M.H.R.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : M.H.R.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 896.073.825

Publication

30/06/2014
ÿþ mod11.1

LLuik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I Il IIII*MMIJII111111111

NEERGELEGD

19 MI 2014

Griffe Rechtbank van Koophandel

te Lie

,,,,,,, y -------- -----

Ondernemingsnr : BE0896.073.825

Benaming (voluit) M.H.R.

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Hoogveldstraat 36

3020 Herent (Veltem-Beisem)

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: REGIME ARTIKEL 537 WIB

KENNISNAME UITKERING TUSSENTIJDS BRUTO DIVIDEND

!! KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD TEN BELOPE VAN TUSSENTIJDS NETTO DIVIDEND DOOR DE DIVI-DENDGERECHTIGDE(N)  AANPASSING DER STATUTEN.

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Catherine CROES, geassocieerd notaris te Herent, op 27 maart 2014, geregistreerd te Haacht, 3 bladen 0 verzendingen, op 31 maart daarna, boek N82 blad 20 vak 18, tegen het recht van vijftig euro (¬ 50,00), dat de! buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap metlî beperkte aansprakelijkheid "M.H.R." als volgt heeft beslist:

EERSTE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES.

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31il maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap fzesentachtigduizend driehonderd zevenendertig euro (86.337 EUR) bedragen, zoals blijkt uit de jaarrekening van 31 december 2011, goedgekeurd door de jaarvergadering van 14!l april 2012,

TWEEDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN HET UITKEERBAAR BEDRAG.

De vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen, zesentachtigduizend driehonderd zevenendertig euro (86.337 EUR) bedraagt.

DERDE BESLISSING: KENNISNAME BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DEli DATO 30 DECEMBER 2013.

De vergadering beslist kennis te nemen van de notulen van de bijzondere algemeneil

:=

vergadering van de vennootschap de dato 30 december 2013, waarin werd beslist toti

uitkering van een tussentijds bruto dividend van zesentachtigduizend driehonderdl ;i zesendertig euro vijfentachtig (86.336,85 EUR) en waarbij elke vennoot individueel en vrijwillig de intentie heeft geuit om het hem uitgekeerde dividend weliswaar na afhoudingl

van tien procent (10%) roerende voorheffing integraal te incorporeren in hetil

maatschappelijk kapitaal van de vennootschap overeenkomstig het regime van artikel 5371 :Wetboek Inkomstenbelastingen 1992.

VIERDE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD.

Na bevestiging door elk van de vennoten afzonderlijk dat zij het hen uitgekeerde dividendl vrijwillig overeenkomstig artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992 onmiddellijk Mien inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding van een roerende voorheffing ten bedrag van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend, beslist de vergadering, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboekli Inkomstenbelastingen 1992, het kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng tn k.gel d _ni et . een_ bedrag,_ van_ negentig_procent490.%) _man het Aussentij Ose dividend, zijade

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod '11.1

zevenenzeventigduizend zevenhonderd en drie euro zestien cent (77.703,16 EUR) om het van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) te brengen op zesennegentigduizend driehonderd en drie euro zestien cent (96.303,16 EUR), zonder uitgifte van nieuwe aandelen en volledig volgestort.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng in geld door de vennoten van de hen bij hoger vermelde bijzondere algemene vergadering de data 30 december 2013 uitgekeerde tussentijdse netto dividenden.

VIJFDE BESLISSING: VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

Nadat aile vennoten, aanwezig zoals gezegd, verklaard hebben dat zij volledig op de hoogte zijn van de statuten van de vennootschap en de financiële gevolgen van deze kapitaalverhoging en dat zij de totaliteit der aandelen van de vennootschap bezitten, verklaren zij, negentig procent (90%) van het tussentijds bruto dividend, zijnde een bedrag van zevenenzeventigduizend zevenhonderd en drie euro zestien cent (77.703,16 EUR) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent( 10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort, en wel als volgt:

1« De heer HEPS Marc, voornoemd vennoot sub 1.

Ten belope van zesenzeventigduizend negenhonderd zesentwintig ¬ 76.926,13

euro dertien cent:

2« De heer HEPS August, voornoemd vennoot sub 2.

Ten belope van zevenhonderd zevenenzeventig euro drie cent: 777,03

TOTAAL: zevenenzeventigduizend zevenhonderd en drie euro ¬ 77.703,16

zestien cent:

Dit bedrag van zevenenzeventigduizend zevenhonderd en drie euro zestien cent (77.703,16 EUR) staat naar hun verklaring ter beschikking van de vennootschap, en de kapitaalverhoging is aldus volledig volgestort, door stortingen in geld, die zij gedaan hebben op een bijzonder rekeningnummer

op naam van de vennootschap overeenkomstig artikel 311 van het wetboek vennootschappen bij 973-1133274-57 Argenta Spaarbank.

Een attest van deze storting werd afgeleverd door de bank op een datum binnen de drie maand, voorafgaand aan deze vergadering, en wordt door de comparanten aan ondergetekende notaris overhandigd om het in zijn dossier te bewaren«

De leden van de algemene vergadering besluiten dat de gelden, die bij voornoemde bank werden geplaatst, beschikbaar zijn.

ZESDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat de voormelde kapitaalverhoging door inbreng in geld van zevenenzeventigduizend zevenhonderd en drie euro zestien cent (77.703,16 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op zesennegentigduizend driehonderd en drie euro zestien cent (96.303,16 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde.

ZEVENDE BESLISSING: AANPASSING DER STATUTEN.

De vergadering beslist de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met voormelde beslissingen en met het Wetboek van vennootschappen, als volgt:

*Artikel 1 van de statuten wordt aangevuld als volgt:

«Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap, vermelden:

1° de benaming van de vennootschap;

20 de vermelding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA";

3° de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap;

4° het ondernemingsnummer;

5° het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft;

60 in voorkomend geval, het feit dat de vennootschap in vereffening is."

*Artikel 5, van de statuten wordt vervangen als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van cie instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

" ebo,r- ' bellouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

' "

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad



"Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zesennegentigduizend driehonderd en drie euro zestien cent (96.303,16 FUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn genummerd van 1, tot en met 100.

Historiek van het maatschappelijk kapitaal

De vennootschap werd opgericht op 22 februari 2008 met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde.

Op 27 maart 2014 werd het kapitaal met toepassing van het regime van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen verhoogd tot zesennegentigduizend driehonderd en drie euro zestien cent, vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde," *In artikel 19 wordt de tweede zin vervangen als volgt:

"De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging/homologatie worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen,"

ACHTSTE BESLISSING: MACHTIGING AAN HET BESTUURSORGAAN,

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake. NEGENDE BESLISSING: VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIE(S).

Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan de naamloze vennootschap "STIMAA" te 3583 Beringen, Paalsesteenweg 154, vertegenwoordigd door de heer Dirk Cuyvers, om, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling en de bevoegdheid elk afzonderlijk op te treden de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met voormelde besluiten.

TIENDE BESLISSING: COÖRDINATIE DER STATUTEN.

De vergadering verleent aan de geassocieerde notarissen Lacquet & Croes aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Catherine CROES, geassocieerd notaris.

GELUKTLIDIGE NEERLEGGING

- de uitgifte van de notulen,

- de gecoördineerde statuten.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

18/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.06.2014, NGL 11.08.2014 14416-0098-010
27/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.04.2013, NGL 21.08.2013 13446-0149-010
18/01/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.04.2012, NGL 15.01.2013 13009-0377-010
08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.04.2011, NGL 31.08.2011 11522-0496-010
08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 16.04.2010, NGL 31.08.2010 10506-0464-009
01/02/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 17.04.2009, NGL 15.01.2010 10016-0358-009

Coordonnées
M.H.R.

Adresse
HOOGVELDSTRAAT 36 3020 VELTEM-BEISEM

Code postal : 3020
Localité : Veltem-Beisem
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande