LIONS HEAD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LIONS HEAD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.855.442

Publication

16/01/2014
ÿþMod2o



bot In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



III

UME





Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 7 M14

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : o 5 x3 . eb S.. ÿ ,~

Benaming

(voluit) : Lions Head

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3080 Tervuren, Jezus Eiklaan 19

Onderwerp akte : Oprichting - benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bénédicte Célis te Wezembeek-Oppem, op 02 januari 2014, vôôr registratie dat:

De heer JACQUEMYNS Erwin, geboren te Brussel op 04 juli 1969, en zijn echtgenote mevrouw MISEUR,. Griet Adriana Leone, geboren te Leuven op 09 januari 1970, samen wonende te 3080 Tervuren, Jezus Eiklaan 19.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met de volgende bepalingen: NAAM: Lions Head

ZETEL: 3080 Tervuren, Jezus Eiklaan 19

DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL: 18.600,00¬ vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde.

PLAATSING VAN HET KAPITAAL: De heer JACQUEMYNS Erwin, voornoemd, heeft ingeschreven op, honderd vijfentachtig (185) aandelen en mevrouw MISEUR Griet, voornoemd, heeft ingeschreven op één (1), aandeel. Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het: Wetboek van vennootschappen, door comparanten in verhouding tot hun aandelenbezit, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE45 6451 0030 3489, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de Bank van Breda, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 20 december 2013 afgeleverd bankattest dat door de notaris op het kantoor bewaard zal worden.

De iinschrijvers verklaren dat het maatschappelijk kapitaal werd volgestort ten belope van 6.200¬ , in'; verhouding tot hun aandelenbezit.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van het daaropvolgende jaar; het, eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van een uittreksel op de griffie van de bevoegde rechtbank en zal, worden afgesloten op 31 december 2014.

RESERVES; VERDELING VAN DE WINST; VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVEND, SALDO: Het batig saldo van de winst wordt ter beschikking van de algemene vergadering gesteld, na afhouding van vijf procent voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat deze reserve tien procent van het' maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het batig saldo van de vereffening wordt tussen vennoten verdeeld In; verhouding tot het deel van het maatschappelijk kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, na betaling van, schulden, lasten en kosten van de vereffening.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders(s), al dan niet vennoten., Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten,; zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van, de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Interne vertegenwoordigingsbevoegdheid: Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden' om alleen aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. ledere zaakvoerder kan onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde taken, zoals de technische leiding of zelfs het ganse dagelijks bestuur, toevertrouwen aan één of meer personen, al dan niet vennoot of zaakvoerder. Zij zullen tevens, onder hun verantwoordelijkheid, aan iedere mandataris speciale volmachten mogen verlenen.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid: 1, Is er één zaakvoerder, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle akten en in rechte. 2. Zijn er meerdere zaakvoerders, dan zullen zij alleen optreden, behoudens andersluidende beslissing door de algemene vergadering. Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbeperkte duur : de heer JACQUEMYNS Erwin, voornoemd.

DOEL: De vennootschap heeft Lot doel zowel in België als in het buitenland:

Op de laatste blz van Luik e vermelden : netto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

-Ripa-gentil' $ut'Bcelgigèlt Ster§bT d = Tb/0T720T4 - Annexes dû Moniteur belge

it Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bénédicte Célis, notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING -de uitgifte van de oprichtingsakte.

BiJingeil bij lfetBélgieh S tssbl d -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.HR coaching en training diensten, recrutement en selectie, organisatie van audits inzake assësments, leadership en management.

2.Het verlenen van advies en raadgeving aan ondernemingen, vennootschappen, natuurlijke en rechtspersonen op het vlak van sales, marketing en businessdevelopment, dit alles in de breedste zin.

3.Het verstrekken van consultancy diensten op het vlak van bedrijfsorganisatie, strategie, implementatie van methodologieën en praktijken, dit alles in de breedste zin.

4.Het verlenen van persona{ coaching en therapie, zowel arbeids-gerelateerd als klinisch-gerelateerd.

6.De oprichting, het beheer en de exploitatie van instellingen met een gediversifieerde infrastructuur in het kader van de geestelijke gezondheidszorg, ten behoeve van personen met psychische problemen en verslavingsziekten,

6.Het verlenen van therapeutische diensten ten behoeve van het geestelijk welzijn van personen.

7.1-let besturen van vennootschappen.

&Het aankopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen, renoveren, uitrusten en ombouwen van onroerende goederen.

9.Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van de eigen roerende en onroerende goederen.

10.Aan en verkoop van wijnen en bieren en aanverwante produkten.

11.De uitbating van een kleinhandel- en horecazaak, met name wijn  en bierbar en traiteurdienst.

12.De organisatie en commercialisering van reizen voor derden (zowel ondernemingen ais particulieren) Deze opsomming is niet beperkend,

De vennootschap kan alle roerende, onroerende, commerciële, financiële, technische .en industriële verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot het verwezenlijken van haar doel. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doet of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen,

De vennootschap mag alle mandaten en functies in andere vennootschappen uitoefenen.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden indien de vereiste vergunningen/attesten ter beschikking zijn of aan de desbetreffende voorschriften zijn voldaan.

JAARVERGADERING - TOELATING - STEMRECHT: wordt gehouden op de zetel, op de derde donderdag van de maand juni om dertien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Om toegelaten te worden op de vergadering, zal elke vennoot, vijf volle dagen op voorhand de zaakvoerder schriftelijk inlichten omtrent zijn intentie aan de vergadering deel te nemen en het aantal aandelen voor dewelke hij zijn stemrecht kan uitoefenen.

leder aandeel geeft recht op één stem. De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping. De vennoten mogen hun stem schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen, voor zover deze zelf vennoot is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 29.07.2015 15365-0536-010

Coordonnées
LIONS HEAD

Adresse
JEZUS EIKLAAN 19 3080 TERVUREN

Code postal : 3080
Localité : TERVUREN
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande