LVK INVEST

Divers


Dénomination : LVK INVEST
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 413.113.201

Publication

06/02/2014
ÿþMotl word 1 t.1

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

~:

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

I

W

2 8,IAM 2014

~ ~

ERUS~~..

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch _

Staatsblad

*14035708*

Ondernerningsnr : 0413.113.201 Benaming

(votuit} (verkort) :

Rechtsvorm : COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP OP AANDELEN Zetel : BRUSSELSESTEENWEG 526 BUS 10 -1731 ZELLIK

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Proces-verbaal van de Buitengewone Algemene vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op datum van 08/10/2013

Met éénparigheid van stemmen aanvaardt de Algemene Vergadering:

- de verplaatsing ven de maatschappelijke zetel van Brusselsesteenweg 526 Bus 10 -1731 ZELLIK naar Zuiderlaan 14 B2 te 1731 ZELLIK

Dit alles vanaf 08/10/2013

Vergaelen Luc

Zaakvoerder

LVK tNVEST

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.05.2013, NGL 29.10.2013 13642-0317-011
05/06/2013
ÿþ?Mi\ Mod wad 11.1

111111juttv

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11 RUSSEL

27 mon







Ondernemingsnr : 0413.113.201

Benaming

(voluit) : VALERIE INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : 1730 Asse, Fort 17

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Jozef VAN ELSLANDE, te Alsemberg (Beersel) op 16 mei 2013 en geregistreerd als volgt "Gere-igistreerd vijf bladen twee renvooien te Halle, op 21 mei 2013, boek 726, fol. 20,: vak 08. Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Ontvanger (getekend) M.P. Eeckhout",

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de commanditaire vennootschap op aandelen "VALERIE INVEST", volgende beslissingen genomen heeft :

1. De maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen in "LVK INVEST" en artikel 1 van de' statuten dienovereenkomstig aan te passen.

2. De maatschappelijke zetel van de vennootschap met onmiddellijke ingang te verplaatsen naar 1731 tellik, Brusselsesteenweg 526 bus 10 en artikel 2 van de statuten overeenkomstig aan te passen.

2. De overdraagbaarheid van de aandelen te beperken en een voorkooprecht te voorzien in geval van vervreemding van de aandelen.

Daartoe besluit de vergadering artikel 6.3.1. van de statuten aan te vullen als volgt:

"... De aandelen van de Vennootschap zullen niet onder levenden kunnen worden overgedragen, vrijwillig of gedwongen, om niet of onder bezwarende titel, in volle eigendom, vruchtgebruik of blote eigendom, dan mits inachtneming van het hierna bepaalde voorkooprecht van de commanditaire vennoten, in evenredigheid van het aantal aandelen van de vennootschap dat deze commanditaire vennoten bezitten (na aftrek van de aandelen waarop het voorkooprecht betrekking heeft), en behoudens zo de Heer Luc VERGAELEN aandelen zou willen schenken aan Valerie enfof kim VERGAELEN, hetgeen ten allen tijde zal kunnen.

Overdracht van aandelen om niet onder de levenden is niet mogelijk dan enkel en alleen in het voordeel van Kim enfof Valerie VERGAELEN.

Overdracht van aandelen ten bezwarende titel is enkel mogelijk mits aanbieding van het hierna bepaalde recht van voorkoop.

Het voorkooprecht zal door de aandeelhouder die aandelen wenst te vervreemden aangeboden worden aan de andere aandeelhouders, in verhouding tot hun aandelenbezit, door middel van een aangetekend schrijven"

: met ontvangstbewijs. De begunstigde(n) van het voorkooprecht beschikt (beschikken) over een termijn van dertig (30) dagen  te rekenen vanaf de ontvangst, minstens de aanbieding door de postdiensten, van voormeld aangetekend schrijven -- om zijn (hun) recht van voorkoop uit te oefenen. Laat de begunstigde de termijn van dertig (30) dagen verstrijken, dan wordt hij geacht zijn voorkooprecht niet uit te oefenen en kan de aanbieder overgaan tot vervreemding van de aandelen.

Indien één of meer aandeelhouders hun voorkooprecht niet of slechts gedeeltelijk uitoefenen, gaat hun voorkooprecht op de aandelen, welke zij niet uitoefenden, over op de andere aandeelhouders, in verhouding tot ieders aandelenbezit. De andere aandeelhouders beschikken opnieuw over een termijn van dertig (30) dagen  berekend als voormeld  om hun bijkomend voorkooprecht uitte oefenen."

4. De Heer Luc VERGAELEN, wonende te 8660 De Panne, Schuilhavenlaan 2 bus 4, verklaart dat er geen notulen opgemaakt werden van de buitengewone algemene vergaderingen van de vennootschap van 17 februari 2012 en 1 maart 2012.

De Heer Luc VERGAELEN, voornoemd, en mevrouw Valerie VERGAELEN, wonende te 1730 Asse, Ford, 17 bevestigen dat een vernietiging van de notulen  uitgezonderd de daarin genomen beslissing tot verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar het actuele adres van de vennootschap  van voormelde buitengewone algemene vergadering van 23 oktober 2012 werd overeengekomen, waardoor de Heer Luc VERGAELEN,, voornoemd, overeenkomstig de benoeming bij buitengewone algemene vergadering van 29 juni 2007, nog, steeds statutair zaakvoerder is en blijft.

De Heer Luc VERGAELEN bevestigt mevrouw Valerie VERGAELEN gevolmachtigd te hebben voor een; aantal bestuurshandelingen. De vergadering bevestigt dat deze handelingen geen afbreuk doen aan haar;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

hoedanigheid van commanditair vennoot en beslist haar kwijting te zullen verlenen voor de door haar gestelde bestuurshandelingen op de eerstvolgende jaarvergadering waarop de jaarrekening wordt goedgekeurd:

5. 1) Er wordt een bezoldiging toegekend aan de statutaire zaakvoerder die zal bepaald worden door de algemene vergadering en die het bedrag van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000) per maand niet zal overschrijden.

2) Aan de statutaire zaakvoerder de mogelijkheid toe te kennen om, naar aanleiding van de jaarafsluiting, naar zijn goeddunken tantièmes op te nemen gelijk aan de toename van het netto-actief van de vennootschap tegenover de datum van de ondertekening van huidige akte, zoals deze toename door de commissaris revisor zal bepaald worden.

Daartoe beslist de vergadering artikel 7.4. van de statuten aan te passen door toevoeging van de volgende paragraaf:

"De gecommanditeerde vennoot, tevens statutair zaakvoerder mag naar aanleiding van de jaarafsluiting, naar gceddunken tantièmes opnemen gelijk aan de toename van het netto-actief van de vennootschap sedert 16 mei 2013 en vanaf 1 januari 2014 op jaarbasis, zoals deze toename door de commissaris revisor bepaald werd"

De toevoeging van deze paragraaf aan artikel 7.4. vervalt bij ontslag of overlijden van de heer Luc Vergaelen, voornoemd.

6. De vergadering besluit de statutaire zaakvoerder de verplichting op te leggen om periodiek verslag uit te brengen bij de algemene vergadering.

Daartoe beslist de vergadering artikel 7.6. van de statuten aan te vullen als volgt:

. De statutaire zaakvoerder is ertoe verbonden ieder kwartaal verslag uit te brengen aan de aandeelhouders van de vennootschap omtrent de activiteiten / rechtshandelingen van de vennootschap in de meest ruime betekenis van het woord, alsmede een maandelijks financieel overzicht van de stand van zaken en dit los van het recht op toezicht waarover de aandeelhouders blijven beschikken alsmede een onafhankelijk hiervan volledig controlerecht aangaande de financiële toestand van de vennootschap, evenals over een vraagrecht ten aanzien van de statutaire zaakvoerder."

7, De externe vertegenwoordigingsbevoegdheid van de statutaire zaakvoerder te beperken. Zij is er zich van bewust dat dergelijke beperking in beginsel niet tegenstelbaar is aan derden, zelfs na publicatie in het Belgisch Staatsblad,

Artikel 7.7, van de statuten aan te vullen als volgt:

"... Met betrekking tot alle handelingen die de Vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van honderdduizend euro (100.000,00 EUR) overschrijdt, hetzij handelingen die redelijkerwijze een belangrijke impact hebben op het vermogen van de Vennootschap, dan wel de waarde van de aandelen, zal de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid van de statutaire zaakvoerder onderworpen zijn aan de voorafgaande en schriftelijke instemming van de algemene vergadering. Aile andere handelingen, waarbij de statutaire zaakvoerder de Vennootschap dient te vertegenwoordigen, zullen door de statutaire zaakvoerder alleen kunnen worden gesteld. Ter zake dient steeds een gewone meerderheid te worden bereikt.

Voorts is uitsluitend de algemene vergadering van de vennootschap bevoegd om te besluiten over deelneming in andere ondernemingen, over de aankoop en/of verkoop van onroerende goederen van de vennootschap, alsmede over het aangaan van leningen , al dan niet met hypotheek."

8. Mevrouw Valerie VERGAELEN, voornoemd, te schrappen als automatisch opvolgend statutair zaakvoerder-opvolger.

De vergadering beslist vervolgens aan mevrouw Valerie VERGAELEN en aan mevrouw Kim VERGAELEN, wonende te 1860 Meise, Kapellelaan 380 bus 3 een keuzerecht toe te kennen met betrekking tot het eventuele opvolgende zaakvoerderschap, als wel volgt: bij ontslag hetzij overlijden van de statutaire zaakvoerder zullen zij ieder het recht hebben om ofwel 1. zelf benoemd te worden als gecommanditeerd vennoot-zaakvoerder, ofwel 2. een derde persoon of vennootschap van haar keuze aan te duiden als gecommanditeerd vennoot-zaakvoerder ofwel 3. af te zien van enig mandaat als gecommanditeerd vennoot-zaakvoerder. Indien zij beslissen om zelf het statutair zaakvoerderschap op te nemen of daartoe een derde aan te duiden, zal het statuair zaakvoerderschap door ieder afzonderlijk uitgeoefend worden voor de handelingen bepaald in de voorlaatste paragraaf van (het nieuwe) artikel 7.7 van de statuten (handelingen onder de ¬ 100.000); in de andere gevallen zullen zij gezamenlijk moeten optreden.

Dergelijke beperking is in beginsel niet tegenstelbaar aan derden, zelfs na publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Het artikel 7,11 van de statuten daartoe in die zin aan te passen, door de tweede paragraaf ervan te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

" Bij ontslag hetzij overlijden van de statutaire zaakvoerder zullen zowel mevrouw Valerie VERGAELEN als mevrouw Kim VERGAELEN het recht hebben om ofwel 1. zelf benoemd te worden als gecommanditeerd vennoot-zaakvoerder, ofwel 2, een derde persoon of vennootschap van haar keuze aan te duiden als gecommanditeerd vennoot-zaakvoerder ofwel 3, af te zien van enig mandaat als gecommanditeerd vennoot-zaakvoerder. Indien zij beslissen om zelf het statutair zaakvoerderschap op te nemen of daartoe een derde aan te duiden, zal het statuair zaakvoerderschap door ieder afzonderlijk uitgeoefend worden voor de handelingen bepaald in de voorlaatste paragraaf van (het nieuwe) artikel 7.7 van de statuten (handelingen onder de ¬ 100.000); in de andere gevallen zullen zij gezamenlijk moeten optreden."

9, De vergadering beslist het aanstellen van een commissaris te allen tijde verplicht te stellen, ongeacht de wettelijke criteria ter zake. Het individueel controlerecht van de vennoten blijft evenwel behouden, ook wanneer de commissaris werd aangesteld,

' ` Daartoe besluit de vergadering de zinsnede 'van zodra en inzoverre de vennootschap beantwoordt aan de

wettelijke criteria die tot het aanstellen van een commissaris verplichten" te schrappen in artikel 8.1, van de

statuten en artikel 8.2. van de statuten aan te passen ais volgt:

"Artikel 8 : Controle

8.1. De opdracht : Algemene bepalingen - benoeming

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen

weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering der aandeelhouders onder de leden van het Instituut

der Bedrijfsrevisoren. De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt de bezoldiging vast.

De beslissingen dienaangaande dienen bij unanimiteit van stemmen genomen te worden.

8.2. Controle door de vennoten

leder aandeelhouder heeft naast de commissaris een individuele onderzoeks- en controlebevoegdheid.

Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant,

De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd

benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing.

In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap."

10. De vergadering besluit de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba "Marc Schoofs & C°", . met maatschappelijke zetel te 2610 Wilrijk, Prins Boudewijnlaan 177-179, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Heer Marc SCHOOFS, bedrijfsrevisor, met ingang van 1 januari 2013 aan te stellen als commissaris voor een duur van drie jaar en zijn bezoldiging vast te stellen op vijfduizend euro (¬ 5.000,00) exclusief BTW (21%) per jaar.

11. De vergadering besluit de mogelijkheid tot schriftelijke besluitvorming in de statuten op te nemen. Daartoe beslist de vergadering artikel 9.1. van de statuten aan te vullen als volgt:

"Enkel ten uitzonderlijke titel en mits unaniem akkoord van de aandeelhouders en de zaakvoerders, kan de besluitvorming van een algemene vergadering van aandeelhouders schriftelijk geschieden."

-VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL-

Notaris J. VAN ELSLANDE.

Bijgevoegde stukken :

- eensluidend afschrift;

- lijst publicatiedata akten;

- gecoördineerde tekst der statuten.

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/11/2012
ÿþUnd Wahl 1.1 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lUI 11 iu uiiiir i Y

*12190211*

0413.113.201

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

VALERIE INVEST

Commanditaire vennootschap op aandelen

Pastinakenstraat 146 te 1730 Asse

t _ Ontslag en benoeming zaakvoerder - wijziging maatschappelijke zetel - aanpassing der statuten - mandaat

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Meester Jean-Jacques Boel, geassocieerde notaris te Asse, op 23 oktober 2012, met als relaas van registratie Geboekt: twee blad(en); geen verzending(en) te Asse I, op 30 oktober 2012 boek 637 blad 52 vak 12 Ontvangen: Vijfentwintig euro (¬ 25). De Ontvanger (getekend) ANN VAN REET Inspecteur, van de Commanditaire vennootschap op aandelen VALERIE INVEST, gevestigd te 1730 Asse, Pastinakenstraat 146, blijkt dat de algemene vergadering volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLISSING - BESLISSING TOT BEKRACHTIGING ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER.

mevrouw Valerie Vergaelen, wonende te Asse, Pastinakenstraat 146, voor zoveel als nodig als zaakvoerder te benoemen of haar benoeming te bekrachtigen, en voor zoveel als nodig de heer Luc Vergaelen als zaakvoerder te ontslaan of zijn ontslag te bekrachtigen.

TWEEDE BESLISSING - WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPELEJKE ZETEL

met onmiddellijke ingang de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 1730 Asse, Fort 17.

artikel 2 alinea 1 der statuten als volgt te wijzigen : " De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1730 Asse, Fort 17. "

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Meester Jean-Jacques Boel

Geassocieerde notaris te Asse

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging, gecoördineerde statuten met lijst van de publicatiedata.

02/07/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 -1 JUIN

Griffie

11Ment

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0413.113.201

Benaming

(voluit) : VALERIE INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP OP AANDELEN

Zetel : PASTINAKENSTRAAT 146 - 1730 ASSE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER

Proces-verbaal van de Buitengewone Algemene vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op datum van 01/03/2012

Met éénparigheid van stemmen aanvaardt de Algemene Vergadering het ontslag als zaakvoerder van mejuffer Vergaelen Valerie en geeft haar ontlasting voor haar bestuur.

De Algemene Vergadering beslist te benoemen als onbezoldigd zaakvoerder

de heer Vergaelen Luc Pastinakenstraat 146 - 1730 Asse

Dit alles vanaf 01/03/2012

Vergaelen Luc Vergaelen Valerie

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/03/2012
ÿþ Mod Wond 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



he

a

BI st~

2 4 .~g

ifile

11111111j11,114111,11°1191!)

Ondernemingsnr : 0413.113.201

Benaming

(voluit) : VALERIE INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP OP AANDELEN

Zetel : PASTINAKENSTRAAT 146 - 1730 ASSE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER

Proces-verbaal van de Buitengewone Algemene vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op datum van 17/02/2012

Met éénparigheid van stemmen aanvaardt de Algemene Vergadering het ontslag als zaakvoerder van de heer Vergaelen Luc en geeft hem ontlasting voor zijn bestuur.

De Algemene Vergadering beslist te benoemen ais onbezoldigd zaakvoerder

mejuffrouw Vergaelen Valerie Pastinakenstraat 146 - 1730 Asse

Dit alles vanaf 31/12/2011

Vergaelen Luc Vergaelen Valerie

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

itijtágën bir hëf$èrgisch-gfàátsbrád = INTO5)/812 - Annexes di Moniteur belge

05/12/2011 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.05.2011, NGL 01.12.2011 11624-0390-010
21/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.05.2011, NGL 15.11.2011 11609-0292-010
20/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.05.2010, NGL 14.12.2010 10630-0581-010
17/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.05.2009, NGL 11.08.2009 09563-0282-010
11/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.05.2008, NGL 04.07.2008 08374-0378-010
20/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 05.05.2007, NGL 10.08.2007 07556-0398-010
20/07/2007 : BL376593
08/11/2006 : BL376593
08/06/2005 : BL376593
20/10/2004 : BL376593
10/10/2003 : BL376593
12/09/2003 : BL376593
01/07/2003 : BL376593
10/12/2002 : BL376593
10/12/2002 : BL376593
18/07/2002 : BL376593
28/06/2001 : BL376593
08/02/2001 : BL376593
21/10/2000 : BL376593
21/07/2000 : BL376593
31/07/1999 : BL376593
31/01/1997 : BL376593
22/10/1993 : BL376593
01/01/1986 : BL376593
19/12/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.12.2016, NGL 13.12.2016 16700-0485-017

Coordonnées
LVK INVEST

Adresse
SCHALIESTRAAT 20, BIS 1602 VLEZENBEEK

Code postal : 1602
Localité : Vlezenbeek
Commune : SINT-PIETERS-LEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande