LIESJE COPPENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LIESJE COPPENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.535.407

Publication

15/07/2015
ÿþ Abd 2.0

îl;t i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~ a 1:1 Zidiej

_ ~~, ;.

ter ~t ltílt;:~í =~~ d.:1 ~:~rlé~:niÁ~s~á.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

1111111110111.11,1.1111

Ondernemingsnr : 06 z 2 5-

Benaming JJ

(voluit) : Liesje Coppens

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1760 Roosdaal, Piezelstraat 23

Onderwerp akte : Oprichting - Benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Johan DE BRUYN te Zemst op 30 juni 2015, v66r registratie, dat

1. Mevrouw COPPENS Liesje, geboren te Gent op 9 maart 1983, rijksregisternummer 83.03.09-370.57 en haar echtgenoot

2. De heer DESMYTER Steven Fernand Julien, geboren te Poperinge op 10 november 1978, rijksregisternummer 7811.10-421.24, beiden wonende te 1760 Roosdaal, Piezelstraat 23.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming "LIESJE COPPENS", met zetel te 1760 Roosdaal, Piezelstraat 23.

De vennootschap heeft tot doel :

Het verlenen van diensten in het kader van de thuisverpleging en thuiszorg, vroedkunde, babyverzorging, kraamzorg zoals onder andere ziekenzorg, lichaamsverzorgende en therapeutische, begeleiding, pedicure en aanverwante activiteiten;

De aan-, verkoop en verhuring van alle medische, therapeutische, cosmetische en aanverwante apparatuur die met de verzorging samengaan;

Het beheren van bedrijven, ondermeer door het uitvoeren van, of het deelnemen in de organisatie, herstructurering of leiding, het geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied, het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en consultancy in het algemeen, zodat alles kan gedaan worden dat het ontstaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming, en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen kan ten goede komen.

De groot- en kleinhandel in confectie voor dames, heren en kinderen;

Het beheren van eigen onroerend en roerend vermogen, onder meer door het verwerven en valoriseren van alle patrimoniumbestanddelen, zo roerende als onroerende, materiele en immateriële; het nemen van participaties in ondernemingen en bezittingen, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het veilig beheer, de opbrengst en de groei van een patrimonium kan ten goede komen.

Het aangaan van leasing-overeenkomsten met betrekking tot onroerende goederen en duurzame bedrijfsgoederen en het leveren en verrichten van de hiermee verbandhoudende goederen en diensten.

Het uitbaten van een algemeen bedrijf van immobiliën en in het bijzonder: alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in voile eigendom als in vruchtgebruik enfof blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

- Het verstrekken van zekerheden, zakelijke of andere, zelfs ten behoeve van derden.

De vennootschap mag zelf of door tussenkomst van derden, alle mogelijke handels-, nijverheids-, financiele, roerende en onroerende handelingen en verrichtingen doen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel, of welke dit doel op welke wijze ook kunnen bevorderen. Zij zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, opslorping, fusie of deelneming op elke andere wijze in ondernemingen, vennootschappen of instellingen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wiens doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschap borg stellen of aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken, Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro en wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen op naam, zonder nominale waarde. Het kapitaal werd gedeeltelijk volstort in speciën.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 30 juni 2015 en zal worden afgesloten op 31 december 2016.Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, werden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 1 april 2015 tot 30 juni 2015,

De jaarvergadering zal worden gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni om 10 uur, Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2017.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief of via een ander communicatiemiddel mits individuele, uitdrukkelijke en schriftelijke instemmen van de bestemmelingen, vijftien dagen véór de vergadering, uitgenodigd, De brief vermeldt de agenda.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Na de oprichting werd besloten tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap aan te stellen Mevrouw Liesje Coppens voornoemd, Haar mandaat is van onbeperkte duur.

Volmacht werd verleend aan de Fiduciaire Beeckman-Vernaillen BVBA te 9400 Ninove-Okegem, Leopoldstraat 1, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen te verzekeren.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Johan De Bruyn

Tegelijk neergelegd :

- afschrift akte d.d. 30 juni 2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voór-ehouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
LIESJE COPPENS

Adresse
PIEZELSTRAAT 23 1760 O.L.V.-LOMBEEK

Code postal : 1760
Localité : ROOSDAAL
Commune : ROOSDAAL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande