LUMENS EUROPE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUMENS EUROPE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 807.283.191

Publication

20/07/2011
ÿþ MO 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

voorbehouden 111111!1111MIIIiilig,11111101

aan het

Belgisch Staatslied

ERUSSEL

Griffie 0 8 JUL

Ondernemingsnr : 0807.283.191

Benaming

(voluit) : LUMENS EUROPE

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTEA AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ASSESTEENWEG 65 1740 TERNAT

Onderwerp akte : AFSLUITING VEREFFENING - HOMOLOGATIE VERDEELSTAAT

De vergadering dd 14.06.2011 wordt geopend onder het voorzitterschap van de heer DE BRUYN GUIDO.

De voorzitter stelt vast dat alle aandeelhouders, die samen aile aandelen bezitten, aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn en er geen obligatiehouders zijn zodat de vergadering geldig kan beraadslagen over. het voorstel tot afsluiting van de BVBA.

1.AFSLUITING VAN DE VEREFFENING

De Rechtbank van Koophandel te Brussel heeft op 28 maart 2011 de benoeming bevestigd van de

vereffenaar DE BRUYN GUIDO, wonende te 9300 Aalst  Capucienenlaan 63.

De bewerkingen van ontbinding en vereffening worden gesloten en de vennootschap houdt definitief op te

bestaan.

De vereffenaar, DE BRUYN GUIDO, verbindt zich ertoe alle resterende activa en passiva op zich te

nemen.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de.

wet verplichte termijn bij de heer DE BRUYN GUIDO wonende te 9300 Aalst, Capucienenlaan 63.

2.HOMOLOGATIE VERDELINGSPLAN

De openbare terechtzitting van 20 mei 2011 van de tweede Kamer  Zaal A van de Rechtbank van

Koophandel te Brussel, heeft na beraad het volgende vonnis uitgesproken :

op verzoek keurt de rechtbank de verdeelstaat goed inzake de BVBA LUMENS EUROPE in vereffening,

Assesteenweg 65, 1740 Ternat.

LUMENS EUROPE BVBA

VEREFFENAAR

DE BRUYNGUIDO

Op de !saisie blz. van Luik B vennetden : Reoto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persrato)n(er) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam an handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

15/04/2011
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111

" 11057307*



~ I Ondernemingsnr : 0807.283.191 Benaming : LUMENS EUROPE

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Assesteenweg 65

1740 Ternat

Onderwerp akte :ONTBINDING  AANSTELLING VAN VEREFFENAAR

Uit een akte verleden voor notaris Stéphane MEERT te Erpe op 28.02.2011, geregistreerd te Aalst, 1° kantoor op 01.03.2011, boek 924, blad 59, vak 12, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

Verslag van de bedriisfrevisor.

Verslag de dato 21 december 2010 van de bedrijfsrevisor, De Heer Peter Vandewalle, met kantoor te 8200 Brugge, Lieven Bauwensstraat 19 bus 1, aangewezen door de zaakvoerder, over de staat van actief en passief, met vermelding dat daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de vennootschap bvba Lummens Europe, Assesteenweg 65, 1740 Ternat, een boekhoudkundige staat, afgesloten op 30/11/2010 opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 14.729,95 en een netto-actief van ¬ 11.622, 72.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat geen rekening werd gehouden met de kosten die uit de vereffening zullen voortvloeien.

Voor het overige geeft deze staat de toestand van cie vennootschap volledig, getrouw en juist weer, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met betrekking tot de vereffening met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar en onder voorbehoud dat ik mij niet kan uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva"

EERSTE BESLISSING: Vervroegde Ontbinding.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk-held "LUMENS EUROPE" wordt vervroegd ontbonden vanaf heden, en bestaat enkel nog voor haar vereffening.

TWEEDE BESLISSING: Aanstelling van vereffenaar.

De vergadering beslist vervolgens als vereffenaar aan te stellen de heer Guidon DE BRUYN, advocaat, (NN 520406-071-93), met kantoor te 9300 Aalst, Capucienenlaan, 63, die alhier bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en verklaart te aanvaarden.

DERDE BESLISSING: Ontslag van Zaakvoerder & Décharge

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering kennis van het ontslag van de zaakvoerder.

VIERDE BESLISSING: Wiiziging & Coordinatie van de statuten

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens artikel 3 waarin het doel omschreven is worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

"Artikel 1. - De vennootschap, opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, is in vereffening. Haar benaming luidt: "LUMENS EUROPE ".

Artikel 2.- De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3.- De vennootschap heeft tot doel :

Op de laatste blz. van Edik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisbh

staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Productie, import, export, groothandel en verkoop van opto-elektronische producten. De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende- en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden. Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen ais investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Artikel 4.- De zetel van de vennootschap wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaars gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5.- Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderdduizend euro (200.000- EUR) en is verdeeld in tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 6. - De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7. Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

Artikel 8. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden de voorlaatste dinsdag van de maand juni om 10 uur op de zetel van de vennootschap.

Artikel 12. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening. in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting. Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

i Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een

commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant. Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard "

Volmacht

Als bijzondere gemachtigden, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen, worden aangesteld : mevrouw Isabelle Tant, aan wie de macht is gegeven alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL:- afschrift van de akte ontbinding; verslag zaakvoerder en accountant; coordinatie -- beschikking tot bevestiging aanstelling vereffenaar.

Getekend Stéphane Meert, instrumenterend notaris.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persolo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/02/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.02.2011, NGL 10.02.2011 11027-0589-012

Coordonnées
LUMENS EUROPE

Adresse
ASSESTEENWEG 65 1740 TERNAT

Code postal : 1740
Localité : TERNAT
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande