MADAM PROPER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MADAM PROPER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.774.253

Publication

30/06/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het opkuisen van werven;

De behandeling (ophalen, wassen, strijken, thuisbezorgen en dergelijke meer) op niet-industriële schaal van wasgoed en de reiniging van kleding overwegend ten behoeve van particulieren; De behandeling (ophalen, wassen, strijken, thuisbezorgen en dergelijke meer) op industriële schaal van wasgoed en de reiniging van kleding overwegend ten behoeve van professionelen;

De groot- en detailhandel in reinigingsmiddelen, parfumerieën en cosmetica artikelen en alle toebehoren;

Het uitbaten van een webwinkel voor de verkoop van producten zowel in groot- als in detailhandel via het internet;

Het bereiden van maaltijden bij particulieren in het kader van huishoudelijke taken;

Het leveren van diensten buitenhuis, met name het doen van boodschappen in de meest brede zin van het woord;

Het organiseren van en het meewerken aan, tot het geven van opleidingen, evaluaties, seminaries, studies;

Het ter beschikking stellen van auditoren en consultants op alle domeinen;

Het organiseren van en/of deelnemen aan activiteiten van publicitaire of culturele aard, het deelnemen aan uitzendingen voor de geschreven en audiovisuele media.

Het vervullen van mandaten in en het voeren van directie over vennootschappen, ongeacht hun aard of doel.

Het aankopen, verkopen, het valoriseren, het verkavelen, het doen bouwen, het doen verbouwen, het verhuren, het huren, de leasing, het beheren, het inrichten en het uitbaten van onroerende goederen, het geven van advies terzake.

Het optreden als agent en eventueel in een latere fase als makelaar, van zodra de nodige vestigingsattesten aanwezig zijn.

In België en in het buitenland, het verkrijgen, exploiteren of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

De vennootschap mag de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar uitoefenen van alle vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of verenigingen. Zij mag die vennootschappen of verenigingen ook surveilleren en controleren.

Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten.

De vennootschap mag eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan van om het even welke aard, welk bedrag en welke duur, zij het binnen de wettelijke grenzen.

De vennootschap kan ook, onder meer, zowel zijn eigen verbintenissen als de verbintenissen van derden waarborgen door haar goederen in hypotheek of in onderpand te geven.

Zij mag deelnemen in of een fusie aangaan met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen aan haar ontwikkeling of haar ontwikkeling kunnen bevorderen.

De vennootschap mag iedere activiteit uitoefenen die de realisatie van haar bedrijfsdoel kan bevorderen, en om het even op welke manier deelnemen in een dergelijke activiteit.

ARTIKEL VIJF : KAPITAAL :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00). Het wordt vertegenwoordigd door achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/achttienduizend vijfhonderd vijftigste (1/18.550ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door mevrouw Alves Rodrigues, voornoemd sub 1), ten belope van dertienduizend zevenhonderd zevenentwintig aandelen, volstort ten belope van een bedrag van vierduizend vijfhonderd achtentachtig euro (¬ 4.588,00);

- door de heer Vanlommel, voornoemd sub 2), ten belope van vierduizend achthonderd drieëntwintig aandelen, volstort ten belope van een bedrag van duizend zeshonderd en twaalf euro (¬ 1.612,00).

ARTIKEL ZES :

De aandelen zijn op naam. Hun bezit zal blijken uit de inschrijving in het register der aandelen, dat alle wettelijke aanduidingen bevat, zoals hierna aangegeven.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Effecten zijn ondeelbaar. Indien er een onverdeeldheid bestaat met betrekking tot een bepaald effect, of indien het eigendomsrecht ervan opgesplitst is in vruchtgebruik en blote eigendom, worden de eraan verbonden rechten geschorst, totdat één enkele persoon is aangewezen die tegenover de vennootschap als eigenaar zal op treden.

ARTIKEL NEGEN : BESTUUR :

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van vast vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder met uitzondering van hetgeen hierna wordt vermeld.

Tot statutaire zaakvoerders worden benoemd :

Mevrouw Lucimaura Alves Rodrigues, gedomicilieerd te 2440 Geel, Logen 66/C000, doch verblijvende te de Villegas de Clercampstraat 15 - 1853 Strombeek-Bever, die aanvaard.

De Heer Kris Vanlommel, gedomicilieerd te 2440 Geel, Logen 66/C000, doch verblijvende te de Villegas de Clercampstraat 15 - 1853 Strombeek-Bever, die aanvaard.

De duur van het mandaat van de statutaire zaakvoerder(s) is onbeperkt.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden afgezet :

- hetzij door beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals voor een statutenwijziging;

- hetzij om zwaarwichtige redenen, door beslissing van de algemene vergadering beraadslagend bij volstrekte meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten; indien de zaakvoerder recht op schadevergoeding meent te hebben, kan hij zijn vordering voor de rechtbank van koophandel brengen

Het ongevraagd ontslag van de/een statutaire zaakvoerder heeft slechts gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

BEPERKING VAN DE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID ZONDER EXTERNE WERKING

Voor rechtshandelingen die :

- de vennootschap verbinden voor een bedrag van meer dan 10.000,00 euro, is de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist;&& &

- verband houden met de aan- of verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of de vestiging van een hypotheek, is de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist, ongeacht het bedrag.

Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

ARTIKEL TIEN :

De zaakvoerders kunnen bijzondere en beperkte volmachten geven.

De vennootschap wordt tegenover derden verbonden door de rechtshandelingen, die de gevolmachtigden binnen de perken van hun mandaat stellen.

ARTIKEL ELF :

Het toezicht op de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten zelf, behoudens de gevallen waarin de wet de aanstelling van een commissaris-revisor oplegt.

ARTIKEL TWAALF : ALGEMENE VERGADERING :

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni&& om&& 18&& uur, in de zetel van de vennootschap, of in elke andere plaats in het bericht van oproeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstkomende werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel vijftien van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

ARTIKEL DERTIEN :

Elke vennoot heeft het recht een algemene vergadering samen te roepen en haar agenda samen te stellen.

De oproeping voor een algemene vergadering gebeurt overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos toegezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel vijftien van deze statuten, dan zal de zaakvoerder/zaakvoerders/college van zaakvoerders, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

ARTIKEL VEERTIEN :

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De zaakvoerder(s) en eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft het recht tijdens de zitting de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening voor drie weken uit te stellen. Deze vergadering doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen. ARTIKEL VIJFTIEN : SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van :

- de beslissingen te nemen in kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek van Vennootschappen; en

- de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder/zaakvoerders/college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten/aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten/aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten/de aandeelhouders.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

ARTIKEL ZESTIEN : BOEKJAAR :

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

ARTIKEL ZEVENTIEN :

Op het einde van elk boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris, alsmede de jaarrekening op. Deze jaarrekening wordt door de zaakvoerders opgesteld overeenkomstig de wettelijke voorschriften.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

De zaakvoerders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikelen 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. De zaakvoerders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid,1° van het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL NEGENTIEN :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het batig saldo van de resultatenrekening na aftrek van de maatschappelijke lasten en

afschrijvingen vormt de netto-winst van de vennootschap.

Op deze winst wordt voorafgenomen :

a) vijf ten honderd voor de wettelijke reserve zoals bepaald door de wet;

b) de vergoedingen eventueel toegekend aan de zaakvoer- ders, de commissarissen en de vennoten.

Er wordt geen vergoeding toegekend voor de inbrengen of voor de voorschotten door de vennoten gedaan aan de vennootschap, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Over de besteding van het saldo van de netto winst beslist de algemene vergadering soeverein.

Geen uitkering mag gebeuren als op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde gedeelte van het kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd; verder dient te worden gehandeld conform artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL EENENTWINTIG :

Bij ontbinding stelt de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan naar keuze, en bepaalt hun macht en hun bezoldiging. Bij gebreke aan aanstelling van vereffenaars, zal de vereffening gebeuren door de op dat ogenblik in functie zijnde zaakvoerder(s).

ARTIKEL TWEEËNTWINTIG :

Bij vereffening wordt het eindsaldo evenredig verdeeld onder de aandeelhouders. BENOEMING VAN STATUTAIRE ZAAKVOERDERS.

Zoals blijkt uit artikel 9 van de statuten worden benoemd tot statutaire zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur:

" Mevrouw Lucimaura Alves Rodrigues, gedomicilieerd te 2440 Geel, Logen 66/C000, doch verblijvende te de Villegas de Clercampstraat 15 - 1853 Strombeek-Bever;

" De Heer Kris Vanlommel, gedomicilieerd te 2440 Geel, Logen 66/C000, doch verblijvende te de Villegas de Clercampstraat 15 - 1853 Strombeek-Bever.

COMMISSARIS

De oprichters verklaren dat geen commissaris dient benoemd te worden en dit ingevolge artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van

de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 01 januari 2015 tot op 24/06/2015.

ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN - VOLMACHT

Volmacht werd verleend, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling aan SBB accountants en belastingconsulenten, met zetel te 2440 Geel, Antwerpseweg 10, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de  Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Notaris Bart VAN THIELEN

Te 2230 Herselt, Herentalsesteenweg 33.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

" uitgifte van de oprichtingsakte verleden voor Meester BART VAN THIELEN, Notaris te Herselt op 24 juni 2015, afgeleverd voor registratie.

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 22.07.2016, NGL 27.07.2016 16361-0021-013

Coordonnées
MADAM PROPER

Adresse
DE VILLEGAS DE CLERCAMPSTRAAT 15 1853 STROMBEEK-BEVER

Code postal : 1853
Localité : Strombeek-Bever
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande