M11

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : M11
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.540.686

Publication

04/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 03.06.2013 13142-0201-011
27/06/2012
ÿþMod word 11.1

(Nit

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IJIII11111111,1.1111,11,1!

11 ~18 JUIN ZÓ u

12

Griffie



Ondernemingsnr 0834.540.686

Benaming

(voluit) : M11

(verkort) "

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : GRIFFIESTRAAT 58 TE 1070 ANDERLECHT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

De zaakvoerder heeft beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Griffiestraat 58 te 1070; Anderlecht naar Sterstraat 10 te 1620 Drogenbos vanaf 1 april 2012.

Maarten Vanden Eynde

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de inst _.....re..__.....__ , hetzij

v ers._ ._ (e _.....

. g rumenierende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

25/03/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

13 MRT

~

~, ~

-

Griffie

Ondememingsnr : Q ~(~~Qit

Benaming C~

(voluit) : M11

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Anderlecht (1070 Brussel), Griffiestraat 58

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Uit een akte verleden op elf maart tweeduizend en elf verleden voor Ons, Meester Dirk DE LANDTSHEER, notaris-te Schaarbeek, blijkt dat 1. De heer VANDEN EYNDE Maarten Thomas, geboren te Leuven op 12 'februari 1977, wonende te Rotterdam, Volmarijnstraat 111 B en 2. Mevrouw DIJKMAN Marjolijn, geboren te Groningen op 21 juni 1978, wonende te Rotterdam, Volmarijnstraat 105 A, een besloten vennootschap met, beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met statuten waaruit blijkt dat

I. De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte', aansprakelijkheid onder de benaming "M11".

Il. De maatschappelijke zetel is gevestigd te Anderlecht (1070 Brussel), Griffiestraat 58.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in België, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te: doen vaststellen.

III. De vennootschap heeft als doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

Het creëren en verkopen in België en in het buitenland in eigen naam en voor eigen rekening van zowel eigen kunstwerken als werk van derden.

1.Het uitvoeren van handelingen inzake grafische vormgeving, interieur, design en fotografie in de ruimste: zin, inclusief publiciteit en publicaties.

2.Het organiseren van tentoonstellingen en adviseren van culturele instellingen, alsook het promoten, inrichten en verzorgen van culturele activiteiten in de ruimste zin.

3.Het organiseren van workshops en het geven van lessen en voordrachten op cultureel gebied.

4.Het aanleggen en oordeelkundig uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare middelen, zowel in roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van; financiële instrumenten in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, en het beheer van deze roerende en onroerende waarden. De vennootschap mag, in België en in het buitenland,: alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of: onrechtstreeks haar onderneming kunnen aanvullen, uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en! onroerende goederen verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met: het doel van de vennootschap. Zij kan alle facetten van koop en verkoop, huur, leasing, bouw, verbouwing, restauratie, onderhoud en afbraak verrichten en alle handelingen die noodzakelijk zijn tot optimaliseren van het onroerend patrimonium in bezit, in huur of in leasing.

5.Het uitoefenen van de functie of het mandaat van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen.

6.Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, fiscale, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en natuurlijke personen, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende handelstransacties of financiële verrichtingen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van: vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante: verrichtingen op het gebied van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben;

7.Het uitvoeren van studies en opdrachten, onder andere van commerciële, publicitaire of: wetenschappelijke aard, en de publicatie van de resultaten ervan;

8.Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, valoriseren, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele eigendomsrechten.

9.Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen zaakvoerders, vennoten en andere vennootschappen of personen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2011- Annexes du Moniteur belge

"11045841"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door haar bestuursorganen, zelfs

" - indien deze handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap kan bewijzen dat de derde er kennis van had of er, gezien de omstandigheden niet onwetend van kon zijn; bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

11.De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig, of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

12.Zij mag, zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichting, aankopen, of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

13.Deze" opsomming is verklarend en niet beperkend en dient verstaan te worden in de ruimste zin. De uitvoering van het maatschappelijk doel kan zowel in België als in het buitenland uitgevoerd worden en dit zowel in eigen naam als in naam en voor rekening van een andere persoon.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een.rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

IV. De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

V. Het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro. Het wordt vertegenwoordigd door honderd twintig (120) deelbewijzen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één honderdtwintigste van het maatschappelijk kapitaal, allen onderschreven in speciën, door de heer VANDEN EYNDE Maarten, voornoemd, voor tweeënzeventig deelbewijzen of elfduizend honderd zestig euro en door Mevrouw DIJKMAN Marjolijn, voornoemd, voor achtenveertig deelbewijzen of zevenduizend vierhonderd veertig euro.

Alle deelbewijzen zijn voor één derde volstort door storting op rekening nr 068-8923645-60 bij Dexia Bank.

VI. Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de

" ~ statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders,

natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die,

e indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

et verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

VII. Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de

et

maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op 1 juni, om negentien uur. Valt de

hierboven bepaalde datum op een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering

verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Zij zal voor de eerste maal gehouden worden in 2013.

VIII. Het boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de

pq oprichtingsakte om te worden afgesloten op 31 december 2012.

IX. Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het

trzi maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de

zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

et X. Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de

trzi vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

"

" Voorbehouden aan het r" Bél'gisch Staatsblad

ALGEMENE VERGADERING.

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap, hebben de vennoten eenparig beslist om als niet-

: statutaire zaakvoerders te benoemen, voor onbepaalde duur, Heer VANDEN EYNDE Maarten en Mevrouw

DIJKMAN Marjolijn, die hebben aanvaard.

Het mandaat van de Heer VANDEN EYNDE Maarten is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering hier

anders over beslist.

Het mandaat van Mevrouw DIJKMAN Marjolijn is onbezoldigd.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Dirk DE LANDTSHEER, notaris

Tegelijkertijd neergelegd : expeditie en uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
M11

Adresse
STERSTRAAT 10 1620 DROGENBOS

Code postal : 1620
Localité : DROGENBOS
Commune : DROGENBOS
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande