LIES LEEMANS CONSULTANCY (VERKORT) LLC

Divers


Dénomination : LIES LEEMANS CONSULTANCY (VERKORT) LLC
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 886.713.028

Publication

30/09/2014
ÿþ^ ^ ^

Ondernemingsnr : 0886 713 028

Benaming

(voluit): LIES LEEMANS CONSULTANCY

(verkort) LLC

Rechtsvorm: COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel: Eikeboomlaan 54, 3360 Korbeek-Lo

(volledig adres)

Onderwee) akte AFSLUITING VEREFFENING

Het jaar twee duizend dertien, op twintig december.

is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de CVA "LIES LEEMANS CONSULTANCY", met zetel te Eikeboomlaan 54, 3360 Korbeek-Lo en ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het nummer 0666.713.028.

De vennootschap werd opgericht bij onderhandse akte d.d. 1 december 2006 en gepubliceerd in het B.S. van 24/01/2007 onder nr. 7021114.

De vennootschap werd ontbonden en in vereffening gesteld krachtens proces-verbaal opgesteld via onderhandse akte dat 11/07/2013.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Is aanwezig, de enige vennoot: bvba aMace, Ganzendries 17 bus 4, 3212 Pellenberg, hier vertegenwoordigd door Lies Leemans, die volgens haar verklaring eigenares is van al de aandelen, die het volledige maatschappelijke kapitaal vormen.

Er wordt niet overgegaan tot de samenstelling van een bureau.

UITEENZETTING

Mevrouw Leemans Lies zet uiteen en verzoekt de aandeelhouders bij akte vast te stellen wat volgt:

I. Ingevolge een proces-verbaal opgesteld door ondergetekende zaakvoerder 11/07/2013, heeft de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de CVA LIES LEEMANS CONSULTANCY zich uitgesproken over de ontbinding van de vennootschap en haar in vereffening stelling en heeft zij voornoemde Mevrouw Lies Leemans aangesteld tot vereffenaar en haar alle bevoegdheden verleend zoals voorzien in de artikels 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Bij beschikking van de rechtbank van koophandel te Leuven de dato 9 december '13 werd de benoeming van voornoemde Mevrouw Lies Leemans als vereffenaar van de in vereffening gestelde vennootschap LIES LEEMANS CONSULTANCY bevestigd.

IL Dat onderhavige vergadering werd samengeroepen teneinde te beraadslagen en te beslissen over de volgende dagorde:

1) verslag van de vereffenaar omtrent de vereffening en afsluiting der vereffening - goedkeuring door de Rechtbank van Koophandel te Leuven;

2) kwijting aan de vereffenaar;

3) sluiting van de vereffening.

BERAADSLAGING EN BESLISSINGEN

De vergadering stelt vast dat ze geldig werd samengesteld en dat ze bevoegd is om over de dagorde te

beraadslagen.

Gezien de enige vennoot bvba aMace, hier vertegenwoordigd door Lies Leemans die eveneens aanwezig

is, besluit de vergadering met éénparigheid van stemmen dat geen verantwoording moet worden gegeven van

de oproeping.

Vervolgens vat de vergadering de dagorde aan, en neemt na beraadslaging, de volgende beslissingen met

één parigheid van stemmen.

De vergadering verzoekt de volgende beslissingen en/of vaststellingen te acteren:

EERSTE BESLUIT:

De vereffenaar brengt verslag uit over het gebruik en de waarden van de vennootschap en legt de

rekeningen met stukken tot staving aan de algemene vergadering voor, zich baserend op het plan voor de

verdeling van de activa gedateerd op achttien september laatst, dat met het oog op de sluiting van de

... ...

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 9 SEP. 2014

Griffie Rechtbank van Koophancial te Laiven.

thod Waal iii

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

7.?

UI

bel«

Be Sta.

Griffie

111j1kll

i

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

vereffening en de verdeling van het gerealiseerd acte ter akkoordverklaring werd overgemaakt aan de Rechtbank van Koophandel te Leuven op 27 november 2013 laatst.

,Dé vereffenaar zet uiteen

- dat bij vonnis van de Rechtbank van Koophandel te Leuven in zitting van negen december tweeduizend dertien laatst, repertoriumnr. 4833, de rechtbank zich akkoord verklaarde met het plan voor de verdeling onder de verschillende schuldeisers zoals neergelegd, onder voorbehoud omtrent de volledige uitvoering van het voorgestelde plan en de verantwoordelijkeid van de vereffenaar;

- dat er geen bedragen meer vol te storten zijn op eerder door de vennoten toegezegde inbrengen.

Zij deelt tevens mede dat er zich bij de vereffening geen tegenstijdigheld van belangen heeft voorgedaan. De vereffenaar legt dit alles ter goedkeuring voor aan de vergadering.

Volgens de vereffenaar werd het vaststaande passief van de vennootschap volledig ten goede van de bvba aMace volledig vergoed door de activa van de vennootschap, De vennoot neemt de niet aangezuiverde schulden en openstaande rekeningen volledig ten leste. Er werd, indien nodig, een provisie aangelegd voor de voldoening van de nog te vestigen vennootschapsbelasting.

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering geeft algehele kwijting en ontlasting zonder enig voorbehoud of beperking aan Mevrouw Lies Leemans voor haar beheer als vereffenaar van de vennootschap.

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering spreekt de afsluiting der vereffening uit en stelde vast dat de CVA 'LIES LEEMANS CONSULTANCY" definitief opgehouden heeft te bestaan.

Zij besluit dat de maatschappelijke boeken en doculmenten gedurende minstens vijf jaar zullen neergelegd en bewaard worden ten huize van Mevrouw LEEMANS Lies, voormelde vereffenaar.

Er dienen geen maatregelen genomen te worden met het oog op de gerechtelijke bewaring van gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de vennoten, Voor zover er bij de vereffening ongekende activa vergeten werden, worden ze toebedeeld aan de enige vennoot, bvba aMace voornoemd,

Indien er nà de vereffening onbetaalde schulden van de vennootschap overblijven, worden deze tevens toebedeeld aan de enige vennoot bvba aMace, die deze ten laste zal nemen.

De voorzitter stelt vast dat alle punten van de dagorde besproken zijn, en hiervoor telkens een beslissing werd getroffen met éénparigheid van stemmen. Bijgevolg wordt de vergadering gesloten,

Identiteltsverklaring

De ondergetekende vereffenaar bevestigt de juistheid van de naam, de voornamen, de plaats en de datum van de geboorte aile comparanten op zicht van de door de Wet voorgeschreven bescheiden, meer bepaald aan de hand van identiteitskaarten en uittreksels uit de registers van de burgerlijke stand,

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Opgemaakt en verleden op voormelde datum te Korbeek-Lo, op de maatschappelijke zetel, na integrale voorlezing en toelichting, hebben de vereffenaar en de enige aandeelhouder getekend.

Lies Leemans, bvba Mace,

Vereffenaar. vertegenwoordigd door

Lies Leemans

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspeisoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vne'c-Abouti-et

aan het

Belgisch Staatsblad

Coordonnées
LIES LEEMANS CONSULTANCY (VERKORT) LLC

Adresse
Zetel: Eikeboomlaan 54, 3360 Korbeek-Lo

Code postal : 3360
Localité : BIERBEEK
Commune : BIERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande