LSM CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LSM CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.835.144

Publication

04/06/2015
ÿþ MMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenino.

111111 UhII II I HI H

*15078992*

Ondernemingsnr : 0630. S3S. Aq4

Benaming : "LSM Consulting"

(voluit):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Starter Zetel : 3212 Lubbeek (Pellenberg), Rozenweg 37

Onderwerp akte : OPRICHTING  BENOEMINGEN

Tekst :

Uit een akte verleden voor Jurgen De Meutter, geassocieerd notaris te Leuven op 8 mei 2015, vf56r registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat:

De heer SMEETS Lode Geert, geboren te Maaseik op 15 augustus 1974, wonende te 3212 Lubbeek (Pellenberg), Rozenweg 37.

een handelsvennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter heeft opgericht met de naam "LSM Consulting".

ª% Maatschappelijke zetel:

te 3212 Lubbeek (Pellenberg), Rozenweg 37.

 % Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België als in

het buitenland:

Het uitoefenen van volgende activiteiten: projectmanagement, engineering, ontwikkeling,

adviesverlening, haalbaarheidsstudies en due diligences, training en opleidingen.

- Het nemen van participaties onder welke vorm dan ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

- Alle financiële- en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten, De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in art. 49,9° en 10° van de wet van 6 april 1995 inzake het statuut van en het toezicht op beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en eigen roerende installaties.

- Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

- Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en

eigen roerende installaties.

Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen verwerven, te behouden, in

de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

- Het optreden als tussenpersoon, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, bij

onroerende en alle commerciële activiteiten, voor zover de wettelijke bepalingen het toelaten,

Deze opsomming is niet beperkend maar ruim te interpreteren.

De vennootschap zal leiding en controle, in hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins,

kunnen uitoefenen over andere vennootschappen.

De vennootschap zal aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelin.en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

, ~~ = " ` i ,~'~,,aik- i Fi5': ~:i::.~wst3F.,yt; ~

S lYsf"~

_Ctiriffie__

Luik B - vervolg

mogen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel.

" Maatschappelijk kapitaal:

DUIZeND EURO (¬ 1.000,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. Bij de oprichting volledig volstort.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de inbrengen in geld bij storting of overschrijving gedeponeerd werden op een bijzondere rekening bij KBC Bank, op naam van de vennootschap in oprichting "LSM Consulting" zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 4 mei 2015.

Boekjaar:

begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van huidig uittreksel op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2016.

 % Jaarvergadering:

wordt gehouden op de eerste woensdag van de maand juni om 20 uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping. Indien die dag een wettelijke feestdag is, vindt de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste gewone jaarvergadering zal samenkomen in 2017.

R Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, Zij vermelden steeds deze hoedanigheid wanneer zij namens de vennootschap ondertekenen.

Werd benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer SMEETS Lode, voornoemd, die verklaarde te aanvaarden.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of verweerder.

De zaakvoerder(s) kunnen bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

ingeval er twee of meer zaakvoerders aangeduid worden, zullen er minstens twee van hen handelen voor aile rechtshandelingen inzake de aan- of verkoop van onroerende goederen, de vestiging van een hypotheek en het aangaan van kredieten en financieringen.

Wanneer de vennootschap optreedt als zaakvoerder of bestuurder van andere vennootschappen, wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

" Winstverdeling - reserves:

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Na de door de wet voorgeschreven voorafneming voor de wettelijke reserve, beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen over de bestemming van het saldo van de winst, dit op voorstel van de zaakvoerder(s).

Het tijdstip en de wijze van betaling van dividenden wordt eveneens door de zaakvoerder(s) bepaald. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het volstorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

" Liquidatiesaldo

Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

" Niet-aanstelling commissaris:

Op zicht van het financieel plan heeft de oprichter verklaard geen commissaris te bènoemen. Bijzondere volmacht werd gegeven aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprekelijlkheid A&T Leuven te 3000 Leuven, Diestsevest 89, en haar aangestelden, elk met het recht om afzonderlijk op te treden, met recht van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de opgerichte vennootschap alle formaliteiten te verrichten bij een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en/of bij elke andere administratieve dienst,

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

Notaris Jurgen De Meutter

Tegelijkertijd neergelegd:

uitgifte van oprichtingsakte.

Voor-

behouden

aan het

Belgisc íf Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
LSM CONSULTING

Adresse
ROZENWEG 37 3212 PELLENBERG

Code postal : 3212
Localité : Pellenberg
Commune : LUBBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande