LICORICE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LICORICE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.845.964

Publication

16/08/2013
ÿþ  %e ~: F ~Lf ~ #~ ~l ~ ~~ ~`.--."-~. ~ Mo4 Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ier griffie der

Rechtbank van Koophendel

te Leuven, de 5 of

DE GRlFF1 R. 1~

Griffie

YIN

*13128532*

Ondernemingsnr : BE-0508.845.964

Benaming

(voluit) : Licorce

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pieter Coutereelstraat 74 bus 201 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging zetel

uittreksel uit de buitengewone algemene vergadering dd. 17/7/2013

De voorzitter stelt voor de maatschappelijke zetel te verplaatsen vanaf 1 augustus 2013 naar: Speelhovenstraat 2

3200 Aarschot

Dit voorstel wordt met algemeenheid van stemmen aanvaard.

getekend

Anne-Lore Lefebure

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

07/01/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

Luik B

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13300099*

Neergelegd

03-01-2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0508845964

Benaming (voluit): Licorice

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3000 Leuven, Pieter Coutereelstraat 74 bus 201

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Bij akte ontvangen door meester Willem Timmermans, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem op 20 december 2012, neergelegd vóór registratie, werd de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « LICORICE » opgericht.

VENNOTEN:

Mevrouw LEFEBURE Anne-Lore Marleen Dirk, geboren te Leuven op 29 oktober 1985, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 3000 Leuven, Pieter

Coutereelstraat 74 bus 201.

INBRENG:

De oprichter heeft erkend en verklaard dat op de duizend tweehonderd veertig (1.240) aandelen door haar werd

ingeschreven tegen de prijs van vijftien euro (15 EUR) per aandeel.

Hetzij in totaal duizend tweehonderd veertig (1.240) aandelen vertegenwoordigend het kapitaal van

achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

VOLSTORTING:

De oprichter heeft vastgesteld en erkend dat deze inbreng door haar gedeeltelijk werd volgestort ten belope van

twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 EUR).

RECHTSVORM EN NAAM:

De vennootschap heeft de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt  Licorice .

ZETEL:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3000 Leuven, Pieter Coutereelstraat 74 bus 201. DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of als tussenpersoon: 1.Het administratief en commercieel beheer van één of meer apotheken uitgebaat onder het wetenschappelijk toezicht, de leiding en verantwoordelijkheid van apothekers, het verlenen van advies en prestaties aan apotheken, verenigingen, universiteiten en verwante organisaties of instellingen. De apotheken hebben onder meer als taak: de aan- en verkoop, de bewerking en verwerking van farmaceutische, fyto-farmaceutische, veeartsenijkundige en scheikundige producten van alle aard, toilethygiëne- en drogisterijartikelen, verbandmiddelen en dieetproducten, verplegingsproducten en allerlei aanverwante goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of in verband staan met het hoger vermeld algemeen maatschappelijk doel. Hoger vermelde opsomming is niet-exhaustief, en moet van rechtswege geacht worden aangevuld te zijn met alle activiteiten die krachtens de wet of de gebruiken geacht worden deel uit te maken van het normale werkingsveld van de apotheker.

2.De uitbating van apotheken in de meest ruime zin.

3.Het verlenen van diensten in de ruimste zin als apotheker-provisor dan wel als apotheker-niet-provisor, en dit zowel voor kortlopende als langlopende opdrachten, vervangingen.

4.Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer van haar roerend patrimonium.

5.Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer van het eigen onroerend patrimonium, en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle daden van beheer en bestuur, waaronder de aankoop, verkoop, verhuring, zelf in huur nemen, vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ruilen van alle onroerende goederen, de oprichting van gebouwen en onroerende goederen, de renovatie, de verbouwing, de herinrichting van alle gebouwen in de ruimste zin.

6.Het beheer van haar roerend en onroerend vermogen. De vennootschap mag onder meer onroerende goederen of onroerende rechten verwerven, laten oprichten, laten opschikken of uitrusten en ombouwen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

7.De vennootschap mag onder meer alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel en daartoe noodzakelijk, nuttig of op enige wijze bevorderend kunnen zijn.

8.De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn en deelnemen in andere ondernemingen, vennootschappen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, zowel in binnen- als buitenland, mits een en ander minstens onrechtstreeks verband houdt met het maatschappelijk doel.

9.De vennootschap kan optreden als bestuurder, directielid, zaakvoerder, beheerder of vereffenaar van andere vennootschappen; zij mag zich borg stellen voor derden, zowel aandeelhouders als zaakvoerders of andere derden (natuurlijke personen of rechtspersonen), en aan dezelfde personen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, het alles mits dit niet in strijd is met wettelijke beperkingen die hierop zouden gesteld worden.

10.Het verlenen van advies en bijstand op het gebied van bedrijfsvoering en  beheer; het uitbaten van concessies, licenties en andere immateriële rechten en activa; verstrekken van managementadviezen; organisatie van trainingen inzake voormelde activiteiten;

11.Alle roerende en onroerende goederen kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, herstellen of ruilen, zonder dat dit een handel in onroerende goederen zou uitmaken; haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen, en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor derden; verstrekken van leningen en financieringen aan ondernemingen; -verstrekken van waarborgen;

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks.

Zij mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kan bijdragen en van aard is de opbrengst van haar goederen te bevorderen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR:

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door duizend tweehonderd veertig (1.240) aandelen zonder aanduiding van nominale

waarde, die elk één/duizend tweehonderd veertigste van het kapitaal vertegenwoordigen. ALGEMENE VERGADERING:

De jaarvergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden op de derde donderdag van de maand juni, in de

zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. WINSTVERDELING:

De jaarlijkse winst wordt bepaald volgens de wet.

Op deze winst wordt minstens vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op van zodra dit reservefonds een/tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt.

De jaar vergadering beslist met gewone meerderheid van stemmen over de bestemming van de winst. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatst boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Saldo na vereffening

Na betaling der schulden zal het batig saldo onder de vennoten verdeeld worden in verhouding met hun aandelen.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen als zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen. BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS :

De zaakvoerder kan, overeenkomstig artikel 257 en 258 van het Wetboek van vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

De zaakvoerder kan de uitoefening van een deel van zijn bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht overdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van hun bevoegdheid.

Overgangs  en slotbepalingen

Luik B - Vervolg

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend veertien, overeenkomstig de statuten.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal beginnen op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op

de griffie van de rechtbank van koophandel en eindigen op eenendertig december tweeduizend dertien.

De activiteiten van de vennootschap zullen starten met ingang van 1 januari 2013.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Tot zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd:

Mevrouw LEFEBURE Anne-Lore, voornoemd, wonende te 3000 Leuven, Pieter Coutereelstraat 74 bus 201.

Die verklaart deze opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging niet te zijn getroffen door enige maatregel die

zich tegen deze aanstelling verzet.

Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan VOF Wyns Hofmans, gevestigd te 2220 Heist-op-den-Berg, Lange

Haagstraat 1 A, en/of hun aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap te

vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de

Kruispuntbank der Ondernemingen, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen,

schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Voor uittreksel (get.)

Geassocieerd notaris Christel Meuris te Scherpenheuvel-Zichem.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 31.08.2016 16557-0393-011

Coordonnées
LICORICE

Adresse
SPEELHOVENSTRAAT 2 3200 AARSCHOT

Code postal : 3200
Localité : AARSCHOT
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande