M4

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : M4
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 892.645.864

Publication

29/07/2013
ÿþV beh

aa Bel Staa

ebd word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mine

18JUIL. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0892.645.864

Benaming

(voluit) : M4

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschapm et beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1831 Diegem, Zaventemsesteenweg 17

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie door overneming - overgenomen vennootschap

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Tom Wilsens, te Leuven, op veertien juni tweeduizend en twaalf, Geregistreerd drie bladen geen renvooien te Leuven 2de kantoor der Registratie op 20 JUNI 2012 boek 1370 blad 29 vak 15. Ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR), De Ontvanger (getekend) DE', CLERCQ G, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met, beperkte aansprakelijkheid 1A4", waarvan de zetel gevestigd is te 1831 Diegem, Zaventemsesteenweg 17, de, volgende beslissingen heeft genomen met éénparigheid van stemmen:

Eerste beslissing

A. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van de fusievoorstellen waarvan de aandeelhouders, voornoemd, verklaren dat ze op de maatschappelijke zetel ter beschikking waren sedert meer dan één maand en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen.

De fusievoorstellen werden opgesteld op 31 december 2011 door de zaakvoerder van beide betrokken vennootschappen, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, en werden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op 30 april 2012, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 11 mei 2012 onder nummer 12087936, en op de griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven op 30 april 2012, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad op 11 mei 2012 onder nummer 12088298.

B. De aandeelhouders bevestigen in hun hoedanigheid van houder van aandelen op naam, uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van de fusievoorstellen in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, De aandeelhouders erkennen tevens dat zij de mogelijkheid hebben gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1 °de fusievoorstellen;

2°de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken zijn;

3°de jaarverslagen over de laatste drie boekjaren.

C. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

D. De aandeelhouders van de overnemende en de over te nemen vennootschap stemmen, in overeenstemming met artikel 720, §2, 4°, laatste lid Wetboek Vennootschappen, er unaniem mee in dat geen tussentijdse cijfers vereist zijn ondanks het feit dat de laatste jaarrekening betrekking heeft op een boekjaar dat meer dan zes maanden voor de datum van de fusievoorstellen is afgesloten.

Tweede beslissing :

A. De vergadering keurt de fusievoorstellen goed zoals ze werden opgemaakt op 31 december 2011 en die werden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op 30 april 2012, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 11 mei 2012 onder nummer 12087936, en neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven op 30 april 2012, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad op 11 mei 2012 onder nummer 12088298.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid M3, voormeld, hierna genoemd «de overnemende vennootschap», de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid M4, voormeld, hierna genoemd «de overgenomen, vennootschap», bij wijze van fusie overneemt.

B. Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 januari 2012 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

..Voor à. behouden aan het Belgisch Staatsblad

á

C. Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

D. Er worden geen bijzonder voordelen toegekend aan de bedrijfsrevisor van de betrokken vénnootschappen,

E. Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende vennootschappen,

F. De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid; wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

De overgenomen vennootschap verklaart dat zij geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

G. De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het K.B. van 30 januari 2001), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

Derde beslissing

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt - op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt - de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

Vierde beslissing:

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan B-DOCS bvba, Willem De Zwijgerstraat 27, 1000 Brussel, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten bij kruispuntenbank voor ondememinghen te vervullen en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

Vermits alle aandelen op naam zijn, worden alle machten verleend aan de bestuurders van de overnemende vennootschap om het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen.

Voor ontledend uittreksel,

Notaris Tom Wilsens,

Tevens neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal.

Op de laatste blz. van Luik l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblac

Ondernemingsnr : 0892.645.864 Benaming

(voluit) : (verkort) :

i

111

M4

~RUSSEL

"2..D8

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschapm et beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1831 Diegem, Zaventemsesteenweg 17

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie door overneming - overgenomen vennootschap

In de publicatie van 3 augsutus 2012 werd het verkeerde ondememingsnummer vermeld. Het ondememingsnummer van de overgenomen vennootschap M4 is 0892.645.864.

Notaris Tom Wilsens,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4

21/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.02.2012, NGL 14.09.2012 12565-0169-015
11/05/2012
ÿþMod Word 11.1

A

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

I

i IIlI l IINIVYIN Ii 1111111111111 11l

" 12087936*

I

BRUSSEL

0 AWLe 2012

Ondernemingsnr : 0892.645.864

Benaming

(voluit) : M4

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Zaventemsesteenweg, 17, B-1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Neerlegging overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen dd 31.12.2011 van het fusievoorstel tussen BVBA M3, overnemende vennootschap en BVBA M4, overgenomen vennootschap.

Fusievoorstel

Tussen de volgende vennootschappen:

1, De BVBA M3, met zetel te Julius de Kerchove d'Exaerdestraat 46 in 1820 Steenokkerzeel ingeschreven

onder n° 0837.708.925, vertegenwoordigd door de Heer Levi Vaneycken.

Verder: overnemende vennootschap

2. De BVBA M4, met zetel te Zaventemsesteenweg 17 in 1831 Machelen ingeschreven onder n°

0892.645.864, vertegenwoordigd door de Heer Kristoffel Vande Velde.

Verder: overgenomen vennootschap

I. INLEIDING

Op 31 december 2011, ingevolge artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft het bestuur van de twee vennootschappen in gemeenschappelijk akkoord een fusievoorstel opgesteld bestemd voor de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel,

Het hiernavolgende fusievoorstel strekt ertoe een fusie door overneming door te voeren, tussen enerzijds de BVBA M3, overnemende vennootschap, en anderzijds de BVBA M4, overgenomen vennootschap.

il. VOORAFGAANDELIJKE UITEENZETTING

Overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen heeft het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap en van de overgenomen vennootschap de eer U onderhavig fusiesvoorstel voor te leggen betreffende de voorgenomen fusie die zij uiterlijk op 4110712012 willen realiseren.

Met de term "fusie" wordt hier de rechtshandeling "gelijkgestelde verrichting met fusie door overneming" bedoeld zoals voorzien in artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen waarbij het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van de ontbinding zonder vereffening overgaat op de andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen waaraan stemrecht is verbonden in de algemene vergadering.

Artikel 676 bepaalt:

Tenzij anders bij wet bepaald, wordt met fusie door overneming gelijkgesteld:

1. de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap dle reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden.

2. de rechtshandeling waarbij het gehele vermcgen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolge van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap, wanneer al hun aandelen en de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering Is

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

verbonden, in handen zijn ofwel van die andere vennootschap, of wel van tussenpersonen van die vennootschap, ofwel van die tussenpersonen en van die vennootschap.

Artikel 719 bepaalt:

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen stellen bij authentieke of bij onderhandse akte een

fusievoorstel op.

In het fusievoorstel worden ten minste vermeld:

1° de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen;

2° de datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht

worden te zijn verricht voor de rekening van de overnemende vennootschap;

3° de rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen

vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan

aandelen, of de jegens hen vooropgestelde maatregelen;

4° ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren

vennootschappen,

Het fusievoorstel moet door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel worden neergelegd.

111. VEREISTE INFORMATIE NODIG INGEVOLGE ARTIKEL 719 W.VENN.

1° De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetei van de te fuseren vennootschappen

A. DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

1. Vorm, naam en maatschappelijke zetel

De BVBA M3, met zetel te 1820 Steenokkerzeel Julius de Kerchove d'Exaerdestraat 46 , werd opgericht op 06/07/2011 bij akte verleden voor notaris Peers, te Vilvoorde. De oprichting werd gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 2010712011.

2. Ondernemingsnummer

Ft. P . Ft. 0837.708.925

3. Wijziging statuten

Er werden geen statutenwijzigingen doorgevoerd.

4. Doel

De statuten vermelden ais doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of door deelname van dezen:

1° Het uitvoeren van mandaten als zaakvoerder, bestuurder, gedelegeerd bestuurder, bijzondere

lasthebber, directeur, opdrachten in verband met het dagelijks bestuur van alle vennootschappen en

rechtspersonen, zo Belgische als Buitenlandse.

2° Het opzetten van managements- en organisatiestructuren alsook het beheer ervan.

3° Het verwerven, beheren en verkopen van alle welkdanige participaties, deelnemingen en joint ventures,

zo rechtstreekse als onrechtstreekse, in alle vennootschappen, rechtspersonen.

4° Het uitbaten van fitness-centra.

5° De aan- en verkoop, de in- en export, van alle soorten voertuigen, zo nieuw als tweedehands.

6° Het uitvoeren van aannemingswerken.

7° Het geven van adviezen als energie-adviseur, alsook alle consultancy aangaande energie,

energieverbruik, isolatie, en aanverwante domeinen, waaronder het opstellen van alle energie-audits,

energieprestatiecertificaten, EPB-studies, consultancy, lezingen, terbeschikkingstelling van studiemateriaal,

alsook in alle aanverwante domeinen van energie.

8° Alle opdrachten van consultancy inzake van veiligheid.

9° Het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden.

10° De aanleg van pijpleidingen voor het vervoer van gas, petroleumproducten, enzovoorts,

11° De aanleg van leidingen voor het vervoer en de distributie van elektrische energie,

12° Het aanleggen, beheren, onderhouden, van alle elektrische installaties.

13° De installatie van verwarming, klimaatregeling, ventilatie (zonder verwarming).

14° Aile overig loodgieterswerk.

15° De handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment.

16° Het organiseren van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties enzovoorts,

17° Het toezien op bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installaties, afwerking enzovoorts. )

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

18° Het ontwerpen van tuinen, parken, enzovoorts.

19° De uitwerking en de realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit en elektronica, mijnbouw,

chemie, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, enzovoorts,

20° Het verlenen van advies op het gebied van beveiliging aan het bedrijfsleven en aan de overheid.

21° De organisatie van salons, tentoonstellingen en beurzen.

22° Overige zakelijke dienstverlening.

23° Volwassene nvorming.

24° Overige vormen van onderwijs.

25° Beheer en exploitatie van sportcentra.

26° De organisatie en de uitvoering van sportevenementen: voetbal, wielrennen, bowling, zwemmen, golf,

boksen, worstelen, en andere vechtsporten, bodybuilding, wintersporten, atletiek, schieten, roeien,

enzovoorts.

27° Alle activiteiten in verband met sportwedstrijden met dieren (paarden, windhonden, duiven, enzovoorts).

28° Alle activiteiten in verband met mechanische sporten (auto's, motorrijwielen, karts, enzovoorts).

29° Alle overige activiteiten van sportbeoefening.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wetelijke beperkingen ter zake. Voor zover een licentie, vergunning, erkenning registratie, administratieve toelating, nodig zou zijn tot het uitoefenen van één of meer van de activiteiten voornoemd zullen deze activiteiten slechts uitgeoefend worden voor zover deze bekomen zal zijn, ln afwachting van het bekomen ervan kan de vennootschap een beroep doen op derden die deze reeds bekomen hebben.

5. Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder.

Werden als zaakvoerder aangesteld:

Vaneycken Levi voor onbepaalde duur,

6. Kapitaal

Het kapitaal is vastgesteld op ¬ 18.600 vertegenwoordigd door 100 aandelen waarvan ¬ 12.400 werd

volstort.

B. DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

1. Vorm, naam en zetel

De BVBA M4, met zetel te 1831 Mechelen - Zaventemsesteenweg 17, werd opgericht op 05/10/2007 bij akte verleden voor notaris Peers, te Vilvoorde, De oprichting werd gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 17/10/2007.

2. Ondernemingsnummer

R.P.R. 0892.645.864

3. Wijziging statuten

Er werd besloten tot een adreswijziging per 12/11/2007 (gepubliceerd B.S. 2811112007),

4. Doel

De vennootschap heeft, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van

derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

1° Het uitoefenen van bestuursmandaten in andere vennootschappen, zo Belgische als buitenlandse.

2° De consultancy inzake alle beroepsdomeinen van industrieel ingenieur.

3° Het aanvaarden van opdrachten als veiligheidscotirdinator.

4° Het beheer van onroerende goederen voor eigen rekening, hierin begrepen, aan- en verkoop, huur en

verhuur, zowel als hoofdhuurder als als onderhuurder, het aangaan van onroerende leasing, het verwerven

van zakelijke rechten op onroerende goederen.

5° Het optreden als vereffenaar van andere vennootschappen.

6° De deelneming in andere vennootschappen, zo in Belgisch als in internationaal verband, het aangaan

van joint ventures.

7° Het In pand geven van activa.

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

5. Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder.

Werden als zaakvoerder aangesteld:

Vande Velde Kristoffel voor onbepaalde duur,

6. Kapitaal

Het kapitaal is vastgesteld op ¬ 18.600 vertegenwoordigd door 186 aandelen waarvan ¬ 6.200 werd

volstort.

2° de datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht warden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

De datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 01/01/2012.

Het recht op dividenden mbt aandelen voor de overgenomen vennootschap zijn verworven voor de overnemende vennootschap vanaf 01/01/2012.

3° de rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen vooropgestelde maatregelen.

Er worden geen speciale rechten toegekend aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap om reden dat de overnemende vennootschap eigenaar is van alle aandelen.

4° Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Geen enkel (bijzonder) voordeel wordt toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

5° overdracht onroerende goed.

Er zijn geen onroerende goederen aanwezig in één der te fuseren vennootschappen.

IV. BIJKOMENDE VERMELDINGEN

Ais gevolg van onderhavig fusievoorstel wordt, overeenkomstig Art. 720 § 2., 4° van het Wetboek van

Vennootschappen, uiterlijk één maand voor de algemene vergadering die over het fusievoorstel moet

besluiten, in de zetel van de vennootschap ter beschikking gehouden voor de aandeelhouders:

1° Huidig fusievoorstel;

2° De jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van zowel de overnemende als de overgenomen

vennootschap;

3° Alle bestuursverslagen m.b.t. voormelde laatste drie boekjaren;

4° Tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen van zowel de overnemende als de overgenomen

vennootschap per 31/12/2011 (tevens te vinden in bijlage van huidig verslag);

V. STATUTENWIJZIGING

In de BVBA M3 zullen er ter gelegenheid van de geplande fusie de statuten niet dienen aangepast te

worden.

VI. KOSTEN VAN DE FUSIEVERRICHTING

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen als volgt:

- In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal warden goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten worden gedragen door de overnemende vennootschap en overgenomen vennootschap. - In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten voortspruitend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

VpoY-behouden , aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

VII. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken voor de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, zoals voorzien in artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de raden van bestuur alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring zou kunnen vastgelegd worden vóór 0110712012.

VIII. NEERLEGGING VAN HET FUSIEVOORSTEL

Overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen wordt door de bestuursorganen van de overnemende vennootschap en van de overgenomen vennootschap onderhavig fusievoorstel betreffende de voorgenomen fusie door overneming zes weken vóór de algemene vergadering neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van elk der betrokken de vennootschappen.

IX. UITGIFTE VAN AANDELEN

Geen enkele uitgifte van aandelen moet gebeuren in het kader van deze fusie, mits de overnemende vennootschap het totaal van de aandelen al heeft van de overgenomen vennootschap. Er mag ook geen enkele wijziging van aandelen plaats hebben tussen het tijdstip van ondertekening van dit fusievoorstel en de effectieve realisatiedatum van de fusie,

X. SLOTBEPALINGEN

De tussen de vennootschappen -- in het kader van dit voorstel -- uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

Ondergetekenden, in hun hoedanigheid van organen van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen, geven hierbij volmacht aan B-DOCS BVBA  Willem De Zwijgerstraat, 27 te 1000 Brussel, om dit voorstel neer te leggen in het vennootschapsdossier van de BVBA M4 en de BVBA M3;

Opgemaakt te Vilvoorde, in zes exemplaren op 31/12/2011.

De Raden van Bestuur erkennen drie of namens alle bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te warden neergelegd en twee om te worden bewaard op de zetel van de respectievelijke vennootschappen.

M4 BVBA

VAN DE VELDE Kristoffel

Zaakvoerder

r

25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 15.07.2011 11311-0440-014
11/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 08.06.2010 10158-0267-010
12/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 22.05.2009, NGL 08.06.2009 09206-0311-010

Coordonnées
M4

Adresse
ZAVENTEMSESTEENWEG 17 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande