LV MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LV MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.081.155

Publication

30/05/2014
ÿþMod Word 11.1

111111tIljffilj111111111

t'eh aa Bel Staa

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging.ter griffie van de akte

neergelege,

angei op 2é Mi 2à14

ter grille van de Nedereatalige rechtbank van koophand.1 Bru s;



amea



Ondernemingsnr : 0475.081.155

Benaming

(voluit) LV MANAGEMENT

(verkort):

Rechtsvorm: B,V.B.A.

Zetel Heidestraat 31, 1742 Ternat

(volledig adres)

Onderwerp akte: Benoeming zaakvoerder en Adreswijziging

SCHRIFTELIJKE BESLISSINGEN OP 13 MEI 2014 GENOMEN DOOR DE ENIGE VENNOTE

Ondergetekende, Saskia Van Bleyenbergh, met adres te 1742 Temat, Ploterstraat 16, houdster van alle 40.267 aandelen, en dus enige vennote van de bvba LV Management, heeft volgende schriftelijke beslissingen genomen:

Benoeming zaakvoerder

Ten gevolge van het schielijk overlijden van de heer Luc Van Bleyenbergh op 23 april 2014 is er geen zaakvoerder meer in functie.

Derhalve wordt met ingang vanaf heden benoemd als zaakvoerder: mevrouw Saskia Van Bleyenbergh, met adres te 1742 Temat, Plotersstraat 16.

Adreswijziging

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt met onmiddellijke ingang verplaatst naar 1742 Ternat, Plotersstraat 16.

LV MANAGEMENT

Saskia Van Bleyenbergh,

Enige vennote

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

06/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.05.2014, NGL 31.07.2014 14383-0420-011
02/12/2013 : BL651453
15/12/2014
ÿþMod i1.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

heergek evev _

nlvangen op

MONITEUR BELGE

ie

*14222756*

Ondernemingsnr :0 feS.a4 4 s

Benaming (voluit) :LV Management (verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Plotersstraat 16, 1742 Ternat (Sint-Katherina-Lombeek) (volledig adres)

Onderwerpen) akte : ONTBINDING

Tekst

Uit een proces-verbaal, gesloten door notaris JEAN-LUC PEÊRS, te Vilvoorde, op vijfentwintig september tweeduizend veertien, blijkt dat de enige vennoot, handelend als buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LV MANAGEMENT", met maatschappelijke zetel te 1742 Ternat (Sint-Katherina-Lombeek), Plotersstraat 16, de volgende beslissingen genomen. heeft :

TWEEDE BESLISSING: ONTBINDING.

De enige vennoot beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening te rekenen vanaf heden.

DERDE BESLISSING: KENNISNAME ONTSLAG ZAAKVOERSTER.

De enige vennoot neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de zaakvoerster, Juffrouw Van Bleyenbergh Saskia, voornoemd, van rechtswege ontslagnemend is,

VIERDE BESLISSING: BENOEMING VEREFFENAAR BEZOLDIGING.

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen.

Zij benoemt als vereffenaar:

Juffrouw VAN BLEYENBERGH Saskia, voornoemd, die verklaart te

aanvaarden.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, hier aanwezig, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

VIJFDE BESLISSING: MACHTEN VAN DE VEREFFENAAR.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoio}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

BE

0 S -f2- 2014 26 PR 2014

GISCH STFer greffe van de ~ar.¬ ~

~ ~stati;:~,~

~~ van iCon.ph.~

e;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

A L r 1

A

Luik Ei*- vervolg

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast. De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

ZESDE BESLISSING: STATUTENWIJZIGINGEN.

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap beslist de vergadering de statuten als volgt aan te passen, rekening houdend met de nieuwe toestand waarin de vennootschap zich bevindt

De vergadering beslist de tekst van de statuten te vervangen door wat hierna volgt;

" Artikel 1.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De naam luidt: "LV MANAGEMENT", in vereffening.

Artikel 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1742 Ternat (Sint-Kathe-rina-Lombeek), Plotersstraat 16.

Artikel 3.

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

-- het aankopen, verkopen en beheren van roerende en onroerende goederen voor eigen rekening;

- het nemen van participaties, het toestaan van leningen, het verlenen van adviezen, het uitvoeren van taken omschreven als bestuursopdrachten, het verlenen van administratieve prestaties;

- het verwerven van onroerende goederen hetzij in volle eigendom, hetzij in tijdelijk vruchtgebruik en dit met het oog op de verhuring ervan.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn, de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

. t , I " ti

P

Voor- Luik B- vervolg

behouden aan het Belgisch die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Staatsblad Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere

vennootschappen.

Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten.

Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan,

behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Artikel 4.

De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur,

Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op

honderdvijfentwintigduizend (125.000,00) euro en vertegenwoordigd door veertigduizend tweehonderdzevenenzestig (40.267) aandelen zonder nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal is volgestort ten bedrage van honderdvijfentwintigduizend (125.000,00) euro.

De vennootschap werd opgericht met een kapitaal van negentienduizend (19.000) euro, vertegenwoordigd door duizend negenhonderd (1.900) aandelen zonder nominale waarde, volgestort ten belope van zesduizendtweehonderd (6.200) euro.

Ingevolge proces-verbaal gesloten door Meester Jean-Luc Peêrs, notaris te Vilvoorde, op drieëntwintig december tweeduizend en twee, werd het kapitaal verhoogd met honderddrieëndertigduizend zeshonderdzeventig (133.670) euro door inbreng in natura, in vergoeding waarvoor dertienduizend driehonderdzevenenzestig (13.367) nieuwe, volledig volgestorte aandelen werden gecreëerd.

Ingevolge proces-verbaal gesloten door Meester Jean--Luc Peêrs, notaris te Vilvoorde, op drieëntwintig december tweeduizend en vier, werd het kapitaal verhoogd met tweehonderdvijftigduizend (250.000) euro door inbreng in natura, in vergoeding waarvoor vijfentwintigduizend (25.000) nieuwe, volledig volgestorte aandelen werden gecreëerd,

Ingevolge proces-verbaal gesloten door Meester Jean-Luc Peêrs, notaris te Vilvoorde, op zestien januari tweeduizend en acht, werd het kapitaal verminderd met tweehonderdzevenenzeventigduizend zeshonderdzeventig (277.670,00) euro.

Artikel 6.

De vennootschap wordt bestuurd door één vereffenaar.

Artikel 7.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de

artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Artikel 8.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar,

Artikel 9.

De jaarvergadering zal gehouden worden in de maatschappelijke zetel op de vierde zaterdag van de maand mei om tien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering uitgesteld tot de eerstvolgende werkdag.

Artikel 10.

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge



Luik 6'- vervolg

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd vooraf genomen

worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Artikel 11.

Voor de uitvoering van deze statuten wordt elke vennoot, commissaris en vereffenaar, die in België geen werkelijke of gekozen woonplaats heeft, aangezien als hebbende woonst gekozen ter zetel van de vennootschap, waar alle mededelingen, gerechtelijke aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen hem geldig gedaan kunnen worden.

Artikel 12.

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de tegenwoordige statuten, wordt verwezen naar het Wetboek van vennootschappen."

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel. Jean-Luc Peêrs, notaris.

Terzelfdertijd hiermee neergelegd:

- uitgifte van de akte;

- Verslag van de raad van bestuur;

- Verslag van de externe accountant

- Staat van activa en passiva

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014

09/07/2012 : BL651453
29/06/2011 : BL651453
04/06/2010 : BL651453
10/06/2009 : BL651453
18/06/2008 : BL651453
29/01/2008 : BL651453
25/06/2007 : BL651453
08/06/2005 : BL651453
12/01/2005 : BL651453
04/06/2004 : BL651453
29/07/2003 : BL651453
15/01/2003 : BL651453
25/12/2001 : BL651453
28/09/2001 : BL651453
06/07/2001 : BLA114777

Coordonnées
LV MANAGEMENT

Adresse
PLOTERSSTRAAT 16 1742 SINT-KATHERINA-LOMBEEK

Code postal : 1742
Localité : Sint-Katherina-Lombeek
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande