LINVATEC EUROPE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LINVATEC EUROPE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 463.420.369

Publication

27/06/2014
ÿþMod Word f f .f

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van ds jelegd/OfltVarigert op

1 8 JUNI 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank vareephande! Brussel

Ondernemingsnr : 0463.420.369

Benaming

(voluit) : Linvatec Europe

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : W.A. Mozartlaan 3, 1620 Drogenbos

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel van inbreng van een bedrijfstak

Uittreksel uit het voorstel van inbreng van de bedrijfstak door Linvatec Belgium NV aan Linvatec Europe BVBA in overeenstemming met artikel 716 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, dd. 5 juni 2014., dd. 5 juni 2014:

1. INLEIDING

De bestuursorganen van Linvatec Belgium NV ("Linvatec Belgium") en Linvatec Europe BVBA ("Linvatec Europe") hebben in gezamenlijk overleg het hiernavolgende voorstel opgesteld tot inbreng van de bedrijfstak "verkoopsactiviteiten" ('Bedrijfstak inzake Verkoopsactiviteiten") door Linvatec Belgium aan Linvatec Europe in overeenstemming met artikel 760 en volgende van het Wetboek van vennootschappen ("W.Venn.").

De bestuursorganen van Linvatec Belgium en Linvatec Europe wensen de inbreng van de bedrijfstak te onderwerpen aan de regeling omschreven in de artikelen 760 tot 767 W.Venn.

In overeenstemming met artikel 763 W.Venn., zal de inbreng van de Bedrijfstak inzake Verkoopsactiviteiten tot gevolg hebben dat de verbonden activa en passiva door toepassing van de wet zullen worden ingebracht door Linvatec Belgium in Linvatec Europe, in ruil voor de uitgifte van aandelen door Linvatec Europe aan Linvatec Belgium.

2.MOTIVERING VAN DE INBRENG VAN DE BEDRIJFSTAK

De bestuursorganen van Linvatec Belgium en Linvatec Europe zetten uiteen dat op de datum van dit voorstel, Linvatec Europe voor 100% een dochtervennootschap is van Linvatec Belgium. Linvatec Europe is bovendien de holdingvennootschap van de Europese CONMED groepsvennootschappen.

Linvatec Belgium heeft momenteel twee activiteiten. Enerzijds functioneert de vennootschap ais verkoopsentiteit van de CONMED groep op de Belgische markt. Anderzijds functioneert zij ook als de financieringsvennootschap voor de Europese groepsvennootschappen.

Momenteel centraliseert en levert Linvatec Europe herstellingsdiensten aan de Europese groepsvennootschappen van de CONMED groep op de site in België. Daarnaast voert zij algemene managementdiensten uit en verleent zij marketingdiensten, verkoopsondersteuning en distributiemanagement via de Belgische opslagplaats.

Linvatec Belgium en Linvatec Europe stellen momenteel de inbreng voor van de Bedrijfstak inzake Verkoopsactiviteiten van Linvatec Belgium in Linvatec Europe teneinde aile activiteiten, die te maken hebben met de verkoop voor België, binnen Linvatec Europe te centraliseren.

Bovendien is de niet-Amerikaanse financieringsfunctie van de CONMED groep gecentraliseerd binnen een gespecialiseerde entiteit, i.e. Linvatec Belgium, die verantwoordelijk is voor de intra-groepsfinanciering, voornamelijk binnen Europa. De cash pooling activiteiten van de Europese groepsvennootschappen kunnen worden toegevoegd aan de activiteiten van Linvatec Belgium. De voorgestelde inbreng van de Bedrijfstak inzake Verkoopsactiviteiten zal om deze redenen bijdragen aan de centralisatie van de operationele activiteiten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

1111111111111111q11[111111111

k

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

in België en zal aan de Belgische entiteiten toelaten om zich te focussen op hun respectievelijke voornaamste activiteiten, i.e. voor Linvatec Belgium, handelen als een holdingvennootschap en de financieringsactiviteiten en voor Linvatec Europe, de operationele activiteiten.

De verdere centralisatie van de Belgische activiteiten zal ook de huidige rol van Linvatec Europe versterken als het Europese hoofdkwartier van de CONMED groep.

Om deze redenen zijn de bestuursorganen van Linvatec Belgium en Linvatec Europe ervan overtuigd dat de inbreng van de Bedrijfstak inzake Verkoopsactiviteiten aan Linvatec Europe in het belang is van beide vennootschappen.

3.MODALITEITEN VAN DE INBRENG VAN DE BEDRIJFSTAK

3.1 Rechtsvorm, naam, doel en zetel van de vennootschappen die bij de inbreng van de bedrijfstak betrokken zijn (Artikel 760 §2, 1° W.Venn.)

3.1.1 De Inbrenger: Linvatec Belgium

De vennootschap die de Bedrijfstak inzake Verkoopsactiviteiten inbrengt (de "Inbrenger") is Linvatec Belgium. De Inbrenger is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te W.A. Mozartiaan 3, 1620 Drogenbos, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0471.726.242 (BTW BE 0471.726.242).

Het doel van de Inbrenger luidt overeenkomstig artikel 3 van de statuten als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland: het onderzoek, de ontwikkeling, de productie de commercialisatie, de import, de export, de aankoop, de verdeling, het uitoefenen van aile activiteiten van agentuur, makelaar, handelaar en onderhandelaar van alle medische producten, evenals de dienstverlening naar de cliënteel, dit alles rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, hetzij alleen, hetzij met derden, door oprichting van nieuwe vennootschappen, inbreng, command, inschrijving, aankoop van titels of aandelen, de fusie, samenwerking, vereniging en deelneming, huur of uitbating van alle goederen of rechten, of anderszins.

Zij mag elk beleidsmandaat en administratieve taak aanvaarden in elke vennootschap en om het even welke verenging en zich borg stellen.

Derhalve mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden."

3.1.2 De Begunstigde : Linvatec Europe

De vennootschap waarin de Bedrijfstak inzake Verkoopsactiviteiten wordt ingebracht (de "Begunstigde") is Linvatec Europe. De Begunstigde is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te W.A. Mozartlaan 3, 1620 Drogenbos, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0463.420.369 (BTW BE0463.420.369).

Het doel van de Begunstigde luidt overeenkomstig artikel 3 van de statuten als volgt

"De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, het onderzoek, de ontwikkeling, de productie, de commercialisering, de import, de export, de aankoop, de verkoop, de distributie, de uitoefening van alle activiteiten van agentuur, van makelaar, van handelaar en van groothandelaar van alle medische producten, evenals de dienstverlening aan het cliënteel.

De vennootschap zal bovendien diensten kunnen leveren van opslag, van logistiek en van distributie voor de verkoop van voorraden in Europa. Ze zal ook verantwoordelijk zijn voor het atgemeen beheer, voor de marketing en voor bepaalde administratieve diensten, voor de Europese dochterondernemingen en bijkantoren.

De vennootschap kan deelnemen in alle Belgische en/of buitenlandse vennootschappen, ondernemingen en/of verenigingen.

De vennootschap zal haar activiteiten kunnen uitoefenen ofwel voor haar eigen rekening, ofwel in samenwerking met derden, ofwel voor rekening van derden.

De vennootschap zal haar doel kunnen realiseren op alle plaatsen, met aile middelen en volgens de modaliteiten die het meest geschikt zullen lijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij zal, op algemene wijze, alle handels-, industriële, financiële, roerende en onroerende transacties kunnen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele, betrekking hebben op haar maatschappelijk doel of die van die aard zouden zijn de realisatie ervan te vergemakkelijken of te ontwikkelen.

De vennootschap zal een belang kunnen hebben bij wijze van inbreng, van fusie, van inschrijving of op enige andere manier in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijksoortig, analoog of verwant doel hebben of van die aard zijn dat van de vennootschap te bevorderen."

Aangezien het doel van de Begunstigde voldoende ruim is omschreven om de verkoopsactiviteiten die zouden worden ingebracht, te omvatten, is het bestuursorgaan van de Begunstigde van oordeel dat er geen wijzigingen nodig zijn aan het maatschappelijk doel van de Begunstigde.

3.2 Datum vanaf welke de nieuwe aandelen, uitgegeven door de Begunstigde, recht zullen geven om te

delen in de winsten, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht

(artikel 760 §2, 2° W.Venn.)

De nieuwe aandelen uitgegeven door de Begunstigde in het kader van de inbreng van de Bedrijfstak inzake Verkoopsactiviteiten zullen recht hebben om te delen in aile winsten van de Begunstigde, al dan niet ontstaan vóór of na de uitgifte van de aandelen. Er worden geen bijzondere regelingen getroffen met betrekking tot dit recht.

3.3 Datum vanaf welke de activiteiten van de Inbrenger boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de Begunstigde (artikel 760 §2, 3° W.Venn.)

De activiteiten van de Bedrijfstak inzake Verkoopsactiviteiten zullen vanuit boekhoudkundig en fiscaal standpunt geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Begunstigde vanaf 1 januari 2014, 000 (CET).

3.4 Bijzondere voordelen die worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de inbrenger en de Begunstigde (artikel 760 §2, 4° W.Venn.)

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de raad van bestuur van de Inbrenger of aan de leden van het college van zaakvoerders van de Begunstigde binnen het kader van de inbreng van de Bedrijfstak inzake Verkoopsactiviteiten.

3.5 Wijze van verdeling van de activa en passiva van de inbrenger

3.5.1 Algemene omschrijving

De Bedrijfstak inzake Verkoopsactiviteiten van de Inbrenger en de verbonden activa en passiva zullen worden ingebracht in de Begunstigde tegen een vergoeding die uitsluitend bestaat uit aandelen in de Begunstigde. Er zullen geen betalingen in geld plaatsvinden.

De Bedrijfstak inzake Verkoopsactiviteiten zal worden ingebracht tegen boekwaarde, die in totaal EUR 1.052.373 bedraagt per 31 december 2013. De Begunstigde zou 32 nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, uitgeven aan de Inbrenger, die dezelfde rechten en verplichtingen zullen hebben als de bestaande aandelen die werden uitgegeven door de Begunstigde. Het college van zaakvoerders van de Begunstigde waardeert de Begunstigde op EUR 66.675.586 op basis van haar eigen vermogen per 31 december 2013, waarbij één bestaand aandeel van de Begunstigde daarom wordt gewaardeerd op EUR 32.398,24 (EUR 66.675.586 gedeeld door 2.058 bestaande aandelen). De nieuwe aandelen zouden daarom worden uitgegeven tegen een inschrijvingsprijs van EUR 32.398,24 per aandeel. De totale inbrengwaarde van EUR 1.052.373 zal worden geboekt als kapitaal voor het bedrag van EUR 793,28 (fractiewaarde van EUR 24,79 vermenigvuldigd met 32 aandelen), en het saldo voor een bedrag van EUR 1M51.580,10 als uitgiftepremie. De uitgiftepremie zal worden geboekt op een onbeschikbare reserverekening en kan enkel worden uitgekeerd door middel van een beslissing genomen door de algemene vergadering met de meerderheidsvereisten die van toepassing zijn voor een wijziging van de statuten.

Vanuit een technisch en organisatorisch oogpunt vormt de Bedrijfstak inzake Verkoopsactiviteiten een entiteit die een onafhankelijke activiteit uitvoert en op eigen krachten functioneert. De Bedrijfstak inzake Verkoopsactiviteiten bestaat uit de verkoopsactiviteiten die worden uitgevoerd door Linvatec Belgium. Linvatec Belgium oefent de functies uit die typerend zijn voor een "full risk" distributeur met betrekking tot de verkoop op de Belgische markt van medisch materiaal geproduceerd in de Verenigde Staten van Amerika. Alle activa en passiva, rechten en verplichtingen alsook personeel die nodig zijn ter uitoefening van de verkoopsactiviteiten zullen worden overgedragen aan Linvatec Europe.

De activa en passiva van de Bedrijfstak inzake Verkoopsactiviteiten die zouden worden overgedragen zijn onder meer:

-Voorraad van afgewerkte producten;

-Machines en gereedschap;

-Vorderingen, schulden en liquide middelen;

-Klantenportefeu ilie;

-Alle ondersteunende activa; en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Personeel toegewezen aan de Bedrijfstak inzake Verkoopsactiviteiten.

Een gedetailleerder overzicht van de activa en passiva die worden ingebracht is uiteengezet in Bijlage 1.

Alle werknemers die momenteel te werk gesteld zijn door Linvatec Belgium, met uitzondering van één werknemer die verantwoordelijk is voor de financiële activiteiten, zijnde mevrouw Inge Van Stappen, zullen worden overgedragen aan de Begunstigde. Al deze werknemers zijn verbonden aan de verkoopsactiviteiten.

Geen onroerende goederen of zakelijke rechten worden overgedragen aan de Begunstigde.

De overdracht van de relevante activa en passiva in de Begunstigde omvat niet enkel de voormelde activa en passiva maar ook de vergunningen, erkenningen, cliënten, boekhouding en enige andere materiële en immateriële activa die verbonden zijn aan de Bedrijfstak inzake Verkoopsactiviteiten. De inbreng omvat in het algemeen alle rechten, vorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratief verhaal, persoonlijke rechten, zakelijke rechten of enige andere waarborgen verbonden aan de ingebrachte Bedrijfstak inzake Verkoopsactiviteiten, waarvan de Inbrenger de begunstigde is of die deze in eigendom heeft om enige reden, ten opzichte van derden, met inbegrip van de overheidsinstanties.

De bestuursorganen van de Inbrenger en de Begunstigde zullen de relevante derden contacteren met betrekking tot de activa en passiva die zouden moeten worden gesplitst op basis van de voormelde verdeling om een splitsing van de verschillende activa en passiva toe te laten. Indien ais een gevolg hiervan, nieuwe overeenkomsten zouden worden gesloten of bestaande overeenkomsten zouden worden gewijzigd, en deze overeenkomsten met zich zouden meebrengen dat wijzigingen zouden moeten worden gemaakt aan het bestaande voorstel, dan zullen de bestuursorganen de algemene vergadering van aandeelhouders van de Begunstigde hiervan op de hoogte brengen voorafgaand aan de algemene vergadering van aandeelhouders van de Begunstigde die beslist over de inbreng van de Bedrijfstak inzake Verkoopsactiviteiten. Indien om enige andere reden, wijzigingen zouden moeten worden aangebracht aan het huidige voorstel, dan zullen de bestuursorganen ook de algemene vergadering van aandeelhouders van de Begunstigde hiervan informeren voorafgaand aan de algemene vergadering van aandeelhouders die beslist over de inbreng van de Bedrijfstak inzake Verkoopsactiviteiten.

Vanaf het moment van de inbreng van de Bedrijfstak inzake Verkoopsactiviteiten, zullen alle activa en passiva zoals hierboven uiteengezet van rechtswege worden overgedragen aan de Begunstigde en zal de Begunstigde de eigenaar zijn van alle ingebrachte materiële en immateriële activa, rechten, contracten, vorderingen en schulden die worden overgedragen vanaf het moment van de inbreng.

Het personeel van de Inbrenger dat is verbonden aan de Bedrijfstak inzake Verkoopsactiviteiten zal van rechtswege worden overgedragen op de datum van de inbreng in de Begunstigde overeenkomstig de Collectieve Arbeidsovereenkomst nr. 32bis.

Ingevolge de inbreng van de Bedrijfstak inzake Verkoopsactiviteiten zal de Begunstigde verplicht zijn om, met betrekking tot de ingebrachte activa en passiva en vanaf de datum van de inbreng (en volgens de bepalingen en met inachtneming van de voorwaarden van de inbreng):

-alle passiva tegenover derden van Inbrenger ten laste te nemen en aile verbintenissen en verplichtingen van de Inbrenger uit te voeren;

-alle akkoorden en verbintenissen na te leven en uit te voeren die de Inbrenger heeft gesloten of heeft met of ten opzichte van enige derde of haar personeel of management alsook enige andere overeenkomsten of verplichtingen die haar binden om gelijk welke reden;

alle belastingen, taksen, contributies, verzekeringsbijdragen en premies te betalen, en in het algemeen, enige alle gewone of buitengewone lasten te dragen die zouden rusten op de overgedragen activa en passiva.

3.5.2 Inbreng van de Bedrijfstak inzake Verkoopsactiviteiten vanuit een boekhoudkundig oogpunt

Vanuit een boekhoudkundig oogpunt zal de inbreng van de Bedrijfstak inzake Verkoopsactiviteiten plaatsvinden zoals uiteengezet in Bijlage 1, op basis van de staat van activa en passiva van Linvatec Belgium per december 2013, waarbij een splitsing is gemaakt tussen de financierings- en holdingactiviteiten en de verkoopsactiviteiten.

Indien enige wijzigingen zouden moeten worden gemaakt aan de inbreng van de Bedrijfstak inzake Verkoopsactiviteiten vanuit een boekhoudkundig oogpunt, zullen de bestuursorganen de algemene vergadering van aandeelhouders van de Begunstigde daarvan informeren voorafgaand aan de algemene vergadering van aandeelhouders die beslist over de inbreng van de Bedrijfstak inzake Verkoopsactiviteiten.

4_ SLOTBPALINGEN

4.1 Pro Fisco

Voor-

behouden

aan het

+~

Belgisch

Stat tsbiad

Met het oog op de gerechtvaardigde financiële en economische noden van de inbreng van de bedrijfstak, zal de transactie plaatsvinden op een fiscaal neutrale basis overeenkomstig artikel 46, §1, 2a van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen. De inbreng van de bedrijfstak zal ook worden gerealiseerd op een fiscaal neutrale basis overeenkomstig artikel 117, §2 en 120 in fine van het Wetboek der Registratierechten en artikel 11 en 18, §3 van het BTW Wetboek.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

4.2 Buitengewone algemene vergadering

Een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Begunstigde zal worden gehouden in juli 2014 om te beslissen over de inbreng van de Bedrijfstak inzake Verkoopsactiviteiten.

5. NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL EN PUBLICATIE

Dit voorstel van inbreng zal worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel door (i) de raad van bestuur van de Inbrenger en (ii) het college van zaakvoerders van de Begunstigde In de maand juni 2014, rekening houdend dat de neerlegging dient te geschieden zes weken voorafgaand aan de inbreng. Een origineel exemplaar van het huidige voorstel zal worden bewaard op de maatschappelijke zetel van elke betrokken vennootschap.

Het college van zaakvoerders van Linvatec Europe en de raad van bestuur van Linvatec Belgium geven hierbij volmacht aan Meester Virginie Ciers, Meester Karolien Boghe en iedere andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te Terhulpsesteenweg 120, 1000 Brussel, ieder individueel handelend met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om dit voorstel neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank en om te ondertekenen en alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen om dit voorstel te laten publiceren in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Dit voorstel is opgesteld op 5 juni 2014 in vier originele exemplaren.

Het college van zaakvoerders van de Begunstigde en de raad van bestuur van de Inbrenger verklaren hierbij alle vier exemplaren van dit inbrengvoorstel te hebben ondertekend, waarvan er twee zullen worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel. De overige twee exemplaren zullen worden bewaard op de maatschappelijke zetel van de Inbrenger, respectievelijk de Begunstigde.

Bijlage: Staat van activa en passiva van de Bedrijfstak inzake Verkoopsactiviteiten per 31 december 2013.

Virginie Ciers

Lasthebber

Gelijktijdig neergelegd: een origineel exemplaar van het voorstel van de inbreng van een bedrijfstak door Linvatec Belgium NV aan Linvatec Europe BVBA in overeenstemming met artikel 716 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, dd. 5 juni 2014.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

17/09/2014
ÿþ Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

behg

aat

BeI Staa

neergelegdiontvangen op

0 8 SEP. 20%

ter griffie van 'iNederlandstalige

1111 teitIRIO II

18

- rechtbank-van-Koophandel.B.rusei___,

Ondernemingsnr : 0463.420.369

Benaming

(voluit) : LINVATEC EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: W.A. Mozartlaan nummer 3 te 1620 Drogenbos

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN DE BEDRIJFSTAK "VERKOOPSACTIVITEITEN" DOOR DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "LINVATEC BELGIUM"-WIJZIGING VAN DE STATUTEN-VOLMACHTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'LINVATEC EUROPE", met maatschappelijke zetel te 1620 Drogenbos, W.A. Mozartlaan 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0463.420.369 opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris 'met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de! CRAYENCOUR", op eenendertig juli tweeduizend veertien, geregistreerd op het Eerste Registratiekantoor van: BRUSSEL 3 op zeven augustus daaropvolgend, boek 5/3 bled 46 vak 16, ontvangen vijftig euro (50 EUR),: geïnd door de Adviseur a.i. Wim_ ARNAUT, blet dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

Eerste Beslissing

Kapitaalverhoging bij wijze van inbreng in natura van een bedrijfstak

Kennisname van het gemeenschappelijk voorstel van de inbreng van de bedrijfstak "Verkoopsactiviteiten"i overeenkomstig artikel 760 en volgende van het Wetboek van vennootschappen

Overeenkomstig artikel 760 en volgende van het Wetboek van vennootschappen heeft de raad van bestuur! van de naamloze vennootschap Linvatec Belgium, voormeld, samen met het college van zaakvoerders van d& vennootschap een gemeenschappelijk voorstel van inbreng van de bedrijfstak "Verkoopsactiviteiten" in de vennootschap opgesteld. Dit voorstel werd door ieder van de betrokken vennootschappen neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel op 18 juni 2014 en dit in overeenstemming met artikel 760 §3 van het 'wetboek van vennootschappen aldus zes weken vbeir de ondérhavige vergadering, en werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 27 juni 2014, onder nummer 14124554 voor de naamloze vennootschap Linvatec Belgium, voormeld, en onder nummer 14124555 voor de onderhavige vennootschap. Dit gemeenschappelijk voorstel bevat de noodzakelijke elementen zoals bepaald in artikel 760 §2 van het Wetboek van vennootschappen.

IJe vergadering verklaart kennis te hebben genomen van het bovenvermelde voorstel en hier geen opmerkingen op te hebben.

Kennisname van de bijzondere verslagen opgesteld door het college van zaakvoerders en de commissaris in overeenstemming met artikel 313 §1 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering verklaart voorafgaand aan deze vergadering een kopie van de volgende bijzondere verslagen te hebben ontvangen:

-het bijzonder verslag opgesteld door het college van zaakvoerders in overeenstemming met artikel 313 §1 van het Wetboek van vennootschappen;

-het verslag opgesteld door de commissaris, Grant Thornton Bedrijfsrevisoren BV CVBA, met maatschappelijke zetel te Potvlietlaan 6, 2600 Antwerpen, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen) onder het nummer 0439.814.826, vertegenwoordigd door de heer Gunther Lofts, bedrijfsrevisor, in overeenstemming met artikel 313 §1 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van de bovenvermelde verslagen en hier geen opmerkingen op te hebben.

De vergadering verklaart tevens uitdrukkelijk kennis te hebben genomen van de verduidelijking in het voormelde bijzonder verslag van het college van zaakvoerders dat de bankrekeningen die verband houden met, Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

t

Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014

de bedrijfstak "Verkoopsactiviteiten" eveneens worden ingebracht in de vennootschap. Het betreft de zichtrekening (current account) van de naamloze vennootschap Linvatec Belgium, voornoemd, bij ING België NV met rekeningnummer IBAN BE 29 3101 4687 5264, samen met aile daaraan verbonden rechten en verplichtingen, alsook de professionele rekening (business account) van de naamloze vennootschap Linvatec Belgium, voornoemd, bij ING België NV met rekeningnummer IBAN BE 29 3101 4687 5264-003-0-084, eveneens samen met aile daaraan verbonden rechten en verplichtingen.

Bovendien verklaart de vergadering uitdrukkelijk kennis te hebben genomen van de vergissing in het voorstel tot inbreng van de bedrijfstak "Verkoopsactiviteiten" met betrekking tot het saldo van de uitgiftepremie waarvan melding werd gemaakt in het voormelde bijzondere verslag van het college van zaakvoerders. Het bijzonder verslag meldt dat het voorstel tot inbreng van de bedrijfstak "Verkoopsactiviteiten" per vergissing een saldo van EUR 1.051.580,10 als uitgiftepremie vermeldt, terwijl dit in feite EUR 1.051.579,72 diende te zijn.

Het besluit van het verslag van de commissaris opgesteld overeenkomstig artikel 313 §1 van het Wetboek van vennootschappen luidt als volgt:

'De inbreng in natura door LINVATEC BELGIUM NV bij de BVBA LINVATEC EUROPE, bestaat uit de activa en passiva van de Bedrijfstak inzake Verkoopsactiviteiten van Linvatec Belgium.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura.

2.het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature.

3.de beschrijving van elke inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

4.0e waardering van de ingebrachte activa en passiva is gebaseerd op de boekwaarde per 31 december 2013 bij de inbrengende vennootschap Linvatec Belgium NV. Deze waarde houdt geen rekening met eventuele latente meer- entof minderwaarden. In dergelijke omstandigheden kan bezwaarlijk sprake zijn van een bedrijfseconomische waardering. De wederzijdse rechten van de betrokken partijen worden geëerbiedigd en hun verplichtingen zijn volledig vastgesteld ondanks het feit dat de waardering van de inbreng aan boekwaarde gebeurt, aangezien de inbrengende vennootschap rechtstreeks 100% van de aandelen van de verkrijgende vennootschap bezit. De waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt komt ten minste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De inbreng in nature van de voornoemde bedrijfstak zal vergoed worden door de uitgifte van 32 nieuwe aandelen van Linvatec Europe BVBA, aan een totale inschrijvingsprijs van EUR 1.052.373, waarvan EUR 793,28 als kapitaal zal worden geboekt en het saldo ten bedrage van EUR 1.051.579,72 als uitgiftepremie.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen lairness opinion'

Brussel, 10 jull 2014

Grant Thornton.Bedrijfsrevisoren CVBA

Commissaris

vertegenwoordigd dcor

Gunther Lofts

Bedrijfsrevisor

De waardering zoals voorgesteld door de commissaris in zijn verslag is dezelfde als deze voorgesteld in het verslag van het college van zaakvoerders.

Beslissing tot kapitaalverhoging door inbreng in nature

De voorzitter zet uiteen dat het college van zaakvoerders voorstelt om het kapitaal van de vennootschap te verhogen door een inbreng in natura door de enige vennoot, de naamloze vennootschap Linvatec Belgium, voornoemd, van de bedrijfstak "Verkoopsactivteiten".

De inbreng van de bedrijfstak "Verkoopsactiviteiten" bestaat uit de verkoopsactiviteiten die worden uitgevoerd door de naamloze vennootschap Linvatec Belgium, voornoemd. De bedrijfstak "Verkoopsactiviteiten" bevat de in het inbrengvoorstel en in onderhavige akte beschreven bestanddelen. Met name worden alle activa en passive, rechten en verplichtingen alsook het personeel dat nodig is ter uitoefening van de verkoopsactiviteiten overgedragen aan de vennootschap, zoals beschreven in het gemeenschappelijk voorstel en de billage bij dit voorstel.

Tevens worden, zoals uitdrukkelijk uiteengezet in het bijzonder verslag van het college van zaakvoerders opgesteld in overeenstemming met artikel 313 §1 van het Wetboek van vennootschappen, hierboven vermeld, de bankrekeningen die betrekking hebben op de bedrijfstak "Verkoopsactiviteiten" ingebracht, Het betreft meer bepaald de zichtrekening (current account) van de naamloze vennootschap Linvatec Belgium, voormeld, bij ING België NV met rekeningnummer IBAN BE 29 3101 4687 5264, met aile daaraan verbonden rechten en verplichtingen, alsook de professionele rekening (business account) van de naamloze vennootschap Linvatec Belgium, voormeld, bij ING België NV met rekeningnummer IBAN BE 29 3101 4687 5264-003-0-084, met alle daaraan verbonden rechten en verplichtingen.

De inbreng van de relevante activa en passiva in de vennootschap omvat niet enkel de voormelde activa en passive maar ook de vergunningen, erkenningen, cliënten, boekhouding en enige andere materiële en immateriële activa die verbonden zijn aan de bedrijfstak "Verkoopsactiviteiten". De inbreng omvat in het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

algemeen aile rechten, vorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratief verhaal, persoonlijke rechten, zakelijke rechten of enige andere waarborgen verbonden aan de in te brengen bedrijfstak "Verkoopsactiviteiten", waarvan de naamloze vennootschap Linvatec Belgium, voormeld, de begunstigde is of die deze in eigendom heeft om enige reden, ten opzichte van derden, met inbegrip van de overheidsinstanties,

-,Er 1fiCvden een enraereride deren af zaketijke reobten ametedragen aan de Yennzatschap.

De inbrengwaarde van de bedrijfstak "Verkoopsactiviteiten" werd vastgesteld op één miljoen tweeënvijftigduizend driehonderd drieënzeventig euro (EUR 1.052.373,00), zijnde de boekwaarde op basis van de staat van activa en passive van de naamloze vennootschap Linvatec Belgium, voorrneld, per 31 december 2013.

De vergadering beslist om de inbreng in nature van de bedrijfstak "Verkoopsactiviteiten" goed te keuren en het kapitaal van de vennootschap te verhogen met zevenhonderd drieënnegentig euro achtentwintig eurocent (EUR 793,28) om het te brengen van eenenvijftigduizend zeventien euro zeventien eurocent (EUR 51.017,17) op eenenvijftigduizend achthonderd en tien euro vijfenveertig eurocent (EUR 51.810,45), met de uitgifte van tweeëndertig (32) nieuwe aandelen op naam (nummers 2.058 tot en met 2.090), zonder vermelding van nominale waarde, met dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen, door een inbreng in natura van de bedrijfstak "Verkoopsactiviteiten" door de enige vennoot, de naamloze vennootschap Linvatec Belgium, voormeld, aan een totale inschrijvingsprijs van één miljoen tweeënvijftigduizend driehonderd drieënzeventig euro (EUR 1,052.373,00).

De vergadering beslist het verschil tussen de waarde van de inbreng in nature en het bedrag van de kapitaalverhoging, zijnde een bedrag van één miljoen eenenvijftigduizend vijfhonderd negenenzeventig euro tweeënzeventig eurocent (EUR 1.051.579,72) te plaatsen op een onbeschikbare rekening genaamd "Uitgiftepremies", dewelke slechts zal kunnen viorden verminderd of weggeboekt overeenkomstig de regels van toepassing voor een statutenwijziging. De uitgiftepremie zal in dezelfde mate als het kapitaal de waarborg voor derden uitmaken.

Alle verrichtingen die verband houden met de activiteiten van de bedrijfstak "Verkoopsactiviteiten" en die sinds 1 januari 2014, Ou00 (CET) werden verricht, worden vanuit boekhoudkundig en fiscaal standpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de vennootschap.

Inschrijving op de kapitaalverhoging vergoeding - aanvaarding van de nieuwe aandelen

In het kader van deze kapitaalverhoging is hier tussengekomen, de enige vennoot, de naamloze vennootschap Linvatec Belgium, voormeld,- vertegenwoordigd zoals gezegd, welke, na voorlezing van wat voorafgaat, en na verklaard te hebben volledig op de hoogte te zijn van het bedrag der kosten, lasten, vergoedingen of uitgaven, onder welke vorm ook, die voor rekening komen van de vennootschap ingevolge deze akte, ons verklaard heeft een inbreng te doen in nature van haar bedrijfstak ''Verkoopsactiviteiten" met een waarde van één miljoen tweeënvijftigduizend driehonderd drieënzeventig euro (EUR 1.052-373,00), waarvan zevenhonderd drieënnegentig euro achtentwintig eurocent (EUR 793,28) in het kapitaal, en één miljoen eenenvijftig duizend vijfhonderd negenenzeventig euro tweeënzeventig eurocent (EUR 1.051.579,72) als uitgiftepremie, en ons heeft verklaard de tweeëndertig (32) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die in het kader van voormelde kapitaalverhoging worden uitgegeven, te aanvaarden.

Tweede beslissing

Wijziging van de statuten

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten van de vennootschap als volgt te wijzigen, teneinde deze

aan te passen aan de voorgaande beslissing tot kapitaalverhoging:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt eenenvijftigduizend achthonderd en tien euro vijfenveertig eurocent (EUR

51,810,45). Het is verdeeld in tweeduizend negentig (2.090) aandelen zonder nominale waarde

Derde beslissing

Volmachten

De algemene vergadering geeft een volmacht

-aan elke zaakvoerder van de vennootschap elk individueel handelend met macht van indeplaatsstelling, teneinde de bovenstaande beslissingen uit te voeren, zoals, onder andere, de inschrijving in het aandeelhoudersregister van de bovenvermelde uitgifte van aandelen op de datum van vandaag, alsook deze inschrijving te ondertekenen en om alle andere handelingen te stellen en alle documenten te ondertekenen die nodig, nuttig of noodzakelijk zijn opdat de inbreng van de bedrijfstak "Verkoopsactiviteiten" tegenwerpelijk zou zijn aan derden en/of om de inbreng van de bedrijfstak "Verkoopsactiviteiten" te voltooien onder eender welk toepasselijk recht;

-aan de notaris en/of elk van zijn medewerkers, alsook aan Mr. Virginie Ciers, Mr. Karolien Boghe en/of enig andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, met zetel te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, elk individueel handelend met macht van indeplaatsstelling, en aan het OndernemingsIoket van de Brusselse Kamer van Handel en Nijverheid teneinde aile nodige formaliteiten te vervullen die uit deze vergadering voortvloeien, bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het rechtsperscnenregister, het Ondememingsloket en de BTW administratie en teneinde alle noodzakelijke documenten op te stellen en neer te leggen, zoals maar daartoe niet gelimiteerd, de geconsolideerde statuten en de uittreksels van deze akte, bij de griffie van de rechtbank van koophandel. Hiertoe mag de volmachtdrager in naam van de vennootschaP, alle verklaringen doen, alle documenten en stukken tekenen en in het algemeen, al hetgene doen dat noodzakelijk is daartce.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

,TegeUk hiermee neergeiegd., gellikvormige uitgifte van de akte, volmachten, verslag opgesteld door het College van zaakvoerders en verslag opgesteld door de commissaris, Grant Thornton Bedrijfsrevisoren BV CVBA vertegenwoordigd door de heer Gunther Laits, bedrijfsrevisor, in overeenstemming met artikel 313 §1 van het Wetboek van vennootschappen, gecoördineerde statuten.,

Voort

béhqucten

a'nIiet e

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 23.07.2014 14354-0107-038
05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 30.06.2013 13255-0264-036
31/05/2013
ÿþ Mod word 11.1

l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1-

im i

22 MijfM

Ondernemingsnr : 0463.420.369

Benaming

(voluit) : LINVATEC EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprake]ijkheid

Zetel : W.A. Mozartlaan nummer 3 te 1620 Drogenbos

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL IN EURO KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA - VERVANGING VAN DE STATUTEN - VOLMACHTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LINVATEC EUROPE", met maatschappelijke zetel te 1620 Drogenbos, W.A. Mozartlaan 3, ingeschreven in het Register van Rechtspersonen (Brussel) onder het nummer 0463.420.369, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op dertig april tweeduizend dertien, geregistreerd op het Tweede Registratiekantoor van Jette op veertien mei nadien, boek 45 blad 84 vak 1, ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR), geïnd door de Eerstaanwezend Inspecteur ai. W. ARNAUT, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen genomen heeft

Eerste Beslissing - Omzetting van het maatschappelijk kapitaal van Belgische franken in euro en afschaffing van de nominale waarde van de aandelen

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap om te zetten van Belgische franken in euro. Het maatschappelijk kapitaal van één miljoen Belgische franken (BEF 1.000.000) wordt omgezet naar vierentwintigduizend zevenhonderd negenentachtig euro vijfendertig cent (EUR 24.789,35). De nominale waarde van een aandeel wordt omgezet van duizend Belgische frank (BEF 1.000) naar vierentwintig euro negenenzeventig cent (EUR 24,79).

De vergadering beslist tot afschaffing van de nominale waarde van de 1.000 aandelen en bepaalt daarbij dat alle aandelen eenzelfde fractie van het kapitaal vertegenwoordigen.

Tweede Beslissing - Kapitaalverhoging bij wijze van inbreng in natura

Kennisname van de bijzondere verslagen opgesteld door de zaakvoerders en de commissaris in overeenstemming met artikel 313 §1 van het Wetboek van vennootschappen.

Het besluit van het verslag van de commissaris opgesteld overeenkomstig artikel 313 §1 van het Wetboek van vennootschappen luidt als volgt:

"De inbreng in natura door LINVATEC NEDERLAND BV bij de BVBA LINVATEC EUROPE, bestaat uit 215.232 aandelen in LINVATEC (UK) Limited en 1 aandeel in Linvatec Polska Sp. z.o.o., goed voor een totale waarde van EUR 63.715.000.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1,de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura.

2.het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding de inbreng in natura.

3.de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

4.de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is. De wàardering is gebeurd op basis van de discounted cash flow methode en maakt gebruik van projecties van toekomstige cash flows. Het ligt voor de hand dat wij ons onmogelijk borg kunnen stellen voor de realisatie van de toekomstige cash slows en evenmin voor de hypothesen waarop zijn steunen. Wel kunnen wij bevestigen dat zij op redelijke wijze werden onderbouwd en/of bevestigd door het bestuursorgaan en dat zij geen enkele kennelijke tegenstrijdigheid bevatten met de informatie waarvan wij kennis hebben en met de redelijkerwijze voorspelbare algemene evolutie. De waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bilagen bij ièf Bélgiscli Staatsblad - 31/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

- op basis van de door het bestuursorgaan weerhouden hypothesen - komt ten minste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is,

De inbreng in natura van de voornoemde aandelen zal vergoed worden door de uitgifte van 1.058 nieuwe aandelen van Linvatec Europe BVBA, aan een totale inschrijvingsprijs van EUR 63.715.000, waarvan EUR 26.227,82 als kapitaal zal worden geboekt en het saldo ten bedrage van EUR 63.688.772,18 als uitgiftepremie.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' is.

Brussel, 26 april 2013

Grant Thomton Bedrijfsrevisoren CVBA

Commissaris

vertegenwoordigd door

Gunther Loits

Bedrijfsrevisor"

De waardering zoals voorgesteld door de commissaris in zijn verslag is dezelfde als deze voorgesteld in het verslag van de zaakvoerders.

Beslissing tot kapitaalverhoging door inbreng in natura

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met zesentwintig duizend tweehonderd zevenentwintig euro tweeëntachtig eurocent (EUR 26.227,82) om het te brengen van vierentwintig duizend zevenhonderd negenentachtig euro vijfendertig cent (EUR 24.789,35) naar eenenvijftigduizend zeventien euro zeventien eurocent (EUR 51.017,17), met de uitgifte van duizend achtenvijftig (1.058) nieuwe aandelen op naam (nummers 1.001 tot en met 2.058), zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen, door een inbreng in natura van voornoemde 215.233 aandelen door een persoon die geen vennoot is.

De vergadering beslist het verschil tussen de waarde van de inbreng in natura en het bedrag van de kapitaalverhoging, zijnde een bedrag van drieënzestig miljoen zeshonderd achtentachtigduizend zevenhonderd tweeënzeventig euro achttien eurocent (EUR 63.688.772,18) te plaatsen op een onbeschikbare rekening genaamd "Uitgiftepremies", dewelke slechts zal kunnen worden verminderd of weggeboekt overeenkomstig de regels van toepassing voor een statutenwijziging. De uitgiftepremie zal in dezelfde mate als het kapitaal de waarborg voor derden uitmaken.

Derde beslissing - Vervanging van de statuten

De vergadering besluit om nieuwe statuten aan ten nemen in het Nederlandse teneinde deze in overeenstemming te brengen met het Wetboek van vennootschappen en de voormelde beslissingen, zonder wijziging van het doel van de vennootschap, en die zullen luiden ais volgt:

Uittreksel der statuten

Vorm - benaming

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam LINVATEC EUROPE.

Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1620 Drogenbos, W.A. Mozartlaan 3.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, het onderzoek, de ontwikkeling, de productie, de commercialisering, de import, de export, de aankoop, de verkoop, de distributie, de uitoefening van alle activiteiten van agentuur, van makelaar, van handelaar en van groothandelaar van aile medische producten, evenals de dienstverlening aan het cliënteel.

De vennootschap zal bovendien diensten kunnen leveren van opslag, van logistiek en van distributie voor de verkoop van voorraden in Europa. Ze zal ook verantwoordelijk zijn voor het algemeen beheer, voor de marketing en voor bepaalde administratieve diensten, voor de Europese dochterondernemingen en bijkantoren.

De vennootschap kan deelnemen in aile Belgische en/of buitenlandse vennootschappen, ondernemingen en/of verenigingen.

De vennootschap zal haar activiteiten kunnen uitoefenen ofwel voor haar eigen rekening, ofwel in samenwerking met derden, ofwel voor rekening van derden.

De vennootschap zal haar doel kunnen realiseren op alle plaatsen, met alle middelen en volgens de modaliteiten die het meest geschikt zullen lijken.

Zij zal, op algemene wijze, alle handels-, industriële, financiële, roerende en onroerende transacties kunnen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele, betrekking hebben op haar maatschappelijk doel of die van die aard zouden zijn de realisatie ervan te vergemakkelijken of te ontwikkelen.

De vennootschap zal een belang kunnen hebben bij wijze van inbreng, van fusie, van inschrijving of op enige andere manier in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijksoortig, analoog of verwant doel hebben of van die aard zijn dat van de vennootschap te bevorderen.

Maatschappelijk kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt eenenvijftigduizend zeventien euro zeventien eurocent (EUR 51.017,17). Het is verdeeld in tweeduizend achtenvijftig (2.058) aandelen zonder nominale waarde.

Winstverdeling

' . Vobr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Op voorstel van de zaakvoerder, of indien zulks werd ingesteld, het college van zaakvoerders, beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst, mits eerbiediging van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

in geval van ontbinding, na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder at de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen/betaalt de vereffenaar(s) bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Gewone algemene vergadering

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden op de derde woensdag van de maand mei om tien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden. Tenzij anders vermeld in de oproeping vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap.

leder aandeel geeft recht op één stem.

Behoudens andersluidende wettelijke of statutaire bepalingen, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen, ongeacht het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen. Blanco en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld,

Aanduiding der gemachtigde personen en hun bevoegdheden

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering. Indien meerdere zaakvoerders werden benoemd, handelen ze als college dat bij meerderheid beslist.

Hun aantal en de duur van de opdracht van zaakvoerder wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerder(s) waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval meer dan één zaakvoerder werd benoemd, door twee gezamenlijk optredende zaakvoerders, die geen bewijs van een voorafgaand besluit van het college van zaakvoerders tegenover derden moet(en) leveren.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers handelend binnen de grenzen van hun opdracht.

Vierde beslissing - Volmachten

De algemene vergadering geeft een volmacht:

-aan elke zaakvoerder van de vennootschap alsook aan Mr. Virginie Ciers, Mr, Karolien Boghe en/of enig andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, met zetel te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, elk individueel handelend met macht van indeplaatsstelling, teneinde de bovenstaande beslissingen uit te voeren, zoals, onder andere, de inschrijving van de overdracht van de aandelen in het aandeelhoudersregister van de betreffende vennootschappen en om alle andere handelingen te stellen en alle documenten te ondertekenen die nodig, nuttig of noodzakelijk zijn opdat de overdracht tegenwerpelijk zou zijn aan derden en/of om de overdracht van de aandelen te voltooien onder eender welk toepasselijk recht;

-aan elke zaakvoerder van de vennootschap elk individueel handelend met macht van indeplaatsstelling, teneinde de bovenstaande beslissingen uit te voeren, zoals, onder andere, de inschrijving in het aandeelhoudersregister van de bovenvermelde uitgifte van aandelen op de datum van vandaag, alsook deze inschrijving te ondertekenen;

-aan de notaris en/of elk van zijn medewerkers, alsook aan Mr. Virginie Ciers, Mr. Karolien Boghe en/of enig andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, met zetel te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, elk individueel handelend met macht van indeplaatsstelling, en aan het Ondernemingsloket van de Brusselse Kamer van Handel en Nijverheid teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen die uit deze vergadering voortvloeien, bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het rechtspersonenregister, het Ondernemingsloket en de BTW administratie en teneinde alle noodzakelijke documenten op te stellen en neer te leggen, zoals maar daartoe niet gelimiteerd, de geconsolideerde statuten en de uittreksels van deze akte, bij de griffe van de rechtbank van koophandel. Hiertoe mag de volmachtdrager in naam van de vennootschap, alle verklaringen doen, alle documenten en stukken tekenen en in het algemeen, al hetgene doen dat noodzakelijk is daartoe,

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd : gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten, gecoördineerde statuten, bijzondere verslagen opgesteld door de zaakvoerders en de commissaris in overeenstemming met artikel 313 §1 van het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/04/2013
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i liiiu5iii0856*iiAoiuiiu

*130

Ondernemingsnr: 0463.420.369

Benaming

(voluit) : LINVATEC EUROPE

(verkort)

Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : W.A. Mozartlaan 3, 1620 Drogenbos

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders

Uittreksel uit de unanieme en schriftelijke besluiten van de enige vennoot ter vervanging van de bijzondere algemene vergadering d.d. 12 maart 2013:

1. Ontslag en benoeming van zaakvoerders

De Vennoot neemt akte van en aanvaardt voor zover als nodig het ontslag van de heer John Hamilton, met woonplaats te 4000 Silk Oak Lane, Palm Harbour, FL 34685, Verenigde Staten van Amerika, in de hoedanigheid van zaakvoerder van de Vennootschap, tot welke functie hij werd benoemd door de buitengewone algemene vergadering van vennoten van 23 april 2001 en waarvan publicatie geschiedde in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 23 mei 2001, onder nummer 20010523, en dit met ingang van 8 maart 2013. De Vennoot besluit alle bevoegdheden die verleend werden aan de heer Hamilton in hoedanigheid van' zaakvoerder, in te trekken met onmiddellijke ingang.

De Vennoot beslist daaropvolgend om volgende personen te benoemen in de hoedanigheid van zaakvoerder van de Vennootschap met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur;

-de heer Daniel S. Jonas, geboren op 31 januari 1964 te Pennsylvania, Verenigde Staten van Amerika, met woonplaats te 316 Highland Avenue, Syracuse, NY 13203, Verenigde Staten van Amerika;

-de heer Luke A. Pomilio, geboren op 11 november 1964 te New York, Verenigde Staten van Amerika, met woonplaats te 8668 Teugega Point, Rome, NY 13440, Verenigde Staten van Amerika; en

-de heer Dominique Hazo, geboren op 18 mei 1954 te Donaueschingen, Duitsland, met woonplaats te Avenue Des Lumières 1, 94230 Cachan, Frankrijk.

Alle handelingen gesteld in naam van de Vennootschap, verbinden deze slechts indien zij is vertegenwoordigd

door haar zaakvoerder of, indien er meerdere zaakvoerders zijn, door één zaakvoerder, Elke zaakvoerder kan

alleen handelend beslissingen nemen overeenkomstig artikel 12 van de statuten.

Er zijn aldus op heden drie zaakvoerders:

-de heer Daniel S. Jonas;

-de heer Luke A. Pomilio; en

-de heer Domique Hazo.

2. Volmachten

De Vennoot beslist om volmacht te geven aan Mr Virginie Ciers, Mr Karolien Boghe en/of enig ander advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle normalerwijs noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de` aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodlge formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch. Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, aile verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, meer algemeen, het noodzakelijke doen.

Lasthebber

Virginie Ciers -.-_--

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t

ORLISSM

2 1 MRT 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

30/11/2012
ÿþ Mcd word 19.1

!l:E ! ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

21 ii0'i. 2011

Griffie

i ii uN 1H! 1H! 1111111

*12194027*

I

Ondernemingsnr : 0463.420.369

Benaming

(voluit) : Linvatec Europe

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : W.A. Mozartlaan 3, 1620 Drogenbos

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit de besluiten van de enige vennoot handelend in de plaats van de bijzondere algemene vergadering d.d.14 november 2012.

1.Herbenoeming van de commissaris

De enige vennoot beslist PKF Bedrijfsrevisoren BV CVBA, met maatschappelijke zetel te Potvlietlaan 6, 2600 Antwerpen en ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0439.814.826, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Gunther Laits, bedrijfsrevisor, te herbenoemen als commissaris van de Vennootschap. De commissaris wordt benoemd voor drie boekjaren en zijn mandaat zal eindigen na afloop van de jaarlijkse algemene vergadering van het jaar 2015 die zal warden bijeengeroepen om uitspraak te doen over de rekeningen van het boekjaar 2014.

2, Volmacht

De enige vennoot beslist om volmacht te geven aan Mr, Virginie Ciers, Mr. Maxime Colle, Mr. Karolien Boghe of enig ander advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder alleen handelend met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle normalerwijs noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, meer algemeen, het noodzakelijke doen.

Virginie Ciers

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.05.2012, NGL 07.08.2012 12383-0084-033
22/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 08.06.2011, NGL 21.06.2011 11179-0269-033
28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 24.06.2010 10206-0115-031
12/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 03.06.2009, NGL 11.06.2009 09210-0150-031
29/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 21.05.2008, NGL 26.05.2008 08154-0260-031
08/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.07.2007, NGL 06.08.2007 07535-0368-029
25/07/2006 : BL624743
03/08/2005 : BL624743
16/07/2015
ÿþt'. r,~

yn

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a tet"gelegecntvartnon OO

flhI11111111um111un

7 2Q5

i

ter griffie van de Nedarr~nd~~~~ixt~

>~~--,.~r~~~~~r-~º%~ ,~,~~f ~. ~,, , .~

r..~m-'1%.YL.:ií

Ondernemingsnr : 0463.420.369

Benaming

(voluit) : L1NVATEC EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : W.A. Mozartlaan 3, 1620 Drogenbos

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van zaakvoerders

Uittreksel uit de besluiten van de enige vennoot ter vervanging van de bijzondere algemene vergadering d.d.. 7juli 2015:

1. Ontslag en benoeming van zaakvoerders

De Vennoot neemt akte van en aanvaardt voor zover als nodig het ontslag van de heer Dominique Hazo, met woonplaats te 94230 Cachan, Avenue Des Lumières 1, Frankrijk, in de hoedanigheid van zaakvoerder van de Vennootschap, tot welke functie hij werd benoemd door de buitengewone algemene vergadering van vennoten van 12 maart 2013 en waarvan publicatie geschiedde in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 2 april 2013, onder nummer 13050856, en dit met ingang van 7 juli 2015. De Vennoot besluit alle bevoegdheden die verleend werden aan de heer Hazo in hoedanigheid van zaakvoerder, in te trekken met onmiddellijke ingang,

De Vennoot beslist daaropvolgend om de heer Patrick Joseph Beyer, geboren op 12 oktober 1965 te Michigan, Verenigde Staten van Amerika, met woonplaats te The Dial House, St. Peters Street, Marlow, SL7 111Q, Buckinghamshire, United Kingdom, te benoemen in de hoedanigheid van zaakvoerder van de Vennootschap met onmiddellijk ingang en voor onbepaalde duur. Zijn mandaat is niet bezoldigd.

Alle handelingen gesteld in naam van de Vennootschap, verbinden deze slechts indien zij is vertegenwoordigd door haar zaakvoerder of, indien er meerdere zaakvoerders zijn, door één zaakvoerder. Elke zaakvoerder kan alleen handelend beslissingen nemen overeenkomstig artikel 12 van de statuten.

Er zijn aldus op heden drie zaakvoerders:

- de heer Daniel S. Jonas;

- de heer Luke A. Pomilio; en

- de heer Patrick Joseph Beyer.

2. Volmachten

De Vennoot beslist om volmacht te geven aan Mr Virginie Ciers, Mr Christophe Verstappen en/of enig ander advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle normalerwijs noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, meer algemeen, het noodzakelijke doen.

Lasthebber

Virginie Ciers

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

06/08/2004 : BL624743
11/08/2003 : BL624743
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 07.08.2015, NGL 31.08.2015 15562-0252-041
19/09/2002 : BL624743
21/09/2015 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2014, GGK 28.05.2015, NGL 16.09.2015 15588-0553-038
23/05/2001 : BL624743
10/11/2000 : BL624743
30/05/1998 : BL624743

Coordonnées
LINVATEC EUROPE

Adresse
W.A. MOZARTLAAN 3 1620 DROGENBOS

Code postal : 1620
Localité : DROGENBOS
Commune : DROGENBOS
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande