LOIC FIRM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LOIC FIRM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.145.316

Publication

11/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopiè na neerlegging ter griffie van de akte

II

lI lI

*14078537*

behc

aar Belç Staal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemidg-sdr : 0893.145.316

Benaming (voluit) : Loïc Firm

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Hagaard 56 - 3090 Overijse

Onderwerp(en) akte: Statutenwijziging

Uit de notulen opgesteld door notaris Hélène Goret te Overijse op veertien maart 2014,I geregistreerd te kantoor Overijse de 19 maart 2014, vier bladen, geen verzendingen, boek; 5/134, blad 13, vak 16, ontvangen: vijftig euro, de ontvanger ai G. Paesmans, heeft de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Loïc Firm", met zetel te 3090 Overijse, Hagaard 56, volgende, beslissingen genomen:

1. Verslag van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen over de hierna beschreven inbreng in natura en over de toegepaste schattingswijzen en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

2. Verhoging van het maatschappelijk kapitaal overeenkomstig artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen, met een bedrag van HONDERD TWEEËNDERTIGDUIZEND' ZEVEN EURO VIJFENDERTIG CENT (¬ 132 007,35) om het kapitaal te verhogen van DRIEËNTACHTIGDUIZEND TWEEHONDERD EN VIER EURO DRIEËNZEVENTIG CENT (¬ 83.204,73) naar TWEEHONDERD VIJFTIENDUIZEND TWEEHONDERD EN ELF EURO ACHTENNEGENTIG CENT (£ 215 211,98).

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in natura en door uitgifte van zesduizend zevenennegentig aandelen identiek aan de bestaande aandelen en met:

onmiddellijke ingenottreding. "

Op deze kapitaalverhoging werd volledig ingeschreven door incorporatie in kapitaal van de, schuldvordering die is ontstaan ingevolge de uitkering goedgekeurde reserves na inhouding van de heffing van tien procent roerende voorheffing overeenkomstig artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen, zoals deze schuldvordering nader omschreven is in het , voornoemde verslag van de bedrijfsrevisor.

3. Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting door inbreng in natura.

4. Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

5. Wijziging van artikel 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met het genomen besluit inzake de kapitaalverhoging:

; Artikel vijf: Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op TWEEHONDERD VIJFTIENDUIZEND TWEEHONDERD EN ELF EURO ACHTENNEGENTIG CENT (£ 215 211,98) eu verdeeld in negenduizend negenhonderd veertig aandelen (9940), zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/negenduizend negenhonderd veertigste (1/9940) van het kapitaal en dezelfde rechten en voordelen verlenend.

6. Aanpassing stemrecht op de algemene vergadering en wijziging van artikel 15.

7. Volmacht voor de coördinatie van de statuten.

8. Machten aan de zaakvoerder om de beslissingen uit te voeren, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent van het tussentijds dividend.

G 1 AVR. /014

là 1. USSEL

. . _ .

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-Voor-4ç behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervnln

1 Voor eensluidend beknopt uittreksel

' Gelijktijdig hiermee neergelegd een uitgifte, gecoördineerde tekst der statuten

' Bestemd voor de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

Hélène Goret

Notaris

,

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

22 JAN 2014

Griffie

Bijlagen Tiïj liët1 èTgiscfi Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0893.745.346

' Benaming (voluit) : Loic Firm

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Hagaard 56 3090 Overijse Onderwerp(en) akte : FUSIE DOOR OVERNAME VAN DE VENNOOTSCHAP ERIC POTIER

ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP Uit de notulen opgesteld door notaris Olivier Dubuisson te Brussel op dertig december tweeduizend dertien,' vervangende zijn ambtsgenoot notaris Hélène Goret te Overijse, belet, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Loic Firm",: met zetel te 3090 Overijse, Hagaard 56, volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

1) Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 14 november 2013 door de zaakvoerder' van de BVBA Eric Potier en door de zaakvoerder van de BVBA Lok Firm, en dat werd

neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel, op en bekendgemaakt in

de Billagen bij het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig november nadien, onder nummer 2013-1127/0177272 voor wat de overgenomen vennootschap betreft en onder het nummer 2013-11-27/0177271 voor wat de overnemende vennootschap betreft.

2) Verzaking aan het opstellen van het fusieverslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 694in fine W,Venn. en verzaking aan het opstellen van het fusieverslag van de revisor overeenkomstig artikel 695§1 in fine W.Venn..

3) Goedkeuring van het inbrengverslag van de zaakvoerder en het inbrengverslag van de revisor overeenkomstig artikel 313 W.Venn.

4) Verzaking van de inlichting door het bestuursorgaan van de belangrijke wijzigingen in de activa en de passiva van het vermogen die zich hebben voorgedaan tussen de datum van de opstelling van het fusievoorstel: en de datum van de laatste algemene vergadering die tot de fusie besluit.

5) Verzaking aan het opstellen van tussentijdse cijfers die niet meer dan drie maanden voor de datum van; het fusievoorstel zijn vastgesteld.

6) lnstemming met de verrichting waarbij de BVBA Lok Firm, met zetel te 3090 Overijse, Hagaard 56, de` BVBA Eric Potier met zetel 3090 Overijse, Hagaard 56, hierna genoemd, bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de ovememende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de: algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

7) Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 oktober 2013 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

8) Wijziging van de statuten om ze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen:

Artikel 5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op drieëntachtigduizend tweehonderd en vier euro drieënzeventig eurocent (¬ 83.204,73), verdeeld in drieduizend achthonderd drieënveertig (3843) gelijke; aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/drieduizend achthonderddrieënveertigste van het kapitaal en dezelfde rechten en voordelen verlenend.

9) Benoeming tot zaakvoerder voor onbepaalde duur van de heer Eric Potier, wonende te 3090 Overijse,' Hagaard 56.

10) Toekenning van de noodzakelijke bevoegdheden om de voorgaande beslissingen uit te voeren aan de, zaakvoerder en aan Deprince Cherpion & Associates, nagenoemd.

11) Volmacht werd verleend aan Deprince Cherpion & Associates, te 1120 Brussel, Avenue des Croix de. Guerre 149/13, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervuilen, met inbegrip van de, aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL

BESTEMD VOOR DE PUBLICATIE IN DE BIJLAGEN TOT HET BELGISCH STAATSBLAD

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - Vervnlo

Gelijktijdig hiermee neergelegd- een uitgifte, de gecoordineerde tekst~ der statuten, het verslag van de bedrijfsrevisor en bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Voor

beJouden aan het Belgisch

Staatsblad

Jérôme OTTE,

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

BijlagenI j Tiet Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/11/2013
ÿþRechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hagaard 56, 3090 Overijse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

1. RECHTSVORM, NAAM, DOEL AND ZETEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN A.Overnemende vennootschap

De overnemende vennootschap zal de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LOIC FIRM zijn waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3090 Overijse, Hagaard 56.

Zij wordt ingeschreven in het Kruispunt Bank van Ondernemingen onder het nummer 0893.145.316. Het maatschappelijk doel van de opslorpende vennootschap luidt als volgt :

« De vennootschap heeft tot doel:

-Het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, human resources en informatica.

-Het waarnemen van de functie van bestuurder in ondernemingen en vennootschappen.

-Het uitvoeren, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden, van alle operaties met betrekking tot onroerende goederen, in de meest ruim zin, met uitzondering van activiteiten van een makelaar, meer bepaald:

" de aankoop, de verkoop, de ruiling, de constructie, de afbraak, het heropbouwen, het verbouwen, het onderhoud, het verhuren en het beheer van haar bebouwde onroerende goederen, gemeubeld of niet.

" de aankoop, de verkoop, de ruiling, het onderhoud, het te gelde maken, het verkavelen, het verhuren, en het verpachten alsook het beheer van de onbebouwde onroerende goederen.

.het uitvoeren van alle handelingen betreffende de aankoop, de overdracht en het vestigen van zakelijke rechten op bebouwde of onbebouwde onroerende goederen.

-het in hypotheek geven van haar onroerende goederen en zich borg stellen voor alle leningen, kredietopeningen of andere verplichtingen, zowel voor zichzelf ais voor derden.

-Het uitvoeren, voor eigen rekening, van alle financiële verrichtingen met betrekking tot effecten en alles wat hiermee gepaard gaat.

De vennootschap zal, in het algemeen, alle handelingen mogen verrichten van roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële aard die met dit doel verwant zijn, of die van aard zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, hieronder begrepen het beheer van het eigen vermogen, het verwerven en beheren van roerende en onroerende goederen en het doen van financiële verrichtingen.

Zij mag deelnemen aan andere vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel.» B.Overgenomen vennootschappen

De overgenomen vennootschap zal de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ERIC POTIER zijn waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3090 Overijse, Hagaard 56.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MM!

Ondernemingsnr : 0893.145.316

Benaming

(voluit) : LOIC FIRM

(verkort) :

III

BRUSSEL

1.5 -11- 2013

Griffie

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij wordt ingeschreven in het Kruispunt Bank van Ondernemingen onder het nummer 0476.957.611.

c + Het maatschappelijk doel van de opslorpende vennootschap luidt als volgt

« De vennootschap heeft tot doel:

Het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle

aard, onder meer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, human resources en

informatica.

Het waarnemen van de functie van bestuurder in ondernemingen en vennootschappen,

Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen,

Het uitsluitend voor eigen rekening verwerven, vervreemden en beheren van beleggingsgoederen

allerhande.

Het optreden ais bemiddelaar en commissionair in de handel en bij het vervoer.

Import, export en handel van alle consumptiegoederen, halffabricaten en grondstoffen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.»

2. RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN EVENTUELE OPLEG

De aandelen van de overgenomen vennootschap zullen als volgt omgeruild worden tegen de aandelen van de overnemende vennootschap.

1 aandeel van de overgenomen vennootschap ERIC POTIER bvba geeft recht tot 1,066 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap LOIC FIRM bvba. Deze ruilverhouding is bepaald op basis van de boekhouding netto-activa op 30 september 2013 van de betrokken ondernemingen.

Gezien de overnemende vennootschap LOIC FIRM bvba is in bezit van 1.520 aandelen van de overgenomen vennootschap ERIC POTIER bvba, worden niet deze aandelen omgeruild.

Mijnheer Eric Potier is in bezit van 1.460 aandelen van ERIC POTIER bvba en zal krijgen 1.557 nieuwe aandelen van LOIC FIRM bvba,

Mevrouw Nathalie Van Laeken is in bezit van 400 aandelen van ERIC POTIER bvba en zal krijgen 426 nieuwe aandelen van LOIC F1RM bvba.

Er is geen opleg voorzien.

3. WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De zaakvoerder van de overnemende vennootschap LOIC FIRM bvba wordt belast met de omruiling van aandelen, hetgeen betekent inschrijving in het register van aandeelhouders.

4. DATUM VANAF WELKE DEZE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST, ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

De aldus nieuwe gecreëerde aandelen zullen rechten geven te delen in de winst van LOIC FIRM bvba

gerealiseerd vanaf 1 oktober 2013,

Betreffende dit recht wordt verder geen bijzonder regeling getroffen,

5. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Alle handelingen vanaf 1 oktober 2013 verricht door ERIC POTIER bvba worden boekhouding geacht te zijn verricht voor rekening van LOIC FIRM bvba.

6. RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERSVAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbeau`

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Al de aandelen vertegenwoordigend het kapitaal van de overgenomen vennootschap ERIC POTIER bvba zijn gewone aandelen. Bijgevolg zal er geen bijzonder recht aan aandeelhouders de overgenomen vennootschap.

7. BEZOLDIGING DIE WORDT TOEGEKEND AAN BEDRIJFSREVISOR DIE BELAST IS MET HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 313 BEDOELDE VERSLAG

Een bedrag van 1.500,00 EUR (exclusief BTW) wordt voorzien,

8. BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE ZAAKVOERDERS

Geen bijzonder voordeel zal toegekend worden aan de zaakvoerders van de te fuseren vennootschappen.

9, VERSCHEINDENE

a)In overeenstemming met Wetboek van vennootschappen, het fusievoorstel zal door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel waar haar respectievelijke maatschappelijke zetel is gevestigd worden neergelegd en gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

Elke vennootschap zal ook de documenten en inlichtingen voorzien in de wet houden ter beschikking van haar aandeelhouders op haar maatschappelijke zetel.

b)Het is voorgesteld om artikel 694, lid 2 en artikel 695, § 1, lid 6 van de wetboek van Vennootschapen toepassen.

Natahlie Van Laeken

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik a vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 20.08.2013 13443-0557-013
21/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 14.08.2012 12413-0480-011
08/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 03.08.2011 11376-0452-012
04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.06.2010, NGL 27.07.2010 10361-0558-009
07/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.06.2009, NGL 02.07.2009 09347-0144-008

Coordonnées
LOIC FIRM

Adresse
HAGAARD 56 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande