LIEDENT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LIEDENT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 449.722.187

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2014, NGL 04.07.2014 14272-0594-015
26/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.06.2012, NGL 23.09.2013 13590-0473-015
03/06/2011
ÿþ~~.

Luik B

à

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

L

~III0I~IDIIIIN~INII~ oi

" iioez~ss"

Ondernemingsnr : 0449 722 187

Benaming

(veuit) : LIEDENT

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap o.v.v. een naamloze vennootschap

Zetel : 1770 Liedekerke, Molenstraat, 95

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - Herbenoeming bestuurders

Er blijkt uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Luc Van Eeckhoudt te Halte op 19 mei 2011 dat' de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap o.v.v. een; naamloze vennootschap "LIEDENT", met maatschappelijke zetel te 1770 Liedekerke, Molenstraat, 95,! ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met als ondernemingsnummer 0449.722.187, met! eenparigheid van stemmen en bij afzonderlijke stemmingen voor elk besluit, de volgende beslissingen heeft; goedgekeurd :

1. Eerste beslissing  verplaatsing van de maatschappelijke zetel.

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar volgend adres : 1770 Liedekerke,

Molenstraat, 101. "

Ingevolge deze beslissing wordt artikel 2, eerste paragraaf van de statuten als volgt uitgedrukt :

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1770 LIEDEKERKE, Molenstraat, 101".

2. Tweede beslissing  verlenging van het maatschappelijk boekjaar.

De vergadering beslist huidig boekjaar, hetwelk loopt tot eenendertig mei aanstaande (31/05/2011),

uitzonderlijk ie verlengen tot eenendertig december tweeduizend en elf (31/12/2011). Van dan af loopt eik:

boekjaar van één januari (111) tot eenendertig december (31/12).

Ingevolge deze beslissing wordt artikel 34, eerste paragraaf van de statuten als volgt uitgedrukt :

"Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar."

3. Derde beslissing  jaarvergadering.

Naar aanleiding van de voorafgaande verlenging van het boekjaar beslist de vergadering om de

jaarvergadering voortaan te laten plaatsvinden op de tweede donderdag van de maand juni te twintig uur.

Bijgevolg wordt artikel 20, eerste paragraaf, gewijzigd als volgt :

"De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede donderdag van de maand juni, te twintig uur."

4. Vierde beslissing  omzetting van de aandelen `aan toonder' in aandelen 'op naam'.

De vergadering beslist tot de omzetting van de aandelen 'aan toonder' in aandelen 'op naam'.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet,; de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van de effecten aan toonder in effecten op naam.

Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke: titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten.

Als gevolg van deze beslissing wordt artikel 9 van de statuten vervangen als volgt:

"Artikel 9  Aard vande aandelen.

De aandelen zijn op naam.

De eigendom van de aandelen op naam blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke overdracht van: aandelen op naam zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de' verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun; vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van; schuldvorderingen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich. ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op' verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te': oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen:

" het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s)."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

eRuSsa2 3 M 2

Griffie

bel

a: Q£ Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2011- Annexes du Moniteur belge

5. ,Vijfde beslissing  wijziging van de statuten teneinde deze in overeenstemming te brengen met het Wetboek van vennootschappen.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de huidige bepalingen van het Wetboek van vennootschappen besluit de vergadering volgende wijzigingen aan te brengen aan de statuten :

a)artikel 21  Oproeping : dit artikel wordt vervangen door volgende tekst :

Artikel 21 Oproeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig de wet.

De personen die krachtens het Wetboek van Vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na de bijeenkomst van een algemene vergadering, welke zij niet bijwoonden verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of enige onregelmatigheid in de oproeping_"

b) artikel 22  Ter beschikking stellen van stukken : in dit artikel wordt de tweede paragraaf volledig geschrapt.

c) artikel 23  Deponering van de effecten : dit artikel wordt volledig geschrapt.

d) artikel 35  Winstverdeling : aan dit artikel wordt als laatste paragraaf, volgende tekst toegevoegd :

"Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 Wetboek van vennootschappen."

e) artikel 40  Ontbinding en vereffening : dit artikel wordt volledig vervangen door volgende tekst.:

" Artikel 40 Ontbinding en vereffening

Het voorstel tot ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken, verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 181 Wetboek van vennootschappen.

Bij invereffeningstelling van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, gebeurt de vereffening van de vennootschap door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden vóór het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had vóór de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één/vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de Rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

die ,in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van

kapitaal."

f) artikel 43  Gedematerialiseerde effecten : dit artikel wordt geschrapt.

De vergadering neemt tevens kennis van het ontwerp van de gecoördineerde tekst van de statuten.

6.  Zesde beslissing - herbenoeming bestuurders.

De vergadering beslist tot herbenoeming van de huidige bestuurders, met name de heer Wouter Reybrouck

en mevrouw Isabelle Savoye, beiden wonende te Liedekerke, Molenstraat, 103, voor een nieuwe termijn van

zes jaar, dewelke verklaren dit mandaat te aanvaarden.

Dit mandaat komt te eindigen na de jaarvergadering van tweeduizend zeventien (2017).

7. - Zevende beslissing - Bevoegdheden van de raad van bestuur.

De vergadering kent de raad van bestuur alle bevoegdheden toe tot uitvoering van de hiervoor genomen

beslissingen.

De vergadering verleent eveneens machtiging aan notaris Luc Van Eeckhoudt te Halle met betrekking tot de

neerlegging van de coördinatie van de statuten, waaraan zij haar goedkeuring heeft gegeven.

8.  Achtste beslissing  bijzonder mandaat voor administratieve formaliteiten.

De vergadering kent een bijzonder mandaat toe aan 'Boekhoudkantoor Burg. Venn. Fiscolie bvba' met zetel te Liedekerke, De Briefveld, 20, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Marc De Brabanter, accountant, om alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen met betrekking tot de wijzigingen bij het Ondernemingsloket, de Kruispuntbank voor ondernemingen, zo nodig de belasting over de toegevoegde

waarde- en aanverwante administraties. "

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL (getekend) Luc VAN EECKHOUDT, Notaris

Te samen neergelegd : - expeditie van de notariële akte houdende statutenwijziging - coördinatie van de statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.05.2010, GGK 30.11.2010, NGL 21.12.2010 10640-0562-015
16/03/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.03.2015, NGL 06.03.2015 15058-0461-015
08/01/2010 : ME. - JAARREKENING 31.05.2009, GGK 30.11.2009, NGL 29.12.2009 09911-0254-013
04/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.05.2008, GGK 01.12.2008, NGL 28.05.2009 09175-0208-013
27/04/2009 : ME. - JAARREKENING 31.05.2007, GGK 30.11.2007, NGL 21.04.2009 09109-0116-013
27/04/2009 : ME. - JAARREKENING 31.05.2006, GGK 30.11.2006, NGL 21.04.2009 09109-0115-013
09/08/1997 : BLT2466
17/04/1993 : BLT2466
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 09.06.2016, NGL 31.08.2016 16559-0579-013

Coordonnées
LIEDENT

Adresse
MOLENSTRAAT 101 1770 LIEDEKERKE

Code postal : 1770
Localité : LIEDEKERKE
Commune : LIEDEKERKE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande