LISIMMO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LISIMMO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 454.565.556

Publication

21/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.05.2013, NGL 14.08.2013 13430-0321-011
24/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.05.2012, NGL 22.08.2012 12430-0269-011
01/03/2012
ÿþ Mod FDF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden l INeI~MM~VVIWVIV Neergelegd ter griffie der

aan het <12048530* Rechtbank van Koci ban e

Belgisch Staatsblad te Leuven, de 1 7 FEB. 2012

DE GRIFFIER,

Griffie

VI









Ondernemingsnr : 0454.565.556

Benaming (voluit): L1S1MMO

(verkort);

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Bruul 38, B-3220 Holsbeek

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : (Her)benoeming van bestuurders  Omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam  Wijzigingen aan de statuten

Uit een proces-verbaal opgesteld door ondergetekende notaris Jean HALFLANTS, te Lubbeek, op 23 december 2011, met volgend registratierelaas : "Geregistreerd: drie bladen, geen verzendingen, te Aarschot op 5 januari 2012, boek 578, blad 43, vak 7, Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 euro). De ea. Inspecteur ai., W. Rens."; blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "LISIMMO", waarvan de zetel gevestigd is te B3220 Holsbeek, Bruul 38, en met ondernemingsnummer BTW BE 0454.565.556 RPR Leuven:

" besloten heeft als bestuurders te herbenoemen, voor een termijn eindigend op de gewone algemene vergadering van tweeduizend zeventien :

- de heer LISSENS Hendrik Edward Maurice, geboren te Leuven op vierentwintig augustus negentienhonderd zesenvijftig, wonende te Holsbeek, Bruul 43; de heer LISSENS Davy, geboren te Leuven op dertien oktober negentienhonderd vijfentachtig, wonende te Holsbeek, Bruul 43; en

- mevrouw HENSMANS Hensmans Yvonne Cordula Maria, geboren te Sint-Pieters-Rode op

één augustus negentienhonderd éénendertig, wonende te B-3220 Holsbeek, Bruul 38.

 % besloten heeft de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar B-3220 Holsbeek, Bruul 43, met ingang van 23 december 2011.

 % besloten heeft de zeventienduizend vierhonderd zesenvijftig (17,456) bestaande aandelen aan toonder om te zetten, in aandelen op naam.

De aanwezige bestuurders hebben, op verzoek van de aandeelhouders en in aanwezigheid van de notaris, de aandelen ingeschreven in het register van aandelen op naam van de vennootschap, op naam van voornoemde aandeelhouders en voor het aantal waarvan zij verklaard hebben voile eigenaar te zijn, zoals aangegeven in de aanwezigheidslijst van de vergadering. De oude aandelen aan toonder werden vernietigd door versnippering.

De vergadering en de notaris hebben vastgesteld dat aile aandelen aldus omgezet werden in aandelen op naam.

De vergadering heeft besloten dat de aandelen vanaf heden op naam zijn en zullen blijven.

 % als gevolg van de besluiten die voorafgaan, besloten heeft de statuten te wijzigen als volgt:

- de tekst van de eerste paragraaf van artikel 2 wordt vervangen door de volgende tekst:

"De maatschappelijke zetel is gevestigd te B-3220 Holsbeek, Bruul 43."

de tekst van artikel 6 wordt vervangen door de volgende tekst:

"De aandelen zijn en zullen altijd op naam blijven.

Het eigendomsrecht van de aandelen wordt bepaald door een inschrijving in het register"

van aandelen op naam dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden.

Certificaten van de inschrijvingen in het register van aandelen op naam zullen aan de

aandeelhouders afgeleverd worden.

Elke overdracht van aandelen op naam geschiedt door een verklaring van overdracht,

ingeschreven in het register van aandelen op naam, gedateerd en ondertekend door de

overdrager en de overnemer of door hun lasthebber, of op elke andere manier toegelaten door

het Wetboek van vennootschappen."

- de tekst van artikel 18 wordt vervangen door de volgende tekst:

"De oproepingen tot de algemene vergaderingen vermelden de agenda en worden ten

minste vijftien dagen op voorhand, aan de aandeelhouders, houders van obligaties of warrants

Op de laatste bis. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

op naam, houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de eventuele commissaris(sen) meegedeeld, bij een ter post aangetekende brief of bij elk ander communicatiemiddel, op voorwaarde dat de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een alternatief communicatiemiddel te ontvangen.

De oproepingen worden geacht gegeven te zijn zodra ze verstuurd zijn.

ledere persoon kan aan deze oproeping verzaken en zal in ieder geval, indien hij aan de vergadering deelneemt of er zich laat vertegenwoordigen, worden beschouwd als regelmatig opgeroepen"

- de tekst van artikel 19 wordt vervangen door de volgende tekst:

"Om tot de vergaderingen toegelaten te worden, moeten de houders van aandelen op naam of hun vertegenwoordigers schriftelijk kennis geven aan de raad van bestuur van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen, uiterlijk drie werkdagen voor de datum van de voorgenomen vergadering.

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering."

 % besloten heeft bovendien de statuten als volgt te wijzigen, ten einde ondermeer deze aan te passen aan de vigerende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen:

- de tekst van artikel 7 wordt vervangen door de volgende tekst:

" De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur ten minste bestaande uit het minimum aantal leden voorzien door het Wetboek van vennootschappen, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap, natuurlijke personen of rechtspersonen.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders voor een termijn die zes jaar niet mag overschrijden; zij mag hen te allen tijde afzetten. De bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen.

De opdracht van de uittredende en niet herbenoemde bestuurders eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin de opdracht vervalt.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter en één of meer ondervoorzitters aanstellen.

Als één of meerdere plaatsen van bestuurder openvallen, kunnen de overblijvende bestuurders voorlopig in deze vacature(s) voorzien. ln dat geval, zal de eerstvolgende algemene aandeelhoudersvergadering overgaan tot de definitieve benoeming.

Een bestuurder die wordt benoemd ter vervanging van een bestuurder wiens opdracht niet was voltooid, beëindigt deze opdracht.

Wanneer de raad van bestuur slechts uit twee leden is samengesteld en een plaats van bestuurder openvalt, zal de overblijvende bestuurder een algemene vergadering moeten bijeenroepen ten einde een tweede bestuurder te benoemen."

- de tekst van artikel 26 wordt vervangen door de volgende tekst:

" Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding of ontbinding als gevolg van een rechterlijke uitspraak die op vraag van iedere belanghebbende kan worden gevorderd, wordt de vereffenaar benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt zijn bevoegdheden, zijn vergoeding, alsook de wijze van vereffening.

De vereffenaar treedt pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van diens benoeming. De benoeming van de vereffenaar stelt een einde aan de bevoegdheden van de bestuurders.

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars ontslaan of benoemen, onder voorbehoud van de goedkeuring van dergelijke benoeming door de rechtbank van koophandel."

 % Besloten heeft alle machten te verlenen aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de genomen besluiten, en aan ondergetekende notaris om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

Raad van bestuur  Benoeming_gedelegeerd bestuurder

Onmiddellijk na de bijzondere algemene vergadering hebben de bestuurders zich verenigd teneinde een raad van bestuur te houden,

De bestuurders hebben unaniem besloten als gedelegeerd bestuurder te benoemen : de heer Hendrik LissENs, voornoemd.

Uit gezegd proces verbaal blijkt tevens dat de heer Hendrik LISSENS, voornoemd en op de vergadering aanwezig, handelend in zijn hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder van voornoemde

K

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervorg

vennootschap "LISIMMO", verklaart heeft volmacht te verlenen, met mogelijkheid tct indeplaatsstelling, aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Tax Consulting", burgerlijke vennootschap met handelsvorm, met zetel te B-2230 Ramsel, Houtvensesteenweg 124, en haar aangestelden en gemachtigden, die afzonderlijk kunnen optreden, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren vocr het actualiseren van de In de 'Kruispuntbank van Ondernemingen' geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde,

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

notaris Jean HALFLANTS

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van het proces-verbaal;

- gecoördineerde statuten van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.05.2011, NGL 19.08.2011 11417-0433-011
19/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.05.2010, NGL 13.08.2010 10413-0246-011
03/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.05.2009, NGL 26.08.2009 09679-0224-012
05/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.05.2008, NGL 29.08.2008 08689-0011-012
01/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.05.2007, NGL 24.09.2007 07734-0020-010
27/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.05.2006, NGL 25.09.2006 06794-4727-012
13/01/2006 : LE091196
04/11/2005 : LE091196
10/08/2005 : LE091196
24/12/2004 : LE091196
21/12/2004 : LE091196
18/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 13.08.2015 15418-0389-011
09/12/2002 : LE091196
26/06/2001 : LE091196
18/11/1999 : LE091196
10/03/1995 : LE91196

Coordonnées
LISIMMO

Adresse
BRUUL 43 3220 HOLSBEEK

Code postal : 3220
Localité : HOLSBEEK
Commune : HOLSBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande