LOUNGE-D

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LOUNGE-D
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.428.577

Publication

31/03/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
15/10/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
12/12/2011
ÿþ !Md WOW 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111J11!!1111111110,1Fil

Nesteind ter orne ctsr

Recbttrank cran Koophandel

te Leuven, de 3 0 NOV. 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter

Zetel : Bergstraat 11, 3390 Tielt-Winge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Erik Lerut te Sint-Joris-Winge op vijfentwintig november tweeduizend en elf, geregistreerd te Aarschot op 28 november 2011, boek 62/578, blad 10, vak 11, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter werd opgericht waarvan de statuten luiden als volgt :

1. OPRICHTER

De heer SWARTENBROEKX Mathias Anthony Bernard, geboren te Leuven op zes april negentienhonderd

tweeëntachtig, ongehuwd, wonende te 3390 Tielt-Winge, Leuvensesteenweg 44 bus 1.

2. NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid starter. Haar naam luidt "Lounge-D".

3. ZETEL

De zetel is gevestigd te 3390 Tielt-Winge, Bergstraat 11.

4. Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- de uitbating van een horeca-inrichting, ondermeer omvattende voor zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementering : de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie,; vlees- en viswaren, ijs- en rookwaren en alle aanverwante artikelen;

- de exploitatie van culturele centra en multifunctionele zalen ten behoeve van culturele activiteiten.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als' vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de. verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk' in verband staan met het maatschappelijk doel.

5. DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

6. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro (¬ 1.000,00) en is verdeeld in honderd (100) aandelen'

zonder aanduiding van nominale waarde.

Het is volledig samengesteld door een inbreng in geld en is gestort ten bedrage van duizend euro (¬

1.000,00).

7. BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders natuurlijke personen. De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene; vergadering valt in de bevoegdheid van de zaakvoerder of zaakvoerders.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Lounge-D

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-"

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt ten aanzien van derden in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door de enige zaakvoerder of door iedere zaakvoerder, afzonderlijk handelend, indien er meerdere zijn benoemd.

De zaakvoerder mag onder meer onroerende goederen kopen of vervreemden, toestemmen tot het vestigen van hypotheken op alle maatschappelijke goederen, handlichting geven van alle inschrijvingen gedaan ten voordele der vennootschap, met of zonder betaling.

In al de akten waarbij de aansprakelijkheid der vennootschap betrokken is, moet de handtekening der zaakvoerders en andere agenten der vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de " aanduiding der hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De rechtsvorderingen worden in naam van de vennootschap, als eiser en als verweerder ingespannen door de zaakvoerder of zaakvoerders.

De zaakvoerder gaat in die hoedanigheid geen persoonlijke verplichtingen aan betreffende de maatschappelijke verbintenissen; enkel in de gevallen voorzien door de wet kan zijn verantwoordelijkheid worden weerhouden.

Het overlijden of het uittreden van de zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding der vennootschap niet teweeg.

8. BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder

jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot

éénendertig december tweeduizend en twaalf.

9. ALGEMENE VERGADERING

Ieder jaar, de eerste maandag van de maand juni om vijftien uur zal een jaarvergadering gehouden worden.

Zij zal plaats hebben, ten maatschappelijke zetel, tenzij anders vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaats hebben op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

10. WINST - RESERVES

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek der algemene onkosten, van alle aard, gebeurlijke intresten aan de schuldeisers vennoten, bezoldiging van de zaakvoerders en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst van het bedrijfsjaar.

De algemene vergadering houdt jaarlijks een bedrag af van ten minsten één / vierde (114de) van de winst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting tot afhouding geldt tot op het ogenblik dat het reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen achttienduizend vijfhonderd vijftig Euro (18.550,00-EUR) en het geplaatst kapitaal.

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend uitgekeerd wordt aan de vennoten. Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of zal overgedragen worden naar het volgende boekjaar.

Tot eerste gewone zaakvoerder wordt benoemd, voor onbepaalde duur de heer Swartenbroekx Mathias, wonende te 3390 Tielt-Winge, Leuvensesteenweg 44/bus 1.

Die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder zal zijn taak maar kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffe.

Als bijzondere volmachtdrager wordt aangesteld de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Cauwenbergh Accountancy & Tax", te 3390 Tielt-Winge, Hazenpad 11, vertegenwoordigd door de heer Michel Van Cauwenbergh, wonende te 3390 Tielt-Winge, Hazepad 11 of een gevolmachtigde, teneinde voor de vennootschap de nodige inschrijvingen en wijzigingen bij de kruispuntbank ondernemingen, de BTW-administratie en het sociaal verzekeringsfonds uit te voeren.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

DE NOTARIS, Erik LERUT

Tegelijk hiermee neergelegd :

- uitgifte van voormelde oprichtingsakte en bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LOUNGE-D

Adresse
BERGSTRAAT 11 3390 TIELT (BT)

Code postal : 3390
Localité : Tielt
Commune : TIELT-WINGE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande