MABRIVI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MABRIVI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 827.733.068

Publication

06/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : 0827.733.068

Benaming

(voluit) : MABRIVI

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KAARLIJKSTRAAT 27 -1860 MEISE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN ONMIDDELLIJKE AFSLUITING

Uit een akte gesloten voor notaris Mireille Bedert, te Ternat, op 18 december 2013, blijkt dat de; aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MABRIVI" volgende: beslissingen hebben genomen:

EERSTE BESLISSING  goedkeuring verkorte jaarrekening -- kwijting zaakvoerder

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder. inzake het gevoerde beleid over de periode tussen de afsluiting van het vorige boekjaar (31 112/2012) en de datum van de ontbinding van de vennootschap en het voorlezen van de opgestelde verkorte jaarrekening.

De algemene vergadering keurt de verkorte jaarrekening goed en verleent de zaakvoerder kwijting voor het door hem gevoerde beleid.

TWEEDE BESLISSING - verslaggeving

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het; verslag opgesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het: verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 06 december! 2013.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

DERDE BESLISSING  Ontbinding

De vergadering beslist met. éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap en stelt haar; in vereffening, te rekenen vanaf heden.

VIERDE BESLISSING  ontslag zaakvoerder  kwijting

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de` statutaire zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend is. Hem wordt kwijting verleend voor het door hem; gevoerde beleid.

VIJFDE BESLISSING  onmiddellijke afsluiting

De algemene vergadering stelt vast dat gedurende het laatste boekjaar geen activiteiten meer werden uitgeoefend door de vennootschap en dat er geen schulden meer aanwezig zijn in de vennootschap,

Derhalve beslist de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen dat er geen vereffenaar dient aangeduid te worden en dat de ontbinding van de vennootschap onmiddellijk gevolgd kan worden door de; afsluiting van de vereffening.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoot zelf.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de Besloten vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn bij de heer MARTIN Laurent voornoemd.

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

' Op 10 december 2013 heeft de bedrijfsrevisor André Geeroms, optredende voor de CVBA "VRC,

Bedrijfsrevisoren" te 1702 Groot-Bijgaarden, 't Hofveld 6 C3, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld. De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"5. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding, voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft de' zaakvoerder van Mabrivi BVBA een staat van activa en passiva, afgesloten op 6 december 2013, opgesteld, die,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van cie instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

i

11

I

N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-`behouden

" ' aars hei

Belgisch Staatsblad

rekening houdende met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft " van 8.175,39 EUR en een netto actief van 8.175,39 EUR. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap en dat deze staat de toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig en getrouw weergeeft, onder algemeen voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, sociale zekerheid en eventuele latente schulden of geschillen die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend, maar die wel tijdens of na de vereffeningsprocedure zouden kunnen ontstaan.

10 december 2013

De Bedrijfsrevisor

(getekend)

VRC Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door André Geeroms"

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

Gelijktijdig neergelegd gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal, bijzonder verslag van de zaakvoerder met balans per 6 december 2013 en revisoraal verslag.

Notaris Mireille Bedert

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 14.06.2013 13194-0439-009
18/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 11.06.2012 12169-0227-009

Coordonnées
MABRIVI

Adresse
KAARLIJKSTRAAT 27 1860 MEISE

Code postal : 1860
Localité : MEISE
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande