LOVALUMEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LOVALUMEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.465.469

Publication

28/03/2012
ÿþ f Mloù 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grue do

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 6 MANU ?O1?

DE GRIFFIER,

Griffie

1,1111,1211011611j!4*

Vr beha

aai

Bel; Staa

Ondernemingsnr , 4 (I

Benaming

(voluit) : Lovalumen

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3220 Holsbeek, Dellestraat 21

Onderwerp akte : OPRICHTING

UIT EEN AKTE, verleden voor notaris Patrick Van den Weghe te Kessel-Lo, op 12 maart 2012, aangeboden; ter registratie Leuven 2, BLIJKT DAT:

Door de heer DEMAER Geert Carlo Anna, zijn echtgenote Mevrouw COPPENS lise, beide wonende te 3220 Holsbeek, Dellestraat 23 en de heer DEMAER Kris Gustaaf Rita, wonende te 3220 Holsbeek, Huisbergweg 34. ls overgegaan tot de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor; onbepaalde duur onder de naam "Lovalumen", met zetel te 3220 Holsbeek, Dellestraat 21, en waarvan het; geplaatst kapitaal 18.600,00 EUR bedraagt, volstort ten belope van 6.200,00 euro en waarvoor in totaal 186; aandelen worden toegewezen. Gezegd bedrag is gedeponeerd op een rekening bij KBC bank geopend op; naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bankattest, dat door mij, notaris, bewaard zal! worden.

De vennootschap heeft als doel: Zowel in eigen naam ais in naam van derden, in België en in het:, buitenland: Elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen; Groot- en kleinhandel in verlichtingsartikelen;; Groot- en kleinhandel in elektrische huishoudelijke apparaten en audio- en videoapparatuur; Groot- en: kleinhandel in elektrisch materiaal, inclusief installatiemateriaal; Groot- en kleinhandel in meubels;; Handelsbemiddeling in elektrische en elektronisch materiaal, inclusief installatiemateriaal voor industrieel; gebruik; Handelsbemiddeling in meubels en huishoudelijke artikelen; Detailhandel via postorderbedrijven of via; internet; Handel in eigen onroerend goed; Het uitoefenen van een bestuursmandaat of mandaat van vereffenaar; in ander ondernemingen; het verlenen van managementprestaties en het deelnemen aan het toezicht op;

andere ondernemingen; Beheer en participatie in andere vennootschappen; Het verlenen van waarborgen voor andere vennootschappen en voor derden; Overige zakelijke dienstverlening. Deze formuleringen omvatten

eveneens al wat in de sectoren waarin de onderneming zal actief zijn, gebruikelijk is of zou worden. Dit alles zowel in het groot ais in het klein, voor eigen rekening zowel als voor rekeking van derden of als tussenpersoon, makelaar of anderszins, en zowel in België als in het buitenland. De vennootschap mag ten voordele van, derden teven alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden en aile roerende goederen met; hypotheek bezwaren. Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en: commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.; De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen: met eenzelfde, gelijklopend of aanvewant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen of haar klantenbestand uit te breiden. De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van, derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit' zowel in België als in het buitenland. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle; ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardige of aanverwant doel nastreven, of die van aard: zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. De vennootschap kan borg; = staan voor derden, zaakvoerders en vennoten, zij kan hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen terzake. Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend. Dei vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van; het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de; algemene vergadering bevoegd is. Hij vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte en kan; gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of: een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap; binnen de perken van de hun verleende volmacht.

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de; tweede vrijdag van de maand juni om twintig uur (20u00), indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

gehouden op de eerstvolgende werkdag.Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping.Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een lasthebber, al dan niet vennoot. Ingeval van splitsing van het eigendomsrecht in vruchtgebruik en blote eigendom, is de vertegenwoordiging door de vruchtgebruiker alleen toegelaten, uitgezonderd evenwet de vertegenwoordiging die betrekking heeft op de vereffening of de ontbinding van de vennootschap, in welk geval alleen de blote eigenaar het recht van vertegenwoordiging bezit. Elk aandeel heeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari om te eindigen op 31 december van ieder jaar. Het batig saldo, na aftrek van de algemene onkosten, sociale lasten en nodige afschrijvingen, vertegenwoordigt de nettowinst. Van de nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering. Het nettosaldo van de vereffening wordt evenredig verdeeld onder de maatschappelijke aandelen. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden en zal worden afgesloten op 31 december 2013. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2014.

Er wordt geen commissaris benoemd.

Worden als zaakvoerders aangesteld, voornoemde comparanten, met name: de heer DEMAER Geert, mevrouw COPPENS lise, de heer DEMAER Kris, Elk mandaat is van onbepaalde duur en zal onbezoldigd worden uitgeoefend tot de algemene vergadering er anders zal over beslissen. Al deze mandaten zullen onbezoldigd worden uitgeoefend tenzij de algemene vergadering er anders zal over beslissen. Alle benoemden verklaren het mandaat te aanvaarden met de gestelde voorwaarden, met ingang van heden en dit voor de ganse duur van de vennootschap. Comparanten verklaren inmiddels voormelde zaakvoerders als mandataris aan te stellen, om in afwachting van de neerlegging van voormeld uittreksel en de daaruit volgende verkrijging van de rechtspersoonlijkheid reeds rechtshandelingen te stellen voor de vennootschap in oprichting.

Retroactiviteit: De vennoten-oprichters beslissen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen dat alle verrichtingen die vanaf 1 februari laatst, zodat alle verrichtingen sedertdien voor rekening der vennootschap geacht worden gedaan te zijn, tot heden in naam van de vennootschap in oprichting werden verricht en in het kader van haar maatschappelijk doel, worden geacht te zijn gesteld voor rekening, in naam en voor risico van de hierbij opgerichte vennootschap.

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, worden door de comparanten aan genoemde zaakvoerders en aan Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BBP & Partners" met maatschappelijke zetel gelegen te 3140 Keerbergen, Tremelobaan 122, vertegenwoordigd door de heer Buekenhout Yves of eenieder erkend ondernemersloket, om ieder met bevoegdheid afzonderlijk op te treden, de nodige machten verleend om alle formaliteiten van onderhavige vennootschap te vervullen en uit te voeren voor de Kruispuntbank der Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de Federale, Gewestelijke en Lokale Diensten van de Directe en Indirecte Belastingen, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten uit te voeren en dit met macht tot indeplaatsstelling.

Voor analytisch uittreksel

De notaris (getekend op verso) P. Van den Weghe

SAMEN HIERMEE NEERGELEGD: expeditie.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

erso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 29.08.2016 16523-0251-011

Coordonnées
LOVALUMEN

Adresse
DELLESTRAAT 21 3220 HOLSBEEK

Code postal : 3220
Localité : HOLSBEEK
Commune : HOLSBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande