MAJA STEERING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAJA STEERING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.000.256

Publication

18/04/2014
ÿþpell\ Mod Word 11.1

1131111

1 lifêcz In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

feR 2e)

gRUSele

Griffie

11111,11!11111),111j11111111

Vo° behoi.

aan 1

Belgi Staats

Ondernemingsnr : 0845000256

Benaming

(voluit) : BVBA MAJA STEERING

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1560 Hoeilaart, Brugstraat 9a

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTBINDING EN AFSLUITING VEREFFENING

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BVBA MAJA STEERING", opgemaakt door het ambt van meester Tom VERHAEGEN, geassocieerd notaris met standplaats te Overijse, op dertien maart tweeduizend veertien, "Geregistreerd te kantoor Overijse, de zeventien maart tweeduizend veertien. Drie bladen, geen verzendingen. Boek 5/134, bled 12, vak 10. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00). De e.a. Ontvanger, ah r (getekend) G. PAESMANS, Adviseur a/i.", blijkt dat:

1) - De vergadering de voorzitter ervan ontslagen heeft het bijzonder verslag van de zaakvoerder opgesteld op 10 maart 2014 voor te lezen, waarin het voorstel van ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap werd verantwoord en waarbij een staat van activa en passive van de vennootschap werd gevoegd die werd afgesloten per 10 maart 2014.

- De vergadering de voorzitter er tevens van ontslagen heeft het verslag voor te lezen opgesteld op 12 maart 2014 door de heer Geert Van Goolen, bedrijfsrevisor, te Grimbergen, over de gezegde staat van activa en passive van de vennootschap.

De vennoten erkennen een kopie van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt, hierna letterlijk weergegeven:

"VIII. CONCLUSIES

In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de Zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid MAJA STEERING een boekhoudkundige staat afgesloten op datum van 10/03/2014, rekening houdend met de vooruitzichten van vereffening van de vennootschap. Deze geeft in discontinuïteit een balanstotaal op van 157.845,64 en een netto actief van 81.110,91E.

De vereffeningskosten, de liquidatiebonus en de eventuele passieve latenties zullen door de vennoten ten laste worden genomen.

Op grond van de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd, overeenkomstig de toepasselijke professionele normen en met voorbehoud voor de afwikkeling van deze vereffening, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap getrouw en juist weergeeft, in zoverre er geen niet geprovisioneerde latente schulden opduiken."

Beide voormelde verslagen blijven aan onderhavig proces-verbaal gehecht.

Ondergetekende notaris het bestaan attesteerde en de externe geldigheid van de akten en formaliteiten die krachtens artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen door de vennootschap dienen te worden vervuld.

2) De vergadering de staat van activa en passive opgemaakt op 10 maart 2014 goedkeurde en besloten

heeft dat de vennootschap met onmiddellijke ingang wordt ontbonden en in vereffening gesteld.

Het mandaat van de zaakvoerder komt hierdoor ten einde.

3) De vergadering besloten heeft geen vereffenaar te benoemen en verklaarde dat de voorwaarden die daartoe door de Omzendbrief nummer 7/CH/3100/A/004 van 14 november 2006 van de Minister van Justitie opgelegd worden, vervuld zijn,

in dit kader de vergadering uitdrukkelijk verklaarde volledig op de hoogte te zijn van de inhoud en gevolgen van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen, dat voorziet dat, bij ontstentenis van de benoeming van enige vereffenaar, de zaakvoerder van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ten overstaan van derden wordt beschouwd als vereffenaar, en dat hij bijgevolg de bijhorende aansprakelijkheden zal dragen.

4) De vergadering verklaarde dat aile passiefposten, voor zover de staat van activa en passive afgesloten

" per 10 maart 2014 enig door de vennootschap je dragen passief vermeldt, inmiddels volledig betaald dan wel Op de laatste blz.. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- "

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

miergèdragen zijn en dat de nog openstaande passiefposten of open te vallen schulden (onder meer belastingsschulden) betaald zullen worden voor de neerlegging van het vennootschapsdossier op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De vennoten bevestigen dat de vennootschap voor het overige geen passiva meer bezit en dat het hele vermogen van de vennootschap vereffend is en toegekend werd aan hen.

De vergadering besloten heeft dat voor zover er op heden nog onbekende financiële tegoeden aan de vennootschap zouden toekomen, deze gestort kunnen worden op volgende financiële rekening van de heer en mevrouw HOFFMANN-CLAASSEN'. rekening BE51 0634 2567 7562,

De vennoten verklaarden dat voor zover de vennootschap op heden nog onbekende schulden zou hebben, zij zullen instaan voor de betaling ervan, ongeacht het bedrag van dergelijke eventuele schulden.

Bijgevolg de voorzitter voorstelde de vereffening te sluiten.

5) Na grondig onderzoek van de voormelde verslagen en hun bijlagen, de vergadering nogmaals bevestigde dat aile voorwaarden die door voormelde omzendbrief opgelegd zijn om de vereffening dadelijk te kunnen sluiten, vervuld zijn.

De vergadering besloten heeft bijgevolg de vereffening te sluiten en vaststelde dat de vennootschap "MAJA STEERING" definitief heeft opgehouden te bestaan.

De vergadering besloten heeft dat aile boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn van ten minste vijf jaar zullen worden bewaard te 1560 Hoeilaart, Brugstraat 9a.

6) De algemene vergadering besloten heeft volmacht te geven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Sofidi Gent, Kortrijksesteenweg 1126A, 9051 Sint-Denijs-Westrem of aan één van haar lasthebbers, met name, de heer Bade! Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 29 te 9000 Gent, mevrouw Leen Vanden Berghe, wonende te Rue Aulnoit 8 te 7912 Saint-Sauveur en mevrouw Lindsey Schamp, wondende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke, met recht van plaatsvervanging, om aile formaliteiten bij het Rechtspersonenregister, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij de rechtbank van koophandel om aile documenten betreffende deze vereffening neer te leggen.





VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(getekend) geassocieerd notaris Tom VERHAEGEN

Tegelijkertijd neergelegd

- uitgifte van de ontbinding en afsluiting vereffening













Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

17/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.02.2014, NGL 14.03.2014 14063-0262-009
17/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

0 4 AVR. 2012

Griffie

1tI tI (I( II IIi I1I1 (I 1(II I1

*iao~a3sz*

be' a

sta

Ondernemingsnr : Se 000 ef

Benaming

(voluit) : MAJA STEERING

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1560 Hoeilaart, Brugstraat 9a

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Uit een akte, verleden voor mij, meester Johan Busschaert, geassocieerd notaris met standplaats te Overijse, op negenentwintig maart tweeduizend en twaalf. "Geregistreerd te kantoor Overijse, de twee april tweeduizend en twaalf. Zes bladen, geen verzendingen. Boek 51129, blad 42, vak 5. Ontvangen: vijfentwintig euro (E 25,00). De e.a. Inspecteur, ar (getekend) G. PAESMANS.", blijkt dat:

1. De heer HOFFMANN, Matthys, geboren te Den Helder (Nederland) op 2 april 1965, ingeschreven in het Rijksregister ander nummer 65.04.02 431-29, wonende te 3490 Overijse, Frans Verbeekstraat 130.

2. Mevrouw CLAASSEN, Maria, geboren te Surabaya (Indonesië) op 4 augustus 1940, Ingeschreven In het

Rijksregister onder nummer 40.08.40 272-19, wonende te 3090 Overijse, Frans Verbeekstraat 130.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "MAJA;

STEERING", met maatschappelijke zetel te 1560 Hoellaart, Brugstraat 9a.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland

" De organisatie, uitvoering en begeleiding van evenementen voor bedrijven, organisaties, verenigingen en particulieren, en dit zowel op cultureel, financieel-economisch, politiek, sportief en sociaal vlak.

" Het verrichten van werkzaamheden en adviesverlening aan bedrijven, verenigingen en natuurlijke personen op het vlak van management (algemeen management, commercieel management, technisch management), dit alles in de ruimste zin van het woord.

" Het huren, verhuren en aan- en verkopen van onroerende goederen, het verkavelen, het ruilen, het verbeteren, het renoveren van onroerende goederen, het verhuren al dan niet gemeubeld, het opbouwen van een onroerend patrimonium met inbegrip van onroerende zakelijke rechten en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

De vennootschap zal elke onderneming kunnen starten, elke vennootschap kunnen oprichten, een inbreng verrichten in een andere vennootschap, fuseren of met andere vennootschappen samenwerken, onderschrijven, aan- en verkopen van aandelen en deelbewijzen en andere maatschappelijke rechten, voorschotten en leningen verschaffen, borg staan ten aanzien van derden.

Ze zal ook bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar kunnen zijn in andere vennootschappen.

Tenslotte zal zij ook aile roerende of onroerende handelingen kunnen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar voorwerp of gelijkaardige voorwerpen.

De vennootschap zal In het algemeen alle garanties kunnen verschaffen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen, roerend of onroerend, die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of hieraan, rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen meehelpen.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, onder voorbehoud van de vigerende wetten, vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel,

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 18.550,00), vertegenwoordigd door achttienduizend vijfhonderd vijftig aandelen (18.550) zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/achttienduizend vijfhonderd vijftigste van het maatschappelijk kapitaal.

Werd benoemd als zaakvoerder voor onbepaalde duur en met de bevoegdheden voorzien in de statuten: de heer Matthys Hoffmann, voornoemd, aanwezig en die verklaard heeft te aanvaarden.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoten of niet.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of. dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor' volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

" Belgisch Staatsblad

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en In rechte als elser of' verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs,

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin valt de artikelen 259 en 260 van het Ven nootschappenwetboek. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als de zaakvoerder(s), in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan de zaakvoerder kan het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging betreffende het bestuur, aan één of meerdere personen opgedragen worden.

De zaakvoerder kan zijn bevoegdheden voor een bepaalde rechtshandeling of voor een bepaalde categorie uitdrukkelijk aan te wijzen rechtshandelingen bij authentieke of onderhandse volmacht overdragen aan een mandataris, al dan niet vennoot, die de vennootschap binnen de perken van zijn volmacht geldig vertegenwoordigt en verbindt.

Zowel de zaakvoerder ais de persoon belast met het dagelijks bestuur en de mandataris mogen, binnen de perken van hun bevoegdheden, hun machten subdelegeren of bijzondere volmachten verlenen aan andere lasthebbers.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om de overeenkomstig dit artikel aangestelde personen ten allen tijde te herroepen.

Het mandaat van, de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij er anders beslist wordt door de algemene vérgadering,

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op vijftien maart om achttien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid. Is deze dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in tweeduizend veertien.

Het maatschappelijk jaar vangt aan op één oktober en eindigt op dertig september van elk jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang bij de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel om te eindigen op dertig september tweeduizend dertien.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(getekend) Notaris Tom Verhaegen, geassocieerd notaris

Tegelijkertijd neergelegd:

-uitgifte van de oprichtingsakte

e

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MAJA STEERING

Adresse
BRUGSTRAAT 9A 1560 HOEILAART

Code postal : 1560
Localité : HOEILAART
Commune : HOEILAART
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande