LILIE PONET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LILIE PONET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.776.069

Publication

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 12.03.2014, NGL 31.03.2014 14079-0188-012
05/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 12.03.2013, NGL 28.03.2013 13079-0015-011
25/02/2015
ÿþVoorbehouden aan het -13elgisch Staatsblad

Med Word 11.1

P.J ln de bijlagen bij het BelgisehStaatsblad.bekend_te.maken kopie

na neerlegging ter griffie 4an derarde lTa''a, s \'.AN

KOOPH,`,i IDEL

I

Ondernemingsnr : 0833.776.069

Benaming

(voluit) : L1LUE PONET

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3071 Kortenberg, Leuvensesteenweg 609

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING & SLUITING VEREFFENING

Uit een akte verleden voor notaris Michael Boes te 3010 Kessel-Lo op 12 februari 2015, aangeboden ter registratie, blijkt dat:

Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LILIE PONET, met zetel te 3071 Kortenberg, Leuvensesteenweg 609, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven en BTW-plichtig onder nummer 0833.776.069.

De enige twee vennoten en zaakvoerders waren aanwezig.

De vergadering heeft volgende besluiten genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT: ONTSLAG ZAAKVOERDERS

De vergadering besluit tot ontslag van de zaakvoerders, zijnde mevrouw COENRAETS Sara, wonende te 3078 Kortenberg, Steenhofstraat 14, en mevrouw DEBROUWER Lindi Jenny Erika, wonende te 3078 Kortenberg, Prins Van Everbergstraat 16. Het ontslag gaat in zodra de vennootschap ontbonden en vereffend is na aenname van de volgende besluiten. Aan de zaakvoerders wordt kwijting gegeven voor de boekjaren waarvoor een jaarrekening werd opgesteld en voorgelegd. Genoemde zaakvoerders, hier aanwezig, aanvaarden dit ontslag en de modaliteiten.

TWEEDE BESLUIT: VERSLAGEN

De vergadering bespreekt het verslag van de zaakvoerders van heden, dat het voorstel tot ontbinding toelicht op basis van een staat van actief en passief per 30 januari 2015.

De vergadering bespreekt het verslag van bedrijfsrevisor Luk Ostyn te Leuven van heden over deze staat van actief en passief.

De vergadering sluit zich aan bij de conclusies die in de verslagen vervat zijn.

DERDE BESLUIT: ONTBINDING EN VEREFFENING

De vergadering besluit met ingang vanaf heden de vennootschap te ontbinden en te vereffenen, in toepassing van artikel 184, § 5 Wetboek van Vennootschappen.

Gezien de situatie van de rekeningen van de vennootschap, gezien de manifeste eenvoud daarvan, gezien het feit dal er geen schulden ten aanzien van derden zijn, en gezien de eenvoudige situatie van de twee voormelde vennoten die alle rechten bezitten, waarbij de verdeling integraal in de verhouding volgens het aandelenbezit kan geschieden, beslist de vergadering geen vereffenaar te benoemen, keurt zij de rekeningen en de verdeling goed, verleent zij kwijting aan de zaakvoerders en beslist zij om de vereffening onmiddellijk te sluiten en de definitieve ontbinding van de vennootschap vast te stellen, zodat het resterend actief na aanzuivering van kosten en eventueel te betalen belastingen, geheel zal uitgekeerd worden aan de voormelde vennoten volgens hun aandelenbezit.

De activiteiten van de vennootschap zijn reeds eerder beëindigd en er worden geen bijkomende activiteiten beoogd.

Er zijn geen onroerende goederen in de vennootschap. Langs de kant van de activa zijn er enkel vorderingen (terug te vorderen belastingen) en liquide middelen (bankgelden). De passiva bestaan enkel uit een rekening-courant in het voordeel van de zaakvoerders.

Alle activa en eisbare passiva worden overgenomen door de voormelde vennoten volgens hun aandelenbezit.

De rekeningen en stavende stukken zijn de vennoten reeds geruime tijd voor heden bekend.

De inhoud en de gevolgen van artikel 185 van het Wetboek van vennoot-schappen, dat voorziet dat, bij ontstentenis van de benoeming van enige vereffenaar, de zaakvoerder(s) van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ten aanzien van derden wordt (worden) beschouwd als vereffenaar(s), werden uiteengezet aan de vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

1 3 -~2-

LEUVEN

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden gedurende tenminste zeven jaar zullen bewaard

blijven op het adres te 3078 Kortenberg, Prins Van Everbergstraat 16,

VIERDE BESLUIT: VOLMACHTEN

De vergadering beslist tot machtiging aan mevrouw COENRAETS Sara en mevrouw DEBROUWER Lindi,

beiden voornoemd, en aan de accountant, zijnde Atfinco BV BVBA, met maatschappelijke zetel te 3010 Kessel-

Lo, Koning Albertlian 111, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om '

het nodige te doen voor de schrapping van de gegevens van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor

Ondernemingen en het Ondememingsloket, en om de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van '

wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

De notaris, (get. verso)

Michael BOES

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte

- verslag zaakvoerder met staat van activa en passiva

- verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

28/02/2011
ÿþ MW 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11031903*

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 6 FEB. 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

08 33 .`14.4 " 06.9

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : LILIE PONET

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Leuvensesteenweg 609 3071 Erps-Kwerps

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Bruno MARIENS, geassocieerd notaris te Kortenberg, op veertien februari tweeduizend en elf, nog te onderwerpen aan de formaliteit van registratie, blijkt dat werd opgericht: een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, onder de naam "LILIE PONET' en waarvan de zetel gevestigd wordt te 3071 Erps-Kwerps Leuvensesteenweg 609, door: Mevrouw DEBROUWER Lindi Jenny Erika geboren te Leuven op vier juni negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 3071 Kortenberg, Klapstraat 27 en door Mevrouw COENRAETS Sara, geboren te Leuven op éénentwintig augustus negentienhonderd achtenzeventig, wonende te 3078 Kortenberg, Steenhofstraat, 14;

Op de honderd (100) aandelen werd in geld ingeschreven en volstort als volgt: -door mevrouw DEBROUWER voornoemd, op vijftig aandelen, hetzij voor een som van negenduizend driehonderd Euro volstort ten belope van drieduizend honderd Euro -door mevrouw COENRAETS voornoemd, op vijftig aandelen, hetzij voor een som van negenduizend driehonderd Euro volstort ten belope van drieduizend honderd Euro Het nog niet volgestort aandeel van hun inbreng bedraagt voor elk bijgevolg: zesduizend tweehonderd Euro. Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij FORTIS BANK onder rekeningnummer 001/6337911-07, geopend op naam van de vennootschap-in-oprichting. Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal, hetzij zesduizend tweehonderd euro (6.200-¬ ), overeenkomstig het wetboek van vennootschappen, zoals blijkt uit voormeld bankattest.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid draagt de benaming "LILIE PONET'. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3071 Erps-Kwerps Leuvensesteenweg, 609. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen de grenzen van het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder. De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening, voor rekening van derden of gezamenlijk met derden, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger:

a. De klein- en groothandel, fabricatie en presentatie voor eigen rekening of voor rekening van derden in binnen- en buitenland van kleding, schoenen en lederwaren en bijhorende artikelen als daar zijn juwelen, agenda's enzovoorts evenals het organiseren van diverse evenementen in de sfeer van kleding en styling zoals ontbijtshoppings, makeover-dagen, vriendinnenavonden, modeshows,workshops, enzovoorts . Deze opsommingen zijn gegeven bij wijze van voorbeeld, maar zijn niet beperkend bedoeld.

b. Het beheren voor eigen rekening van patrimonium, zowel roerend als onroerend, materieel als immaterieel, inzonderheid het verhuren, verbeteren, in concessie geven, kopen en verkopen van onroerende goederen en handelsfondsen, met uitzondering van alle handelingen door de wet voorbehouden aan vastgoedmakelaars

c. Het opnemen van mandaten in andere vennootschappen, zoals dat van zaakvoerder, bestuurder en vereffenaar.

d. Het verlenen van borgstellingen ten behoeve van derden.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende , industriële, commerciële en financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel;

-De vennootschap is bevoegd, zonder uitzondering, alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering;

-Dit alles in de meest ruime zin en zonder dat voorafgaande opsommingen beperkend wezen;

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd Euro (¬ 18.600). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding

van nominale waarde, maar die elk één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand maart om achttien uur (18 u.); indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag_ gehouden. De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig besluiten of beraadslagen over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat onverminderd de mogelijkheid om de samenstelling van de vergadering en hei verloop van de werkzaamheden te bepalen in overeenstemming met de wet en de statuten. De zaakvoerders en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda. Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald. De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen. In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde wijziging van statuten slechts dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen, wanneer zij drie vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat deze winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in artikel 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. Na delging van de schulden en de lasten van de vennootschap zal hei saldo van het maatschappelijk vermogen verdeeld worden tussen de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten. Het eerste boekjaar gaat in vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen door de neerlegging ter griffie op de rechtbank van koophandel en eindigt op dertig september tweeduizend en twaalf. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien.

De vergadering beslist als zaakvoerder voor onbepaalde duur te benoemen, elk met individuele bevoegdheid: -mevrouw DEBROUWER Lindi voornoemd en mevrouw COENRAETS Sara voornoemd; Hun mandaat is onbezoldigd tot de algemene vergadering er anders over beslist. De vergadering beslist voorlopig geen commissaris te benoemen. De vennootschap stelt bij deze als haar bijzondere lasthebber aan, met

mogelijkheid van indeplaatsstelling: de heer Staf WUILLE Koning Albertlaan, 111, te 3010 Kessel-Lo en/of

Boekhoudkantoor BV-BVBA WUILLE & Co, met ondernemingsnummer 0874/345.330 Koning Albertlaan, 111,

te 3010 Kessel-Lo, al haar vertegenwoordigers en personeelsleden, met volgende machten :- Alle

inschrijvingen of aanvragen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde of wijziging hieraan te vorderen alsmede het aansluiten van de vennootschap bij alle mogelijke beroepsorganisaties vast te leggen.- Alle administratieve formaliteiten naar aanleiding van deze oprichting.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Notaris Bruno MARIENS, geassocieerd notaris te Kortenberg, Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor- beh uden aa;' het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luicc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
LILIE PONET

Adresse
LEUVENSESTEENWEG 609 3071 ERPS-KWERPS

Code postal : 3071
Localité : Erps-Kwerps
Commune : KORTENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande