LOUIS MAGDALEENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LOUIS MAGDALEENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 549.908.341

Publication

04/04/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Dit alles in de meest ruime zin. De opsomming is eerder verklarend en dus niet beperkend

Kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde.

Samenstelling kapitaal: Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën als volgt:

- door Louis Magdaleens, die ¬ 9.920,00 volstort voor 80 aandelen; zijn nog niet volgestorte inbreng bedraagt dus 4.960,00 euro;

- door Eva Magdaleens, die ¬ 1.240,00 volstort voor 10 aandelen; haar nog niet volgestorte inbreng bedraagt dus 620,00 euro.

- door Katrien Magdaleens, die ¬ 1.240,00 volstort voor 10 aandelen; haar nog niet volgestorte inbreng bedraagt dus 620,00 euro.

Deze inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis.

Dit bankattest werd aan mij, notaris, overhandigd en zal door mij, notaris, bewaard worden..

Bestuur en vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Aan deze personen alleen wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Aan de zaakvoerders wordt geen vaste wedde toegekend. Hun vergoeding wordt jaarlijks door de Algemene Vergadering, beslissend met eenvoudige meerderheid van stemmen, vastgesteld.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de Algemene Vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders vertegenwoordigen samen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De zaakvoerders kunnen lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Er kan een opvolgende zaakvoerder worden benoemd, of meerdere.

Jaarvergadering: derde maandag van de maand mei om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Er kan altijd een buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen worden om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en onder andere om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op de plaats, aangewezen in de oproeping.

Schriftelijke besluitvorming: Met uitzondering van de beslissingen te nemen in toepassing van artikel 332 van het wetboek van vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten verleden worden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Boekjaar: begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste maatschappelijk jaar neemt een aanvang vanaf de oprichting van de vennootschap en eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien.

Bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van de winst en verdeling van het na vereffening overblijvend saldo: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrok van de kosten van alle aard, gebeurlijke intresten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen aan de zaakvoerders en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal er jaarlijks minstens vijf procent voorafgenomen worden tot vorming van het wettelijk reservefonds. Deze afhouding wordt niet meer vereist zodra dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo van de winst blijft ter beschikking van de Algemene Vergadering die er naar goeddunken over kan beslissen. Nochtans mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of, ingevolge de uitkering, zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden. Het netto overschot van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld, met dien verstande dat aan alle aandelen dezelfde rechten verbonden zijn.

Bekrachtiging verbintenissen: In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaren de oprichters uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap, en dit onder opschortende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. De

Luik B - Vervolg

verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. Benoeming: De heer Louis Magdaleens wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur. Zijn mandaat is bezoldigd.

In geval dat de zaakvoerder overlijdt of in de onmogelijkheid verkeert om zijn mandaat uit te oefenen, worden aangesteld als opvolgende statutaire zaakvoerders: mevrouw MAGDALEENS Eva en mevrouw MAGDALEENS Katrien, beiden voornoemd, die dit mandaat aanvaarden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Benoit DE KESEL

Tegelijk neergelegd: afschrift oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
LOUIS MAGDALEENS

Adresse
MEERSTRAAT 287 1840 LONDERZEEL

Code postal : 1840
Localité : LONDERZEEL
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande