LIGHTHOUSE CAPITAL ADVISORY, AFGEKORT : LCA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LIGHTHOUSE CAPITAL ADVISORY, AFGEKORT : LCA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 808.343.659

Publication

29/11/2013
ÿþy mod 11.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

si

bet

aZ Be Sta

ullil Nllq19ll II IIIVIIq

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van K2opliapne

re " ~

te Leuven, de t ` ZU1zi

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr ; 0808.343.659

Benaming (voluit) : Lighthouse Capital Advisory

(verkort) : LCA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dorpelstraat 10

3078 KORTENBERG (EVERBERG)

Onderwerp akte :Verbeterende akte

Ingevolge proces verbaal van buitengewone algemene vergadering gesloten door het ambt van notaris Stefan Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal) op 18 oktober 2013 bekendgemaakt in de bijlagen tot het: Belgisch Staatsblad op 31 oktober daarna onder nummer 13165904 werd er een kapitaalverhoging: doorgevoerd van ¬ 81.500,00 door inbreng in natura.

in voormelde akte werd verkeerdelijk vermeld dat de kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld zonder vermeerdering van het aantal aandelen doch met een evenredige verhoging van de;

fractiewaarde van de aandelen. "

- dat er daarentegen wel nieuwe aandelen zullen uitgegeven worden zodat punt 1 van de agenda van:

voormelde akte de dato 18 oktober 2013 dient aangepast te worden en gelezen worden als volgt: "

"Verhoging van het kapitaal met eenentachtig duizend vijfhonderd euro (81.500,00 ¬ ) om het te brengen van; achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.660,00 ¬ ) naar honderd duizend en vijftig euro (100.050,00 ¬ ), De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld ten bedrage van eenentachtig duizend vijfhonderd euro (81.500,¬ } en zal gepaard gaan met de uitgifte van vierendertig (34) kapitaalaandelen van' dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving."

- dat eveneens de eerste conclusie van voormelde akte dient aangepast te worden en gelezen te worden als volgt:

"EERSTE CONCLUSIE

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met eenentachtig duizend vijf honderd euro (81.500,00 ¬ ) om het te brengen van achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 E) naar honderd duizend en vijftig: euro (100.050,00 ê).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij; zal gepaard gaan met de uitgifte van vierendertig (34) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde,' rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata, temporis vanaf de inschrijving. Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe, kapitaalaandelen tegen de prijs van tweeduizend driehonderd vierennegentig euro eenenveertig cent (¬ 2.394,41) per kapitaalaandeel en ieder kapitaal aandeel zal onmiddellijk volgestort worden ten belope van eenentachtig duizend vijfhonderd euro (¬ 81.500,00) of honderd procent (100%)."

- dat de tweede conclusie  Inschrijving op de kapitaalverhoging en vaststelling van de volstorting van de kapitaalaandelen, punt 1 dient aangepast en gelezen te worden als volgt:

"TWEEDE CONCLUSIE

1, Vervolgens heeft de voormelde vennoot verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële tceatand van de vennootschap "Lighthouse Capital Advisory" en de heer Vander Stichele Emmanuel voornoemd verklaart in te schrijven op de vierendertig (34) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van twee duizend driehonderd vierennegentig euro eenenveertig cent (¬ 2.394,41) per kapitaalaandeel en onder de hoger gestelde voorwaarden, zodat deze vierendertig (34) nieuwe, kapitaalaandelen aan de heer Vander Stichele Emmanuel worden toebedeeld en hij aldus houder wordt van aV de aandelen of in het totaal honderd vierendertig aandelen (134). "

dat de derde conclusie bijgevolg dient gelezen te worden als volgt:

" DERDE CONCLUSIE: De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat ingevolge voornoemde besluiten,' de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op honderd duizend en vijftig euro (¬ i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t

, A'oor-p. mod 11.1

behouden 100.050,-) werd gebracht en is vertegenwoordigd door honderd vierendertig gelijke aandelen (134) aandelen,'

aan het zonder nominale waarde."

Belgisch - dat bijgevolg de vierde conclusie dient aangepast en gelezen te worden als volgt:

Staatsblad "VIERDE CONCLUSIE: Wijziging van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat,

beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst,

"Artikel 5: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd duizend en vijftig euro (¬

100.050,00) en het kapitaal in euro is vertegenwoordigd door honderd vierendertig gelijke aandelen (134)

zonder vermelding van nominale waarde."

Voorts verklaart de heer Vander Stichele Emmanuel dat de zetel van de vennootschap ingevolge beslissing

van de zaakvoerder de data 23 oktober 2013 werd verplaatst naar 3061 Bertem (Leefdaal), Dorpstraat 545.

Het overige blijft ongewijzigd zoals gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 31 oktober

2013 onder nummer 13165904

Getekend not. Stefan Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal) op 18 november 2013.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/10/2013
ÿþmod 11.1

W t = I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

13165904

"

, gnthC oer

. i'.oc,r,`?:

te Leuvende 2 2 2013

DE GRIFFIE.F,°,

Griffie

e.



Ondernemingsnr: 0808.343.659

Benaming (voluit) : LIGHTHOUSE CAPITAL ADVISORY

(verkort) : LCA

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dorpelstraat 10

3078 Kortenberg (Everberg)

Onderwerp akte : Bijzondere algemene vergadering - statutenwijziging - kapitaalverhoginig

Uit het proces verbaal gesloten door not. Stefan Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal) op 18 oktober. 2013 om 12.00 uur ( neergelegd voor registratie) blijkt het volgende:

" 1, Eerste conclusie. Kapitaalverhoging.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met eenentachtig duizend vijf honderd euro (81.500,00 é)i om het te brengen van achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 ¬ ) naar honderd duizend en vijftig; euro (100.050,00 ¬ ).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld zonder; vermeerdering van het aantal aandelen doch met een evenredige verhoging van de fractiewaarde van dei aandelen,

2. Tweede conclusie  Inschrijving op de kapitaalverhoging en vaststelling van de volstorting van de; kapitaalaandelen

1. Vervolgens heeft de voornoemde vennoot verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en del financiële toestand van de vennootschap "Lighthouse Capital Advisory" en de voornoemde enige vennoot: Vander Stichele Emmanuel verklaart de kapitaalverhoging onmiddellijk te onderschrijven in geld en volledig te volstorten bij de onderschrijving ten belope van eenentachtig duizend vijfhonderd euro (81.500,- EUR).

2. De voorzitter verklaart en aile aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus' werd ingeschreven, aldus volgestort is ten belope van honderd (100%) procent.

3, De inbrengen in geld werd gedeponeerd overeenkomstig het wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer 363-1264248-87 op naam van de vennootschap bij de ING Bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 16 oktober 2013.

3.Derde Conclusie: Vaststelling van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat ingevolge voornoemde besluiten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op honderd duizend en vijftig euro (E 100.050,-) werd gebracht en is vertegenwoordigd door honderd gelijke aandelen(100) aandelen, zonder; nominale waarde.

4.Vierde Conclusie: Wijziging van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat,: beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd duizend en vijftig euro (¬ 100.050,00) en het kapitaal in euro is vertegenwoordigd door honderd gelijke aandelen (100) zonder vermelding; van nominale waarde, Het moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn. Deze aandelen zijn genummerd; van 1 tot 100."

5. Vijfde Conclusie; Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan de heer Vander Stichele Emmanuel alle machten om de gecoördineerde tekst; van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van dei bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

6, Zesde Conclusie: Machten aan de zaakvoerder

De huidige algemene vergadering verleent éénparig aile machten aan de zaakvoerder om haar conclusies! door te voeren, door onder meer de nodige boekingen te verrichten en al het nodige te doen om te komen tot: uitvoering van de zoëven genomen beslissingen.

Alle voorgaande beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen.

Voor analytisch uittreksel: notaris Stefan Vangoetsenhoven.

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.07.2013, NGL 16.07.2013 13302-0540-014
13/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.06.2012, NGL 12.06.2012 12157-0470-014
20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 18.07.2011 11299-0243-014
25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.07.2015, NGL 17.08.2015 15443-0336-014

Coordonnées
LIGHTHOUSE CAPITAL ADVISORY, AFGEKORT : LCA

Adresse
DORPELSTRAAT 10 3078 EVERBERG

Code postal : 3078
Localité : Everberg
Commune : KORTENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande