LM HYDRONICS

Société en commandite simple


Dénomination : LM HYDRONICS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 810.528.040

Publication

27/12/2013
ÿþ Mod POF 11.1

~ 1,, ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vno

bohou

aan f

Beigh

Staatsl

~

,C~ ~-~ ,q

~~ ~ la1~~~i{J

Griffie

Ondernemingsnr : 0810.528.040

Benaming (voluit) : LM Hydronics

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Volsemstraat 6 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Kapitaalsverhoging

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 09/12/2013

De beherend vennoot verwijst hierbij naar de beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 8 december 2013 tot uitkering van een tussentijds dividend van tweeëntwintigduizend euro (22.000,00 EUR), uitgekeerd uit de beschikbare reserves zoals die blijken uit de door de algemene vergadering van 4 juni 2012 goedgekeurde jaarrekening van 31 december 2011.

Ingevolge deze beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend werd de rekening-courant van de vennoten gecrediteerd zodat zij ten belope van het hem toekomende tussentijds dividend een schuldvordering op de vennootschap heeft verkregen.

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met negentienduizend achthonderd euro (19.800,00 EUR) om het te brengen van tweeduizend euro (2.000,00 EUR) op eenentwintigduizend achthonderd euro (21.800,00 EUR), door inbreng in natura van de rekening-courant van de vennoten ten belope van het eerder uitgekeerd bruto-dividend ten bedrage van tweeëntwintigduizend euro (22.000,00 EUR), onder aftrek van tien procent (10%) roerende voorheffing.

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van twintig (20) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, van hetzelfde type en met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van negenhonderd eenenzeventig euro vierenveertig cent (971,44 EUR) per aandeel.

leder nieuw aandeel zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100%).

Is alhier tussengekomen: de Heer MORIAU René, Mevrouw MORIAU Katia en de Heer MORIAU Gunther, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en verklaren met hun netto-aandeel, zijnde negentig ten honderd (90%), in voormeld uitgekeerd dividend, te weten negentienduizend achthonderd euro (19.800,00 EUR), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van hun schuldvordering op de vennootschap door middel van debitering van de rekening-courant op hun naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de beherend vennoot en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

De inbrengers verduidelijken nogmaals dat voormeld ingeboekt credit-saldo van de door hun aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen tengevolge van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 8 december 2013. Voornoemde vennoten weten dat de resterende tien ten honderd (10 %) van het bruto bedrag van het toekomende tussentijds dividend als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Op de laatste biz van Lurk B vermelden Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en

bevoegd do rechtspersoon ten aanzien van derden te vertogemloordigen Versa ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor+ behouden

aan hot

Belgisch Staatsblad

vervolg ModFbF 11.1

Áfs vergoeding voor deze inbreng in natura worden twintig (20) nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden ais de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden, de aandelen worden toegewezen aan de Heer MORIAU René (10), Mevrouw MORIAU Katia (5) en de Heer MORIAU Gunther (5), voornoemd ais vergoeding voor de gedane inbreng;

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot eenentwintigduizend achthonderd euro (21.800,00 EUR) vertegenwoordigd door veertig (40) aandelen op naam, zonder nominale waarde.

Artikel 6 van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

De eerste alinea wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst:

" Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt EENENTWINTIGDUIZEND

ACHTHONDERD EURO  (21.800,00 EUR), vertegenwoordigd door twintig (20) aandelen op

naam, zonder nominale waarde.

Tegelijk neergelegd: PV dd 09!1212013

MORIAU René

beherend vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik t3 vermeiden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse.: Naam en handtekening,

Coordonnées
LM HYDRONICS

Adresse
VOLSEMSTRAAT 6 1600 SINT-PIETERS-LEEUW

Code postal : 1600
Localité : SINT-PIETERS-LEEUW
Commune : SINT-PIETERS-LEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande