LUXOR

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LUXOR
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 452.484.511

Publication

04/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 30.11.2012 12649-0573-015
23/01/2012
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0452.484,511 Benaming

(voluit) : LUXOR

(verkort) :

III Ill11llli11l

*12020421*

b

E S.

1, ~ ~~~~. 2012 , ._ _ .q

" -

Griffie

Rechtsvoren : Naamloze Vennootschap

Zetel : Londerzeelseweg 139, 1880 Kapelle-op-den-Bos

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - doelwijziging - wijziging

vertegenwoordigingsbevoegdheid - ontslagen en benoemingen

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Coppieters 't Wallant, te Leuven, op 29 december 2011, neergelegd alvorens registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de NV LUXOR, waarvan de zetel gevestigd is te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Londerzeelseweg 139, ondememingsnummer 0452.484.511, opgericht blijkens akte verleden voor Notaris Vital Valkeniers te Tienen, op een april negentienhonderd vierennegentig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drie mei negentienhonderd vierennegentig onder nummer 7, waarvan de statuten werden gewijzigd bij drie aksen verleden voor

Notaris Bert Valkeniers te Tienen, op 29 juni 1995, bekendgemaakt in de Bijlage tot het '

Belgisch Staatsbtad van eenentwintig juli negentienhonderd vijfennegentig onder nummer 439, geldig vertegenwoordigd volgende beslissingen heeft genomen:

1) Doelwijziging

a)Bijzonder verslag van de raad van bestuur voorgeschreven door artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld op 15 december 2011, met staat van actief en passief per 30 november 2011.

b)Uitbreiding van het doel van de vennootschap en wijziging van artikel 3 van de oude statuten, zijnde artikel 4 in de nieuwe statuten.

Artikel 3 van de oude statuten, zijnde artikel 4 in de nieuwe statuten, luidt voortaan als volgt: "De vennootschap heeft tot DOEL :

a) zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden, zowel in België als in het buitenland:

De groothandel en kleinhandel in materialen en machines in de volgende sectoren: elektriciteit, metaalnijverheid, chemiesector, bouwmaterialen en wellness.

Deze formulering is niet limitatief. Zij omvat ook wat in de sector waarin de onderneming actief is, gebruikelijk is of het zou worden.

b)Zij kan, zowel in België als in het buitenland, alle industriële, commerciële of financiële, burgerrechtelijke verrichtingen zowel betreffende roerende als onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

c)Zij kan het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over aile verbonden vennootschappen waarmee één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, in gelijk

Op de laatste blz. van Luik p vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

welke vorm en voor gelijk welke duur aan deze laatsten toestaan. Zij kan zich bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op andere wijze interesseren in alle vennootschappen, ondernemingen of verrichtingen die een gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen of veilig stellen.

De algemene vergadering mag het maatschappelijk doel wijzigen onder de door het wetboek van vennootschappen bepaalde voorwaarden."

2) Vermelding van het kapitaal in euro

Artikel 5 van de statuten luidt voortaan als volgt:

"Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd achtenveertigduizend zevenhonderd zesendertig komma elf euro (¬ 148.736,11). Het is verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde."

3) Aanpassing van de statuten van de NV LUXOR aan de wet houdende de afschaffing van de effecten aan toonder.

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder. De vergadering besluit de effecten aan toonder om te zetten in gedematerialiseerde effecten met ingang van 17 december 2011. Dexia Bank werd aangeduid als erkende rekeninghouder.

De vergadering beslist dat artikel 7 van de oude statuten (artikel 11 van de nieuwe statuten) voortaan als volgt luidt:

"De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

De volgestorte aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd.

De titularis kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn effecten in effecten op naam of in gedematerialiseerde effecten.

Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling. De erkende rekeninghouder of vereffeningsinstelling wordt op de vennootschapszetel in het register van aandelen op naam ingeschreven.

Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten.

De effecten aan toonder die zijn uitgegeven door de vennootschap en dewelke zich op een effectenrekening bevinden op 17 december 2011, bestaan in gedematerialiseerde vorm vanaf die datum."

4) Beperking overdraagbaarheid aandelen.

De vergadering besluit dat de overdracht van aandelen onder de levenden en de overgang van aandelen bij overlijden slechts kan gebeuren met instemming van alle vennoten van de vennootschap.

5) Wijziging van de bevoegdheden tot vertegenwoordiging van de vennootschap

De vergadering beslist om de vertegenwoordigingsbevoegdheid vervat in artikel 18 van de oude statuten (artikel 19 in de nieuwe statuten) te wijzigen. De vennootschap zal voortaan ook vertegenwoordigd kunnen worden door de gedelegeerd bestuurder, alleen handelend.

Artikel 19 luidt voortaan als volgt:

"De vennootschap wordt in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd :

- hetzij door de gedelegeerd bestuurder;

- hetzij door twee bestuurders die samen optreden voor beslissingen en daden die buiten het dagelijks bestuur vallen;

- hetzij, binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen gelast met het dagelijks bestuur, zijnde een directeur niet-bestuurder.

- hetzij, binnen de perken van hun mandaat, door de bijzondere gevolmachtigden."

6) Aanpassing van de statuten, om ze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen en met het nieuwe Wetboek van Vennootschappen, door het aannemen van een nieuwe tekst der statuten.

7) Bevestiging ontslag en bevestiging benoeming

De vergadering bevestigt het ontslag van de heer LAMBERTS-VAN ASSCHE Lucien Emile Joseph, overleden op 4 oktober 1996.

De vergadering bevestigt het ontslag van de heer LAMBERTS-VAN ASSCHE Marc Joanna Pieter Suzanne, als bestuurder na de algemene vergadering van 29 september 2000, met ingang van 1 oktober 2000.

De vergadering bevestigt dat het mandaat van de heer SCHOOVAERTS Leon, als bestuurder, op de algemene vergaderingen gehouden in het jaar 2000 en 2006 werd verlengd voor een duur van zes jaren.

6) Herbenoeming bestuurders

De vergadering beslist volgende bestuurders te herbenoemen voor een nieuwe periode van zes jaar te rekenen vanaf heden:

1) De heer SCHOOVAERTS Leon, wonende te 1661 Meise - Wolvertem, Lovegemstraat 3.

2/ De BVBA L&L, met zetel te 1861 Wolvertem, Lovegemstraat 3, ondememingsnummer 0465.454.597, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer SCHOOVAERTS Leon, voornoemd.

De vergadering beslist volgende bestuurder te benoemen voor een periode van zes jaar te rekenen vanaf heden:

Mevrouw LAMBERTS-VAN ASSCHE Dominique Sara Greta Louis, wonende te 1840 Londerzeel, Stationsstraat 16.

Deze drie personen zijn thans de enige bestuurders van de NV.

9) Machtiging

Raad van bestuur - Benoeming gedelegeerd bestuurder

Onmiddellijk hierna is de raad van bestuur bijeengekomen en heeft besloten te benoemen als gedelegeerd

bestuurder, de heer SCHOOVAERTS Leon, voornoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte, volmacht, verslag betreffende de doelwijziging en gecoördineerde statuten.

Notaris Patrick Coppieters 't Wallant te Leuven

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- behouden aari het - Belgisch-Staatsblad

12/08/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0452.484.511

u ii i iiii iiiii u

*11124603*

Ilq

h

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luxor

n.v.

A-4 -'. . Londerzeelseweg 139. 1880 Kapelle-op-den-Bos

" Benoeming en herbenoeming bestuurders.

Bij buitengewone atgemene vergadering van 25 september 2006 werd besloten om met ingang van

1 oktober 2006 voor een termijn van 6 jaar en eindigend na de algemene vergadering te houden in 2012

- te benoemen tot bestuurder de b.v.b.a. L&L, mei maatschappelijke zetel te 1861 Wolvertem. Lovegemstraat 3, vertegenwoordigd door de heer Schoovaeris Leon, zaakvoerder,

- te herbenoemen tot bestuurder mevrouw Lamberts-Van Assche Luce-Anne, wonende te 1861 Wolverten, Lovegernstraat 3;

- te herbenoemen toi gedelegeerd-bestuurder, de heer Schoovaerts Leon, wonende te 1861 Lovegemstraat 3; Wotvertern,

Kapelle-op-den-Bos,

Loon Schoovaerts,

Gedelegeerd-Bestuurder

28/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 19.05.2011, NGL 27.06.2011 11197-0119-014
06/01/2011
ÿþ Mod z.t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 8 DEC. 20101 eieStl-

Griffie

1111111,1,1!111111,111111111fpill

Ondernemingsnr : 0452.484.511 Benaming

(voluity Luxor

Rechtsvorm : n.v.

Zetel : Londerzeelseweg 139, 1880 Kapelle-op-den-Bos

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder.

Op de buitengewone algemene vergadering van 26 augustus 2010 wordt besloten om met ingang van

1 september 2010 op haar verzoek ontslag te verlenen als bestuurder aan mevrouw Luce-Anne Lamberts

Van Assche wonende le 1861 Wolvertem, Lovegemstraat 3. Kwijting wordt verleend voor het door

haar gevoerde beleid.

Kapelte-op-den-Bos. 26/08/2010.

Leon Schoovaerts,

Gedelegeerd-Bestuurder.

Op de faatste blz van Luik vermeiden: Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(ent bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 20.05.2010, NGL 31.08.2010 10479-0221-014
01/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 22.05.2009, NGL 31.08.2009 09675-0103-014
22/12/2008 : BL580121
03/09/2008 : BL580121
27/07/2007 : BL580121
03/10/2005 : BL580121
20/07/2004 : BL580121
03/11/2003 : BL580121
28/11/2002 : BL580121
09/11/2001 : BL580121
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 19.05.2016, NGL 31.08.2016 16518-0146-014

Coordonnées
LUXOR

Adresse
LONDERZEELSEWEG 139 1880 KAPELLE-OP-DEN-BOS

Code postal : 1880
Localité : KAPELLE-OP-DEN-BOS
Commune : KAPELLE-OP-DEN-BOS
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande