MADEVO CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MADEVO CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.446.096

Publication

18/04/2014
ÿþVoor-behoudE

aan hel

Belgisc Staatsbk

mod lii

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14084253*

1

IjilJçiBi

o 8AVR. 2014

BRUSSEL

Griffie

d

Ondememingsnr: 55a Ci (1 G. o96`

IBenaming (voluit): MADEVO CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Mechelsesteenweg 277 1800 Vilvoorde

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Catherine Gillardin, Geassocieerd Notaris te Brussel, op 3 april 2014,

dat werd vergeleken :

(i) De heer DE VOS Mathieu Albert, geboren te Oudenaarde, op 21 juli 1977, wonende te 9681 Maarkedal,

!! Zeitje 4.

Welke comparant, aanwezig zoals gezegd, ondergetekende Notaris verzocht heeft in een authentieke akte vast: 1; te stellen dat hij een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opricht onder de benaming: `Madevo Consulting', met maatschappelijke zetel te Mechelsesteenweg 277, 1800 Vilvoorde, en waarvan heti kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt, verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder: vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. De comparant, voornoemd, verklaart en erkent dat ieder aandeel, waarop aldus werd ingeschreven, integraall volgestort werd, zodat de vennootschap thans uit dien hoofde, over een bedrag van achttienduizendi zeshonderd euro (¬ 18.600,00) beschikt.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van: derden, dan wel in samenwerking met derden, elke activiteit die betrekking heeft op:

1) De exploitatie van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake managementaangelegenheden,! meer bepaald het uitwerken, begeleiden, exploiteren en uitvoeren van management-projecten; i: 2) Het verstrekken van interim-managementdiensten en bijstand, in de meest ruime zin;

3) Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven op het gebied van planning, organisatie, financiën,i

efficiëntie en toezicht, het verschaffen van bijstand en informatie aan de bedrijfsleiding in de meest ruime zin; !

4) Verstrekken van technische, organisatorische, commerciële en financiële bijstand aan alle Belgische en! !; buitenlandse ondernemingen, bedrijven en organisaties;

5) Het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen, het management; il en het bestuur van om het even welke onderneming en vennootschap, alsook het optreden als vereffenaar;

1: 6) Het verlenen van adviezen op het vlak van ontwerp, ontwikkeling en uitbouw van systemen voor het vergaren; i; en beheren van managementinformatie, dit alles in de meest ruime zin;

7) Het verwerven van alle soorten onroerende goederen en zakelijke rechten, het (laten) bouwen van alle: 1l soorten van onroerende constructies, de verkoop, verbouwing, renovatie, ontwikkeling en verhuring van; onroerende goederen, het in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd,: gemeubeld of onbemeubeld, alsmede alle verrichtingen van onroerende leasing of soortgelijke verrichtingen,l alsook het beheer van roerende en onroerende goederen,

l! 8) Het behouden, beheren, uitbouwen, ontwikkelen en maximaliseren van de waarde van haar patrimonium,i l! bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, dit alles in de meest ruime zin;

9) De aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van elle roerende goederen, desgevallend ten behoeve vani eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden, zoals alle soorten materieel,l gereedschappen, machines, installaties, 1CT- en elektronica-toepassingen, computers, soft- en hardware, enz.;

10) Het verwerven en aanhouden van participaties in vennootschappen, ondernemingen en bedrijven, en diti zowel in België als in het buitenland;

l!11) Het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke; 12)Aan- en verkoop en verhuur van verzamelingen en voorwerpen voor verzamelingen, met een historisch of; ll etnografisch belang, oude auto's, enz.;

Ter verwezenlijking van haar doel kan de vennootschap, zowel voor eigen rekening als voor rekening van! derden of met medewerking van derden, alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende of; onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

M0111,1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



maatschappelijk doel, of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, en meer bepaald (zonder dat volgende opsomming limitatief is) tot waarborg van eigen verbintenissen zich borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pend te geven (inclusief de eigen handelszaak) en aile panden en handelszaken huren of verhuren, vervreemden of verwerven, en alle vergunningen en fabrieksmerken of handelsmerken verwerven, toewijzen, of afstaan.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in de Europese Unie of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

De vennootschap zal tevens elke onderneming kunnen starten, elke vennootschap kunnen oprichten, een inbreng verrichten in een andere vennootschap, fuseren of met andere vennootschappen samenwerken, aile aandelen, deelbewijzen en andere maatschappelijke rechten kunnen aan- en verkopen of onderschrijven. De vennootschap kan eveneens een mandaat van bestuurder, zaakvoerder, lid van het directiecomité, vereffenaar of lasthebber uitoefenen in enige andere Belgische of buitenlandse rechtspersoon, of op enige andere wijze deelnemen aan het bestuur van enige dergelijke rechtspersoon.

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur en eventueel met hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in dit laatste geval. De algemene vergadering die hen benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, en ingeval van pluraliteit, hun bevoegdheden. Indien er slechts één zaakvoerder wordt benoemd, oefent hij alle bevoegdheden alleen uit.

Als een rechtspersoon tot zaakvoerder of bestuurder is benoemd, moet zij, overeenkomstig de wet van twee augustus tweeduizend en twee, in de uitoefening van deze functie, een natuurlijke persoon aanduiden (vaste vertegenwoordiger) om haar te vertegenwoordigen.

Bevoegdheden van de zaakvoerder(s).

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen, vertegenwoordigt elke zaakvoerder alleen de vennootschap ten aanzien van derden en is elke zaakvoerder alleen bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Elke zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

Vergoedingen.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) wordt ten kosteloze titel uitgeoefend, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Controle.

Zolang de vennootschap beantwoordt aan de criteria voorzien bij de artikelen 141, 2° en 15 van het Wetboek van vennootschappen, wordt er geen commissaris benoemd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

In dat geval, heeft iedere vennoot afzonderlijk de oriderzoeks- en controlebevoegdheden van de commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een expert-boekhouder. De vergoeding van deze laatste komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd aangesteld of indien deze vergoeding ten hare leste werd gesteld ingevolge gerechtelijke beslissing.

HOOFDSTUK VIER : ALGEMENE VERGADERING,

Bijeenkomst.

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde donderdag van april van elk jaar om 10 uur, ook indien deze een wettelijke feestdag is.

De vergadering komt samen, telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens vennoten die één/vijfde van het kapitaal bezitten erom vragen.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen

Voorzitterschap - Beraadslaging

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder, of bij diens ontstentenis, door de vennoot die het hoogst aantal aandelen bezit.

Behoudens in de gevallen bij wet voorzien, beraadslaagt en besluit de vergadering op geldige wijze, ongeacht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal

Elk aandeel geeft recht op één stem,

Boekjaar.

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Bestemming van de winst.

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder(s). HOOFDSTUK ZES ONTBINDING - VEREFFENING.

Ontbinding.







Sijlagen-biffiét-Weleséli-Staatsblaff--lil1i47Ifi14 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden en op welk ogenblik ook, geschiedt de vereffening

door de vereffenaar, aangesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen,

Algemene Vergadering

De comparant, hier aanwezig, verklaart vervolgens in algemene vergadering bijeen te komen en neemt, met

eenparigheid van stemmen, de volgende besluiten

1 Afsluiting eerste boeklaar Eerste iaarvercraderinq,

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op éénendertig december tweeduizend vijftien. De eerste

jaarvergadering zal bijgevolg in het jaar tweeduizend zestien gehouden worden.

2. Benoeming zaakvoerders.

De algemene vergadering stelt aan tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur.

- De heer DE VOS Mathieu Albert, geboren te Oudenaarde, op 21 juli 1977, wonende te 9681 Maarkedal,

Zeitje 4;

Hier aanwezig en aanvaardend.

Zijn opdracht zal ten kosteloze titel uitgeoefend worden, tenzij andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

3. Overname van verbintenissen.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat aile verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten gevoerd in naam van de vennootschap in oprichting, vanaf 1 maart 2014, overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap. Deze overname heeft evenwel slechts gevolg vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft,

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, van het uittreksel van de statuten.

Bijzondere lastgagi

De vergadering beslist hogergenoemde zaakvoerder te belasten met de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en andere instanties, alsook bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te verzekeren.

Te dien einde mag de zaakvoerder, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle akten en documenten ondertekenen, indeplaatsstellen, en al het nodige doen in de ruimste zin van het woord.

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Eric Jacobs, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

- 1 afschrift;

- 1 gelijkvorming uittreksel.



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MADEVO CONSULTING

Adresse
MECHELSESTEENWEG 277 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande