vennootschap "LEVI

" STRAUSS CONTINENTAL", van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering die zij heeft lastens de vennootschap Levi Strauss International Group Finance Coordination Services Comm. V.A,. en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de commissaris.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng werd aan de naamloze vennootschap "LEVI STRAUSS:! CONTINENTAL" het nieuwe volledig gestorte aandeel toegekend.

REVISORAAL VERSLAG

De conclusies van het verslag van de commissaris de data 10 september 2014, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een co5peratieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren", te Woluwe Garden, Woluwedal 18, 1932 Sint-Stevens-Woluwe, vertegenwoordigd door de vennootschap "BVBA Peter Van den Eynde", vertegenwoordigd door haar vaste:, vertegenwoordiger de heer Peter Van den Eynde, luiden letterlijk als volgt

inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Levi Strauss & Co Europe Comm. V.A.: bestaat uit de inbreng van een schuldvordering ten bedrage van EUR 60.000.000 die de hoofdaandeelhouder

" Levi Strauss Continental NV op het tijdstip van de kapitaalverhoging zal hebben lastens de vennootschap Levi ; Strauss International Group Finance Coordination Services Comm. V.A.

Wij zijn van oordeel dat:

De statutaire zaakvoerder van Levi Strauss & Co Europe Comm. V.A. verantwoordelijk is voor de: waardering van de inbreng en voor de bepaling van de vergoeding toegekend ais tegenprestatie voor de inbreng in nature;

de controlewerkzaamheden werden uitgevoerd overeenkomstig de norm van het Instituut der, Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature, waarbij de statutaire zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het: aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature; de beschrijving van de inbreng in nature, zijnde de schuldvordering ten bedrage van EUR 60.000.000, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid; de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering bednyfseconomise verantwoord is en de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, tenminste! overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en met de uitgiftepremie van de tegen de inbreng uit! te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

erft: Naam en handtekening

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

......

Als vergoeding voor de inbreng ontvangt Levi Strauss Continental NV, 1 aandeel op naam zonder' vermelding van de nominale waarde met een uitgiftepnis van EUR 60.000.000, zijnde de fractiewaarde per aandeel van EUR 12,21, verhoogd met een uitgiftepremie van EUR 59.999.987,79.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichtingen.

Onderhavig verslag heeft uitsluitend betrekking op de vereisten van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen en is niet bestemd voor gebruik in een andere context!'

2/ Boeking van net volledige bedrag van de uitgiftepremie, zijnde negenenvijftig miljoen negenhonderd negenennegentigduizend negenhonderd en zevenentachtig euro negenenzeventig cent (59.999.987,79 EUR op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts zal kunnen

" worden over beschikt overeenkomstig de voorwaarden door het Wetboek van vennootschappen gesteld voor een statutenwijziging.

De vergadering besliste de uitgiftepremie niet te incorporeren in het kapitaal,

3/ Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die

voorafgaat, vervanging van de eerste twee leden van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

" Het maatschappelijk kapitaal bedraagt dertien miljoen achthonderd en zevenduizend tweehonderd

negenenvijftig euro zesenzeventig cent (13.807.259,76 EUR) "

Het wordt vertegenwoordigd door een miljoen hcnderddertigduizend driehonderd-vierenvijftig (1.130.354) ' aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/een miljoen honderddertigduizend driehonderd vierenveligste ' (1/1.130.354) van het kapitaal vertegenwoordigen.".

4/ Toevoeging van de volgende alinea in fine van artikel 5 van de statuten:

" "Bij akte verleden voor Meester Tim Camewal, notaris te Brussel, op 16 september 2014 werd het kapitaal "

" verhoogd met twaalf euro eenentwintig cent (12,21 EUR), met uitgifte van één (1) aandeel. Daarnaast werd een uitgiftepremie geboekt ten belope van negenenvijftig miljoen negenhonderd negenennegentigduizend negenhonderd en zevenentachtig euro negenenzeventig cent (59.999.987,79 EUR)."

5/ Aanpassing van artikel 2 van de statuten met betrekking tot de zetel van de Vennootschap, zoals verplaatst bij beslissing van de statutaire zaakvoerder de dato 11 maart 2013. Aanpassing en vervanging van de eerste alinea van artikel 2 van de statuten door de volgende tekst:

»De maatschappelijke zetei van de vennootschap is gevestigd te Leonardo Da Vinciiaan 19, Airport Piaza, " Rio Building, 1831 Diegem,".

6/ Beslissing artikel 28 met betrekking tot de ontbinding van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige wetgeving, en vervanging van dit artikel door de volgende tekst:

"Bij ontbinding met vereffening worden desgevallend één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter" bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over aile machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tilde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te dcen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.".

71 Vaststelling van de vervanging van de heer Peter D'Honcit door de besloten vennootschap met beperkte ' aansprakelijkheid Peter Van den Eynde, met maatschappelijke zetel te Gentstraat 65C, 9170 Sint-Gillis-Waas, ' vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Peter Van den Eynde, als vaste vertegenwoordiger van PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren, commissaris van de Vennootschap, met ingang vanaf 12 juni 2014,

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, een

"

verslag van het bestuursorgaan en een verslag van de commissaris opgemaakt overeenkomstig artikel 657 Junot° artikel 602, § 1 van het Wetboek van vennootschappen, de gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vdôr registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten..

Tira Carnewal

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

04/02/2014 : BL453557
04/02/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- el

behouden 1903 179

aan het

Belgisch

Staatsblad

24 JAN. 2014 I

)~:~4:1ij`~.~

Griffie

r



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondememingsnr : 0424.656.991

Benaming

(voluit) : LEVI STRAUSS & CO. EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Leonardo Da Vincilaan 19, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Onstiag en benoeming van een vaste vertegenwoordiger van de statutaire zaakvoerder

Uittreksel van beslissingen van de statutaire zaakvoerder van 31 oktober 2013

De statutaire zaakvoerder neemt akte van het ontslag van de heer Rud Pedersen, wonende te Molenweg 12, 3080 Duisburg, en de benoeming van de heer Seth Ellison, woonplaats kiezende te Leonardo da Vincilaan 19, 1831 Diegem, als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap Levi Strauss Continental N.V., met maatschappelijke zetel te Leonardo da Vincilaan 19, 1831 Diegem, ingeschreven in het rechtspersonenregister (RPR) van de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0400.886.449, die als statutaire zaakvoerder van de vennootschap handelt, en dit met ingang van 31 oktober 2013.

De Vennoten beslissen om volmacht te geven aan Anne Tilleux van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, aile verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Anne Tilleux

Lasthebber





Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/01/2014 : BL453557
07/01/2014
ÿþA

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III Mt 1A111 1

r

NSSEL

2 6 DEC 201b

Griffie

Ondememingsnr: 0424.656.991

Benaming

(voluit) : LEVI STRAUSS & CO. EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Leonardo Da Vincilaan 19, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Intrekking van machten

Uittreksels van beraadslagingen van de statutaire zaakvoerder van 11 december 2013

De zaakvoerder bevestigt de intrekking van de volgende machten verleend aan de heer Geert Raymond Francisca Peeters, domicilieert te Kaardijkstraat 11, 2870 Puurs, België, machten hij wordt verleend door de zaakvoerder op 19 oktober 2010, waarvan een uittreksel werd bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 18 november 2010, onder het nummer 0167318 en dit met ingang vanaf 12 september 2012, i.e. vanaf de datum waarop de heer Geert Raymond Francisca Peeters geen werknemer meer is van de Vennootschap:

de bevoegdheid om in naam en voor rekening van de Vennootschap op te treden voor alles wat te maken heeft met de productie en vervaardigingovereenkomst van de Vennootschap, met inbegrip van maar niet beperkt tot, productontwikkelingen, grondstoffen, en ander, evenwel als bestellingen en contracten inzake stof, bestellingen, productieopdrachten, verkoopovereenkomsten, de vervaardigingovereenkomsten, het doen van declaraties, het voeren en afsluiten van aile onderhandelingen evenals het sluiten van alle overeenkomsten, contracten en andere documenten met betrekking tot het voorafgaand, met dezelfde beperkingen en dezelfde effecten net zoals de zaakvoerder ze zelf zou afgesloten of uitgevoerd hebben in zijn hoedanigheid van zaakvoerder-vennoot van de Vennootschap, tot een maximum bedrag van 2 miljoen EUR.

De zaakvoerder bevestigt dat de verlening toegekend aan de heer Geert Raymond Francisca Peeters werd voor de volledige duur ervan, i.e. vanaf 19 Oktober 2010 to 12 September 2012, ten kosteloze titel uitgevoerd,

De zaakvoerder beslist om volmacht te geven aan Anne Tilleux van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, met macht van indeplaatsstelling, teneinde aile noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van aile stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/10/2013
ÿþMod Word 11,1

: i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

,BRUSSEL

O 1 OCT. 702Gríffie

Ondememing5nr : 0424.656.991 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

LEVI STRAUSS & CO. EUROPE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetei : Leonardo Da Vincilaan 19, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Intrekking van bevoegdheden voor dagelijks bestuur Uittreksel van de beslissingen van de statutaire zaakvoerder van 30 augustus 2013

De zaakvoerder beslist om alle bevoegdheden voor het dagelijks bestuur die aan de heer LIEVEN LEENDERS, wonende te 1080 Brussel, Sint Mariastraat 712, werden verleend bij beslissing van de zaakvoeder van 14 mei 2013 waarvan een uittreksel bekend werd gemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 20 juni 2013 onder nummers 13093419 en 13093420, in te trekken en dit met ingang vanaf 30 augustus 2013.

De zaakvoerder bevestigt dat het dagelijks bestuur van de vennootschap werd gedelegeerd aan de heer GEERT VAN SCHIL, wonende te 2861 Sint-Katelijne-Waver, Berlaarbaan 287. De heer GEERT VAN SCHIL is belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap en met de vertegenwoordiging van de vennootschap voor zover deze betrekking heeft op dagelijks bestuur en mag zijn bevoegdheden niet delegeren.

De zaakvoerder beslist om volmacht te geven aan Anne Tilleux, of enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van aile stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, aile documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Anne Miteux

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso; Naam en handtekening.

Mod Word 11,1

: i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

,BRUSSEL

O 1 OCT. 702Gríffie

Ondememing5nr : 0424.656.991 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

LEVI STRAUSS & CO. EUROPE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetei : Leonardo Da Vincilaan 19, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Intrekking van bevoegdheden voor dagelijks bestuur Uittreksel van de beslissingen van de statutaire zaakvoerder van 30 augustus 2013

De zaakvoerder beslist om alle bevoegdheden voor het dagelijks bestuur die aan de heer LIEVEN LEENDERS, wonende te 1080 Brussel, Sint Mariastraat 712, werden verleend bij beslissing van de zaakvoeder van 14 mei 2013 waarvan een uittreksel bekend werd gemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 20 juni 2013 onder nummers 13093419 en 13093420, in te trekken en dit met ingang vanaf 30 augustus 2013.

De zaakvoerder bevestigt dat het dagelijks bestuur van de vennootschap werd gedelegeerd aan de heer GEERT VAN SCHIL, wonende te 2861 Sint-Katelijne-Waver, Berlaarbaan 287. De heer GEERT VAN SCHIL is belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap en met de vertegenwoordiging van de vennootschap voor zover deze betrekking heeft op dagelijks bestuur en mag zijn bevoegdheden niet delegeren.

De zaakvoerder beslist om volmacht te geven aan Anne Tilleux, of enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van aile stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, aile documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Anne Miteux

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso; Naam en handtekening.

10/10/2013 : BL453557
19/08/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.11.2012, GGK 28.05.2013, NGL 09.08.2013 13421-0093-004
11/07/2013 : BL453557
11/07/2013
ÿþVr beh. aai Bel Stag

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IsRusal

0 2 JUIL. 2013

Griflie

Qndernemingsnr : 0424.666.991

Benaming

(voluit) : LEVI STRAUSS o( e uRETE

(verkort)

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Leonardo Da Vincilaan 19, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verbetering - Hernieuwing van het commissarismandaat

Uittreksel van de unanieme en schriftelijke besluiten van de vennoten ter vervanging van de jaarlijkse algemene vergadering van 21 mei 2013

De Vennoten beslissen Peter D'Hondt als vast vertengenwoordlger van de commissaris,' pricewaterhouseCoopers, te benoemen in plaats van Peter D`l-londt en/of Jan Vanfraechem zoals aangegeven in de voorafgaande publicatie.

De Vennoten beslissen om volmacht te geven aan Anne Tilleux van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhuipsesteenweg 120, met macht van indeplaatsstelling, teneinde aile noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen reet betrekking lot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag lot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen' van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van: de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Anne Tilleux

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/07/2013
ÿþMod Word 11.1

t g F ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0424.666.991

Benaming

(voluit) : LEVI STRAUSS & C0. EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Leonardo Da Vincilaan 19, 1831 Diegem (volledig adres)

Onderwerp akte : Verbetering - Hernieuwing van het commissarismandaat

Uittreksel van de unanieme en schriftelijke besluiten van de vennoten ter vervanging van de jaarlijkse, algemene vergadering van 28 mei 2013

De Vennoten beslissen Peter D'Hondt als vast vertengenwoordiger van de commissaris,; PricewaterhouseCoopers, te benoemen in plaats van Peter D'Hondt en/of David De Loore zoals aangegeven in de voorafgaande publicatie,

De Vennoten beslissen om volmacht te geven aan Anne Tilleux van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Anne Tilleux

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ü 2 JUfL. Z013 r mi~4tR~ Se

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

20/06/2013 : BL453557
20/06/2013
ÿþI

Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Leonardo Da Vincilaan 19, 1831 Diegem (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van een vaste vertegenwoordiger - Intrekking en delegatie van bevoegdheden voor dagelijks bestuur - Hernieuwing van het commissarismandaat

Uittreksel van de beslissingen van de statutaire zaakvoerder van 14 mei 2013

De statutaire zaakvoerder neemt akte van het ontslag van de heer Michael Strehler, wonende te 1050 Brussel, Parvis de la Trinité 5, en de benoeming van de heer Rud Pedersen wonende te 3080 Duisburg (België), Molenweg 12, als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap Levi Strauss Continental NV, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Leonardo Da Vincilaan 19, Airport Plaza, Rio Building, ingeschreven in het rechtspersonenregister (RPR Brussel) van de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0400.886.449, die als statutaire zaakvoerder van de Vennootschap handelt, en dit met ingang vanaf 15 april 2013.

De zaakvoerder neemt akte van, en voor zover als nodig, aanvaardt het ontslag van de heer Rud Pedersen,; wonende te 3080 Duisburg (België), Molenweg 12, als afgevaardigde voor het dagelijks bestuur, waartoe hij; werd benoemd bij beslissing van de zaakvoerder op 31 maart 2010 en waarvan een uittreksel werd bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 20 april 2010 onder de nummers 10056710 en 10056709 en dit met ingang vanaf 15 april 2013.

De zaakvoerder beslist de heer Lieven Leenders, wonende te 1080 Brussel, Sint Mariastraat 7/2, te benoemen ais afgevaardigde voor het dagelijks bestuur en dit met ingang op 15 april 2013 en tot herroeping. De zaakvoerder bekrachtigt hierbij uitdrukkelijk alle daden die reeds gesteld zouden zijn door de heer Lieven'. Leenders sinds 15 april 2013. De heer Lieven Leenders is belast met het dagelijks bestuur van de, Vennootschap en met de vertegenwoordiging van de Vennootschap voor zover deze betrekking heeft op, dagelijks bestuur en mag zijn bevoegdheden niet delegeren.

De statutaire zaakvoerder beslist om volmacht te geven aan Anne Tiileux van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhurpsesteenweg 120, met macht van indeplaatsstelling, teneinde aile noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de' inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van; de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, aile documenten en stukken ondertekenen en in het: algemeen, het noodzakelijke doen.

Uittreksel Van de unanieme en schriftelijke besluiten van de vennoten ter vervanging van de jaarlijkse algemene vergadering van 28 mei 2013

De Vennoten beslissen het maandaat van de commissaris, de vennootschap PricewaterhouseCoopers ("pve"), met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, ingeschreven bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen (RPR Brussel) onder nummer 0429.501.944, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordigers de heer Peter D'Hondt and/or David De Loore, bedrijfsrevisoren, te hernieuwen. De benoeming is voor drie jaar en zal eindigen na afloop van de jaarlijkse

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

11111111111 11111111

*13093420*

in

2RtieitL

f~ ) JUIN 2013

Griffie

Ondememingsnr Benaming 0424.656.991

(voluit) LEVI STRAUSS & CO. EUROPE

(verkort) :

x

algemene vergadering van het jaar 2016 die zal samengeroepen worden om uitspraak te doen over de relççningen van het boekjaar afgesloten op 30 november 2015.

De Vennoten beslissen om volmacht te geven aan Anne Tilleux van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhuipsesteenweg 120, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van aile stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. 13e lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Voor-bohoUden aan liet Belgisch Staatsblad

Anne Tilleux Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/06/2013 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 30.11.2012, GGK 28.05.2013, NGL 14.06.2013 13176-0412-072
17/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.11.2012, GGK 28.05.2013, NGL 13.06.2013 13172-0525-044
11/04/2013
ÿþMOd Word 11.1

Ondernemingsnr : 0424.656.991

Benaming

(voluit) : LEVI STRAUSS & CO. EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm : COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP OP AANDELEN

Zetel : Arnaud Fraiteurlaan 15/23, 1050 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de beslissingen van de statutaire zaakvoerder van 11 maart 2013

De zaakvoerder heeft beslist om de maatschappelijke zetel van de Vennootschap te verplaatsen, op heden gevestigd te 1050 E3russel, Arnaud Fraiteurslaan 15/23, naar 1831 Diegem, Airport Plaza, Rio Building, Leonardo Da Vincilaan 19, en dit met ingang van 5 april 2013.

De zaakvoerder bevestigt dat de vestigingseenheid van de Vennootschap, thans gevestigd te 1050 Brussel, Arnaud Fraiteurslaan 15/23, met vestigingseenheidnummer 2.023,141.470, ook te verplaatsen naar 1831 Diegem, Airport Plaza, Rio Building, Leonardo Da Vincilaan 19, en dit met ingang vanaf 5 april 2013,

De zaakvoerder beslist om volmacht te geven aan Anne Tilleux en/of Lorraine Vercauteren van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, aile verklaringen afleggen, aile documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Anne Tilleux

Lasthebber

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V bef. aa Bel Staa

*13056511

btiU$$~

;,~

~ APR

1U13

C~~

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

11/04/2013 : BL453557
20/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r i AI

i





046ll"





tousse

" -,

it

Griffie

Ondernemingsnr 0424656991'

Benaming

(voluit) : Levi Strauss & Co Europe

(verkort)

Rechtsvorm " COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP OP AANDELEN

Zetel ; Arnaud Fraiteurlaan 15123- 1050 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte

Uittreksel uit het PV van 22 oktober 2012 van de bestuurder, NV LEVI STRAUSS CONTINTAL, beherend vennoot van de Vennootschap

Werd unaniem beslist:

- dat de eventuele beslissing tot collectief ontslag van meerdere personeelsleden van de Commanditaire Vennootschap op aandelen zou moeten onderzocht worden rekening houdend met bovenvermelde context;

- dat geen enkele beslissing met betrekking tot een collectief ontslag zal kunnen genomen worden vóór het einde van de informatie- en raadplegingsprocedure van de leden van de

Ondernemingsraad voor zover er geen alternatief zal kunnen gevonden worden in samenwerking met de' werknemersvertegenwoordigers om een dergelijke maatregel te vermijden.

Bijgevolg werd DE BESLISSING GENOMEN dat de procedure van informatie en raadpleging voorzien bij wet van 13 februari 1998 houdende bepalingen tot bevordering van de tewerkstelling (de wet Renault) en de CAO nr. 24 van 2 oktober 1975 betreffende de procedure van inlichting en raadpleging van de. werknemersvertegenwoordigers met betrekking tot het collectief ontslag evenals iedere andere wettelijke of reglementaire toepasselijke bepaling, zo snel mogelijk zal moeten ingesteld worden en verder zal gevolgd worden volgens de bepalingen en voorwaarden van de hierboven beoogde bepalingen.

- dat het voorontwerp van de informatie beoogd in artikel 6 van de CAO nr, 24 van 02 oktober 1975 (met inbegrip van de bijlagen) in bijlage, de huidige situatie van de beraadslagingen, raadplegingen en intenties van de bestuursleden met het oog op een eventueel collectief ontslag volgend op een eventuele sluiting van de onderneming, exact vertegenwoordigen.

- dat deze informatie zo snel mogelijk zo voorgelegd worden aan de Ondernemingsraad met het oog op het starten van de procedure van informatie en raadpleging van dit overlegorgaan.

- dat de heren en/of mevrouw Michael Strehler, Sandrine Besnard-Corblet, Anne-Catherine Massage, Van Houtte Charles en Muge Cebeci uitdrukkelijk toestemming krijgen om in het kader van een speciale volmacht de volgende taken te starten en uit te voeren:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

à

1° de informatie en raadpleging van de ondernemingsraad over de economische, financiële en andere redenen die deze eventuele maatregel tot collectief ontslag rechtvaardigen en het onderzoeken in samenwerking met werknemersvertegenwoordigers van de mogelijkheden cm de beoogde maatregelen te vermijden of te verminderen en ook om de eventuele gevolgen ervan te verzachten;

2' in samenspraak met de werknemersvertegenwoordigers in de ondernemingsraad, een raadpleging over de repercussies op de werkvooruitzichten, de organisatie van het werk en het werkbeleid in het algemeen te houden voor zover de eventuele maatregel van sluiting van de onderneming niet zou kunnen verhinderd worden, het opstellen van een sociaal plan in het vooruitzicht te stellen met het oog op de begeleiding van het personeel dat zou kunnen betrokken worden in de genoemde maatregel;

3° meer in het algemeen, alle discussies, handelingen, formaliteiten en andere taken te vervullen in het kader van de prccedure die zou ingesteld worden waaronder met name de verschillende contacten met de nationale en regionale administratieve overheden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

J'outien

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/12/2012 : BL453557
06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 30.11.2011, GGK 18.07.2012, NGL 01.08.2012 12377-0320-047
01/08/2012 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 30.11.2011, GGK 18.07.2012, NGL 27.07.2012 12346-0570-048
09/02/2015
ÿþOndernemingsnr : 0424 666 991

Benaming

(voluit) : Levi Strauss & Co Europe Comm.Va

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op aandelen

Zetel : Leonardo Da vincilaan 19, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Volmacht

Uittreksel van unanieme schriftelijke besluiten van de statutaire zaakvoerder van 31 oktober 2014

De statutaire zaakvoerder bevestigt dat het dagelijks bestuur van de Vennootschap eveneens wordt gedelegeerd aan de heer MICHAEL DEETER, woonplaats kiezende te Leonardo Da Vincilaan 19, 1831 Diegem, afzonderlijk optredend naast de heer GEERT VAN SCHIL, en dit met ingang op 31 oktober 2014 tot herroeping.

De heer MICHAEL DEETER is belast met het dagelijks bestuur van de Vennootschap en met de vertegenwoordiging van de Vennootschap voor zover deze betrekking heeft op dagelijks bestuur en mag zijn bevoegdheden niet delegeren.

De statutaire zaakvoerder bekrachtigt hierbij uitdrukkelijk alle daden van dagelijks bestuur die reeds voor 31 oktober 2014 gesteld zouden zijn door de heer MICHAEL DEETER.

De statutaire zaakvoerder beslist om volmacht te geven aan Filip Corveleyn van het advocatenkantoor FCO Law Firm, kantoorhoudende te 1040 Brussel, R. Schumanplein 9b10, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van aile stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Filip Corveleyn

Gevolmachtigde

Mod Wmd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van dt1a ter,,

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

23/12/2011 : BL453557
23/12/2011
ÿþ Mod Wortl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MhlU UI III U UI IUhII IIUI

*11192679*

Vc beha aan BeIÇ Staat

IIII

~

1 3 DEC. 2011

,) ~r`r ~"

Griffie

Ondernemingsnr : 0424.656.991

Benaming

(voluit) : LEVI STRAUSS & CO. EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Arnaud Fraiteurlaan 15/23, 1050 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bevoegdheidsdelegatie

Uittreksels uit de beslissingen van de zaakvoerder-vennoot van 30 november 2011.

De zaakvoerder-vennoot heeft besloten om met ingang van 1 december 2011 en tot herroeping, de: volgende bevoegdheden te delegeren aan:

- De heer Lieven Leenders, Sint Mariastraat 7/2, 1080 Brussel, België

De bevoegdheid om in naam en voor rekening van de Vennootschap op te treden met betrekking tot alles'. wat te maken heeft met commerciële relaties met klein- en groothandelaars van de Levi'® en Rockers®' merken, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, het doen van declaraties, het voeren en afsluiten van alle. onderhandelingen evenals het sluiten van alle contracten, commerciële overeenkomsten, met betrekking maar niet beperkt tot, kortingen, betalingsvoorwaarden, teruggezonden goederen, en het ondertekenen van andere' documenten en briefwisseling met betrekking tot het voorgaande (met inbegrip van incasso-activiteiten), met: dezelfde beperkingen en dezelfde effecten als zou de ondergetekende ze zelf afgesloten of uitgevoerd hebben; in zijn hoedanigheid van zaakvoerder-vennoot van de Vennootschap (associé-gérant), en de ondergetekende bekrachtigt hierbij uitdrukkelijk alle daden die reeds zouden zijn gesteld door de hierboven genoemde persoon voorafgaand aan deze datum.

De heer Lieven Leenders mag alleen optreden binnen de bevoegdheden die hem werden toegekend door deze beslissing, en mag zijn bevoegdheden delegeren.

De zaakvoerder-vennoot beslist om volmacht te geven aan Anne Tilleux van het advocatenkantoor: NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Anne Tilleux

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

12/08/2011 : BL453557
12/08/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III

fd1r uabe

Gr)

0ie 2  08 2011

IIII 1111 1111 HI I HI II 11111 II I

~ - - --- ---~

Voor-behoudei aan het Belgisch Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0424.656.991

Benaming

(voluit) : LEVI STRAUSS & CO. EUROPE

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Arnaud Fraiteurlaan 15/23, 1050 Brussel

Onderwerp akte : Opheffen en verlenen van volmachten

Uittreksels uit de beslissingen van de statutaire zaakvoerder van 18 juli 2011.

De zaakvoerder beslist om alle bevoegdheden die werden verleend aan mevrouw Merce Alborna, wonende te Crer Foneria 33-35, 08038 Barcelona, op 10 maart 2009 bij deze volledig op te heffen, en dit met ingang op 1 juli 2011.

De zaakvoerder beslist om alle bevoegdheden die werden verleend aan mevrouw Leila Bensalem, wonende te Chaussée de Bruxelles 215/1+2, 1190 Brussel, op 2 juli 2008, bij deze volledig op te heffen, en dit met, ingang op 1 juli 2011.

De zaakvoerder beslist om volgende bevoegdheden met ingang vanaf 1 juli 2011 te verlenen aan de volgende personen:

- mevrouw Andrea Cooper, wonende te 23B Greenlane, Wootton, Northampton, Northamptonshire, NN4

6LH, United Kingdom; en

- mevrouw Constance Vereist, wonende te 1861 Wolvertem, Mangelschotsstraat 12.

Elk van hen met de mogelijkheid om alleen op te treden en met macht van indeplaatsstelling:

de bevoegdheid op te treden namens de Vennootschap in verband met elke handeling aangaande het aanwerven, de administratie van of de beëindiging van de tewerkstelling van werknemers van de Vennootschap, met inbegrip van en zonder enige begrenzing, het opmaken van alle verklaringen, het leiden en. besluiten van onderhandelingen en het uitvoeren van alle kennisgevingen, overeenkomsten en andere: documenten met betrekking tot het voorgaande, dit alles binnen de grenzen en met dezelfde uitwerking als zou het gedaan zijn door de ondergetekende, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap, en de ondergetekende zaakvoerder van de Vennootschap bekrachtigt hierbij uitdrukkelijk alle daden die reeds gesteld: zouden zijn door de hierboven genoemde persoon voorafgaand aan deze datum.

De zaakvoerder beslist om volmacht te geven aan Anne Tilleux van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de. Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Anne Tilleux

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/07/2011 : BL453557
25/07/2011
ÿþ Mod 2,0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ber

aà-

Be

Sta;

*11113162

Ondernemingsnr : 0424656991

Benaming

(voluit) : LEVI STRAUSS & CO. EUROPE

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : 1050 Brussel, Arnaud Fraiteurlaan 15-23

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "LEVI STRAUSS BELGIUM" - KAPITAALVERHOGING - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertig juni tweeduizend en elf, door Meester Vincent BEROUIN,' Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een' coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11. en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de commanditaire vennootschap op aandelen "LEVI STRAUSS & CO. EUROPE", waarvan de zetel gevestigd is te 1050 Brussel, Arnaud Fraiteurlaan 15-23,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 19 april 2011 door de bestuursorganen van de de naamloze vennootschap "LEVI STRAUSS BELGIUM", met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel,' Arnaud Fraiteurlaan 15-23, "de overgenomen vennootschap" en van de commanditaire vennootschap op: aandelen "LEVI STRAUSS & CO. EUROPE", waarvan de zetel gevestigd is te 1050 Brussel, Arnaud; Fraiteurlaan 15-23, "de overnemende vennootschap", en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank, van koophandel te Brussel op 22 april 2011 en gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 5 mei. daarna, onder nummers 20110505-0067840 et 20110505-0067841.

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de overnemende vennootschap "LEVI STRAUSS & CO.' EUROPE", de overgenomen vennootschap "LEVI STRAUSS BELGIUM" bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering: noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

Vergoeding - Toekenning van nieuwe aandelen - Ruilverhouding

Aan de enige vennoot van de overgenomen vennootschap, de naamloze vennootschap "LEVI STRAUSS' CONTINENTAL", met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Arnaud Fraiteurlaan 15-23, ingeschreven in het' rechtspersonenregister (RPR Brussel) onder nummer 0400.886.449 werden eenendertigduizend achthonderdvierenveertig (31.844) volgestorte nieuw uit te geven aandelen op naam van de vennootschap' uitgereikt, waarbij volgende ruilverhouding werd toegepast: één (1) aandeel op naam van de overgenomen vennootschap in ruil voor vijfentwintig komma vier zeven vijf acht (25,4758) nieuwe aandelen van de'

overnemende vennootschap. "

Deelname in het bedrijfsresultaat en bijzondere rechten inzake winstdeelname

Het recht van de nieuwe aandelen om deel te nemen in de resultaten van de overnemende vennootschap zal een aanvang nemen vanaf het boekjaar dat aanvang neemt op 1 december 2010.

De nieuw uitgegeven aandelen zijn van dezelfde aard en verlenen dezelfde rechten als de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap.

Boekhoudkundige en fiscale datum

Aile verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 december 2010 boekhoudkundig en. voor wat betreft directe belastingen geacht verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3° Ingevolge de beslissingen genomen door de vergadering betreffende de fusie, verhoging van het kapitaal ten belope van vier miljoen tweehonderdduizend euro (¬ 4.200.000,00) om het kapitaal te brengen op dertien. miljoen achthonderdenzevenduizend tweehonderdnegenenvijftig euro zesenzeventig cent (¬ 13.807.259,76),; door creatie van eenendertigduizend achthonderdvierenveertig (31.844) nieuwe aandelen, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden ais de bestaande kapitaalaandelen.

4° Goedkeuring van de toekenning van de eenendertigduizend achthonderdvierenveertig (31.844) nieuwe. aandelen op naam van de overnemende vennootschap aan de naamloze vennootschap "LEVI STRAUSS CONTINENTAL", met haar maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Arnaud Fraiteurlaan 15-23, ingeschreven in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011- Annexes du Moniteur belge

het rechtspersonenregister (RPR Brussel) onder nummer 0400.886.449, tegen duizend tweehonderdvijftig (1.250) aandelen van de overgenomen vennootschap.

5° Ingevolge de fusie en de overgang onder algemene titel van het vermogen van de overgenomen vennootschap naar de ovememende vennootschap, houdt de vennootschap één (1) eigen aandeel. Vernietiging van dat aandeel van de vennootschap en vermindering van het kapitaal van de vennootschap ten belope van de waarde van dit aandeel, zijnde ten belope van een bedrag van twaalf euro eenentwintig cent (¬ 12,21) om het brengen op dertien miljoen achthonderd-enzevenduizend tweehonderdzevenenveertig euro vijfenvijftig cent (¬ 13.807. 247,55).

6° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt dertien miljoen achthonderdenzevenduizend

tweehonderdzevenenveertig euro vijfenvijftig cent (¬ 13.807.247,55).

" Het wordt vertegenwoordigd door een miljoen honderddertigduizend driehonderd-drieënvijftig (1.130.353) , ' aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/een miljoen honderddertigduizend driehonderd- ; . drieënvijftigste (1/1.130.353ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

7° Bijzondere volmacht werd verleend aan mevrouw Anne Tilleux en/of Mevrouw Charlotte Tomme, beide ' woonstkeuze doende te 1000 Brussel, Terhulpse-steenweg, 120, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoerde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoördineerde tekst der statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Vincent BERQUIN

Geassocieerd Notaris

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/06/2011 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 30.11.2010, GGK 31.05.2011, NGL 31.05.2011 11140-0387-061
09/06/2011 : ME. - JAARREKENING 30.11.2010, GGK 31.05.2011, NGL 31.05.2011 11140-0433-044
05/05/2011 : BL453557
05/05/2011
ÿþMoq 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~7" ,~;~~ ~

*11008Q1

13RVSSEit

p

2 2 M~~

Griffie

Ondernemingsnr : 0424.656.991

Benaming

(voluit) : LEVI STRAUSS & CO. EUROPE

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Arnaud Fraiteurlaan 15/23, 1050 Brussel

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging fusievoorstel overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen met; betrekking tot een fusie door overname van Levi Strauss Belgium NV door Levi Strauss & Co. Europe,, Comm.VA.

Volmacht is gegeven aan Anne Tilleux van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000: ' Brussel, Terhulpsesteenweg 120, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige' formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en. het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de. Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle: verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Anne Tilleux

Lasthebber

Op de Laatste blz. vàn Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- behoude aan het Belgiscl" , Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 05/05/2011- Annexes du Moniteur belge

31/01/2011 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.11.2009, GGK 25.05.2010, NGL 20.01.2011 11013-0573-043
18/11/2010 : BL453557
20/10/2010 : BL453557
30/07/2010 : BL453557
05/07/2010 : BL453557
15/06/2010 : BL453557
04/06/2010 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 30.11.2009, GGK 25.05.2010, NGL 28.05.2010 10138-0171-052
01/06/2010 : ME. - JAARREKENING 30.11.2009, GGK 25.05.2010, NGL 26.05.2010 10132-0221-043
20/04/2010 : BL453557
29/03/2010 : BL453557
09/11/2009 : BL453557
09/11/2009 : BL453557
08/10/2009 : BL453557
08/10/2009 : BL453557
04/06/2009 : BL453557
04/06/2009 : BL453557
29/05/2009 : BL453557
29/05/2009 : BL453557
24/04/2009 : BL453557
24/04/2009 : BL453557
25/03/2009 : BL453557
25/03/2009 : BL453557
18/09/2008 : BL453557
18/09/2008 : BL453557
03/07/2008 : BL453557
06/06/2008 : BL453557
03/04/2008 : BL453557
03/04/2008 : BL453557
05/09/2007 : BL453557
05/09/2007 : BL453557
06/07/2007 : BL453557
05/07/2007 : BL453557
05/07/2007 : BL453557
07/06/2007 : BL453557
08/06/2015 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 30.11.2014, GGK 26.05.2015, NGL 28.05.2015 15139-0388-080
18/09/2006 : BL453557
18/09/2006 : BL453557
30/12/2005 : BL453557
14/09/2005 : BL453557
14/09/2005 : BL453557
12/09/2005 : BL453557
15/06/2005 : BL453557
15/06/2005 : BL453557
23/12/2004 : BL453557
23/12/2004 : BL453557
28/09/2004 : BL453557
22/09/2004 : BL453557
22/09/2004 : BL453557
12/08/2004 : BL453557
12/08/2004 : BL453557
20/07/2004 : BL453557
21/11/2003 : BL453557
21/11/2003 : BL453557
23/06/2003 : BL453557
12/03/2003 : BL453557
12/03/2003 : BL453557
12/09/2002 : BL453557
12/09/2002 : BL453557
15/06/2002 : BL453557
26/01/2002 : BL453557
26/01/2002 : BL453557
10/07/2001 : BL453557
19/06/1999 : BL453557
15/06/1999 : BL453557
15/06/1999 : BL453557
03/03/1999 : BL453557
03/03/1999 : BL453557
01/07/1998 : BL453557
01/07/1998 : BL453557
01/07/1998 : BL453557
01/07/1998 : BL453557
20/07/1995 : BL453557
20/07/1995 : BL453557
19/01/1995 : BL453557
19/01/1995 : BL453557
25/10/1994 : BL453557
12/02/1993 : BL453557
09/09/1992 : BL453557
09/09/1992 : BL453557
27/06/1991 : BL453557
27/06/1991 : BL453557
05/02/1991 : BL453557
05/02/1991 : BL453557
28/06/1990 : BL453557
28/06/1990 : BL453557
01/01/1988 : BL453557
03/04/1986 : BL453557
03/04/1986 : BL453557
03/04/1986 : BL453557
03/04/1986 : BL453557
21/09/1985 : BL453557
21/09/1985 : BL453557

Coordonnées
LEVI STRAUSS & CO. EUROPE

Adresse
LEONARDO DA VINCILAAN 19, AIRPORT PLAZA, RIO BUILDING 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande