LKGS CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LKGS CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.479.326

Publication

04/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 04.01.2014, NGL 31.03.2014 14082-0035-008
12/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 04.01.2013, NGL 06.04.2013 13085-0315-009
05/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 06.01.2012, NGL 30.03.2012 12077-0076-009
15/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 07.01.2011, NGL 12.04.2011 11083-0279-008
07/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 04.01.2010, NGL 31.03.2010 10084-0112-008
02/07/2015
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0898.479.326

Benaming

(voluit) : LKGS CONSULTING

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3001 Leuven (Heverlee), Vinkenbosstraat 4

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Tekst

Blijkens proces-verbaal gesloten door het ambt van notaris Hans Derache te Tessenderlo op 18 juni 2015 heeft de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de BVBA "LKGS CONSULTING" met zetel te 3001 Leuven (Heverlee), Vinkenbosstraat 4, rechtspersonenregister Leuven, ondernemingsnummer 0898.479.326, opgericht bij akte verleden voor notaris Joseph Simonart te Leuven op 10 juni 2008, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 juni daarna onder nummer 2008-06-20/0091189, volgende besluiten genomen :

1° het doel van de vennootschap als volgt te wijzigen :

In België en in het buitenland: in het groot en in het klein, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening en voor rekening van derden en/of tussenpersonen:

1. Het beheer van een onroerend goed.

2. Het beheer van een patrimonium en het valoriseren ervan zonder beheersdaden, Meer in het bijzonder worden hiermee bedoeld, zonder dat deze opsomming beperkend is: de aan- en verkoop, de exploitatie, de valorisatie, het verkavelen, de urbanisatie, de ruiling en verdeling, het huren en verhuren van alle onroerende goederen, alsook het uitvoeren van alle bouw- en verbouwingswerken, het afsluiten van overeenkomsten en het verrichten van alle daden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst. Het nemen van participaties en deelnemingen in andere vennootschappen en ondernemingen, mede om hun bestuur te controleren of er deel in te hebben.

3. Het bemiddelen als agent of makelaar in aan- en verkoop, de huur en verhuur van onroerende goederen, het promoten, coordineren van verkavelings- en bouwprojecten, het waarden en expertiseren van onroerend goed, kortom alle immobiliënverrichtingen inclusief de vastgoed-handel, Het beleggen, beheren en uitbaten van onroerende en roerende goederen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden,

4. Zij mag deelnemen of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze vennootschappen of ondernemingen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen. De vennootschap mag alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende aard, alsmede verrichtingen op commissieloon, welke hetzij direct, hetzij indirect, verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.", en aldus artikel vier der statuten te vervangen door volgende tekst : "De vennootschap heeft als doel: In België en in het buitenland: in het groot

Op de laatste plz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

,

en in het klein, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening en voor rekening van derden en/of tussenpersonen:

1. Het beheer van een onroerend goed.

2. Het beheer van een patrimonium en het valoriseren ervan zonder beheersdaden. Meer in het bijzonder worden hiermee bedoeld, zonder dat deze opsomming beperkend is: de aan- en verkoop, de exploitatie, de valorisatie, het verkavelen, de urbanisatie, de ruiling en verdeling, het huren en verhuren van alle onroerende goederen, alsook het uitvoeren van alle bouw- en verbouwingswerken, het afsluiten van overeenkomsten en het verrichten van alle daden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst. Het nemen van participaties en deelnemingen in andere vennootschappen en ondernemingen, mede om hun bestuur te controleren of er deel in te hebben.

a Het bemiddelen ais agent of makelaar in aan- en verkoop, de huur en verhuur van onroerende goederen, het promoten, coördineren van verkavelings- en bouwprojecten, het waarden en expertiseren van onroerend goed, kortom alle immobiliënverrichtingen inclusief de vastgoedhandel. Het beleggen, beheren en uitbaten van onroerende en roerende goederen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

4. Zij mag deelnemen of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze vennootschappen of ondernemingen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen. De vennootschap mag alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende aard, alsmede verrichtingen op commissieloon, welke hetzij direct, hetzij indirect, verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap. Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.".

2° de naam van de vennootschap te wijzigen in "Uw Vastgoedbeheerder", en aldus artikel een der statuten te vervangen door volgende tekst : "De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "Uw Vastgoedbeheerder".".

3° de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 3290 Diest (Schaffen), Rodestraat 5 bis, en aldus de eerste zin van artikel drie der statuten te vervangen door volgende tekst : `De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3290 Diest (Schaffen), Rodestraat 5 bis.".

4° het ontslag als zaakvoerder te aanvaarden van de heer LEYSSEN Filip, wonende te 3001 Leuven (Heverlee), Vinkenbosstraat 4, ingaande op 18 juni 2015 en hem decharge te verlenen voor zijn opdracht.

5° te benoemen tot zaakvoerders van de vennootschap, ingaande op 18 juni 2015: de heer WELLENS David, wonende te 3290 Diest (Schaffen), Rodestraat 5 bis, en mevrouw VAN PRAET Annelles, wonende te 3290 Diest (Schaffen), Rodestraat 5 bis.

De opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

6° de bestaande statuten te vervangen door de hiernavolgende tekst zonder daarbij te tornen aan de essentiële bepalingen, rekening houdend met de eerder genomen beslissingen:

"I. NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1. Vorm - naam

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Z1 draagt de naam "Uw vastgoedbeheerder".

Artikel 2. Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3290 Diest (Schaffen), Rodestraat 5 bis.

Hij mag overgebracht worden naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel

Vat G - vervolg

Mad POF 11.1

Op de laatste blz. ven Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

VO or- behouden aan het Belgisch staatsblad

Ltx'rh - vervolg Mpd pDF 11.1

Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, krachtens eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), die alle machten krijgt (krijgen) teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap mag in België of in het buitenland bijkantoren of agentschappen oprichten door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s).

Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft als doel : ln België en in het buitenland: in het groot en in het klein, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening en voor rekening van derden en/of tussenpersonen:

1. Het beheer van een onroerend goed.

2. Het beheer van een patrimonium en het valoriseren ervan zonder beheersdaden. Meer in het bijzonder worden hiermee bedoeld, zonder dat deze opsomming beperkend is: de aan- en verkoop, de exploitatie, de valorisatie, het verkavelen, de urbanisatie, de ruiling en verdeling, het huren en verhuren van alle onroerende goederen, alsook het uitvoeren van alle bouw- en verbouwingswerken, het afsluiten van overeenkomsten en het verrichten van aile daden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst. Het nemen van participaties en deelnemingen in andere vennootschappen en ondernemingen, mede om hun bestuur te controleren of er deel in te hebben.

3. Het bemiddelen als agent of makelaar in aan- en verkoop, de huur en verhuur van onroerende goederen, het promoten, coördineren van verkavelings- en bouwprojecten, het waarden en expertiseren van onroerend goed, kortom alle immoblliënverrichtingen inclusief de vastgoedhandeL Het beleggen, beheren en uitbaten van onroerende en roerende goederen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

4. Zij mag deelnemen of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze vennootschappen of ondernemingen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen. De vennootschap mag alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende aard, alsmede verrichtingen op commissieloon, welke hetzij direct, hetzij indirect, verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap. Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend. De vennootschap kan aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Artikel 4. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Zij kan voor de tijd ontbonden worden, bij beslissing van de algemene vergadering die beraadslaagt zoals voor de wijziging van de statuten.

II. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) maatschappelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een/honderdzesentachtigste (1/186) van het maatschappelijk kapitaal.

Ill. TITELS

Artikel 6. Register van aandelen

De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer.

Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel; dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen. De aandeel- en obligatiehouders mogen kennis nemen van dit register betreffende hun effecten. Elke belanghebbende derde mag ook kennis

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Voor- Lift I - vervolg Mod POF 11.1

behouden aan het Belgisch nemen van dit register, zonder verplaatsing van het register en middels een schriftelijk verzoek gericht aan de zaakvoerder(s) die de modaliteiten van deze raadpleging zal (zullen) verduidelijken.

Staatsblad De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register der aandeelhouders. Aan de aandeel- en obligatiehouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen.

Artikel 7. Ondeelbaarheid van de effecten

De effecten zijn ondeelbaar.

De vennootschap erkent maar één eigenaar voor elk effect, wat de uitoefening van de aan de vennoten toegekende rechten betreft.

Indien het effect toebehoort aan verscheidene eigenaars, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de aan het effect verbonden rechten te schorsen totdat een enkele persoon wordt aangewezen als eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap.

In geval van splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel, dan worden de eraan verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 8. Overdracht van aandelen

De aandelen van een vennoot mogen op straf van nietigheid niet worden afgestaan onder levenden, noch overgedragen worden wegens overlijden, dan met de toestemming van ten minste de helft der vennoten in het bezit van minstens drie/vierden van het maatschappelijk kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld

Geen toestemming van de andere vennoten is vereist wanneer de aandelen zouden overgedragen of overgemaakt worden aan een medevennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of erflater, aan voor- of nazaten in de rechte lijn.

De regelen inzake overdracht onder levenden z jn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

Artikel 9.

De erfgenamen en de legatarissen van aandelen welke geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet toegelaten werden ais zodanig, hebben recht op de waarde der overgelaten aandelen. Zij mogen daarvan de afkoop vragen bij ter post aangetekend schrijven aan de zaakvoerder van de vennootschap gericht, en waarvan onmiddellijk door de zaakvoerder aan de verschillende vennoten bij aangetekend schrijven afschrift wordt gezonden.

De gekochte aandelen zijn niet vatbaar voor overdracht tot de volledige betaling van de prijs. Artikel 10.

De erfgenamen, rechthebbenden of schuldeisers van de vennoten mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels doen leggen op de goederen en waarden van de vennootschap noch er de verdeling of de verkoop van vorderen.

Zij moeten voor de uitoefening van hun rechten zich voegen naar de maatschappelijke balansen en de beslissingen van de algemene vergadering.

IV. BESTUUR - CONTROLE

Artikel 11. Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ltet I - vervolg Mod PDF 11.1

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Artikel 12. Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren. indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, heeft iedere zaakvoerder de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelek doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Artikel 13. Controle van de vennootschap

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

V. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 14. Zitting en bijeenroeping

ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste vrijdag van de maand januari om achttien uur, Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd ais hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. Artikel15. Verdaging

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan door de zaakvoerders tijdens de zitting worden verdaagd met drie weken. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

Artikel 16. Schriftelijke algemene vergadering

§1. De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

§2. Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Luit - vervolg 'Yod FDF 11.1

vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle

zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing twintig dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste twintig dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen twintig dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet(en) de zaakvoerder(s) de algemene vergadering bijeenroepen.

§3. Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt. Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

§4. Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen v66r een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen v66r die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

Artikel 17. Zittingen - processen-verbaal

§ 1. De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of, bij gebrek daaraan, door de aanwezige vennoot die de meeste aandelen bezit en, in geval van pariteit, door de oudste. De voorzitter zal een secretaris aanduiden die niet noodzakelijk vennoot moet zijn.

§ 2. De notulen van de algemene vergadering of van de enige vennoot worden neergelegd in een register dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel. Zij worden ondertekend door de voorzitter van de zitting en door de aanwezige vennoten die erom vragen. De uitgiften, afschriften of uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

Artikel 18. Beraadslagingen

§ 1. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht. Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daarin zen plaats te stemmen.

§ 2. Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als aile personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Witz - vervolg Mad PQF t7.t

dit uitdrukkelijk vermelden.

§ 3. In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

VI. BOEKJAAR - WINSTVERDELING - RESERVES

Artikel 19. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat ïn op 01 oktober en eindigt op 30 september van ieder jaar,

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(Ien)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet. Artikel 20. Bestemming van de winst - reserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

VII. ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 21. Ontbinding

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of : van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Artikel 22. Vereffenaars

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

Artikel 23. Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

ViIi. ALGEMENE MAATREGELEN

Artikel 24. W'onstkeuze

Voor de uitvoering van deze statuten, kiest elke in het buitenland wonende vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar of obligatiehouder, woonplaats op de maatschappelijke zetel waar alle mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen hem geldig kunnen worden gedaan als hij geen andere woonplaats heeft gekozen in België voor alle betrekkingen met de vennootschap.

Artikel 25. Gerechteliike bevoegdheid

Voor elk betwisting omtrent de zaken van de vennootschap en de uitvoering van deze statuten, tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, wordt een exclusieve bevoegdheid toegekend aan de rechtbank in wiens rechtsgebied de maatschap-pel jke zetel is gevestigd, tenzij de vennootschap er uitdrukkelijk aan verzaakt.

Artikel 26. Gemeen recht

De bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan niet geldig zou zijn

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Lui tt. - vervolg

A4od POF 11.1

afgeweken, worden geacht te zijn ingeschreven in huidige akte, en clausules die strijdig zijn met de dwingende bepalingen van het wetboek worden geacht niet te zijn geschreven.".

Voor eensluidend uittreksel, afgeleverd voor registratie in toepassing van art. 3.12.3.0.5 § 2, 2°, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel

Tegelijk hiermee neergelegd

eensluidend afschrift der akte

- onderhandse volmacht

verslag zaakvoerder

- staat van activa en passiva per 31 maart 2015

- gecoördineerde tekst der statuten

Notaris Hans Derache te Tessenderlo

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
LKGS CONSULTING

Adresse
VINKENBOSSTRAAT 4 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande