LUMAERI BEHEER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LUMAERI BEHEER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 439.140.576

Publication

13/01/2014
ÿþ1,10d Word 11.1

x1I:

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11I11





*19012885*

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

tE lefven, de 0 2 JAN 2014 DE GRIFFIER,

Griffie

í Ondernemingsnr : 0439.140.576 Benaming

(voluit) : LUMAERI BEHEER

(verkort) ;

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3470 Kortenaken, Dorpstraat 58

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Er blijkt uit een akte verleden voor Filip JUNIUS, notaris te Hasselt (Kiewit), op 17 december 2013, te registreren,

dat de buitengewone aandeelhoudersvergadering van de naamloze vennootschap "Lumaeri Beheer" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3470 Kortenaken, Dorpstraat 58. ( Rechtsgebied Leuven ondememingsnummer 0439.140.576.) besloten heeft:

1) na kennisname en goedkeuring van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "M. Massy" met zetel te 3520 Zonhoven, Tiendenstraat 7, vertegenwoordigd door de heer Marc Massy, dat als volgt besloot :

iX. Conclusies

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de NV "LUMAERI BEHEER", bestaat uit een vordering ten laste van de vennootschap voor een totaal van E 102.100,00.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat ;

" de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd bij een beperkt nazicht door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" dat de voor de inbreng door de partijen weerhouden methoden van Waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen Waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in de toekenning van 39 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de vennootschap NV "LUMAERI BEHEER".

Wij wensen de aandacht te vestigen om het feit dat onderhavig verslag niet tot doel heeft, zekerheid te verschaffen op fiscaal vlak; het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de naleving van de fiscale regels.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig art. 602 van het Wetboek van Vennootschappen en In het kader van art. 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992 en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of

aangewend worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Aldus opgesteld te Zonhoven, op datum 14 december 2013 door het bedrijfsrevisorkantoor BVBA "Bedrijfsrevisor M. Massy", vertegenwoordigd door:

M. Massy

Bedrijfsrevisor

(getekend)

en van het verslag van de raad van bestuur waarin zowel het belang van de kapitaalverhoging als het belang van de Inbreng voor de vennootschap wordt uiteengezet,

het maatschappelijk kapitaal te verhogen met honderd en tweeduizend honderd Euro (102.100 ¬ ) om het kapitaal te brengen van tweeënzestigduizend Euro (62.000 ¬ ) op honderd vierenzestigduizend honderd Euro (164.100 ¬ ) door uitgifte van negenendertig (39) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde

De aandelen werden geplaatst en volstort door de inbreng door de aandeelhouders van de schuldvorderingen per 11 december 2013 van in totaal honderd en tweeduizend honderd Euro (102.100 ¬ ) die zij hebben ten laste van de vennootschap "Lumaeri Beheer" , als volgt:

1. de heer Eric VANDEPUT, ten belope van vierendertigduizend drieëndertig Euro en vierendertig cent

2. mevrouw Martine VANDEPUT , ten belope van vierendertigduizend drieëndertig Euro en drieëndertig cent 3, de heer Ludo VANDEPUT, ten belope van vierendertigduizend drieëndertig Euro en drieëndertig cent SAMEN: honderd en tweeduizend honderd Euro

Ter vergoeding van deze inbreng werden hen negenendertig (39) nieuwe aandelen toegekend;

1. de heer Eric VANDEPUT dertien aandelen 13

2. mevrouw Martine VANDEPUT : dertien aandelen 13

3. de heer Ludo VANDEPUT : dertien aandelen 13

SAMEN; negenendertig aandelen 39

De vergadering stelde vast en verzocht mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat het kapitaal werd verhoogd tot honderd vierenzestigduizend honderd Euro (164,100 ¬ ) verdeeld over negenenzestig (69) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde

(voor zoveel als nodig wordt geprecieerd dat de inbreng de schuldvorderingen vertegenwoordigt voor de nettodividenden die de aandeelhouders betaalbaar zijn gesteld op hun lopende rekening in de boekhouding van de vennootschap krachtens de beslissing van de bijzondere aandeelhoudersvergadering de dato 11 december 2013. Dze besloot tot de uitkering van een tussentijds dividend, dat onderworpen werd aan een roerende voorheffing van tien ten honderd, en die de aandeelhouders itdrukkelijk in het kapitaal wensen op te nemen. (artikel 6 en 7 van de Programmawet van 28 juni 2013 (Belgisch Staatsblad 1 juli 2013)).

2) het kapitaal een tweede maal te verhogen met honderdveertigduizend Euro (140.000 ¬ ) om het kapitaal te brengen van honderd vierenzestigduizend honderd Euro (164.100 ¬ ) door uitgifte van vierenvijftig (54) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde

De aandelen werden onderschreven in geld en bij de plaatsing volstort als volgt

1. de heer Eric VANDEPUT: achttien aandelen 18

2, mevrouw Martine VANDEPUT : achttien aandelen 18

3, de heer Ludo VANDEPUT: achttien aandelen 18

Totaal: vierenvijftig aandelen 54

- Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

leder nieuw aandeel, waarop aldus werd ingeschreven is volstort door een storting in geld, die de aandeelhouders gedaan hebben op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap geopend bij de Axa Bank Europe. Een attest van de storting van honderdveertigduizend Euro (140.000 ¬ ) op een bijzondere rekening werd uitgereikt door Axa Bank Europe op 16 december 2013 en overhandigd aan de notaris ter bewaring in het dossier. De gelden, die bij voornoemde bank werden geplaatst, hetzij honderdveertigduizend Euro (140.000 ¬ ) zijn beschikbaar voor de vennootschap.

De vergadering stelde vast en verzocht mij, notaris, bij akte vast te stellen dat het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd tot tot driehonderd en vierduizend honderd Euro (304.100 ¬ ), verdeeld over honderd drieëntwintig (123) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

(voor zoveel ais nodig wordt geprecieerd dat de gelden waarmee de aandeelhouders hebben ingeschreven op de kapitaalverhoging de gehele netto-dividenden zijn die zij ontvangen hebben krachtens de beslissing van de bijzondere aandeelhoudersvergadering de dato 11 december 2013 die besloot tot de uitkering van een tussentijds dividend)

3) de statuten te wijizigen ais volgt

* Artikel 4: vervangen door

"Het geplaatste kapitaal bedraagt driehonderd en vierduizend honderd Euro (304.100 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd drieëntwintig (123) aandelen, zonder vermelding van waarde, die elk één/honderddrieëntwintigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

Voor ontledend uittreksel

notaris E. Junius

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING

- de expeditie van de notulen ;

- bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor (art. 602 Wetboek van vennootschappen)

- bijzonder verslag van de raad van bestuur (art. 602 Wetboek van vennootschappen)

- de gecoërdineerde tekst van de statuten

Op de laatste blz. van Luik vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/11/2012
ÿþ Moa 2.0

De IDj ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblat

Neergelegd ter griffie der RecYttbankVgn KoQpilahdej

te Leuven, de  , 2; iZ

DÉ GRIFFIER,

~

Griffie

"12185863

Ondernero ingsnr : 0439.140.576

Benaming

(voluit) : LUMAERI BEHEER

Rechtsvorm : bvba

Zetel : 3470 Ransberg (Kortenaken), Dorpsstraat 58

Onderwem akte : stw

Uit een akte verleden voor notaris Michael BOSE, geassocieerd notaris op 16 oktober 2012 ,dragende de volgende melding van registratie: Geregistreerd vijf blad geen verzending te Genk op 23/10/2012, boek 5/139 blad 72' vak 20, Ontvangen: vijfentwintig euro (E 25,00), De Ontvanger (get.) Driessen Luc, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van hierbovengenoemde vennootschap volgende beslissingen genomen heeft:

1) Aanpassing van de statuten aan de beslissing van de bestuurders de dato negen november tweeduizend en negen houdende overbrenging van de zetel van de vennootschap naar 3470 Kortenaken, Dorpsstraat 58.

2) Afschaffing van de aandelen aan toonder en omzetting ervan in aandelen op naam met mogelijkheid over te gaan tot dematerialisering van de aandelen.

3) Aanpassing van de statuten aan het Wetboek van Vennootschappen inzake de vaste vertegenwoordiger, het directiecomité, de schriftelijke éénparige besluitvorming van de algemene vergadering, de wijze van oproeping ervan en de nieuwe vereffeningprocedure.

4) Ontslag als bestuurder van de heer VANDEPUT Ludo, voornoemd. Kwijting van zijn mandaat vanaf eenendertig december tweeduizend en tien.

5) Benoeming tot bestuurder van mevrouw VANDEN BROECK Pascale Clotilde René Maria, geboren te

Bree op 27 mei 1965, wonende te 3500 Hasselt, Generaal Lemanstraat 63

Haar mandaat zal een einde nemen op de jaarvergadering van tweeduizend en achttien;

vaststelling van de bezoldiging.

6) Ingevolge de recente wetswijzigingen: vervanging van de volledige statutentekst door de verder in deze akte opgenomen tekst, zonder daarbij inhoudelijk te tornen aan de essentiële bepalingen zoals de naam, de zetel, het doel, het kapitaal, bestuur, boekjaar, jaarvergadering, jaarrekening, de winstverdeling, het aanleggen van reserves en de verdeling van het vereffeningsaldo, rekening gehouden met de eerder genomen beslissingen.

RAAD VAN BESTUUR

Samenstelling vergadering

Is onmiddellijk daarna bijeengekomen in vergadering, de raad van bestuur, samengesteld als volgt:

*de heer VANDEPUT Eric, voornoemd;

*mevrouw VANDEPUT Martine, voornoemd;

*mevrouw VANDEN BROECK Pascale, voornoemd;

Onder voorzitterschap van de heer VANDEPUT Eric, voornoemd.

Die uiteenzet dat deze raad van bestuur slechts twee agendapunten heeft, namelijk:

*benoeming van de VANDEPUT Eric tot voorzitter van de Raad van Bestuur;

*benoeming van de heer VANDEPUT Eric, bestuurder voornoemd, als gedelegeerd bestuurder.

Benoeming voorzitter en gedelegeerd-bestuurder

Na goedkeuring door de raad van bestuur van de voorgestelde benoemingen, verklaart de heer VANDEPUT

Eric zijn respectievelijke mandaten te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel

die zich hiertegen verzet.

Deze mandaten zullen onbezoldigd zijn. De Algemene Vergadering kan echter steeds een bezoldiging

vaststellen.

De mandaten zullen een einde nemen op de jaarvergadering van tweeduizend en achttien.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.





ENKEL UITGEREIKT MET HET OOG OP NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL

DE NOTARIS, Michael BASE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- gecoördineerde statuten

- uitgifte van voormelde akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.04.2012, NGL 06.08.2012 12389-0060-011
05/12/2011 : LE076013
23/08/2011 : LE076013
04/08/2010 : LE076013
15/10/2009 : LE076013
26/08/2009 : LE076013
08/09/2008 : LE076013
19/05/2015
ÿþ"

Mod PDF 11.1

t

r_(T. 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

u HhI











1!7 ' -. ~.- -

~x J

';GuÜi1c^.Yld'-,1





Ondememingsnr : Benaming (volut) :

(verkort) :

Rechtsvorm : 0439.140.576 LUMAERI BEHEER

Naamloze vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : DORPSSTRAAT 58, 3470 Kortertaken, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Uittreksel uit akte ontslag bestuurder; Uittreksel uit akte benoeming

Tekst : bestuurder

Op de bijzondere algemene vergadering van 1/5/2015 wordt met meerderheid van stemmen beslist dat Mevrouw Pascale Vanden Broeck wonende te Hasselt, Kuringersteenweg 530 B 3, 3511 Kuringen ontslag neemt en dit van 1/5/2015.

Benoeming wettelijk vertegenwoordiger.

Artes! BVBA met maatschappelijke zetel: Generaal Lemansstraat 63,3500 Hasselt met als wettelijke vertegenwoordiger Eric Vandeput wordt benoemd en dit met Ingang van 1/5/2015.

Eric Vandeput

Bestuurder

Op de laatste blz. v3rituii< $ vèrrnël~fén -'Reefâ : l" láânz ën lidëdáiligiíèid van de instnímzrïtéréndé notà i , hsèfzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

26/09/2007 : LE076013
01/09/2006 : LE076013
29/09/2005 : LE076013
21/09/2004 : LE076013
30/09/2003 : LE076013
14/01/2003 : LE076013
09/09/2002 : LE076013

Coordonnées
LUMAERI BEHEER

Adresse
DORPSSTRAAT 58 3470 RANSBERG

Code postal : 3470
Localité : Ransberg
Commune : KORTENAKEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande