LITOBEL

Divers


Dénomination : LITOBEL
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 553.659.766

Publication

18/06/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegcl/orearlgoll OP

06 JUNI 2014

ter griffie van ariNederlandstalige

-------------- '''''' ------------ ----------------------------------- t-.1 _ LM_ - L -- .,_. rOndernemingsnr : 0553. 6:59 - le-

Benaming (voluit) : LITOBEL

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Trapstreat 7 bus A, 1674 PEPINGEN (BELLINGEN)

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Tekst:

Uittreksel uit een akte verleden door Meester JEAN-LUC PeRS,

notaris te Vilvoorde, op achtentwintig mei tweeduizend veertien.

Oprichters:

1. Mevrouw BELSACK Christiane Rita Marie, geboren te Ukkel op tien mei negentienhonderd éénenzestig, rijksregisternummer 61.05.10 212-28, uit de echt gescheiden en niet herhuwd, wonende te 1674 Pepingen (Bellingen), Trapstraat 7 A.

2. De Heer GRILLET Tom Herman Maurice Walter, geboren te Halle op éénentwintig juli negentienhonderd negenentachtig, rijksregisternummer 89,07.21 117-07, ongehuwd, wonende te 1674 Pepingen (Bellingen), Trapstraat

7A

3. Mevrouw GRILLET Liesbeth Maria Charlotte, geboren te Halle op

zevenentwintig februari negentienhonderd tweeënnegentig,

rijksregisternummer 92.02.27 384-73, ongehuwd, wonende te 1674 Pepingen (Bellingen), Trapstraat 7 A.

vorm; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: n LITOBEL

Maatschappelijke zetel: Trapstraat 7 bus A, 1674 PEPINGEN (BELLINGEN)

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, de aankoop, verkoop, afstand, ruil en het beheer van elke vorm van roerende waarden, aandelen, obligaties, staatsfondsen, en van elle roerende en onroerende goederen en rechten- Zij mag participaties nemen onder om het even welke vorm, in alle soorten industriële, commerciële, landbouw-, financiële of immobiliën- of andere vennootschappen, die reeds bestaan of nog moeten worden opgericht, alsook alle andere financiële operaties verrichten of investeringen doen, met uitzondering van die activiteiten die door de wet worden voorbehouden aan banken of spaarkassen

De vennootschap heeft eveneens tot doel het verlenen van diensten

zowel consultancy als implementatie aan derden, op het vlak van

bedrijfsbeleid, sales en marketing:

a) professioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op strategisch en operationeel vlak;

b) begeleiden van bedrijven in de opmaak van het bedrijfsplan, het marketingplan, het financieel plan en dies meer;

c) adviesverlening rond product- en dienstenbeheer, prijsbepaling en keuze van distributiekanalen;

d) adviesverlening rond marketing communicatierkenadvies,

Op de batste biz s" an LIA 8 verm&den Recto Naam en tinedaragheid van de instrumenterende notarts netzir van de pert'o(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordtgen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

L_

Vool% Luik B - vervolg

behouden

aan bet

---BUTUTUae

Staatsblad



opmaak persberichten, persconferenties, supporteren van nationale en internationale beurzen, website communicatie, direct mailing activiteiten, telemarketing activiteiten, interne communicatie, copywriting en lay-outing van brochures en ander documentatiemateriaal, begeleiden en creëren van reclamecampagnes, speciale evenementen, sponsoring;

e) adviesverlening rond rekrutering en selectie van sales en marketing profielen;

f) opzetten en commercialiseren van commerciële adresbestanden;

g) het geven van sales en marketing opleidingen. De vennootschap heeft ook tot doel:

a) activiteiten van beheerder van onroerende goederen of onroe-

rende rechten waaronder begrepen de functie van syndicus in medeeigendommen;

b) alle vastgoedverhandelingen in de ruimste zin uit te voeren, zoals kopen en verkopen, huren en verhuren, beheren, verpanden en hypothekeren, alle zakelijke rechten verlenen en verkrijgen, verkavelen en ruilen, evenals promotie- en projectontwikkeling uit te voeren, het laten bouwen enzovoort;

c) overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen; het vestigen, aan- en verkopen, uitbaten van patenten, licenties en octrooien in verband met hogergenoemde activiteiten.

Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling, alsook brevetten of licentierechten gebruiken, merken en firma)s vertegenwoordigen, agentschapsovereenkomsten sluiten.

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de statuten.

Maatschappelijk kapitaal: Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro, Het is gesplitst in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De honderd (100) aandelen die gens het kapitaal vertegenwoordigen werden allen in geld en tegen pari volledig ingeschreven en volledig volgestort.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan elle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoer-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



Luik 13 - vervolg

ders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Zaakvoerder: te benoemen tot deze functie: Mevrouw BELSACK Christiane Rita marie, voornoemd, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat zij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

Algemene vergadering: De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand mei om achttien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping,

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de door de wet voorgeschreven wijze.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendsrtig december van hetzelfde jaar.

Buitengewone algemene vergadering.

Nadat de statuten van voormelde vennootschap aldus zijn vastgesteld, komt bijeen de eerste buitengewone algemene vergadering die volgende besluiten neemt.

1) De algemene vergadering beslist:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één,

b. te benoemen tot deze functie; Mevrouw BELSACK Christiane Rite marie, voornoemd, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat zij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c, het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde

duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

e. geen commissaris te benoemen.

2) De vergadering besluit dat het eerste boekjaar zal lopen tot éénendertig december tweeduizend vijftien.

3) De vergadering besluit dat de eerste jaarvergadering zal plaatsgrijpen in het jaar tweeduizend zestien.

4) De vergadering beslist bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de hiervoor genoemde oprichters en dit sedert één april tweeduizend veertien.

5) De vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan Mevrouw VAN dEN NEST E Nadia, wonende te 1650 Beersel, Nering 12, met de mogelijkheid van indeplaatstelling om elle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket en/of B.T.W.- en Registratiekantoor en/of bij elle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor elle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Jean-Luc PERS, notaris.

Terzelfdertijd hiermee neergelegd: - uitgifte van de akte;



Mea:*

à

behouden

aan het

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
LITOBEL

Adresse
Zetel :Trapstreat 7 bus A, 1674 PEPINGEN (BELLINGEN)

Code postal : 1674
Localité : Bellingen
Commune : PEPINGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande