LILID

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LILID
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 552.527.143

Publication

12/05/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

08-05-2014

Griffie

*14304405*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0552527143

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

LILID

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bij akte ontvangen door Meester Willem TIMMERMANS, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel  Zichem op 5 mei 2014, neergelegd vóór registratie, werd de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  LILID opgericht.

VENNOTEN:

Mevrouw NYS Hannelore Agnes Yves Romain René, geboren te Sint-Niklaas op 22 december 1976, wonende te 3290 Diest, Nieuwe Dijkstraat 16.

INBRENG:

De oprichter heeft erkend en verklaard dat op de honderd zesentachtig (186) aandelen door haar werd ingeschreven tegen de prijs van honderd euro (100 EUR) per aandeel.

Hetzij in totaal honderd zesentachtig (186) aandelen vertegenwoordigend het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

VOLSTORTING:

De oprichter heeft vastgesteld en erkend dat deze inbreng door haar gedeeltelijk werd volgestort ten belope van dertienduizend euro (13.000 EUR).

RECHTSVORM EN NAAM:

De vennootschap heeft de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt:  LILID .

ZETEL:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3271 Scherpenheuvel-Zichem (Zichem), Steenweg Diest 38.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, face-to-face, per telefoon, per email, via een website, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op: -algemene psychologische behandeling van en psychologische begeleiding aan personen en groepen inclusief neuropsychologie;

-aanbieden van persoonlijke consultaties en begeleiding in het kader van psychotherapie, begeleiding bij gedragsverandering en coaching;

-aanbieden van persoonlijke consultaties, opleidingen, trainingen, workshops, lezingen en vormingen in groep of individueel;

-medische, geestelijke en sociaal maatschappelijke dienstverlening binnen de gezondheidszorg; -verlenen van employee assistance programs voor bedrijven bij psychologische problemen of de preventie ervan;

-interventies voor gedragsverandering in bedrijven gericht op het optimaliseren van de levensstijl; -aanbieden van communicatieadvies, coaching, consultatie, assessment, screening, human consultancy, loopbaanbegeleiding, stress- & ziektepreventie, prestatie- en competentiemanagement aan bedrijven;

Onderwerp akte :

Steenweg Diest 38

3271 Scherpenheuvel-Zichem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (E-BVBA)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

-uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek, testonderzoek en psychodiagnostisch onderzoek, al dan niet met behulp van neurotechnieken;

-uitvoeren van effectiviteitsstudies en kost-effectiviteitsstudies in de setting van de gezondheidszorg, industrie en dienstverlenende (zorg)sector;

-uitvoeren van marktstudies en marketingstudies;

-het aankopen, ontwikkelen, beheren, verhuren, verkopen, investeren van en in studiemateriaal, software, didactisch, therapeutisch en diagnostisch ondersteunend materiaal, literatuur, (verzorgings)producten;

-het ontwerpen, aankopen, beheren, verhuren, verkopen, investeren van een website en/of informatieplatform;

-het engageren en tewerkstellen van collega-zorgverstrekkers en andere professionelen die diensten en producten leveren rond lichamelijk en geestelijk welzijn hetzij op zelfstandige basis hetzij in loondienst;

-het organiseren en leveren van ondersteunende diensten voor collega-zorgverstrekkers en andere professionelen die diensten en producten leveren rond lichamelijk en geestelijk welzijn; -onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de huur en verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing; -consultancy en adviesverlening op het gebied van bedrijfsvoering en bedrijfsbeheer.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met het doel van de vennootschap of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken of helpen uitbreiden, zowel in België als in het buitenland.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken. Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan optreden als bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen.

DUUR:

De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur, vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om 17.00 uur in de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder jaar.

WINSTVERDELING:

De jaarlijkse winst wordt bepaald volgens de wet.

Op deze winst wordt minstens vijf ten honderd voorafge­nomen voor de wettelijke reserve. Deze

verplichting houdt op van zodra dit reservefonds een/tiende van het kapitaal van de vennootschap

bereikt.

De jaar vergadering beslist met gewone meerderheid van stemmen over de bestemming van de

winst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen. verdeling saldo na vereffening

Na betaling der schulden zal het batig saldo onder de vennoten verdeeld worden in verhouding met hun aandelen.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen als zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

Tot statutair zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: mevrouw NYS Hanelore, voornoemd, wonende te 3290 Diest, Nieuwe Dijkstraat 16.

BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS:

De zaakvoerder kan, overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan een mandataris.

De zaakvoerder kan de uitoefening van een deel van zijn bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht overdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van hun bevoegdheid.

III. OVERGANGS  en SLOTBEPALINGEN:

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend zestien, overeenkomstig de statuten.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal beginnen op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel en eindigen op 31 december 2015. Statutaire zaakvoerder

Mevrouw Hannelore Nys, voornoemd, tot statutair zaakvoerder benoemd, verklaart deze opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging niet te zijn getroffen door enige maatregel die zich tegen deze aanstelling verzet. Het betreft een bezoldigd mandaat behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan NV Engelen & Partners Accountants, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Ilgatlaan 21, en/of hun aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispuntbank der Ondernemingen, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Artikel 60 Wetboek vennootschappen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 maart 2014. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (ondertekend)

Tegelijk hiermee neergelegd: het uittreksel, de expeditie.

Christel Meuris, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16564-0175-012

Coordonnées
LILID

Adresse
STEENWEG DIEST 38 3271 ZICHEM

Code postal : 3271
Localité : Zichem
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande