LUNA TRADING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUNA TRADING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.350.916

Publication

27/05/2014
ÿþ 1" ;:,` Mod Word 11.1

; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van KoophandE te Leuven, de 16 MEI 2014

DE GRIFFIER

Griffie

111,11,111121

L'eh aa

gel

Staa

UI

Ondernemingsnr : 0837.350.916

Benaming

(voluit) : LUNA TRADING

(verkort) :

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BRUSSELSESTRAAT 178 BUS 1 - 3000 LEUVEN

(volledig adres)

Onderwerp akte: WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel vanaf 24/04/2014 overgebracht volgend adres:

naar

DONKERSTEEG la 9000 GENT

(get.) ZHANG MINGYUE Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumentetende notatie, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/10/2011
ÿþ Mud 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

etéryelegd ter griffie dei t echtbank van KoophanaE

te Leuven, de 0 6 OKT. 2011 ifQRIFFIER,

lII NN III IIIIINIVIIrI

*11157285*

bi

E St

Ondernemingsnr : 0837.350.916

Benaming

(vo#uit) : LUNA TRADING

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetei : KAPUCIJNENVOER 106 - 3000 LEUVEN

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel vanaf 01/10/2011 overgebracht naar volgend adres:

Brusselsestraat 178 bus 1

3000 LEUVEN

(get.) ZHANG MINGYUE

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

08/07/2011
ÿþ Motl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- Neergeleijd ter griffie der

behouden Rechtbank van Koophand

aan het te Leuven, de 2 8 JUN1 2611

Belgisch DE GRIFFIER,

Staatsblad Griffie

ll

" iiio3va3"







Ondernemingsnr : 0 83~ 3rçe - Q,t,t, Benaming

(voluit) : LUNA TRADING





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3000 Leuven, Kapucijnenvoer, nummer 106

Onderwero akte : OPRICHTINGSAKTE

Krachtens een akte verleden voor notaris Meester Valéry Colard, Notaris met standplaats te Brussel, op 23 juni 2011, geregistreerd 8 bladen, geen renvooi, op het 3de registratiekantoor van Brussel, op 24 juni 2011, boek 73, blad 200, vak 9, ontvangen 25 euro. De Eerstaanwezend Inspecteur GERONNEZ-LECOMPTE, blijkt: dat de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUNA TRADING" opgericht werd; zijn neemt: volgende statuten aan:

Mevrouw ZHANG MINGYUE, geboren te Liaoning (China) op veertien juni negentien honderd vierentachtig, ongehuwd, wonende te 3000 Leuven, Tervuursestraat, 18. De oprichter verklaart en erkent dat alle, kapitaalaandelen volledig volstort werden, zodat de som van tweeëntwintig duizend euro (¬ 22.000,00)thans ter, beschikking is van de vennootschap.

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "LUNA TRADING".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3000 Leuven, Kapucijnen-voer, nummer 106.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland: - de handel, aankoop, verkoop, invoer', en uitvoer van voedingswaren, wijnen en alcoholische dranken, alles in de ruimste zin van het woord; - het verwerven, uitbaten, ontwikkelen en commercialiseren van patenten, intellectuele rechten, tekeningen,., modellen, brevetten, merken, het verwerven of toestaan van licenties in dit verband, alles in de ruimste zin van het woord; -het huren, verhuren en aan- en verkopen van onroerende goederen, het verkavelen, het ruilen, het verbeteren, het renoveren van onroerende goederen, het verhuren al dan niet gemeubeld, het opbouwen van een onroerend patrimonium met inbegrip van onroerende zakelijke rechten en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van' onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten; - het nemen van participaties onder welke vorm dan ook, in alle vennootschappen en verenigingen, bestaande of nog op te richten, niet burgerlijke, industriële, financiële, onroerende, commerciële of andere doeleinden; het beheer en de valorisatie van deze participaties; - de aankoop, verkoop, cessie en ruil van alle roerende waarden, aandelen, deelbewijzen, obligaties, overheidsfondsen, opties en alle andere roerende rechten; De vennootschap zal alle handelingen kunnen. verrichten, alleen of in associatie of door participatie met anderen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen, tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. De vennootschap zal elke onderneming kunnen starten,; elke vennootschap kunnen oprichten, een inbreng verrichten in een andere vennootschap, fuseren of met: andere vennootschappen samenwer-ken, onderschrijven, aan- en verkopen van aandelen en deelbewijzen en andere maatschappelijke rechten, voorschotten en leningen verschaffen, borg staan ten aanzien van derden. Ze zal ook bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar kunnen zijn in andere vennootschappen. Tenslotte, zal zij ook alle roerende of onroerende handelingen kunnen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden,

1 met haar voorwerp of gelijkaardige voorwerpen. De vennootschap zal in het algemeen aile garanties kunnen' verschaffen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen, roerend of onroerend, die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of hieraan, rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen meehelpen.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd. Zij mag worden ontbonden door besluit van de' algemene vergadering, beraadslagend zoals inzake statutenwijzigingen.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeëntwintig duizend euros (22.000,00 ¬ ). Het is vertegenwoordigd door honderd maatschappelijke aandelen zonder nominale waarde, die ieder éénihonderdste van het kapitaal, vertegenwoordigen.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, vennoten of niet, benoemd met of zonder beperking van de duur en in het laatste geval kan/kunnen deze de hoedanigheid hebben van statutaire zaakvoerder(s). Het mandaat van de zaakvoerder kan' vergoed worden door een vaste of variabele vergoeding door hem toegekend door de algemene vergadering.

De controle van de vennootschap wordt verleend aan één of meerdere commissarissen of aan de vennoten,; overeenkomstig de beschikkingen die van toepassing zijn op de handelsvennootschappen.

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste

"

De jaarvergadering wordt gehouden" Up de tweede diensdag van de maand mei, om elf uur. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en dertien. Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum van de oprichting en eindigt op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De vennoten bijeengekomen in vergadering, hebben bovendien volgende besluiten genomen: a. Het aantal zaakvoerders is vastgesteld op een. b. Word benoemd tot deze functie: Mevrouw ZHANG MINGYUE, voornoemd, die verklaart te aanvaarden en bevestigt uitdrukkelijk dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet; c. De opdracht van de zaakvoerder is vastgesteld voor onbepaalde duur; d. De opdracht van de zaakvoerder wordt kosteloos uitgeoefend; e. De algemene vergadering beslist, op zicht van het financieel plan, om geen commissaris te benoemen; f. De algemene vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder en aan de bvba JORDENS, te 1210 Brussel, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en andere instanties, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving / aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, te verzekeren.

De nieuw benoemde zaakvoerder(s) hebben, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel der statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank, volgend besluit genomen: Overeenkomstig artikel 61 van het wetboek der vennootschappen, duiden zij aan ais permanente vertegenwoordiger van alle vennootschappen waarvan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUNA TRADING", de zaakvoerder, bestuurder of lid van het directiecomité zou zijn: Mevrouw ZHANG MINGYUE, voornoemd. De permanente vertegenwoordiger zal belast zijn met de uitoefening van deze opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de huidige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

VOOR EENSLUITEND UITTREKSEL

Meester Valéry Colard, Notaris met standplaats te Brussel,

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
LUNA TRADING

Adresse
KAPUCIJNENVOER 106 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande