MADLION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MADLION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.375.370

Publication

01/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 26.09.2014 14605-0203-009
24/07/2012
ÿþe Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

Vodr behoud IBI 11f1111.1j1p1111111111

aan h(

Belgis+ Staats b

3e75. 3~

Vi------

Ondernemingsnr :

111.11n. 2012

Griffie

r

Benaming (voluit) :MADLION

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :te 1800 Vilvoorde, Leuvensestraat 110

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Tekst

Er blijkt uit een proces-verbaal van oprichting, verleden voor notaris Charles De Ruydts te Vilvoorde,

op 03 juli 2012, ter registratie, dat voormelde vennootschap opgericht werd door:

1. Mevrouw VERBESSELT Patricia, wonende te 1800 Vilvoorde, Jan Baptist Nowélei 9

2, De Heer MARIËN Sven Peter, wonende te 1800 Vilvoorde, Toekomststraat 10 bus 2,

3, Mevrouw CLUYDTS Julie Linda Dirk, wonende te 3150 Tildonk, Postweg 37,

A. OPRICHTING

Welke oprichters de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid verklaren op te richten

onder de naam: "MADLION".

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600¬ ) vertegenwoordigd door

honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde.

Op de aandelen wordt door de oprichters als volgt ingeschreven a pari in speciën:

VERBESSELT Patricia, tweeënzestig aandelen 62

- MARIËN Sven, tweeënzestig aandelen 62

CLUYDTS Julie, tweeënzestig aandelen 62

Totaal: honderzesentachtig aandelen 186

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volledig volstort zijn.

B. STATUTEN

BENAMING: De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "MADLION".

ZETEL: De zetel is gevestigd te 1800 Vilvoorde, Leuvensestraat 110.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de

zaakvoerders) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch

Staatsblad.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België en in het buitenland, zowel voor eigen naam

en voor eigen rekening als op commissie :

- Handei en commissionair in promotiemateriaal;

- Kleinhandel in geschenken, textiel, kunst, boeken, muziek, decoratie, schrijfwaren, bagagerie en

aanverwanten;

- Uitbaten van een webshop;

- Leveren van grafische diensten;

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen

uitoefenen. Zij kan zich borg stellen voor derden.

Uitvoeren van consultingopdrachten in de hierboven beschreven domeinen;

Organisatie van evenementen, tentoonstellingen, beurzen, reizen;

- Verhuur van rollend materieel;

Commissionair en makelaar;

- Leveren van mana " ementprestaties voor verschillende vennootschappen en verenigin u en;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

De rechtstreekse of onrechtstreekse participatie in alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende vennootschappen en ondernemingen;

- De controle op hun beheer of het participeren hierin door het opnemen van alle mogelijke mandaten 'binnen die vennootschappen of ondernemingen;

- De aankoop, het beheer en de verkoop van alle mogelijke roerende en onroerende waarden, van alle mogelijke maatschappelijke rechten en, meer algemeen, aile mogelijke verrichtingen met betrekking tot het beheer van de aldus gevormde portefeuille.

- De vennootschap heeft eveneens tot doel de verwezenlijking van verrichtingen met betrekking tot het kopen, het verkopen en het verhuren van onroerende goederen voor eigen beheer.

- Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan zich borg stellen voor derden.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd en dit vanaf één juli tweeduizend en twaalf, KAPITAAL : Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00E).

Het is vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van een nominale vertegenwoordigend elk één honderd zesentachtigste van het kapitaal

De aandelen zijn op naam.

BESTUUR  BEZOLDIGING: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen, vennoten of niet.

Aan de zaakvoerder wordt, onverminderd de vergoeding van zijn onkosten, een vaste wedde toegekend, waarvoor het bedrag elk jaar door de jaarvergadering wordt vastgelegd, en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Hij kan de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders, Dit collage kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder. De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

ALGEMENE VERGADERING: De jaarvergadering wordt gehouden de laatste vrijdag van de maand juni om tien uur in de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits aile aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of aldaar geldig vertegenwoordigd is, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd.

STEMMEN:

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen,

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

[3elgisch Staatsblad

r Ill d .x r

Luik B - vervolg

aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

BERAADSLAGING: Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

VERDELING: De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

ONTBINDING: Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten,

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering,

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen,

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

C. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekiaar: Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op één juli tweeduizend en twaalf, en eindigt op éénendertig december tweeduizend en dertien.

2. Eerste iaarvergaderinq: De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd.

De oprichters verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds één juli tweeduizend en twaalf. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen,

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen,

D. EERSTE ALGEMENE VERGADERING

Benoeming zaakvoerder: Wordt als zaakvoerder van de vennootschap benoemd, de Heer MARIËN Sven, voornoemd, die het mandaat aanvaardt. De opdracht, die niet bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Volmacht: Overeenkomstig de hem door artikel 10 der statuten toegekende bevoegdheden, verleent de Heer MARIEN Sven, voornoemde zaakvoerder, bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, aan de CVBA Moore Stephens Verschelden, Accountants of haar gevolmachtigden om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten zoals de belasting over de toegevoegde waarde, inschrijving in de kruispuntbank van ondernemingen, en alle andere nodige formaliteiten met betrekking tot de huidige oprichtingsakte.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Charles De Ruydts, te Vilvoorde.

Bij de neerlegging dezer werd tevens een uitgifte van de oprichtingsakte neergelegd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

 1 e-Tg s-Efi `

Staatsblad

~te l°

Coordonnées
MADLION

Adresse
LEUVENSESTRAAT 110 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande