MAES ELKE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAES ELKE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.241.777

Publication

09/02/2011
ÿþ Mop 2.0

Ik:;. B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



BRUSSEL e JAN.. 2011

Griffie

11011111101111111111

*11021167*

Vc

behc

aan

8elç

Staal

11



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Maes Elke

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Postweg 146, 1602 Sint-Pieters-Leeuw (Vlezenbeek)

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Hendrik Van Eeckhoudt, geassocieerd notaris te Lennik, Sint-; Martens-Lennik, op vijfentwintig januari tweeduizend en elf, te registreren, dat

OPRICHTERS

1. Mevrouw MAES Elke, geboren te Laken op zestien april negentienhonderd zesenzeventig, echtgenote: van de Heer SEMPELS Bart, hierna genoemd, wonende te 1602 Sint-Pieters-Leeuw (Vlezenbeek), Postweg; 146,

2. de Heer SEMPELS Bart, geboren te Diest op negenentwintig maart negentienhonderd vierenzeventig,; echtgenoot van Mevrouw MAES Elke, voormeld wonende te 1602 Sint-Pieters-Leeuw (Vlezenbeek), Postweg- 146.

VORM - NAAM

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de naam Maes Elke.

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1602 Sint-Pieters-Leeuw (Vlezenbeek), Postweg 146.

De zetel mag overal in België worden verplaatst door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders die alle

machten hebben om de wijziging die eruit voortvloeit authentiek te doen vaststellen in dit artikel van de statuten.

DOEL

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel :

De uitoefening van verpleegkunde in het algemeen, geestelijke en lichamelijke begeleidingen, verzorging: van mensen, toepassing van therapeutische baden op medisch advies, het verstrekken van paramedische verzorging, sociaal dienstbetoon, toedienen van medicatie en dit alles in de ruimste zin van het woord, alsook in subsidiaire orde de aankoop, verkoop, het huren, leasen, verhuren en herstellen van alle mogelijke apparatuur en producten die nodig en of/nuttig zijn voor de uitoefening van de verpleegkunde in het algemeen.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende: goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen het ruilen, het bouwen, het: verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het: huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede handelingen diep rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst: van de onroerende goederen te bevorderen. Ze mag alle welkdanige onroerende handelingen verrichten in de: meest brede zin, met inbegrip van vruchtgebruik, onroerende leasing of enig ander recht, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs als loutere investering, Ze mag zich borg stellen voor het goede verloop: van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende; goederen.

b) Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

c) De vennootschap mag alle roerende goederen en financiële producten verwerven, zelfs als loutere:

33 ~4/1

investering.

d) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zijn zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders'

van deposito's op korte termijn, spaarkassen,_hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011- Annexes du Moniteur belge

e) Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

f) Het waarnemen van alle bestuursopdracht, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijke doel verband houden.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. Zij kan alle burgerlijke, handels-, roerende en onroerend verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar doel of van aard zijn de zaken van de vennootschap uit te breiden en te bevorderen.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst van alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Zij kan de functie of mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

met maatschappelijke zetel te 1602 Sint-Pieters-Leeuw (Vlezenbeek), Postweg 146, waarvan het geplaatst maatschappelijk kapitaal achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt en verdeeld is in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde.

Inbreng in geld

De verschijners verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat de aandeelhouders op de

aandelen hebben ingeschreven als volgt :

1. voormelde Mevrouw Elke Maes tekent in voor achttien duizend euro (18.000,00 EUR) waarvoor haar honderd tachtig (180) aandelen worden toegekend;

2. voormelde Heer Bart Sempels tekent in voor zeshonderd euro (600,00 EUR), waarvoor hem zes (6) aandelen worden toegekend.

Volstorting

De verschijners verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat op de aandelen door elke

aandeelhouder voor een derde is volgestort.

De genoemde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend

ten name van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank.

Dit blijkt uit een bankattest afgegeven door genoemde bank op heden dat door ondergetekende notaris

wordt bewaard.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De vergadering kan eveneens voorafgaandelijk de duur van het mandaat van een zaakvoerder vaststellen.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparige goedkeuring van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Intern bestuur - Beperkingen

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Externe vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dan heeft elke zaakvoerder afzonderlijk deze bevoegdheid.

Bijzondere volmachten

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Voor- behouden aan Na Belgiech Staatsblad

JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering der vennoten, jaarvergadering genoemd, komt bijeen om te

beraadslagen over alle zaken die de vennootschap aanbelangen.

leder jaar wordt de jaarvergadering gehouden in de maatschappelijke zetel of op enig andere plaats in de

oproepingen bepaald op de eerste dinsdag van juni om negentien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap begint op een januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde

i burgerlijk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en de geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders

de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de artikelen 92 en volgende van het Wetboek van

Vennootschappen.

De zaakvoerders stellen bovendien een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid. Dat

" verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap.

Het jaarverslag moet ook informatie bevatten omtrent de belangrijke gebeurtenissen die na het einde van het boekjaar hebben plaatsgevonden en, voor zover zij niet van die aard zijn dat zij ernstig nadeel zouden berokkenen aan de vennootschap, inlichtingen over de omstandigheden die de ontwikkeling van de vennootschap aanmerkelijk kunnen beïnvloeden.

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door " toedoen van de zaakvoerders bij de balanscentrale van de Nationale Bank worden neergelegd.

BESTEMMING VAN DE WINST

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de zuivere winst uit.

Eerst wordt van deze winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden dit peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt, wei verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winsten.

VERDELING VAN HET VEREFFENINGSSALDO

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto activa eerst aangewend

om in geld of effecten het volgestorte bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

EERSTE BOEKJAAR EN GEWONE ALGEMENE VERGADERING

Bij wijze van uitzondering zal het eerste boekjaar beginnen op het ogenblik dat de rechtspersoon ontstaat en

eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien.

BENOEMING ZAAKVOERDER

En onmiddellijk na voorafgaande oprichting hebben de oprichters bij eenparigheid van stemmen beslist :

a) dat de vennootschap zal bestuurd worden door één zaakvoerder,

b) dat als niet-statutair zaakvoerder wordt aangesteld Mevrouw MAES Elke, wonende te 1602 Sint-Pieters-Leeuw (Vlezenbeek), Postweg 146, die aanvaardt.

BIJZONDERE VOLMACHT

De oprichters geven bij deze een bijzondere volmacht aan de Heer Jakie Maertens, wonende te Ninove, Leopoldlaan 86 om met mogelijkheid van indeplaatsstelling alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank Ondernemingen en voor de inschrijving van de vennootschap voor de aanvraag van een BTW-nummer.

Voor analytisch uittreksel,

Hendrik Van Eeckhoudt, geassocieerd notaris

Gelijktijdig neergelegd: afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011- Annexes du Moniteur belge

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 29.08.2016 16503-0589-010

Coordonnées
MAES ELKE

Adresse
POSTWEG 146 1602 VLEZENBEEK

Code postal : 1602
Localité : Vlezenbeek
Commune : SINT-PIETERS-LEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande