M & P STUDIEBUREAU

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : M & P STUDIEBUREAU
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 860.027.833

Publication

04/11/2013
ÿþVoorgehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_ l

23 OKT 201

Griffie

'_. l ~.,f`~ ~ S

i

*13166213*

Ondernemingsnr : 0860.027.833

Benaming

(voluit) : M&P studiebureau

(verkort) :



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Olmenlaan 6, 1750 Sint Martens Lennik

(volledig adres)

Onderwerp akte : Doelswijziging

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere en buitengewone algemene vergadering van 1 oktober 2013, gehouden op de maatschappelijke zetel.

Agendapunten

1. wijziging doel

De algemene vergadering neemt kennis van het schrijven van het IAB van 28/8/2012 en 25/9/2013.

Zij besluit het doel van de vennootschap aan te passen in overeenstemming met de voorschriften van het IAB en de vennootschap om te vormen tot een burgerlijke vennootschap. Het doel van de vennootschap wordt als volgt omgschreven :



De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

- Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur,

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomt of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere burgerlijke vennootschappen of ondernemingen waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare.



De vennootschap kan in het algemeen alle industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.



Aangezien alle agendapunten afgehandeld zijn, wordt de vergadering geheven.



Van den Winckel Marie Paule



op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/06/2003 : BLA127288

Coordonnées
M & P STUDIEBUREAU

Adresse
OLMENLAAN 6 1750 SINT-MARTENS-LENNIK

Code postal : 1750
Localité : Sint-Martens-Lennik
Commune : LENNIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande