LICENSE TO CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LICENSE TO CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.841.125

Publication

13/11/2013
ÿþread Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE d~t

RECHTBANK VAN KOOPHANDi:i. TE

BRUGGE (Afdfllingia r g)

31 OKT, ~~~

Ondernemingsnr : 0841.841.125

Benaming

(voluit) : LICENSE TO CONSTRUCT

(verkort) : L2C

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kolvestraat 18, 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uit de notulen van de beslissing van de zaakvoerder, gehouden op 23 oktober 2013 op de maatschappelijke zetel, blijkt het volgende

De zaakvoerder, mevrouw Charlotte Verheecke beslist om vanaf heden de maatschappelijke zetel te verplaatsen van 8000 Brugge, Kolvestraat 18 naar 8340 Damme, Sint-Guthagostraat 4.

Charlotte Verheecke

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblai

131 0 85

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 23.07.2013 13339-0143-011
19/12/2011
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11307479*

Neergelegd

15-12-2011



Griffie

0841841125

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8000 Brugge, Kolvestraat 18

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maarten Duytschaever met standplaats Gentbrugge op

veertien december tweeduizend en elf, akte welke eerlang zal geregistreerd worden op het

tweede registratiekantoor te Gent, dat :

1) De Naamloze Vennootschap SAFFELBERG INVESTMENTS, met zetel te 1755 Gooik, Oplombeekstraat 6. RPR nummer 0892.301.812, opgericht bij akte verleden voor notaris Denis Deckers te Brussel op eenentwintig september tweeduizend en zeven.

2) De heer VERHEECKE Frank, geboren te Knokke op veertien februari duizend negenhonderdzestig, rijksregister nummer 860608-170-80, gehuwd met mevrouw Vesschemoet Erika, wonende te 8310 Brugge, De Linde 19.

De heer Verheecke Frank verklaart gehuwd te zijn onder het stelsel van de scheiding van goederen krachtens een akte wijziging huwelijksstelsel verleden voor notaris Pierre De Maescchalck op zeventien maart negentienhonderd vierennegentig.

3) Mevrouw VERHEECKE Charlotte, geboren te Brugge op acht juni duizend negenhonderdzesentachtig, rijksregister nummer 860608-170-80, ongehuwd, wonende te 8300 Knokke-Heist, Elizabetlaan 109.

Een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming LICENSE TO CONSTRUCT met zetel te 8000 Brugge, Kolvestraat 18.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland in eigen naam en voor eigen rekening :

" Het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, beheren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, ondermeer, maar niet beperkt tot onroerende promotie, omvorming of ombouwing en valorisatie; alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

" Het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

" het waarnemen van alle bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit): LICENSE TO CONSTRUCT

(verkort): L2C

OpOp de de laatselaatse blz.blz. vanvan LuikLuk B Bvermeldenvermelden : : Recto Recto: : NaamNaam en en hoedanigheidhoedanighed vanvan de de instrumenterndeinstrumenterende notaris,notaris, hetzijhetzij vanvan de de perso()n(en)perso(o)n(e bevoegdbevoeg de de rechtspersonrechtspersoon tenten anzienaanzien vanvan derdenderden te e vertegenwordigenvertegenwoordige

Verso Verso: :NaamNaam en en handtekenighandtekenin

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

" het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

" het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen;

" holding;

" het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. De verrichtingen die door de wet voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden;

Zij kan deelnemen in of op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel dit zowel in België als in het buitenland.

In het algemeen is het de Vennootschap toegelaten om haar opbrengsten te beleggen in onroerende en roerende goederen van welke aard ook zelfs indien deze beleggingen niet in onmiddellijk verband staan met haar hoofdactiviteit.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR)

Het is verdeeld in achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/achttienduizendzeshonderdste deel van het maatschappelijk kapitaal.

Op de 18.600 aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend voor de prijs van een euro (¬ 1,00) per stuk, als volgt:

- door Saffelberg Investments NV, voornoemd, voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) of voor 9300 aandelen ,

- door Verheecke Frank, voornoemd, voor achtduizend driehonderdzeventig euro (¬ 8.370,00) of voor 8370 aandelen ,

- door Verheecke Charlotte, voornoemd, voor negenhonderddertig euro (¬ 930,00) of voor 930 aandelen ,

Samen: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00)

Op elk ingetekend aandeel is gestort is belope van méér dan één/vijfde, zij voor achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste vrijdag van juni. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het batig overschot van de resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het saldo wordt verdeeld onder alle vennoten overeenkomstig hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal, onder voorbehoud dat de algemene vergadering over een andere bestemming beslist, zoals in de statuten voorzien.

OVERGANGSMAATREGELEN

Onmiddellijk na de oprichting werden volgende beslissingen genomen:

1. Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte en eindigt op eenendertig december tweeduizend twaalf.

2. Eerste Jaarvergadering.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden de laatste vrijdag van juni 2013.

3. Benoeming van de zaakvoerder.

Werd benoemd tot gewone zaakvoerder :

Mevrouw Charlotte Verheecke, voornoemd.

4. Herneming van verbintenissen onderschreven namens de vennootschap in oprichting:

In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, herneemt de vennootschap die verbintenissen welke namens de vennootschap in oprichting werden aangegaan en dit vanaf : nihil.

5. Machtiging tot verrichten van formaliteiten inzake rechtspersonenregister.

Mevrouw Charlotte Verheecke, handelend in haar voormelde hoedanigheid van zaakvoerder verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de naamloze vennootschap "SAFFELBERG INVESTMENTS", met maatschappelijke zetel te 1755 Gooik, Oplombeekstraat 6, RPR nummer 892.301.812 om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de  Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Maarten Duytschaever, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd :

-uitgifte van de akte oprichting

-volmacht

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 17.07.2015 15330-0363-011
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 15.07.2016 16326-0463-011

Coordonnées
LICENSE TO CONSTRUCT

Adresse
OPLOMBEEKSTRAAT 6 1755 GOOIK

Code postal : 1755
Localité : GOOIK
Commune : GOOIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande