LOGIWIN BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LOGIWIN BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.267.218

Publication

05/09/2013
ÿþ(--L11%&7 Mod wam 11.1

l\ 6 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0822.267.218 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

LOGIWIN BELGIUM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : W.A. Mozartlaan nummer 8 te 1620 Drogenbos

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN ONMIDDELLIJKE SLUITING VAN DE VEREFFENING DELEGATIE VAN MACHTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LOGZWIN BELGIUM", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1620 Drogenbos, W.A. Mozartlaan 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 0822.267.218, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU -- Dimitri CL_EENEWERCK de CRAYENCOUR", op eenendertig juli tweeduizend dertien, geregistreerd op het Tweede Registratiekantoor van Jette op veertien augustus nadien, boek 46 blad 96 vak 8, ontvangen vijftig euro (50 EUR), geïnd voor de E=erstaanwezend Inspecteur ai. NDOZL MASAKA, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft

EERSTE BESLISSING

KENNISNAME VAN DE VERSLAGEN

De vergadering neemt kennis van:

a) het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, in overeenstemming met artikel 181 §1 van het Wetboek van vennootschappen, dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap inhoudt; aan dat verslag is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten op 31 juli 2013, zijnde niet meer dan drie maanden vóór de datum van onderhavige vergadering;

b) het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ph PUISSANT & Cie', met maatschappelijke zetel te 1348 Louvain-la-Neuve, rue de Clairvaux 40 bus 205, vertegenwoordigd door de heer Philippe PUISSANT, bedrijfsrevisor, op datum van 30 juli 2013 in toepassing van artikel 181 §1 van het Wetboek van vennootschappen over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat en die werd gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

De besluiten van dit verslag van de bedrijfsrevisor zijn letterlijk gesteld in de volgende bewoordingen;

"Conclusies

In het kader van de opdracht die ons is toevertrouwd door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'LOG1WIN BELGIUM' met maatschappelijke zetel in 1620 Drogenbos W.A. Mozartlaan 8, ingeschreven in het RPR van Brussel en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de btw onder nummer 0822.267,218, om het verslag op te stellen over de staat van activa en passiva van de vennootschap vastgesteld op 31 juli 2013 en opgesteld onder zijn verantwoordelijkheid, kunnen we bevestigen:

dat we in het bezit zijn gesteld van alle nodige boekhoudbescheiden om ons toe te laten onze opdracht tot een goed einde te brengen, evenals van het bijzonder verslag van de zaakvoerder dat de motivering van et voorstel tot ontbinding bevat;

dat we van de zaakvoerder antwoord hebben gekregen op alle vragen, evenals alle informatie om onze controle tot een goed einde te brengen;

dat we geen enkele inbreuk op het boekhoudrecht of op zijn uitvoeringsbesluiten hebben kunnen vaststellen in verband met de opstelling van de boekhoudstaat;

dat we geen kennis hebben van enig feit dat zich na het opstellen van de boekhoudstaat heeft voorgedaan en een grote wijziging van voornoemde staat met zich mee zou brengen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

'eusse

27AUG2013

Griffie

f

"

Wij kunnen besluiten dat in het kader van de in het vennootschapsrecht opgenomen vereffeningsproceduresi de zaakvoerder van de vennootschap een op 31 juli 2013 vastgestelde boekhoudstaat heeft opgesteld, waaruit, rekening houdend met het vooruitzicht van een vereffening van de vennootschap, een balanstotaal van 16.614,15 euro en een netto vermogen van  10.783,37 euro blijkt.

Uit onze controlewerkzaamheden, die conform de toepasselijke beroepsnormen zijn verricht, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft.

Ten slotte zijn de aandeelhouders overigens in kennis gesteld van het feit dat de vennootschap aan eindcontroles door de belastingdiensten kan worden onderworpen in verband met de nog niet onderzochte periodes.

Opgesteld te Louvain-la-Neuve op 30 juli 2013"

TWEEDE BESLISSING

ONTBINDING EN SLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering beslist om de vennootschap overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen te ontbinden en dit vanaf de dag van de ontbindingsakte.

De enige vennoot verklaart en verduidelijkt dat na de voorlegging van de staat van activa en passiva afgestoten op 31 juif 2013:

-de enige vennoot afstand heeft gedaan van haar schuldvordering op de vennootschap in het kader van de vereffening van de vennootschap op 30 juli 2013, en dit ten einde om een negatieve vereffening te vermijden;

-dat naast de handelsschulden ten bedrage van 1.335,00 EUR, die de kosten inherent aan de vereffening van de vennootschap vertegenwoordigen, de staat van activa en passiva geen andere openstaande schulden aangeeft.

Bijgevolg, met oog op de definitieve rekeningen van de vennootschap, beslist de vergadering om geen vereffenaar te benoemen, de rekeningen goed te keuren en te verdelen. Daaropvolgend beslist de vergadering om de vereffening onmiddellijk te sluiten en de definitieve ontbinding en sluiting van de vereffening van de vennootschap vast te stellen.

Overeenkomstig artikel 195 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering dat de boeken en de bescheiden van de vennootschap zullen bewaard worden door INOVAXO, te 44300 Nantes , 11 rue du Petit Chátelier, gedurende minimum zeven jaren.

De enige vennoot verklaart te investeren in alle actief en passief van de huidige vennootschap, die nog niet opgenomen zijn in de definitieve rekeningen van de sluiting van de vennootschap en die kunnen tevoorschijn komen na deze ontbinding; zij zal bijgevolg alle schulden betalen die nog ten laste gelegd kunnen worden van de huidige vennootschap.

DERDE BESLISSING

BEEINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDER

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerder van de vennootschap,

met name de vennootschap naar Frans recht "INOVAXO SAS", vast vertegenwoordigd door de heer Paul

Boursier, wonende te 78490 Grosrouvre (Frankrijk), Côte de la Gueriauderie, 3.

VIERDE BESLISSING

KWIJTING ZAAKVOERDER

De vergadering geeft de zaakvoerder kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat tot op de dag van de

ontbindingsakte, op basis van de staat van activa en passiva opgemaakt per 31 juli 2013.

VIJFDE BESLISSING

DELEGATIE VAN MACHTEN

De comparant verklaart aan te stellen als bijzonder mandataris van de vennootschap met macht van indeplaatsstelling: FIDUCIAIRE MONTGOMERY, met maatschappelijke zetel te Louvain-la-Neuve, rue de Clairvaux, 40 boîte 204, ten einde over te gaan tot de afschaffing van de inschrijving van huidige vennootschap in Kruispuntbank voor ondernemingen en de Belasting over de Toegevoegde Waarde. Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, aile documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard 1NDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd : gelijkvormige uitgifte van de akte, volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

J

e Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

31/05/2013
ÿþ Mad 2,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111NUItiJil IM

BRUSSEL

22 Nkill;013

Ondernemingsnr : 0822.267.218

Benaming

(voluit) : LOGIWIN BELGIUM

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijheid

Zetel : Avenue Mozart 8, 1620 DROGENBOS

Onderwerp akte : Onstiag en benoeming van zaakvoerders.

Beslissing van de enige zaakvoerder van 25 februari 2013

1.De enige zaakvoerder bevestigd het ontslag van de volgende zaakvoerders:

a.De onderneming Logiwin SAS, vertegenwoordigd door de heer Rialland, volgens de ontbinding;

b.De Heer Peyroles.

2.De enige zaakvoerder heett beslist als enige zaakvoerder aan te stellen:

De onderneming INOVAXO SAS te 11 rue du petit Châtelier, 44300 Nantes Frankrijk, met het Frans

ondernemingsnummer 513.519.066.

INOVAXO SAS is vertegenwoordigd door de heer Paul Boursier wonende te Côte de Ia Gueriauderie, 3, te

78490 Grosrouvre (Frankrijk)

Voor INOVAXO SAS

Paul BOURSIER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2011
ÿþ 0 Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

1 3 lia..



Réservé " 11114092 ~RUXELLES

au 1p Greffe

Moniteur

beige



te d'entreprise ; 0822287218

Dénomination

(en entier) : LOGIWIN BELGIUM

Forme juridique : société privée à responsabilité limitée

Siège : Avenue Féliclen Rops, 39 à Anderlecht

Objet de l'acte : Changement de Siège Social

Transfert du siège social à 8 Avenue Mozart 1820 Drogenbos

Par simple décision du gérant il e été décidé du transfert du siège social à 8 Avenue Mozart à 1620. Drogenbos à partir du 13 juin 2011.

Logiwin SAS

Représentée par Monsieur Ria¬ land

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale fi l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

23/06/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 27.05.2011, DPT 20.06.2011 11181-0527-009

Coordonnées
LOGIWIN BELGIUM

Adresse
AVENEU MOZART 8 1620 DROGENBOS

Code postal : 1620
Localité : DROGENBOS
Commune : DROGENBOS
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande