LIVING TOMORROW

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LIVING TOMORROW
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 840.501.634

Publication

07/01/2014
ÿþMod word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f SEC 2013

Griffie

tII'iI11111I,VNpNGm

de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0840.501.634

Benaming

(voluit) : Living Tomorrow Catering

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Indringingsweg 1a, 1800 Vilvoorde

(volledig adres)

On erwerp akte : STATUTENWIJZIGING - KAPITAAL

Uit een akte, verleden voor meester Marij Hendrickx, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marij Hendrickx & Leen Van Breedam, geassocieerde notarissen", met zetel te Heusden-Zolder (Zolder), Koeltorenlaan 11, op 10 december 2013, houdende het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Living Tomorrow Catering", blijkt onder meer.

1) dat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap werd verhoogd met een bedrag wanvijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op vijfhonderd achttienduizend zeshonderd euro (¬ 518.600,00), door uitgifte van vijfduizend (5000) nieuwe aandelen, waarop werd ingetekend in geldspeciën door storting van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel, voorafgaandelijk volledig afbetaald.

2) dat ingevolge voormelde kapitaalverhoging het maatschappelijk kapitaal voortaan vijfhonderd achttienduizend zeshonderd euro bedraagt, vertegenwoordigd door vijfduizend honderd zesentachtig aandelen zonder vermelding van waarde, met elk een fractiewaarde van éénlvijfdulzend honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd vôôr registratie, om in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-fotografisch afschrift van het proces-verbaal;

- tekst der gecoôrdineerde statuten.

Getekend door geassocieerd notaris Marij Hendrickx te Zolder

.........

....

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/11/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

OKT 2011

Griffie

II1116~YlV6818*lllllfl

*

Vo

beha aan Belç

Staat

i

Ondernem ingsnr Benaming

(voluit) Living Tomorrow Catering

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Indringingsweg la te 1800 Vilvoorde

Onderwerp akte : OPRICHTING BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - BENOEMING.

Uit een akte, verleden voor Marij Hendrickx, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marij Hendrickx & Leen Van Breedam, geassocieerde notarissen", met zetel te Heusden-Zolder (Zolder), Koeltorenlaan 11, op 19 oktober 2011, blijkt onder meer wat volgt:

1) Er is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "Living Tomorrow Catering", opgericht voor onbepaalde duur, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1800 Vilvoorde, Indringingsweg la.

2) Als oprichters zijn opgetreden:

a) De vennootschap "BEHOLD", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3550 Heusden-Zolder, Begonialaan 21, ondernemingsnummer 0885.261.590, rechtsgebied Hasselt.

b) De heer BELTEN Frank Marie Albert Georgette Cornelis, architect, geboren te Hasselt op 9 september' 1962, echtgenoot van mevrouw Bammens Els, geboren te Hasselt op 29 september 1973, wonende te 3550, Heusden-Zolder, Begonialaan 29.

3) De vennootschap heeft tot doel:

- het verlenen van diensten in de horecasector;

- het verlenen van cateringdiensten;

- het materieel ondersteunen van en ter beschikking stellen van materialen voor sociale, culturele en'

zakelijke bijeenkomsten;

- het uitbaten van een restaurant, tearoom, cafetaria, overige eet- en drankgelegenheden;

- het organiseren van banketten, lunches, recepties, enzovoort;

- het klaarmaken, leveren en serveren van bereide maaltijden.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle

ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, of wier doel van aard is

dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden in België en in het buitenland aile

commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of:

onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

4) Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, afbetaald tot beloop van zesduizend tweehonderd euro met geldelijke inbrengen, als volgt:

- door de vennootschap "BEHOLD", oprichter voornoemd sub a), tot beloop van achttienduizend vijfhonderd, euro (¬ 18.500,00), waarvan voorafgaandelijk zesduizend honderd zesenzestig euro (¬ 6.166,00) afbetaald;

- door de heer Belien Frank, oprichter voornoemd sub b), tot beloop van honderd euro (¬ 100,00), waarvan voorafgaandelijk vierendertig euro (¬ 34,00) afbetaald.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder vermelding van waarde, met elk een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste van het geplaatst kapitaal.

5) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten; zij worden benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet

worden tegengeworpen. .

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2011- Annexes du Moniteur belge

3-0.A  29f

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

6) Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste maatschappelijk boekjaar eindigt op 31 december 2012.

7) De jaarvergadering heeft plaats op 31 mei om 17 uur, en voor de eerste maal op 31 mei 2013, in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het Vlaams of Brussels gewest waar de vennootschap gevestigd is, aangeduid in de oproeping.

8) Het batig overschot der resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat' deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten, dat de winst of een deel ervan, zal worden gereserveerd.

9) Er werd één zaakvoerder aangesteld voor de duur van de vennootschap, te weten: de heer BELTEN Frank Marie Albert Georgette Comelis, architect, geboren te Hasselt op 9 september 1962, echtgenoot van mevrouw Bammens Els, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Begonialaan 29; die aanvaard heeft.

Het mandaat van de zaakvoerder is niet bezoldigd.

10) Er werd geen commissaris benoemd.

11) Volmacht werd verleend aan CVBA Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoeistraat 42 of mevrouw Ann Termote, wonende te 3511 Hasselt (Kuringen), Gebrandestraat 34, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank der Ondememingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking ' tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd véór registratie, om in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-fotografisch afschrift van de oprichtingsakte.

Getekend door geassocieerd notaris Marij Hendrickx te Zolder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aar' het Belgisch Staatsblad

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/04/2015
ÿþMod

_Lep] ] In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van ndeagelegd/on#vn a gen op

bel

as

BE

Sta

V-

Ondernemingsnr :0840.501.634

Benaming (voluit) :Living Tomorrow Catering

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Indringingsweg 1/A, 1800 Vilvoorde

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OMZETTING

Tekst:

Uit een proces-verbaal, gesloten door notaris JEAN-LUC PEÊRS, te

Vilvoorde, op dertig januari tweeduizend vijftien.

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhou-

ders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LIVING

TOMORROW CATERING, met zetel te 1800 Vilvoorde, Indringingsweg 1/A, de

volgende beslissingen genomen heeft :

EERSTE BESLUIT: WIJZIGING NAAM.

De vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen

in "LIVING TOMORROW".

DERDE BESLUIT: WIJZIGING DOEL.

De algemene vergadering beslist de tekst van artikel 3 te

vervangen door volgende tekst : " De vennootschap heeft tot doel:

- het organiseren van evenementen;

het verlenen van diensten in de horecasector;

het verlenen van cateringdiensten;

- het materieel ondersteunen van en ter beschikking stellen van materialen voor sociale, culturele en zakelijke bijeenkomsten; het uitbaten van een restaurant, tearoom, cafetaria, overige eet- en drankgelegenheden;

- het organiseren van banketten, lunches, recepties, enzovoort;

- het klaarmaken, leveren en serveren van bereide maaltijden;

- de aanmoediging, bevordering en studie van vooruitstrevende, vernieuwende en moderne architectuur, urbanisatie en technologieën;

- het uittesten van allerhande innovaties in diensten, producten en technieken binnen de sectoren bouw, verzorging, mobiliteit, financiële dienstverlening, communicatie, ontspanning, ...;

- het laten zien van nieuwe technologieën, diensten en producten in een inxiovatieve real live-omgeving;

- het ontwikkelen van een demonstratie-, innovatie-, ontmoetings- en contactplatform inzake voornoemde technologie en het faciliteren van strategische samenwerkingen tussen de betrokken partijen;

- het maken en geven van multimedia presentaties, documentaires en presentaties met betrekking tot trends, innovatie en synergiën;

- het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe technologieën met betrekking tot architectuur, bouw, mobiliteit, veiligheid, energie, automatisering, verzorging, ontspanning, ...;

- het ontwikkelen van pilootprojecten rond nieuwe materialen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0 2 APR. 2015

ter griffie vàn de NederJandstafige

re,r-0-;lh<? ,.,ei it,~rs 3

~i~~~id 13ri

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

milieutechnieken, energiesystemen, mobiliteit, logistiek, retail,

samenleving, integratie in de meest uitgebreide zin;

- het bevorderen, coordineren en/of ondersteunen van projecten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het hierboven vermelde doel, met inbegrip van de financiële ondersteuning van relevante goede doelen.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag belangen hebben wij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks .of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel."

VIERDE BESLUIT: OMZETTING VAN DE VENNOOTSCHAP.

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerder dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag door de BVBA "r12A NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR", met zetel te Sint-Truiden, Kortenbosstraat 15$, vertegenwoordigd door NICOLAIJ Ira, bedrijfsrevisor, aangewezen door de zaakvoerder, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 31 oktober 2014, hetzij minder dan drie maanden tevoren; iedere aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

De besluiten van het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor de data zesentwintig januari tweeduizend vijftien luiden als volgt

" Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 oktober 2014 die het bestuursorgaan van de BVBA LIVING TOMORROW CATERING met zetel te Vilvoorde, Indringingsweg 1/A, heeft opgesteld.

Uit onze controles, uitgevoerd overeenkomstig de geldende controlenormen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, doch onder voorbehoud van de voorraadpositie ten bedrage van 7.412,00 EUR, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

De staat werd gecontroleerd onder de vorm van een beperkt nazicht. Het netto-actief volgens deze tussentijdse staat per 31 oktober 2014 bedraagt 300.832,92 EUR en is kleiner dan het in de staat opgenomen

maatschappelijk kapitaal van 518.600,00 EUR. Het verschil bedraagt

217.767,08 EUR.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht."

De verslagen door de zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor zullen samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een naamloze vennootschap aan te nemen; de activiteit en het maatschappelijk doel blijven ongewijzigd.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de naamloze vennootschap zal de boeken en de comptabiliteit die door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden gehouden voortzetten.

De naamloze vennootschap behoudt het ondernemingsnummer van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De omzetting geschiedt op basis van een staat van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 31 oktober 2014.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden verondersteld verricht te zijn voor de naamloze vennootschap, inzonderheid voor wat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Voor-

'béhouden

aan het

-~ëëTis' c Staatsblad

Luik B - vervolg

betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

VIJFDE BESLUIT: GOEDKEURING VAN DE STATUTEN VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP.

De vergadering stelt de statuten van de naamloze vennootschap als volgt vast, rekening houdend met voorgaande besluiten:

" TITEL I. NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

Artikel 1. NAAM - VORM.

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap.

Haar benaming luidt: "LIVING TOMORROW".

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

het organiseren van evenementen;

het verlenen van diensten in de horecasector;

- het verlenen van cateringdiensten;

- het materieel ondersteunen van en ter beschikking stellen van materialen voor sociale, culturele en zakelijke bijeenkomsten;

- het uitbaten van een restaurant, tearoom, cafetaria, overige eet- en drankgelegenheden;

- het organiseren van banketten, lunches, recepties, enzovoort;

- het klaarmaken, leveren en serveren van bereide maaltijden;

- de aanmoediging, bevordering en studie van vooruitstrevende, vernieuwende en moderne architectuur, urbanisatie en technologieën;

- het uittesten van allerhande innovaties in diensten, producten en technieken binnen de sectoren bouw, verzorging, mobiliteit, financiële dienstverlening, communicatie, ontspanning, ...;

- het laten zien van nieuwe technologieën, diensten en producten in een innovatieve real live-omgeving;

- het ontwikkelen van een demonstratie-, innovatie-, contactplatform inzake voornoemde technologie en het strategische samenwerkingen tussen de betrokken partijen;

- het maken en geven van multimedia presentaties, presentaties met betrekking tot trends, innovatie en synergiën;

- het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe technologieën met betrekking tot architectuur, bouw, mobiliteit, veiligheid, energie, automatisering, verzorging, ontspanning, ...;

- het ontwikkelen van pilootprojecten rond nieuwe materialen, milieutechnieken, energiesystemen, mobiliteit, logistiek, retail, samenleving, integratie in de meest uitgebreide zin;

- hot bevorderen, coordineren en/of ondersteunen van projecten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het hierboven vermelde doel, met inbegrip van de financiële ondersteuning van' relevante goede doelen.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag belangen hebben wij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Artikel 4. DUUR.

De vennootschap bestaat voor een onbepaalde duur.

TITEL II. KAPITAAL - AANDELEN.

Artikel 5. KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op

vijfhonderdachttienduizend zeshonderd (518.600,00) euro, vertegenwoordigd door vijfduizend honderdzesentachtig (5.186) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volgestort ten bedrage van vijfhonderdenzesduizend tweehonderd (506.200,00) euro.

Artikel 7. AANDELEN.

De niet volgestorte aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven

ontmoetings- en faciliteren van

documentaires en

Luik B - vervolg

in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

TITEL, III. BESTUUR - TOEZICHT.

Artikel 9. RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit ten minste het minimum aantal leden dat door de wet is,

De bestuurders zijn al dan niet aandeelhouders.

Zij worden benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van de aandeelhouders. Zij mogen herbenoemd worden. Hun machtiging kan te allen tijde worden herroepen.

Rechtspersonen kunnen deel uitmaken van de raad van bestuur. Zij worden in hun hoedanigheid van bestuurder op de vergadering van de raad vertegenwoordigd door hun wettelijke vertegenwoordigers.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

Artikel 12. QUORUM.

De raad van bestuur mag enkel geldig beraadslagen, indien de meerderheid van de leden aanwezig is of geldig vertegenwoordigd. Indien de raad niet voldoende in getal is, mag hij, tijdens een tweede vergadering, te houden ten laatste vijftien dagen na de eerste, beraadslagen over de onderwerpen die voorkwamen op de agenda van de eerste vergadering, welk ook het aantal tegenwoordige of vertegenwoordigde leden is.

De verhinderde bestuurders kunnen hun stem uitbrengen per brief of telefax. Zij mogen ook aan een ander lid van de raad de opdracht geven hen te vertegenwoordigen bij de beraadslagingen, en te stemmen in hun naam bij een bepaalde vergadering van de raad. Geen enkele bestuurder zal meer dan één van deze mandaten mogen waarnemen. In beide gevallen wordt de verhinderde bestuurder als tegenwoordig aangezien.

De beslissingen worden genomen met gewone meerderheid van stemmen; bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap het vereisen, kunnen de besluiten van de raad vare bestuur, worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voormeld document ondertekent.

Deze procedure is evenwel uitgesloten in de gevallen bepaald in de wet.

Artikel 15. BEVOEGDHEID.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

Artikel 16. DAGELIJKS BESTUUR.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, evenals de vertegenwoordiging met betrekking tot dit bestuur, toevertrouwen aan een algemene directeur, al dan niet lid van de raad van bestuur, die alleen optreedt.

Indien deze persoon lid is van de raad van bestuur, draagt hij de titel van gedelegeerde bestuurder,

De raad van bestuur stelt de bezoldiging van de perso(o)n(en) belast met het dagelijks bestuur vast.

Artikel 17. VERTEGENWOORDIGING.

Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, worden geldig ondertekend door één alleen optredende bestuurder. Hij moet tegenover derden het bewijs van zijn machten niet staven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

" béhoutlen

aan het

`~ SéÏg~sob

Staatsblad

Luik B - vervolg

Artikel 18. BEZOLDIGING.

De opdrachten van de bestuurders en van de gedelegeerde bestuurders worden kosteloos uitgeoefend, voor zover niet anders beslist wordt door de algemene vergadering.

Artikel 19. TOEZICHT.

In de door de wet vereiste gevallen, zal de controle op` de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen, die weergegeven moeten worden in de jaarrekening, opgedragen worden aan één of meer commissarissen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt de bezoldiging vast.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

TITEL IV. ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 20. SAMENSTELLING EN BEVOEGDHEID.

De algemene vergadering van de aandeelhouders heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de vennootschap aangaat, te verrichten of te bekrachtigen.

De regelmatig samengestelde vergadering vertegenwoordigt het geheel van de aandeelhouders, Zij is samengesteld uit alle eigenaars van aandelen die het recht hebben om te stemmen.

De door de algemene vergadering, op regelmatige wijze genomen beslissingen, zijn bindend voor alle aandeelhouders, met inbegrip van de afwezigen en degenen die tegenstemmen.

Artikel 23. JAARVERGADERING.

Ieder jaar wordt de jaarvergadering van de vennoten gehouden op éénendertig mei om zeventien uur in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien deze vastgestelde dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 26. NOTULEN.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die erom vragen.

De afschriften aan derden worden ondertekend door één of meerdere bestuurders.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

december algemene TITEL V. JAARREKENING.

Artikel 27. BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig

van ieder jaar.

Artikel 29. WINSTVERDELING.

Het batige saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle lasten,

onkosten, afschrijvingen en provisies, maakt de netto-winst van de

vennootschap uit.

Van deze winst wordt vijf ten honderd vooraf genomen voor het

vormen van een wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer

verplicht wanneer de wettelijke reserve één/tiende bereikt, maar zij moet wederom ingevoerd worden van de reserve, indien op een gegeven ogenblik, het reservefonds gebruik gemaakt werd.

TITEL VI. ONTBINDING

Artikel 31. ONTBINDING.

De vennootschap wordt na de ontbinding geacht voort te bestaan voor haar vereffening.

Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars. Zij bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt vast op welke wijze zij de vennootschap kunnen verbinden en vertegenwoordigen, en zij geeft aan hoe de vereffenaars de vereffening tot een goed einde moeten brengen.

en

de

tot

om welke

van het kapitaal gehele herstelling reden ook, van

- VEREFFENING.

} Voor-

béhottden

aan het

-~ël~g~sc íf`

Staatsblad

Voor- Luik B - Vervolg

, béhodden Worden geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die ingevolge de ontbinding automatisch uittredend zijn, van rechtswege vereffenaars.

aan het Zij handelen dan namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van bestuurders, en hebben de bevoegdheden om de verrichtingen te stellen opgesomd in artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering behoeven.

~'`-Belgisch ARTIKEL 32. VERDELING.

Staatsblad Na de betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap zal het overblijvend saldo vooreerst aangewend worden om de maatschappelijke aandelen terug te betalen tot beloop van hun afgelost bedrag.

Het saldo zal in gelijke delen tussen al de aandelen verdeeld worden.

ZESDE BESLUIT: ONTSLAG VAN DE ZAAKVOERDER EN KWIJTING OVER ZIJN BESTUUR.

De vergadering besluit het ontslag van de Heer BELTEN Frank, zijnde de enige zaakvoerder, te aanvaarden met ingang van heden.

Zij besluit hem kwijting te verlenen over zijn bestuur.

ZEVENDE BESLUIT: BENOEMING VAN BESTUURDERS.

De vergadering beslist het aantal bestuurders te bepalen op twee.

Zij benoemt aldus tot bestuurders:

1) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELIFRAN", met zetel te 3550 Heusden-Zolder, Begonialaan 21, met als ondernemingsnummer 0869.921.041, voor wie als vaste vertegenwoordiger zal optreden de Heer BELTEN Frank, voornoemd;

2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TOMORROWLAB CONSULTING GROUP", afgekort "T.C.G.", voor wie als vaste vertegenwoordiger zal optreden de Heer DE VOS Joachim, voornoemd,

die beiden verklaren hun opdracht te aanvaarden

De opdrachten zijn onbezoldigd.

De opdrachten van de aldus benoemde bestuurders zullen verstrijken bij het einde van de jaarvergadering van het jaar tweeduizend twintig. Voornoemde bestuurders benoemen tot gedelegeerde bestuurders:

1) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELIFRAN", met zetel te 3550 Heusden-Zolder, Begonialaan 21, met als ondernemingsnummer 0869.921.041, voor wie als vaste vertegenwoordiger zal optreden de Heer BELTEN Frank, voornoemd;

2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TOMORROWLAB CONSULTING GROUP", afgekort "T.C.G.", voor wie als vaste vertegenwoordiger zal optreden de Heer DE VOS Joachim, voornoemd,

die beiden verklaren hun opdracht te aanvaarden.

De opdrachten zijn onbezoldigd.

De opdrachten van de aldus benoemde gedelegeerde bestuurders zullen verstrijken bij het einde van de jaarvergadering van het jaar tweeduizend twintig.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Jean-Luc Peêrs, notaris.

Terzelfdertijd hiermee neergelegd:

- uitgifte van de akte.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge



04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 28.07.2015 15370-0113-017

Coordonnées
LIVING TOMORROW

Adresse
INDRINGINGSWEG 1A 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande