MA BUSINESS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MA BUSINESS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.505.511

Publication

22/10/2012
ÿþ Moa Wogl 11 1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van.,de akte "

ier o,ltfrc o~

Rechtbank van Koophanor

t.e Leuven, de i I OKT. 2012 DE GR1F,FfER

GrEie

"

JIIIII

*iavaoae"

iN

V beh aa

Se'

Stai

Ocad ;srrzsrdben 84'3 So5 S'it4

82narnix g k'1o:t 't! : MA Business

RealtsvCtrm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel («oiledig adres) : Ambachtenlaan 38B/3 - 300'l Heverlee (Leuven)

Onderworp(en) akte . Oprichting

Het blijkt uit de akte verleden voor meester Pieter De Meirsman, geassocieerd notaris te Lokeren, op acht oktober tweeduizend en twaalf, dat tussen de nagenoemde personen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met navolgende statuten:

oprichters:

1/ de heer ASSAGHIRI Mohamed, wonende te Lokeren

naam: MA Business

zetel: Leuven (Heverlee), Ambachtenlaan 38B/3

doel: De vennootschap heeft tot doel zowel in binnen- als in buitenland:

Het uitoefenen van het beroep van

Algemene grondwerken

Algemene bouwwerkzaamheden

Verhuur van roerende goederen waaronder ook rollend materiaal

Aan- en verkopen van alle goederen

Importeren en exporteren van alle goederen

Het verlenen van diensten, prestaties, bijstand en adviezen aan derden van administratieve, organisatorische, sociale, informatieve, financiële, technische en commerciële aard, evenals het vervullen in naam en voor rekening van derden, van de verplichtingen en formaliteiten ter uitvoering ervan; in de ruimste zin, dienstverlening met betrekking tot bedrijfsbeleid, management, consultancy, en alles wat daarmee rechtstreeks en onrechtstreeks verband houdt.

Het aangaan of toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruimte zin, aile financiële operaties verrichten.

Het deelnemen aan het bestuur en directie van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze hebben en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen, Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook; het geven van adviezen en het verlenen van bijstand in verband met problemen van beheer; leiding en uitbating van bedrijven in de ruimste zin van het woord.

Het optreden als bemiddelaar, agent, commissionair en promotor inzake alle mogelijke handelsverrichtingen, en optreden als tussenpersoon in de handel van alle mogelijke koopwaren met alle eraan verbonden transacties en activiteiten.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of bevorderend zijn.

Zij kan zich borg stellen voor rechtspersonen, ondernemingen en particulieren voor aile kredietvormen die aan de voormelde derden worden toegestaan.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die aan andere personen zijn voorbehouden ingevolge wetgeving, reglementeringen of andere belemmeringen. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning, een attest nodig is of die aan andere voorschriften moeten voldoen, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningén of attesten ter beschikking zijn of zodra aan de desbetreffende voorschriften is voldaan.

Op de Laatste biz van Lu¬ iB vermelden ° Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de persoio}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

'

. q

tlr,>0¬ -

Eehoudeht

aan

Belgisch

Staatsblad

'

` L

Voor eigen rekening: , "

Het aanleggen, het oo~feelkundig uitbouwen, beheren van eén orrearriad Ive.4" mogen en alle veerichtingen met betrekking tot onroerende goedéren en aile onroere-iide zakelijke rechten eraan verbonden. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven,,laten!.bouwen, renoveréri, uitrusten en ombouwen, met het oog op het beheer, de opbrengsten van verhuring, opstal," leasing, de inkomsten van verkoop en de realisatie van meerwaarden.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een roerend patrimonium en alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook. De verwerving van participaties, onder gelijk welke vorm, in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse; het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welke andere wijze, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels. Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, door deelnemingen, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België ais in het buitenland, die een aanvullend of soortelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te realiseren.

Het uitoefenen van het beroep als projectontwikkelaar met onder meer het ontwikkelen van residentiële en niet residentiële bouwprojecten en verkavelingen van terreinen.

Net uitoefenen van het beroep van beroepsoprichter met onder meer het laten bouwen, verbouwen, renoveren, oprichten, het aankopen en verkopen, het huren en verhuren, het in leasing nemen en in leasing geven, het uitbaten, beheren en onderhouden van onroerende goederen, en in het algemeen alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen.

maatschapbeliik kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro vertegenwoordigd door honderd aandelen met stemrecht, zonder vermelding van de nominale waarde, die elkeen één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Op dit kapitaal wordt voor inbreng toegezegd door de beide oprichters als volgt:

1.- door de heer Mohamed ASSAGHIRI voor achttien duizend vierhonderd veertien euro

2.- door mevrouw Abida ASSAGHIRI voor honderd zesentachtig euro

Op het geplaatst kapitaal werd in speciën gestort door de beide oprichters op rekening nummer 068-

8958702-03 bij Belfius Bank op naam van de vennootschap in oprichting. Het bedrag van twaalfduizend

vierhonderd euro is vanaf de oprichting beschikbaar voor de vennootschap.

duur: onbepaald vanaf de oprichting

bestuur: door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten aan te stellen door de algemene

vergadering. Iedere zaakvoerder heeft de meeste uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen

te verrichten die nodig of dienst zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering

van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

boekiaar: van een januari tot een en dertig december en voor het eerste boekjaar vanaf de dag van de

neerlegging van het uittreksel van deze statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel tot eenendertig december tweeduizend dertien

winst: er zijn geen bijzondere bepalingen aangaande de reserves. De winst wordt verdeeld, alsook het

na vereffening overblijvende saldo, volgens besluit van de algemene vergadering.

iaarvergaderinq: op de derde vrijdag van de maand juni om negentien uur en voor de eerste maal in

tweeduizend veertien

benoeming: thans worden de heer ASSAGHIRI Mohamed en mevrouw ASSAGHIRI Abida tot niet-

statutair zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap, met bezoldigd mandaat.

Voor beredeneerd uittreksel uit de minuut, dat geen voorbehouden noch bedingen bevat tegenstrijdig

met dit uittreksel.

P. De Meirsman, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:

expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz, van Luik B vermelden . Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende rotans, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekeninu

13/10/2017 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
MA BUSINESS

Adresse
AMBACHTENLAAN 38B/3 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande