MA-JO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MA-JO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 890.121.092

Publication

10/10/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

flccrgclegdiorrivz, ly n Op

0 1 0.;L 2014

ter g iffie van de C°~~ede~ia~cf,t:?:!i e recYl bank van kr7_opl-º%rlrwi P:ruSel

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad













814184 97







Ondernemingsnr: 0890.121.092

Benaming

(voluit) : MA-JO

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Geukenshage 43, 1790 Affligem (Hekelgem)

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Luc Van Vaerenbergh te Lierde op 23 september 2014, dat de de buitengewone algemene vergadering gehouden werd van de vennoten van besloten vennootschap met. beperkte aansprakelijkheid "MA-JO", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1790 Affligem (Hekelgem), Geukenshage 43, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0890.121,092 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer 890.121.092, opgericht bij akte verleden voor notaris Yves De Ruyver te Liedekerke, op 15 juni 2007, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van 19 juni daarna, onder nummer 07300407, waarvan de statuten tot op heden ongewijzigd gebleven zijn.

Welke vergadering geopend werd onder voorzitterschap van de heer SCHOTS Marc Felix, zaakvoerder, geboren te Sint-Agatha-Berchem op 19 februari 1965, echtgenoot van mevrouw JOSEPH lise nagenoemd, wonende te 1790 Affligem (Hekelgem), Geukenshage 43, die aanstelt als secretaris én als stemopnemer, mevrouw JOSEPH Ilse Maria Paula Anne Monique, zaakvoerder, geboren te Vilvoorde op 11 december 1972, echtgenote van de heer SCHOTS Marc voornoemd, met hem wonende.

Er blijkt uit de samenstelling van de vergadering dat alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, te weten: de heer SCHOTS Marc, voornoemd, titularis van vijftig (50) aandelen en mevrcuw JOSEPH Ilse, voornoemd, titularis van vijftig (50) aandelen.

TOTAAL: honderd (100) aandelen, zijnde de totaliteit van de bestaande aandelen of achttienduizend zeshonderd euro, volledig volgestort.

De vergadering vat de dagorde aan en neemt, na beraadslaging, de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen

EERSTE BESLISSING  Kapitaalverhoging door inbreng in speciën.

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelasting en, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent van het tussentijds bruto-dividend (90% van 48.380,00 euro), zijnde drieënveertig duizend vijfhonderd tweeënveertig euro (43.542,00 euro), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 euro) op tweeënzestig duizend honderd tweeënveertig euro (62.142,00 euro), zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen. De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in speciën.

TWEEDE BESLISSING -- Verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

Zijn vervolgens tussengekomen, de heer SCHOTS Marc en mevrouw JOSEPH lise, beiden voornoemd, die verklaren alle aandelen van de vennootschap te bezitten en die vervolgens verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting verklaren de vennoten de heer SCHOTS Marc en mevrouw JOSEPH Ilse, negentig procent (90%) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een bedrag van drieënveertig duizend vijfhonderd tweeënveertig euro (43.542,00 euro) in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort, Dit bedrag van drieënveertig duizend vijfhonderd tweeënveertig euro (43.542,00 euro) staat ter beschikking van de vennootsohap, zoals hierna bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan de werkende notaris wordt overhandigd.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Bankattest:

De inschrijver stelt vast dat het gezegd bedrag van drieënveertig duizend vijfhonderd tweeënveertig euro (43.542,00 euro) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening BE39 7340 2622 0119 bij KBC Bank NV te Brussel, agentschap Ternat, zoals blijkt uit een bewijs van deponering, afgeleverd door laatstgenoemde

Op de laatste biz, van Luík B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nien)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handteken9ng,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

financiële instelling op 16 september laatst, welk bewijs in het dossier van de werkende notaris zal bewaard blijven.

DERDE BESLISSING - Vaststelling van de daadwerkelijke kapitaalverhoging.

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van drieënveertig duizend vijfhonderd tweeënveertig euro (43.542,00 euro) aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op tweeënzestig duizend honderd tweeënveertig euro (62.142,00 euro), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van een nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIERDE BESLISSING  Wijziging van de statuten.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing tot kapitaalverhoging, beslist de algemene vergadering artikel vier van de statuten te vervangen door een nieuw artikel 5 dat luidt als volgt

"Artikel 5  Kapitaal

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestig duizend honderd tweeënveertig euro (62.142,00 euro), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap werd opgericht op 15 juni 2007 met een geplaatst kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 euro), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Ingevolge proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der vennoten, gehouden door het ambt van notaris Luc Van Vaerenbergh te Lierde op 23 september 2014, werd beslist om het maatschappelijk Kapitaal te verhogen met drieënveertig duizend vijfhonderd tweeënveertig euro (43.542,00 euro), door inbreng in speciën, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 euro) naar tweeënzestig duizend honderd tweeënveertig euro (62.142,00 euro), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder éénlhonderdste (1/100ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIJFDE BESLISSING -- Aanpassing van de statuten.

De algemene vergadering beslist vervolgens om de statuten aan te passen aan de Wet houdende wijziging van de vereffeningsprocedure en aan de meest recente wetswijzigingen, en stelt bijgevolg de statuten van de vennootschap als volgt vast, onder meer teneinde ze in overeenstemming te brengen met de hierboven genomen beslissingen :

STATUTEN

HOOFDSTUK I - RECHTSVORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1 - RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "MA-JO". Zij is een handelsvennootschap,

Artikel 2 - ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Affligem (Hekelgem), Geukenshage 43.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agent-schappen en depots in België of het buitenland oprichten,

Artikel 3 - DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

- Het verlenen van de administratieve, financiële, technisch  commerciële en management dienstverlening aan bedrijven, ondernemingen, nijverheid, verenigingen, zelfstandigen en particulieren en dit in de meest ruime betekenis van het woord.

-Advies verstrekken aan derden, opleidingen verzorgen en organiseren en onderzoek verrichten naar nieuwe technieken en systemen, optredend als tussenpersoon in de handel en nijverheid in de meest ruime zin van het woord, optreden als organisator van evenementen, sportwedstrijden en organisaties, optreden als makelaar  tussenpersoon in alle geledingen en takken van de economie, sport, cultuur en overige evenementen, de consult en begeleiding van allerhande seminaries, beurzen en evenementen in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap kan overgaan tot alle handels, nijverheid, financiële en onroerende verrichtingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland. Tevens kan de vennootschap optreden als houdstermaatschappij van vennootschappen en ondernemingen die industriële, onroerende, commerciële en/of burgerlijke activiteiten uitoefenen, en het beheren en/of besturen van dergelijke vennootschappen en ondernemingen,

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en tcezicht en controle uitoefenen over alle vennootschappen met welke al dan niet een of andere band van deelneming bestaat. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen. De vennootschap mag, zonder dat deze opsomming beperkend is, zowel ten hare voordele als ten voordele van andere vennootschappen, instellingen of verbonden personen, borgen en zekerheden ontvangen en verstrekken, diensten aanbieden, opleidingen, consult en advies verstrekken betreffende alle op heden gekende en ongekende informatica en informatica toepassingen, markt en wetenschappelijk onderzoek verrichten, alle financiële handelingen stellen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

coordinatie van activiteiten doorvoeren, alsmede alle werkzaamheden uitoefenen die een management, administratief en/of financieel karakter hebben.

° Artikel 4 - DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

HOOFDSTUK Il - KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5 - KAPITAAL,

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestig duizend honderd tweeënveertig euro (62.142,00 euro), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap werd opgericht op 15 juni 2007 met een geplaatst kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 euro), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Ingevolge proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der vennoten, gehouden door het ambt van notaris Luc Van Vaerenbergh te Lierde op 23 september 2014, werd beslist om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met drieënveertig duizend vijfhonderd tweeënveertig euro (43.542,00 euro), door inbreng in speciën, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 euro) naar tweeënzestig duizend honderd tweeënveertig euro (62.142,00 euro), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

HOOFDSTUK III - ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP

AFDELING 1 - Algemene vergadering

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten, in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

Artikel 11  JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de vierde vrijdag van de maand maart om 18 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Zij mag tevens worden gehouden in één van de negentien gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 21 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering,

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens ais het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal verte-genwoordigen, De buitengewone aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld,

Artikel 14 - VERTEGENWOORDIGING

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen vóór de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 17 - ANTWOORDPLICHT ZAAKVOERDERS/COMMISSARISSEN

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens cf feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vóór de algemene vergadering ontvangen.

Artikel 19  STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags vôôr de vergadering op de zetel toekomen.

" `AFDELING 2 - Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één

vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 23 - BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Worden tot statutair zaakvoerder benoemd, de heer SCHOTS Marc en mevrouw JOSEPH Ilse, beiden

voornoemd.

Artikel 24 - BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere raakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 25 - VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

HOOFDSTUK IV - BOEKJAAR - JAARREKENINGEN - WINSTVERDELING

Artikel 27 - BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening

bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig

de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het

Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een

jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 ° van

het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 28 - WINSTVERDELING

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de netto-winst.

HOOFDSTUK VI - BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN

VENNOOT TELT

Artikel 31 - ALGEMENE BEPALING

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot

telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 36 - ZAAKVOERDER - BENOEMING

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen

van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 39 - ALGEMENE VERGADERING

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die

bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden, Van de besluiten van de enige vennoot

worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat

op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene

vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch

dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft,

ZESDE BESLISSING  Volmacht voor de coördinatie.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

ZEVENDE BESLISSING  Machten aan het bestuursorgaan.

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Luc VAN VAERENBERGH, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- voor eensluidend afschrift der akte ;

- de gecoördineerde statuten.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naann en hoecanieeid van de instrumenterende notaris, he zr) van de p~:r;r»g.rr ens bevvveud de recntsuersoen ten aanzien van derden te vertegen,.voordigcn

Verso Naaal en handtekenrnn

24/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 22.03.2013, NGL 19.04.2013 13091-0220-012
26/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 23.03.2012, NGL 20.04.2012 12090-0453-012
27/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 25.03.2011, NGL 26.04.2011 11088-0421-012
28/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 26.03.2010, NGL 26.04.2010 10097-0091-013
04/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 27.03.2009, NGL 30.04.2009 09124-0183-012

Coordonnées
MA-JO

Adresse
GEUKENSHAGE 43 1790 AFFLIGEM

Code postal : 1790
Localité : AFFLIGEM
Commune : AFFLIGEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande