LEVUUR

CVBA


Dénomination : LEVUUR
Forme juridique : CVBA
N° entreprise : 834.994.608

Publication

31/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 01.10.2013, NGL 25.10.2013 13641-0234-011
31/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 27.09.2012, NGL 25.10.2012 12620-0018-011
11/04/2011
ÿþ Mod z.s

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

X11054256*

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel

te Leerven, de 3 0 ,AT 2011 D

GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : o . tri. Go%

Benaming

(voluit) : LEVUUR

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grensstraat 6, 3010 Kessel-La

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Guillaume ROBERT' de WINGHE, Notaris met standplaats te Leuven; Geassocieerde van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOLLANDERS & ROBERTI", Geassocieerde Notarissen, met zetel te Leuven, op vierentwintig maart tweeduizend en elf, dat een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht.

a) Oprichters :

1. De heer STEYAERT Stefaan Marie Albrecht, zelfstandige, geboren te Lovanium-Kinshasa (Democratische Republiek Congo) op 14 februari 1967, wonende te 3000 Leuven, Emile Mathieustraat 30, uit de echt gescheiden.

2. De heer MONBALIU Ewoud Jozef Roeland, zelfstandige, geboren te Oostende op 17 juni 1972, wonende te Leuven (3010 Kessel-Lo), Wijnbergenstraat 4, uit de echt gescheiden en wettelijk samenwonende met mevrouw MARCHAL Heidi Marie-Rose.

3. De heer SMITS Bert Pierre Maria, zelfstandige, geboren te Maaseik op 14 mei 1980, wonende te 3000 Leuven, Philipslaan 107, echtgenoot van mevrouw SMETS Nele, wonende op het zelfde adres.

4. De heer HONGENAERT Marc Jozef Emiel Maria, zelfstandige, geboren te Roeselare op 19 juli 1959, wonende te Leuven (3010 Kessel-Lo), Grensstraat 6, echtgenoot van mevrouw DE SMET Anne, wonende op het zelfde adres.

Hier vertegenwoordigd door de heer STEYAERT Stef, voornoemd, blijkens een onderhandse volmacht de dato 20 maart 2011.

b) Plaatsing van en storting van het kapitaal

De comparanten verklaren en erkennen dat het gans maatschappelijk kapitaal volledig geplaatst is, en gestort werd ten belope van één derde (113) door stortingen in speciën voor een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR). Deze som werd bij storting of overschrijving gedeponeerd op de bijzondere rekening nummer (...)geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de bank TRIODOS te Brussel. Het bewijs van deze deponering werd overhandigd aan ondergetekende notaris.

De bedragen van de nog niet volgestorte inbrengen zijn dus de volgende :

a) voor de heer Stef STEYAERT : drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR);

b) voor de heer Ewoud MONBALIU : drieduizend honderd euro (3.10000 EUR);

c) voor de heer Bert SMITS : drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR);

d) voor de heer Marc HONGENAERT : drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR).

c) Statuten (uittreksel) :

Artikel 1 - Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt LEVUUR.

Artikel 2 - Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Leuven (3010 Kessel-Lo), Grensstraat 6.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel bedrijven, organisaties en openbare besturen te ondersteunen in de vormgeving en begeleiding van participatieve processen. Ze doet dit door advies te verstrekken, ontwerpen van processen uit te denken en te beschrijven en als begeleider op te treden bij de implementatie van uitgedachte processen. In de maatschappelijke opdracht van de vennootschap moet participatie begrepen worden als het benutten van de kennis en ervaring van een diversiteit aan stakeholders en betrokkenen. Het is een leerproces dat nieuwe inzichten, kennis en actie genereert en het is dus veel meer dan inspraak. Participatie creëert bovendien; betrokkenheid, vertrouwen en draagvlak voor beslissingen. Het geeft ruimte aan mensen om zich te engageren; in hun bedrijf of organisatie, hun buurt, gemeente of de brede samenleving.

De vennootschap werkt vanuit het geloof dat de oude manier van denken en werken, het topdown besturen van bedrijven, organisaties of gemeenschappen niet meer volstaat. De complexiteit van vraagstukken waar we vandaag, zowel in organisaties als in de samenleving, mee te maken krijgen, maakt dat we deze vraagstukken;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

vaak niet meer kunnen oplossen vanuit één perspectief, rol of positie. Het bedenken van slimme en effectieve oplossingen, vraagt het bij elkaar brengen van verschillende soorten van 'weten'. In plaats van unilateraal te sturen, vragen deze problemen een multilaterale aanpak, en dus bij uitstek om processen van participatie. De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen verwerven die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. De goederen worden niet verworven met de bedoeling om ze opnieuw te gelde te maken, maar kunnen binnen het kader van een normaal beheer van patrimonium verhandeld worden.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, zaakvoerder, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, ondernemingen of verenigingen.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland, mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

De vennootschap kan, alleen of door deelneming, zelf of door bemiddeling van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, aile handelingen stellen met roerend, onroerend, financieel, burgerlijk, handels- en industrieel karakter, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel, of die het helpen verwezenlijken.

Het is de vennootschap met name toegelaten om zich op alle mogelijke manieren in te mengen in alle zaken of ondernemingen, vennootschappen, verenigingen of groeperingen met een gelijk, gelijkaardig, analoog of aan het hare verbonden doel, of die van aard zijn haar ontwikkeling te bevorderen, grondstoffen te verschaffen, of de afzet van haar producten of het verlenen van haar diensten te vergemakkelijken.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 5 - Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap is onbeperkt.

Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het bedrag van het kapitaal dat dit vaste gedeelte overtreft is veranderlijk zonder wijziging van de statuten. Artikel 15 - Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit minstens drie leden, al dan niet vennoten, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een door haar bepaalde duur, en die te allen tijde afzetbaar zijn door deze laatste.

Indien een rechtspersoon benoemd wordt als bestuurder, zal hij in deze functie vertegenwoordigd worden door een door hem benoemde vaste vertegenwoordiger.

De bestuurders zijn herkiesbaar.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter en eventueel een vice-voorzitter; hij kan ook één of meer afgevaardigd bestuurders kiezen.

Mochten één of meer bestuurdersmandaten vrijkomen dan kunnen de overblijvende bestuurders daarin voorlopig zelf voorzien tot aan de volgende algemene vergadering waarin tot een definitieve keuze wordt overgegaan.

Artikel 16 - Vergaderingen - Beraadslaging - Vertegenwoordiging - Beslissingen - Notulen

De raad van bestuur zetelt na oproeping en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter of, bij belet van deze laatste, van een door zijn collega's aangesteld bestuurder, telkens het belang van de vennootschap zulks vereist of telkens minstens twee bestuurders dit vragen.

Behoudens dringende gevallen, wordt de oproeping gestuurd per brief, per fax of per e-mail minstens acht dagen vôér de vergadering.

De samenkomst wordt gehouden op de plaats vermeld in de oproeping.

De raad van bestuur kan slechts zetelen indien de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is; hij beslist bij meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, de onthoudingen niet in aanmerking genomen. Bij staking van stemmen, is de stem van de voorzitter beslissend, behalve wanneer de raad van bestuur slechts uit twee leden bestaat

Elk verhinderd of afwezig bestuurder kan bij brief, telegram, telex, telefax, elektronische post of enig ander telecommunicatiemiddel dat resulteert in een schriftelijk stuk, één van zijn collega's machtigen om hem te vertegenwoordigen op de samenkomst van de raad en te stemmen in zijn plaats. Op deze wijze wordt de lastgever als zijnde aanwezig beschouwd. Niemand mag echter meer dan één volmacht dragen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgesteld in processen-verbaal, ondertekend door de aanwezige leden. Deze processen-verbaal worden ingeschreven of ingebonden in een speciaal register. De volmachten worden eraan toegevoegd.

De kopijen of uittreksels te vertonen in en buiten rechte worden ondertekend door twee bestuurders of door de voorzitter van de raad van bestuur of door één afgevaardigd bestuurder.

Artikel 17 - Machten

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om alle noodzakelijke of nuttige handelingen te stellen tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Artikel 18 - Externe vertegenwoordiging

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur handelend als college en de exclusieve vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vaste vertegenwoordiger waarvan hierna sprake, wordt de vennootschap bij haar handelingen, ook diegene waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, en in rechte, vertegenwoordigd :

a) hetzij, door twee bestuurders gezamenlijk optredend;

b) hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de afgevaardigde(n) tot dit bestuur, die alleen of gezamenlijk optreden al naargelang hetgeen besloten is volgens artikel 19; indien niets uitdrukkelijk werd voorzien kan elke afgevaardigde tot het dagelijks bestuur alleen optreden;

c) hetzij, door speciale mandatarissen, binnen de grenzen van hun mandaat.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer de vennootschap aangewezen werd tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, wordt zij in deze opdracht vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger benoemd door de raad van bestuur.

Artikel 19 - Dagelijks bestuur - Delegatie

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de maatschappelijke bedrijvigheid, evenals de vertegenwoordigingsbevoegdheid tot dit bestuur, delegeren aan één of meer bestuurders, directeurs en andere vertegenwoordigers, al dan niet vennoten, zelfstandig of gezamenlijk optredend al naargelang hetgeen besloten is in de benoeming; indien niets uitdrukkelijk werd voorzien, kan elke afgevaardigde tot het dagelijks bestuur alleen optreden.

In geval van delegatie stelt de raad van bestuur de eventuele beperkingen van deze bevoegdheden vast alsmede de speciale vergoedingen verbonden aan deze functies.

Artikel 21 - Controle

Zolang de vennootschap niet verplicht is een commissaris te benoemen of zolang de vergadering zulks niet beslist, heeft iedere vennoot de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

De algemene vergadering kan deze individuele onderzoeks- en controlebevoegdheden overdragen aan één of meer vennoten belast met deze controle. Deze controlerende vennoten mogen in de vennootschap geen andere taak uitoefenen of enig ander mandaat aanvaarden. Zij kunnen zich laten vertegenwoordigen door een externe accountant waarvan de vergoeding ten laste van de vennootschap komt indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de externe accountant meegedeeld aan de vennootschap. Algemene vergadering

Artikel 23 - Vergaderingen - Oproeping

De algemene vergadering komt eik jaar samen op één oktober om tien uur (10u.). De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal plaatshebben op 1 oktober 2012. Mocht dit een wettelijke feestdag zijn wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

(. " .)

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel of op elke plaats in België aangewezen in de oproeping. Artikel 24 - Toelatingsvoorwaarden - Vertegenwoordiging

Om tot de algemene vergaderingen toegelaten te worden moet elke vennoot, tenminste drie volle dagen vóór de algemene vergadering, de vennootschap informeren over zijn voornemen om aan de algemene vergadering deel te nemen.

Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen door een andere vennoot mits hijzelf of de gevolmachtigde de bij deze statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten. Evenwel mogen de rechtspersonen en de onbekwamen vertegenwoordigd worden door een lasthebber die geen vennoot is.

De mede-eigenaars evenals de schuldeisers en pandgevers dienen zich door éénzelfde persoon te laten vertegenwoordigen.

De vruchtgebruikers zullen de naakte eigenaars vertegenwoordigen, behoudens andersluidende overeenkomst tussen hen.

Artikel 25 - Stemrecht - Beslissingen

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Van de aandelen waarop de eisbare stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht opgeschort zolang de regelmatig opgevraagde en opeisbare stortingen niet hebben plaatsgevonden.

Behoudens in de gevallen voorzien door de wet beslist de vergadering bij gewone meerderheid van de stemmen, zonder rekening te houden met de onthoudingen en ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

De stemming geschiedt bij handopsteken of naamafroeping, tenzij de vergadering daarover anders beslist.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren met uitzondering van deze die bij authentieke akte moeten genomen worden.

Artikel 27 - Boekjaar

Het boekjaar loopt van één april van een jaar tot éénendertig maart van het volgend jaar. Het eerste boekjaar begint op de dag dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt op 31 maart 2012.

Artikel 28 - Reserves - Winst en verdeling - Interimdividend

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van deze winst dient vooreerst minstens vijf procent te worden afgehouden om aldus de wettelijke reserve te vormen; deze afhouding is niet meer verplicht van zodra het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar dient hervat te worden indien om welke reden dan ook het reservefonds wordt aangetast.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van het bestuursorgaan, over de aanwending ervan beslist, binnen de perken gesteld door de wet en rekening houdend dat een deel van de winst aan de vennoten uitgekeerd zal worden in verhouding met de omzet die zij met de vennootschap hebben helpen realiseren.

Het bestuursorgaan is bevoegd om een interimdividend uit te keren, aan te rekenen op het dividend uitgekeerd op basis van de bedrijfsresultaten, onder de voorwaarden voorzien door artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 31 - Verdeling van hes saldo na vereffening

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de sommen die hiertoe nodig zijn, wordt het batig saldo verdeeld tussen alle aandelen, desgevallend nadat zij op gelijke voet geplaatst zijn

geweest voor wat betreft hun volstorting, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen, hetzij door

voorafgaande terugbetalingen.

d) Benoeming van de bestuurders

De comparanten beslissen om het aantal bestuurders vast te stellen op vier (4) en stellen tot deze functie aan, de

vier voornoemde oprichters, namelijk, 1) de heer Stefaan STEYAERT, 2) de heer Ewoud MONBALIU, 3) de heer

Bert SMITS en 4) de heer Marc HONGENAERT, die allen uitdrukkelijk verklaren te aanvaa rden.

Ze worden benoemd voor onbepaalde duur, behoudens herroeping of ontslag.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel,

Notaris Guillaume ROBERTI de WINGHE (getekend)

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte, volmacht inbegrepen

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LEVUUR

Adresse
GRENSSTRAAT 6 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande