LONELY SCHOLAR

Divers


Dénomination : LONELY SCHOLAR
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 838.255.489

Publication

10/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 22.04.2014, NGL 04.06.2014 14151-0056-009
02/10/2014
ÿþ Mod Woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van

d e.akte

....________________________I

~

2 3 , _,-. i:y, i

Glii;r: r lCi,ié,r,k>>.rif:ocibiïacid.i~

~~'~ f .'t` t.

- _ ______.--,

Griffie

i

I

i

9179618*

V beh aa Bel Stat

Ondernemingsnr : 0838.255.489

Benaming

(voluit) : LONELY SCHOLAR

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Lambertusstraat 3, 3001 LEUVEN (Heverlee)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder + verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de Notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering der Aandeelhouders, gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap d.d. 31 augustus 2014

Op voorstel van de zaakvoerder werd beslist de heer Karel VAN OUDHEUSDEN, wonende te 2440 GEEL, Dr. Van de Perrestraat 127, met rijksregisternummer 77.10.21-463-12 te ontslaan als zaakvoerder, dit ingaande vanaf 31 augustus 2014. Tevens wordt er beslist mevrouw Alicia VAES wonende te 2440 GEEL, Dr. Van de Perrestraat 127, met rijksregisternummer 79.09.04-158-86 te benoemen als nieuwe zaakvoerder, dit ingaande vanaf 1 september 2014. Tevens werd er beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van 3001 LEUVEN, Sint-Lambertusstraat 3 naar 2440 GEEL, Dr. van de Perrestraat 127. Dit ingaande vanaf heden.

Karel VAN OUDHEUSDEN

Zaakvoerder

Annexes dü Moniteur beTÉe

gen bilhut Betgisi l[Sta1tsblad-='O27TO/2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.04.2013, NGL 29.08.2013 13500-0570-009
11/08/2011
ÿþ~

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IDhI 1111 fl1 1fl Jll1 lU fl11 NeergeleQ.ci ter griffie der

+11124394" Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de Q 1 AUG. 2011 DE GRIFFIER,

'ya: o::esI n

7.t=_

De'giscF

Staateb:e;i





o'83,8.2SS . 489

: LONELY SCHOLAR

lvc:a W

Race tsvorrr.: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zs te : Sint-Lambertusstraat 3

3001 Leuven (Heverlee)

:OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vôôr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Leuven.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 28 juli 2011, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "LONELY SCHOLAR".

2. Zetel: Leuven (Heverlee), Sint-Lambertusstraat 3.

3. Oprichters:

1. De heer VAN OUDHEUSDEN Karel Lodewijk, geboren te Antwerpen op 21 oktober 1977, wonende te Holsbeek, Burgemeestersstraat 1 A101;

2. De heer DE GRAVE Kurt Robert Maria, geboren te Zwijndrecht op 29 april 1977, wonende te Zwijndrecht, Koning Albertstraat 86.

4. Kapitaal: 18.600,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 18.600,00 euro.

6. Samenstelling: in geld.

7. Boeklaar: 1 januari tot 31 december. Het'Iste boekjaar eindigt op 31 december 2012.

8. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

9. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting.

10. Externe vertegenwoordiging: iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

11. Niet-statutaire zaakvoerder: voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar: de heer VAN OUDHEUSDEN Karel, voornoemd.

12. Commissarissen: geen.

13. Doek De vennootschap heeft tot doel:

1. Het uitbaten van een uitgeverij en het verrichten van alle mogelijke activiteiten en het verstrekken van alle mogelijke diensten zonder enige beperking die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden, waaronder onder meer maar niet uitsluitend:

- het uitgeven en de exploitatie van alle grafische producten en onder meer van kranten, tijdschriften, vakbladen, bedrijfsmagazines en andere, boeken, schoolboeken, brochures, woordenboeken, encyclopedieën, atlassen, landkaarten, plattegronden, muziekboeken en  partituren;

- het uitgeven van muziekproducties en onder meer van geluidopnamen, grammofoonplaten, compactdiscs, banden met muziek of andere geluidopnamen, alsmede het vertegenwoordigen van muziekproducenten en het verdelen van platen, cassettes en compactdiscs en alle andere geluidsdragers;

- het uitgeven van boeken in combinatie met audiovisuele hulpmiddelen;

- het uitgeven van programmatuur;

- het leveren van diensten met betrekking tot het uitgeven van diverse publicaties via internet.

2. Het kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van auteursrechten, andere intellectuele rechten, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Op de laatste biz. van Luik B verrnetden : c:ac".o Naam en hoedanigheid var ce ins::urrer.terende rotara, de psrsnfnfn(e-i;

Gevoegd de rechtspersoon ter. aanc,sn v de-der ia :ertsgen co:diger Ve-st : Naam en handveren ng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

" mail 2.1



Von',

3. Alle activiteiten inzake wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling in het algemeen en andere gespecialiseerde dienstverlening aan de wetenschappelijke gemeenschap.

Fa.eau-zez..Ë Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante

--, immateriële duurzame activa met betrekking tot de onderzoeken, ontwikkelingen en/of karakters zoals

hierboven omschreven.

\,> hierboven

realisatie van informaticaprogramma's en de ontwikkeling van hooggekwalificeerde

softwareproducten die verband houden met de voorgaande activiteiten en de commercialisatie ervan.

4. Alle activiteiten inzake IT- en multimediadiensten, omvattende onder meer maar niet uitsluitend:

- Het aanbieden van IT- en multimedia consultancydiensten, het ontwikkelen van multimediaproducties, het ontwikkelen van intemetoplossingen en van software, het implementeren van IT-oplossingen, het uitbesteden van IT- en multimediadiensten, alsmede het wereldwijd aanbieden van educatieve diensten via het internet.

- Alle overige diensten en activiteiten op gebied van multimedia, omvattende onder meer: intemetsite, multimediapresentatie, animatie, design en grafische vormgeving, projectie, sound en video, film, muziek, beeld en geluid, audio-visuele activiteiten, met inbegrip van de marketing, de merchandising van zowel de aangeboden diensten als aile multimediaproducten evenals het vervaardigen en/of laten vervaardigen van alle producten, toebehoren en onderdelen die verband houden met deze activiteiten.

- Alle activiteiten in verband met internet, alle internettoepassingen, waaronder het ontwerpen, opstellen, creëren en uitbaten van websites en in het bijzonder het ontwikkelen van websites en alle aanverwante applicaties, het verlenen van internetaansluitingen evenals alle dienstverlening aangaande het voorgaande.

5. Alle activiteiten in verband met het organiseren van evenementen, omvattende onder meer maar niet uitsluitend:

- de organisatie van manifestaties, kunstmanifestaties, tentoonstellingen, beurzen, vernissages, bijeenkomsten, congressen, seminaries, colloquia, evenals het beheer en de exploitatie van multifunctionele centra en evenementenhallen dienstig voor voormelde activiteiten en overwegend ten behoeve van de scheppende en de uitvoerende kunst;

- inhuren en verhuren van presentatoren/presentatrices, zangers/zangeressen, dansers/danseressen, muzikanten, disc jockeys, evenals van orkesten, podiums, decors, klank- en lichtinstallaties en alle andere mogelijke installaties, materialen en toebehoren, die verband houden met voormelde activiteiten;

- het verwerven, inrichten, ter beschikking stellen, huren en verhuren van allerhande ruimten en zalen waarin hoger vermelde activiteiten kunnen plaatsgrijpen of uitgeoefend worden.

6. Detailhandel via internet.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als

b , vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen

ó uitoefenen.

14. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd,

p heeft plaats de derde maandag van de maand april om negentien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag

is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordtgehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping,de zetel van de

1 9 op

.cr vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2013.

et Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van

het stemrecht.

"

" 15. Volmacht(en): Nihil.

t 16. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal

overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door BNP Paribas Fortis bank.

17. Biizondere volmacht: Er werd aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FISALIS", rechtspersonenregister 0458.592.541, met zetel te 2540 Hove, Mechetsesteenweg 123, en haar

pq aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een

bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties,

el waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede

" r.73 bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te

leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in

het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht. et

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

pQ Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik E vermekier : :accYa ivaa^^, er'. rioed8r!iu;',:G '!c:" ~f :' ~;.7J7i.!',', rc GE . :`C '. ne'3. '. á' :~E pE~s: Ía~n{e~ eeNoegd de recll:s?ersoor -L4r, aar:zlc- , _

"e,on " \aa,r, s^ r.a:idtp.cen n~,

Coordonnées
LONELY SCHOLAR

Adresse
Zetel : Sint-Lambertusstraat 3, 3001 LEUVEN (Heverlee)

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande