MA-LI

Société en commandite simple


Dénomination : MA-LI
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 629.748.942

Publication

06/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op 20/04/2015, de ondergetekenden:

Mevrouw LANDERWYN Marie-Line, RN 70.04.03-362.76, wonende te Keiputvoetweg 23 - 1800 Vilvoorde, En,

De heer BELASRI Hachemi, RN 68.08.22-587.43, wonende te Keiputvoetweg 23 - 1800 Vilvoorde,

Zijn overeengekomen om een gewone commanditaire vennootschap op te richten met de volgende statuten: STATUTEN

Art 1 - Vorm en naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een gewone commanditaire vennootschap. Ze draagt de naam "Ma-Li".

Art 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Keiputvoetweg 23 - 1800 Vilvoorde.

Art 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor zover de gereglementeerde activiteiten vooraf hun noodzakelijke goedkeuring ontvangen hebben:

voor eigen rekening of voor rekening van derden, of in samenwerking met hen:

Alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met businessmanagement en -consultancy voor de ondernemingen, waaronder commercieel en marketinggerelateerd beheer, financieel beheer, operationeel beheer, technisch beheer, beheer van onderzoek- en ontwikkelingsactiviteiten, teammanagement, administratief beheer en personeelsbeheer.

Alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtreeks verband houden met het audiovisuele domein, met name, en zonder dat deze lijst volledig is, de artistieke leiding, de realisatie, de productie, de promotie en de distributie van films, geluidsbanden, animaties, beelden, gesproken stemmen, gezongen stemmen, nasynchronisaties of ondertitelingen en alle media ongeacht hun drager en via alle verspreidingskanalen.

Alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtreeks verband houden met het domein van de artistieke creatie, met name, en zonder dat deze lijst volledig is, de opstelling van teksten, scenario's, songteksten en dialogen, het componeren en uitvoeren van muziek, melodieën en symfonieën.

Alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtreeks verband houden met het domein van de human resources, met name, en zonder dat deze lijst volledig is, opleiding, communicatie, organisatie in de breedste zin, sociaal management, auditactiviteiten en werving.

Voor alle activiteitendomeinen die rechtstreeks of onrechtreeks verband houden met haar maatschappelijk doel, de aankoop, de verkoop, de import, de export, het ontwerp, de fabricage, de herstelling, het onderhoud, de assemblage en de verkoop in het groot en het klein van alle apparatuur, met name en zonder dat deze lijst volledig is, audiovisuele apparatuur, informatica-apparatuur, kantoorautomatiseringsapparatuur, communicatieapparatuur en promotieapparatuur.

Voor alle activiteitendomeinen die rechtstreeks of onrechtreeks verband houden met haar maatschappelijk doel, het ontwerp, de organisatie en de coördinatie van salons, beurzen en evenementen in de breedste zin.

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : Ma-Li

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Keiputvoetweg 23

*15307586*

Luik B

België

1800

0629748942

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vilvoorde

Griffie

Neergelegd

04-05-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voor alle activiteitendomeinen die rechtstreeks of onrechtreeks verband houden met haar maatschappelijk doel, het ontwerp, de organisatie en het verstrekken van opleidingen en seminaries in de breedste zin.

voor eigen rekening:

De vennootschap kan een vermogen van roerende en onroerende waarden verwerven, waaronder maar niet uitsluitend, van Belgische of buitenlandse, beursgenoteerde of niet-beursgenoteerde aandelen en deelbewijzen met voorlopig of permanente karakter; obligaties, kasbons, warrants, opties en soortgelijke effecten, edelmetalen, kunstwerken, schilderijen, meubels en prullaria; gronden en gebouwen.

De vennootschap kan ook beperkte rechten in een onroerend goed verwerven en heel of een deel van een onroerend goed ter beschikking stellen van haar personeel en/of van de bedrijfsleiders.

De vennootschap kan alle industriële, commerciële of financiële, roerende of onroerende, handelingen verrichten die verband kunnen houden met het maatschappelijk doel en met ieder soortgelijk of aanverwant maatschappelijk doel.

De vennootschap kan via inbrengen, inschrijving of fusie een belang nemen in andere rechtspersonen.

De vennootschap kan zich bezig houden met het beheer van en/of de functie uitoefenen van bestuurder in andere rechtspersonen.

De vennootschap kan de functie uitoefenen van vereffenaar in andere rechtspersonen.

Art 4 - Vennoten en verantwoordelijkheden

Mevrouw LANDERWYN Marie-Line is de enige verantwoordelijke beherende vennoot en zaakvoerster van de vennootschap. Zij mag als enige voor de vennootschap tekenen, maar mag dit slechts doen voor de behoeften van de vennootschap. Zij zal de volledige bevoegdheid krijgen om, in alle omstandigheden, namens de vennootschap op te treden en om alle handelingen en daden van beheer en beschikking te stellen en toe te staan die verband houden met het maatschappelijk doel.

De beherende vennoot is onbeperkt en hoofdelijk op haar vermogen aansprakelijk voor de schulden en verliezen van de onderneming.

De vennoten komen overeen dat zij de onderhavige vennootschapsvorm gekozen hebben wegens de vertrouwensrelaties die tussen hen bestaat.

De heer BELASRI Hachemi is gewoon stille vennoot en gaat geen enkele andere persoonlijke verbintenis aan dan het storten van het bedrag van zijn commanditair kapitaal. Hij kan zich niet bemoeien met de zaken van de vennootschap maar hij heeft het recht om op ieder ogenblik kennis te nemen, hetzij persoonlijk, hetzij via een gemachtigde, van de maatschappelijke registers en documenten en van de kassituatie en van de bankrekeningen.

De stille vennoot is alleen garant voor de bedragen die hij beloofd heeft in te brengen tenzij hij betrokken is bij het beheer van de vennootschap.

Art 5 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 18.600,00 EUR. Het wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen. Het kapitaal van de beherende vennoot is vastgelegd op 18.414,00 EUR, contant betaalbaar. Als compensatie voor zijn inbreng krijgt hij 99 aandelen, die een waarde vertegenwoordigen van 8.414,00 EUR.

Het kapitaal van de commanditaire vennoot is vastgelegd op 186,00 EUR, contant betaalbaar. Als compensatie voor zijn inbreng krijgt hij 1 aandeel, dat een waarde vertegenwoordigt van 186,00 EUR.

De inbrengen in speciën worden op een bankrekening van de vennootschap gestort in functie van de noden van de vennootschap en op verzoek van de beherende vennoten.

Art 6  Zaakvoering:

De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, beherende vennoten of door een derde, benoemd met of zonder beperking in de tijd.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van zaakvoerder al dan niet kosteloos wordt uitgeoefend. Als het mandaat van zaakvoerder vergoed wordt, dan bepaalt de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze vergoeding zal opgevoerd worden bij de algemene kosten, ongeacht enigerlei representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Mevrouw LANDERWYN Marie-Line wordt voor onbeperkte tijd tot niet-statutaire zaakvoerster benoemd. Alle bevoegdheden van de zaakvoering worden haar toegekend.

Art 7 - Bestemming en verdeling van de resultaten

De verdeling van het maatschappelijk kapitaal bij de ontbinding van de vennootschap vindt plaats tussen de vennoten in verhouding tot de hierboven vermelde aandelen.

De winst (exclusief reserves) zal in dezelfde verhouding worden verdeeld. Hetzelfde geldt voor de verliezen, afgezien van het feit dat de stille vennoot hiervoor slechts aansprakelijk gesteld zal worden ten belope van zijn inbreng.

Art 8 - Boekjaar, duur

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar begint vandaag en eindigt op 31 december 2015.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Art 9 - Algemene Vergadering

Er zal een gewone algemene vergadering gehouden worden op de vierde donderdag van de maand mei, om 18 uur, en voor de eerste maal op 26/05/2016. De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel.

De gewone of buitengewone algemene vergadering kan op een andere plaats of ander ogenblik in België plaatsvinden. In dat geval zal zij aan iedere vennoot aangekondigd worden via een oproeping die minstens 15 dagen vóór de datum van de vergadering verstuurd dient te worden. De oproeping gebeurt per aangetekende

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

brief of per brief met ontvangstbevestiging.

Artikel 10 - Overdracht van aandelen onder levenden of bij overlijden

De aandelen mogen slechts overgedragen worden, zelfs tussen vennoten, met instemming van alle vennoten. Bij overlijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van de zaakvoerder hebben de overige vennoten het recht om in zijn definitieve vervanging te voorzien bij eenvoudige meerderheid van stemmen, of om de vennootschap te ontbinden.

Bij overlijden of verhindering van een stille vennoot hebben de overige vennoten het recht om in zijn vervanging te voorzien bij een 2/3e meerderheid van de stemmen.

Het overlijden van een vennoot leidt niet tot de ontbinding van de vennootschap. De erfgenamen van de overledene mogen in geen geval de goede werking van de vennootschap belemmeren. Zij zullen slechts het recht hebben om hun deel op te eisen volgens de op het ogenblik van het overlijden gepubliceerde recentste balans.

Art 11  Ontbinding

Iedere vennoot kan de ontbinding van de vennootschap vragen, maar deze ontbinding kan slechts door de algemene vergadering uitgesproken worden indien meer dan de helft van de vennoten aanwezig zijn (behalve bij wederoproeping) en met een meerderheid van drie vierde van de stemmen.

Bij een ontbinding van de vennootschap zal de vereffening geschieden door één of meerdere vereffenaars aangewezen door de buitengewone algemene vergadering van de vennoten die hun bevoegdheden en emolumenten zal vaststellen.

Een ontbinding en vereffening in één akte zonder aanwijzing van vereffenaar kan overwogen worden als er geen passief is en als alle vennoten aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn, en als zij het eens zijn over de verdeling van het actief in overeenstemming met artikel 6.

Art 12 - Wijziging van de statuten

De vennoten kunnen, mits zij hiermee unaniem instemmen, in de statuten de wijzigingen aanbrengen die zij passend achten. Zij kunnen met name beslissen, zonder dat deze opsomming limitatief is, over alle wijzigingen in de maatschappelijke naam en handtekening, de verhoging of verlaging van het maatschappelijk kapitaal, de toevoeging van nieuwe vennoten, de vervroegde ontbinding van de vennootschap en haar omvorming tot een vennootschap van enigerlei andere vorm. De wijziging van de statuten is onderworpen aan de publicatieplicht als bedoeld in artikel 14. Bij elke wijziging van de statuten zal de conformiteit met het wettelijke kader gecontroleerd worden, in het bijzonder wat de wettelijke en administratieve verplichtingen betreft.

Art 13 - Kapitaalsverhoging

De beslissing om het kapitaal te verhogen wordt genomen door de algemene vergadering onder de voorwaarden vereist voor de wijziging van de statuten.

Art 14 - Juridische en administratieve verplichtingen

Voor alles wat niet uitdrukkelijk wordt voorzien in de statuten verwijzen de ondertekenaars naar het Wetboek van vennootschappen.

Zij zullen in het bijzonder zorgen voor de naleving van de publicatieplicht door neerlegging van een uittreksel van de akte op de griffie van de rechtbank van koophandel, voor de inschrijving in het rechtspersonenregister op dezelfde griffie en, tot slot, voor haar inschrijving als handelaar in de Kruispuntbank van Ondernemingen via een Ondernemingsloket, afhankelijk van de commerciële activiteiten die zij wenst uit te oefenen.

Artikel 15  Overname van verbintenissen

De vennootschap neemt vanaf 01/04/2015 alle in haar naam aangegane verbintenissen over, alsook de verbintenissen die daaruit voortvloeien.

Art 16  Slotbepalingen

Mevrouw LANDERWYN Marie-Line, of een andere persoon die zij heeft aangeduid, wordt aangesteld als mandataris ad hoc van de vennootschap om alle documenten te ondertekenen en alle nodige verklaringen af te leggen met het oog op de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen. Met het oog op het bovenstaande zal de mandataris ad hoc alle verbintenissen aangaan in de naam van de vennootschap, alle noodzakelijke verklaringen afleggen, alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat nuttig of nodig is voor de uitvoering van het hem toevertrouwde mandaat.

Op grond van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen moet deze vennootschap niet over een commissaris beschikken.

Deze akte wordt onderhands opgesteld.

Gedaan te Vilvoorde, op 20/04/2015.

Mevrouw LANDERWYN Marie-Line,

Zaakvoerster

01/07/2015
ÿþ lad Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte ,1 E- 7- a z, o - ar rz, # h~

~ ~ r, ,,. .. ~r~

~ ~ ~

~í,=t. ~.h~~ ~.-~. .~~?ci°~~`j

«r! 9~~~á.i

r ~ " Griffié ~'~' .-~

~'' +;_i;-,,~ r.7,~

u

iu

Staatsblad - 01/07/2015 - Annexés du Moniteur belge

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vergoeding mandaat

Aangezien alle aandeelhouders aanwezig zijn, is de buitengewone algemene vergadering geldig samengesteld en kan ze beraadslagen over de agendapunten:

De vergadering wordt geopend om 18.00 uur onder het voorzitterschap van mevrouw Landerwyn Marie-Line

AGENDA

1 D gratis uitoefening van het mandaat van zaakvoerder van mevrouw Marie-Line LANDERWYN vanaf de

oprichting van de vennootschap tot 31/12/2015.

BESLUITEN

De algemene vergadering keurt, met eenparigheid van stemmen, de volgende punten goed:

1.Het mandaat van zaakvoerder van mevrouw Landerwyn Marie-Une wordt gratis uitgeoefend vanaf de

oprichting tot 31/12/2015.

De vergadering wordt opgeheven om 18.30 uur. Gedean te Brussel, op 5/06/2015

Mevrouw LANDERWYN Marie-Line Zaakvoerder

0629.748.942

MA-LI

commanditaire vennootschap Keiputvoetweg, 231800 Vilvoorde

Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/07/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 4 JULI 2015

ter griffie van de it,bs, a ~-- ~_ .

+:~..rl~.rle,~~~tige

~º%I~,~~~~~~~~~~~~-,~.~~ SCL,SSb

I

tisod word 11.1

i É In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van degelegd/Onfivançen op

J1IJI~~iniusu~i~ui

1 106815k

i

iH

Ondemerrtingsnr : 0629.748.942 Benaming

(voluit) : MA-Li (verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Keiputvoetweg, 231800 Vilvoorde (volledig adres)

Onderwerp akte : Maatschappelijke Zetel

Aangezien aile aandeelhouders aanwezig zijn, is de buitengewone algemene vergadering geldig samengesteld en kan ze beraadslagen over de agendapunten:

De vergadering wordt geopend om 18.00 uur onder het voorzitterschap van mevrouw Landerwyn Marie-Line

AGENDA

1.Verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de Keiputvoetweg, 23 1800 Vilvoorde naar de Rollewagenstraat 172, 1800 Vilvoorde

BESLUITEN

De algemene vergadering keurt, met eenparigheid van stemmen, de volgende punten goed:

1.Verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de Keiputvoetweg, 23 1800 Vilvoorde naar de

Rollewagenstraat 172, 1800 Vilvoorde

De vergadering wordt opgeheven om 18.30 uur.

Gedaan te Brussel, op 29/06/2015

Mevrouw LANDERWYN Marie-Line Zaakvoerder

Coordonnées
MA-LI

Adresse
KEIPUTVOETWEG 23 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande