LIFE IS A GAME !

Divers


Dénomination : LIFE IS A GAME !
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 817.575.881

Publication

25/03/2011
ÿþ MOD 2.2

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



IMII W IINIIInIIBI IflIYV " e;-yeie" pd.ter griffie der. rtecntbank van Koophandel

*110{6386* te Leuven, de 1 5.11AART 2011 DE GRIFFIER;

Griffie









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

Ondernemingsnr : 0817.575.881

Benaming

(voluit) : LIFE IS A GAME!

(verkort):

Rechtsvorm : Internationale Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Jan-Baptist Vinkstraat 4 te 3070 KORTENBERG

Onderwerp akte : ONTBINDING INTERNATIONALE VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de Internationale Vereniging zonder Winstoogmerk "LIFE IS A GAME!", opgemaakt door het ambt van meester Tom Verhaegen, notaris met standplaats te Overijse, op zestien februari tweeduizend en elf, "Geregistreerd te kantoor Overijse, de vierentwintig februari tweeduizend en elf. Twee bladen, geen verzendingen. Boek 126, blad 68, vak 12. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De e.a. Inspecteur atii (getekend) K. GUNS", blijkt dat:

1)De vergadering heeft besloten om de Internationale Vereniging zonder Winstoogmerk `LIFE IS A GAME!', met zetel te 3070 Kortenberg, Jan Baptist Vinkstraat 4, voortijdig en met onmiddellijke ingang te ontbinden en te vereffenen.

2)De vergadering stelde vast dat er geen actief meer is in de Vereniging en dat er geen passief is. Bijgevolg werd besloten geen vereffenaar aan te stellen en dient er geen overdracht van actief te gebeuren naar een gelijkaardige Vereniging.

De comparanten verklaarde dat de vereffening dadelijk werd voltrokken, gelet op het feit dat twee/derde van de leden aanwezig was en akkoord gingen met de onmiddellijke ontbinding en vereffening; dat er geen vereffenaar werd aangesteld; dat er geen activa noch passiva meer waren; en dat zij er zich onvoorwaardelijk toe verbonden alle eventuele nog niet gekende passiva voor hun rekening te nemen.

3)De heer Emmanuel DOMINIQUE, de heer Philippe GILIS en de heer Ronald MERST wordt volledig kwijting gegeven van hun mandaten als gedelegeerd bestuurder, beheerders, voorzitter, secretaris en penningmeester van de Vereniging.

4)De vereffening wordt ais definitief beëindigd beschouwd en de Vereniging houdt op te bestaan vanaf heden.

De boeken en bescheiden van de Vereniging zullen gedurende de wettelijke termijn bewaard worden door de heer Ronald MERST, ten zijne woonhuize.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(getekend) Notaris Tom Verhaegen

Tegelijkertijd neergelegd:

- uitgifte van de ontbinding internationale vereniging zonderd winstoogmerk.

Coordonnées
LIFE IS A GAME !

Adresse
JAN-BAPTIST VINKSTRAAT 4 3070 KORTENBERG

Code postal : 3070
Localité : KORTENBERG
Commune : KORTENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande