LINCOLN ASSOCIATES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LINCOLN ASSOCIATES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 477.658.682

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 26.06.2014 14218-0167-017
25/08/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

te griffie van de Pardbandstalige st4t,reit, +5,>ri koophandel Brussel

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering d.d. 16 juni 2014:

De BVBA Excelerate, dhr. Matthieu Beaurain en dhr. Arnaud Cantet worden herbenoemd als bestuurders vanaf heden t.e.m. de algemene vergadering van 2020.

BVBA Excelerate

vertegenwoordigd door

Philip Van Wely

Bestuurder

Matthieu Beaurain

Bestuurder

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voorbehoud, aan he Belgisc Staatsb







*14159288*

neergelegd/ontvangen op

13 AUS, 201/1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0477.658.682 Benaming

(voluit) : Lincoln Associates

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel Park Hill, Jan Emiel Mommaertslaan 20A - 1831 Diegem (volledig adres)

0 derwerp akte: Herbenoeming bestuurders

10/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.05.2013, NGL 06.06.2013 13155-0320-017
31/01/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod word 11,1

entierq

1 8 J' he

Ondernemingsnr : 0477.658.682

Benaming

(voluit) : Lincoln Associates

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Regentschapsstraat 43 - 1000 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de Raad van Bestuur d.d. 5 november 2012 :

Op voorstel van de voorzitter beslist de Raad van Bestuur, in toepassing van artikel 2 der statuten de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Park Hill, Jan Emiel Mornmaertstaan 20A, 1831 Diegem.

Deze wijziging treedt in werking vanaf 1511112012.

BVBA Excelerate vertegenwoordigd door Philip Van Wely Bestuurder

Matthieu Beaurain Bestuurder

1H

II

II

Voor- behoud aan he Belgisc Staatsbi

*13018699*

gtaatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van buik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.05.2012, NGL 05.06.2012 12146-0455-017
28/07/2011
ÿþ( Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



S

lft1~~e ,

1 5 JUL

Griffie

\I\WHIMpl

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0477.658.682

Benaming

(voluit) : GRIFFIN ASSOCIATES

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Regentschapsstraat 43, 1000 Brussel

Onderwerp akte : buitengewone algemene vergadering - statutenwijziging

Uit het proces-verbaal gesloten door notaris JORIS STALPAERT te Tremelo op 14 juni 2011 (geregistreerd 3 bladen 0 verzendingen op het registratiekantoor te Haacht op 21/6/2011, boek N71 blad 05 vak 19, ontvangen : 25 euro, getekend de ontvanger ai H. Mertens, Verificateur) blijkt dat: de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap "GRIFFIN ASSOCIATES" met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de naam van de vennootschap te wijzigen in. LINCOLN ASSOCIATES.

Tengevolge van de naamswijziging wordt de eerste alinea van artikel 1 van de statuten gewijzigd als volgt: "Artikel één: Vorm en benaming

De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap, met benaming LINCOLN ASSOCIATES.(...)."

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen artikel zeven van de statuten te wijzigen als volgt: "Artikel zeven: Aard van de effecten

De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

De volgestorte aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam, aan toonder of. gedematerialiseerd, binnen de beperkingen voorzien door de wet.

Alle effecten aan toonder moeten door ten minste twee bestuurders worden ondertekend of van hun naamstempels worden voorzien.

De titularis kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn effecten aan toonder in effecten op naam of in gedematerialiseerde effecten.

Het gedemateriatiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten. Naar aanleiding van de inschrijving van de effecten in zulk register wordt aan de houder van het effect een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Alle effecten dragen een volgnummer.

De effecten aan toonder die zijn uitgegeven door de vennootschap en dewelke zich op een effectenrekening bevinden, bestaan in gedematerialiseerde vorm vanaf die datum. De andere effecten aan toonder worden, naarmate zij op een effectenrekening worden ingeschreven , eveneens automatisch gedematerialiseerd.

De effecten die zijn uitgegeven door de vennootschap en die niet zijn/worden ingeschreven op een effectenrekening, worden van rechtswege omgezet in gedematerialiseerde effecten op éénendertig december tweeduizend dertien."

DERDE BESLISSING

Tengevolge van de nieuwe procedure voor de vereffening van vennootschappen tengevolge de wijziging van de artikelnummers in het Wetboek van Vennootschappen, wordt het artikel 32 van de statuten te wijzigen als volgt:

"Artikel 32: Ontbinding-vereffening:

a) Wanneer, ten gevolge van geleden verlies, het netto actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

'vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld.

b) Wanneer het netto actief, tengevolge van geleden verlies, gedaald is tot minder dan één/vierde van het .`maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door een/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

c) Wanneer het netto actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over alle machten genoemd in het Wetboek van vennootschappen, zonder " bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht " tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal ' aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Voor elke vereffening wordt ter griffie een vereffeningsdossier bijgehouden dat de stukken bevat zoals voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moet worden vereffend, aangeeft, wordt bij het vereffeningsdossier gevoegd. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Voor het overige dient er gehandeld te worden overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen." VIERDE BESLISSING

De vergadering keurt de tekst van de als gevolg van de vorige beslissingen gecoördineerde statuten goed ' en verleent aan de bestuurders elke machtiging tot uitvoering van de genomen beslissingen.

Notaris Joris Stalpaert te Tremelo.

In bijlage : uitgifte van het proces-verbaal

historiek statuten en gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 04.07.2011 11255-0295-014
11/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.05.2010, NGL 07.06.2010 10158-0147-014
03/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 14.05.2009, NGL 27.05.2009 09167-0074-014
21/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 08.05.2008, NGL 15.05.2008 08142-0312-013
04/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.03.2007, NGL 29.05.2007 07168-0331-015
02/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 12.05.2005, NGL 30.05.2005 05188-5325-012
20/09/2004 : BL659565
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 28.07.2015 15360-0215-017
04/06/2004 : BL659565
05/12/2003 : BL659565

Coordonnées
LINCOLN ASSOCIATES

Adresse
JAN EMIEL MOMMAERTSLAAN 20A 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande